iRacing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet felfogom hívni Norbit aztán hátha.
Michelisz Norbin keresztül esetleg?
www.smart-bus.hu
Options-Graphics- Display-Number of screens aztán jobb oldalon monitor méreteit megadni.
Én már végigjártam mindent a hungaroring szkennelése miatt.
Fafejuek az igazgatóságban. iR már rég megcsinálta volna. Épp pár hete is kérdezték tőlem iR-től, h nem e sikerült újra beszélnem vkivel.
Én már beszéltem akivel csak lehetett. Fogalmuk se volt h mi ez. De nekifutok meg egyszer újból.
Nálam van a szerződés is stb.
Szal nem rajtuk múlik. Többször keresték már hivatalosan is őket Amerikából és akárhányszor beszélek velük telefonon mindig szóba kerül a ring és nincs előre lépés. Sajnos. De nem adom fel.
Fafejuek az igazgatóságban. iR már rég megcsinálta volna. Épp pár hete is kérdezték tőlem iR-től, h nem e sikerült újra beszélnem vkivel.
Én már beszéltem akivel csak lehetett. Fogalmuk se volt h mi ez. De nekifutok meg egyszer újból.
Nálam van a szerződés is stb.
Szal nem rajtuk múlik. Többször keresték már hivatalosan is őket Amerikából és akárhányszor beszélek velük telefonon mindig szóba kerül a ring és nincs előre lépés. Sajnos. De nem adom fel.
Szeretnem megkerdezni a tapasztaltabbaktol,hogy 3 monitorra van olyan vagy hasonlo beallitas mint az Ac ban? Kerestem, de nem kizart , hogy en vagyok figyelmetlen de nem talalom. Zavar hogy a monitorok illeszkedesenel nem jo a kep.
Jah kozben vegig nyomkodtam, csinalt egy ugyanolyan accot az asszony nevere mint regen volt, ez mar a harmadik :))
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Ó, a régi szép idők, amikor emiatt nem tudtam kipróbálni, mert nem volt kártyám, anyámék meg nem adták oda :'D
Ingyen kipróbálhatod az ingyenes tartalmakat! <#idiota>#idiota> Amúgy ha jól tévedek, paypal acc kell hozzá, mert reggelésnél levonnak róla 1 dollárt, hogy lássák nem e bot vagy!
Palyakbol milliot lehetne, mindenkinek lakohely es tetszes szerint;) Japanbol van 3 (Suzuka, Okayama, TwinRing), nem mondom hogy eleg, de legalabb van;) De lesz Tsukuba is, a szken mar meg van hozza;)
Ausztralliabol is "csak" 3 van (Oran, Phillip, Bathurst), pedig lehetne onnana is boven, foleg aki V8SC rajongo;P
Europabol valoban "keves" palya van (7-8), foleg az osszeshez kepest (+70), de hat megis csak amcsi ceg, naluk egyszerubb es gyorsabb (szken, kozelebb van), raadasul a progi kotelezo resze az oval, igy a fele az kell legyen.
De azert europai szempontbol sem panaszkodhatunk, a fontosabbak es ismertebbek vannak, es keszul/lesz meg 3 fontos/divatos/ismert (Imola, Nurburgring, Nord, LeMans).
Licenszuk mindig tobb van (Croft, Snetterton, Thruxton, Rockingham, Cadwell tb.) mint amennyi kapacitasuk, meg amennyit el tudnak adni, be tudnak epiteni a rendszerbe. Itt nem eleg megcsinalni es eladni (berbe adni:P), hasznalni csak az online rendszerbe lehet, ahhoz meg kore kell epiteni valamit.
Ausztralliabol is "csak" 3 van (Oran, Phillip, Bathurst), pedig lehetne onnana is boven, foleg aki V8SC rajongo;P
Europabol valoban "keves" palya van (7-8), foleg az osszeshez kepest (+70), de hat megis csak amcsi ceg, naluk egyszerubb es gyorsabb (szken, kozelebb van), raadasul a progi kotelezo resze az oval, igy a fele az kell legyen.
De azert europai szempontbol sem panaszkodhatunk, a fontosabbak es ismertebbek vannak, es keszul/lesz meg 3 fontos/divatos/ismert (Imola, Nurburgring, Nord, LeMans).
Licenszuk mindig tobb van (Croft, Snetterton, Thruxton, Rockingham, Cadwell tb.) mint amennyi kapacitasuk, meg amennyit el tudnak adni, be tudnak epiteni a rendszerbe. Itt nem eleg megcsinalni es eladni (berbe adni:P), hasznalni csak az online rendszerbe lehet, ahhoz meg kore kell epiteni valamit.
Esetleg még dél-amerikából hozhatnának pályákat. Biztos vannak nagyon jók. De leginkább hegyi felfutás kéne. Pikes Peak-re illenek a gt meg lmp autók, de még a formulák is, szóval kocsi lenne hozzá.
Igen, nyilván (ahogy az államokat sem tudjuk, de ki vagyunk, hogy nem ismerik európa országait), csak sokan nem akarják megérteni, hogy az iR USA cucc. Örüljünk, hogy ennyi európai pálya, autó van benne. Japán van 3, angol meg 4 vagy 5. Szerintem elég az. Tsukubát mondjuk biztos csípnék a japánok.
Azért szerintem sokan itthon is kevernék mondjuk a Nascar szériákat :D Európából én inkább brit pályákat raknék be, amúgy meg japán pályákat. Laserscan Tsukuba kell a népnek.
Akkor bravó. Ami a nagy nevet illeti, szerintem lassan el kellene már hinni, hogy a Hungaroring is az. F1, WTCC, WSR, Blancpain (ha minden igaz), idén nem, de 12h, 6h, volt itt DTM, ELMS, meg a többi. Szerintem nem rossz.
Ami a USA-belieket illeti. Shaun Cole nagyjából azt hitte, hogy a F3 és a F3.5 az egy féllel van arrébb egymástól. Az LMP1-es Porsche-re meg azt hitte valaki, hogy új DP autó. Fogalmuk sincs az USA-n kívüli dolgokról.<#taps>#taps>
Ami a USA-belieket illeti. Shaun Cole nagyjából azt hitte, hogy a F3 és a F3.5 az egy féllel van arrébb egymástól. Az LMP1-es Porsche-re meg azt hitte valaki, hogy új DP autó. Fogalmuk sincs az USA-n kívüli dolgokról.<#taps>#taps>
Azért ez furán hangzik. Alapból viszonlyag kevés európai pálya van az iR-ben, nem tűnik reálisnak, hogy a sok nagy nevű és fel nem dolgozott európai pálya közül pont a Hungaroringnél kopogtattak volna ők meg pont kikosarazták volna őket.
Utoljára szerkesztette: Timbu, 2015.09.27. 10:58:38
Utoljára szerkesztette: Timbu, 2015.09.27. 10:58:38
Ebben a blancpain promoban milyen tartalom van ?
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.09.27. 10:39:57
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.09.27. 10:39:57
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
nem iracingen mulik hanem a hungaroringen hogy még nincs be scannelve
Nem vagyok regelve az iracers.hu-ra, de ott is felmerült megint a Hungaroring kérdés. Pont tegnap néztem két dolgot. Lesz iRacing Blancpain Gt bajnokság (bár egyenlőre az endurance), és jövőre úgy néz ki, hogy jön a sorozat a Hungaroringre (a sprint széria). Még akármi is lehet<#nyes>#nyes> Jó lenne már ha valaki csinálna egy laserscan Hungaroringet.
Aki eddig kritizálta hogy miért indul meg egyből az autó ha leér a fűre, azoknak Kvyat balesete szó szerint csattanós (sajnos) választ adott.
Hat ezt nem gondoltam volna , hogy ilyen is van . De nem tartom rosz dolognak. Igaz szereny velemenyem szerint en jobban erzem magam,ha onerobol jutok ilyen szintre. Az onero alatt nem a penzkoltest ertem, hanem azt hogy a sajat tudasommal szereztem meg a liszenszeket. Mert ok megveszek egy magas liszenszel biro accot. De ha a tudasom keves hozza,akkor csak lerontanam az tuti. Ok itt foleg a tartalom a lenyeg es nem a liszensz. De ez olyan csapathoz bevasarlos fizetos pilota filing szagu :D
Itt pedig nagyon jó áron átadó accountokat lehet venni, harmad negyed áron.
17240 es hsz <#circling>#circling>
Alex ki is rakhatnád valahova szerintem ebben az évben él.
Alex ki is rakhatnád valahova szerintem ebben az évben él.
Üdv.
Ha valaki(k)nek kellene 3 hónapos ingyenes kód akkor küldök szivesen.
Ha valaki(k)nek kellene 3 hónapos ingyenes kód akkor küldök szivesen.
Miért csinálnának európai csomagot? Valljuk be, főleg Amerika a fő csapásirányuk! Lásd Nascar-Indycar stb. Nem véletlenül nem forszírozzák pl a WTCC pakkot sem, Amerikában a kutya se ismeri, pláne nem nézi...... Európai piacot az E3E viszi több kevesebb sikerrel, hasonló szisztémával....
Utoljára szerkesztette: mumus70, 2015.09.25. 19:59:26
Utoljára szerkesztette: mumus70, 2015.09.25. 19:59:26
Jaja, úgy van megoldva, hogy amik alap autók és pályák, az első héten azokkal a kombókkal van indítva a rookie (meg most a D,C<#buck>#buck>) Ha magad válogatnád, lehet- sőt biztos- olyan autót választanál, amivel rookiban nem tudnál menni. Ezt tartják hülye rendszernek sokan, pedig egyáltalán nem az. Hogy tudjál nagy autókkal menni, ahhoz olyan licenc kategóriát kell elérni. Semmi nehézség, ha ügyes vagy és figyelsz, akkor 8-9 futam és meg van a C, amivel már bármilyen autóval indulhatsz.
A promókódról bővebben: iRacers.hu/fórum<#wink>#wink>
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.09.25. 19:15:10
A promókódról bővebben: iRacers.hu/fórum<#wink>#wink>
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.09.25. 19:15:10
Azzal az lenne a gond, hogy akkor lehet sehol sem tudna versenyezni az ember, ha úgy válogatja össze :) A 3 hónapos promókód ha jól látom akkor 3 ingyen hónap. Szerintem csapj le rá, és próbáld ki. Nekem ma jtt promókód féláru éveshez.
Ja, félreérthető voltam. "alapban" egyik sem vonz úgy értettem, hogy az "alapcsomagban" a 7 autó meg 10 pálya közül. Igazán csinálhatnának egy alapcsomagot európai motorsporton nevelkedett közönségnek is. A teljes felhozatalban azért van bőven ami érdekelhet.
Az lenne a legjobb, ha kiválaszthatná a 7 autót meg 10 pályát az aki most vág bele. Sőt ebben az esetben megelégednék 5 autó meg 5 pályával is. :)
Apropó mi ez a 3 hónapos promó kód?
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.09.25. 18:48:04
Az lenne a legjobb, ha kiválaszthatná a 7 autót meg 10 pályát az aki most vág bele. Sőt ebben az esetben megelégednék 5 autó meg 5 pályával is. :)
Apropó mi ez a 3 hónapos promó kód?
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.09.25. 18:48:04
De abba is bele lehet fásulni ,hogy 40-50 000 egy verseny 6-8 db /év plusz ha valami szétesett és szétesett :) az minimum 2-500 000ft
Pálya versenyzés még többe van.
Ugy hogy az iR nekem bagó és nem azért mert van pénzem hanem mert egy hobbihoz képest bago.
Apránként ráköltessz 100-150 000 et és annyi.Utánna nehogy havonta 2 000 et ne érjen meg.
Amikor elkezdtem annó gt5 özni nehezen hagytam abba mert tök jó társaság volt ,mondom itt pc n iR ben nem lesznek olyan haverjaim aztán kiderült hogy nagyon nagyot tévedtem ezt olyanok veszik fogyasztják akiknek van egzisztenciájuk van életük a simen tul is nem kockák
Eredetileg priv-be ment volna, de hátha megmozgat valakit még.
nyugi nekem is :D
Most vettünk házat, áthuzattuk a villanyt, jönnek a köművesmunkák amíg lehet.
De jövő őszre elvileg már áll a garázs és rendben lesznek a dolgok.De amit mondtam úgy mondtam, itt a kakucsringi pálya, innen lábon odamegy az autó, egy km kb., megszokott dolog.
Persze ez mindennek az eleje, én is tudom. Viszont kispénzből lehet indulni, és mint mindenhol itt is a kapcsolatokról szól minden.
Amit írnak az mind rendben van akkor ha belecsapsz egy Suzuki kupába mondjuk zölden mert megszerezted rá a pénzt, volt szimes aki megcsinálta az NR topikból. Sok pénz.
Így szvsz jobb, nyilván messze kerülsz a millás autóktól, de meglesz aki szerel, meglesz aki alkatrészt ad, aki gumit...akivel autót cserélsz, kipróbálsz komolyabbat, vagy mást.
Nekem negyven felett már nincsenek OB terveim, de úgy gondolom húszévesen érdemesebb két-három évet kapcsolatépítéssel tölteni, és versenyezni amivel lehet, gokart, drift, Suzuki amit élből elérhetőnek tartok...nem győzőm kiemelni eléggé, minden az ismeretség.
Van persze az az út is, hogy millákat tesz rá az ember és befizeti magát, illetve persze lehet próbálkozni szimesként bejutni egy csapathoz....lottózni
Én emlékszem amikor Kiss Norbi-nak próbáltunk szponzort találni...szemét gusztustalan dolog, 1millát ad utalva, 600ezert kér vissza zsebbe a 'szponzor', és aztán még azt sem(!)
Sokan vannak ám, akik trélerrel minimocit hozva versenyeznek, nagy meglett emberek. :))
De a gazdagok közt is vannak jó arcok, ..sőt politikusok közt is személyes tapasztalat aki hozza a gyereket meg a technikát :)
remélem spoiler-be elfér
Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.09.25. 16:36:17
Most vettünk házat, áthuzattuk a villanyt, jönnek a köművesmunkák amíg lehet.
De jövő őszre elvileg már áll a garázs és rendben lesznek a dolgok.De amit mondtam úgy mondtam, itt a kakucsringi pálya, innen lábon odamegy az autó, egy km kb., megszokott dolog.
Persze ez mindennek az eleje, én is tudom. Viszont kispénzből lehet indulni, és mint mindenhol itt is a kapcsolatokról szól minden.
Amit írnak az mind rendben van akkor ha belecsapsz egy Suzuki kupába mondjuk zölden mert megszerezted rá a pénzt, volt szimes aki megcsinálta az NR topikból. Sok pénz.
Így szvsz jobb, nyilván messze kerülsz a millás autóktól, de meglesz aki szerel, meglesz aki alkatrészt ad, aki gumit...akivel autót cserélsz, kipróbálsz komolyabbat, vagy mást.
Nekem negyven felett már nincsenek OB terveim, de úgy gondolom húszévesen érdemesebb két-három évet kapcsolatépítéssel tölteni, és versenyezni amivel lehet, gokart, drift, Suzuki amit élből elérhetőnek tartok...nem győzőm kiemelni eléggé, minden az ismeretség.
Van persze az az út is, hogy millákat tesz rá az ember és befizeti magát, illetve persze lehet próbálkozni szimesként bejutni egy csapathoz....lottózni
Én emlékszem amikor Kiss Norbi-nak próbáltunk szponzort találni...szemét gusztustalan dolog, 1millát ad utalva, 600ezert kér vissza zsebbe a 'szponzor', és aztán még azt sem(!)
Sokan vannak ám, akik trélerrel minimocit hozva versenyeznek, nagy meglett emberek. :))
De a gazdagok közt is vannak jó arcok, ..sőt politikusok közt is személyes tapasztalat aki hozza a gyereket meg a technikát :)
remélem spoiler-be elfér
Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.09.25. 16:36:17
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Nem biztos hogy érdemes, például caddyvel megcsinálni a boxból indulást.
https://www.youtube.com/watch?v=37Q1BEiYbNM
36:45-től kb érdemes figyelni!:)
https://www.youtube.com/watch?v=37Q1BEiYbNM
36:45-től kb érdemes figyelni!:)
PR-BLANCPAIN2015
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Ja, azt hittem, hogy az összes közül egyik autó sem tetszik.<#wilting>#wilting>
Mindig így kezdődik. Annyi csak, hogy...<#nyes>#nyes>
Nincs ezzel baj, a bandázás jó, csak ez nem 200e Ft. Sőt itt ezt egyszer költöd el, utána évi 15ezer. Abból nincs meg az autóversenyzés. Egyszerűen rossz a hasonlat.<#wink>#wink>
Ha veszek egyszer autót, az úgyis olyan lesz, amivel pályára is mennék, valami hátsókerekes. Átépíteni valószínű nem fogom, max futómű, toronymerevítő, meg mondjuk pályára külön gumiszett.
OFF:
Ha nincs egy műhelyed (vagy a havernak), felejtsd el. Az utcán is azt használom, meg versenyzek is vele nem működik. Pályára oda való autó kell, utcára meg oda való. Egy pesti srácnak azt mondanám, hogy esetleg gondolkodjon a bérlésbe. Soknak tűnik, de összességében olcsóbb, és nincs kínlódás. Én sem hittem el annó, de a saját bőrömön megtapasztaltam.<#smile>#smile>
Ha nincs egy műhelyed (vagy a havernak), felejtsd el. Az utcán is azt használom, meg versenyzek is vele nem működik. Pályára oda való autó kell, utcára meg oda való. Egy pesti srácnak azt mondanám, hogy esetleg gondolkodjon a bérlésbe. Soknak tűnik, de összességében olcsóbb, és nincs kínlódás. Én sem hittem el annó, de a saját bőrömön megtapasztaltam.<#smile>#smile>
igaz, nem mindegy ki hol lakik, sőt nem hogy nem mindegy, hanem meghatározó, és nem élek vissza a szerencsémmel, mert itt van aszfaltos és homokos épített pálya is, EuroRing is itt van persze, de ..hagyjuk.
A lényeg az irány, ha magam elé képzelem a 3 monitoros önmagam, 200ezer+ kormánnyal, kiegészítőkkel, azaz minden sz@rral ami ideális a virtuális csapatáshoz és a havi áramszámlámmal (oké az iR elég jól gördül, de azért kell alá áramzabáló gép így is úgy is)
+ a progi fentartása.
vs. félnapos csapatás az ismerősökkel, amihez hozzátartozik személyes barátság, egymás autóinak bütykölése, segítése, hülyülés.
Amikor hűdeillegális gyorsulásra megyünk mert megjött az új váltó a seat-ba, vagy beesett valami más :D
Mindenkiben van mérlegelv, de aki megteheti az sztem mentsen autókat. vagy szimezzen persze, mert nagyon jó az is, ttól sem lesz kocka valaki mint a régi felfogásban hülyeség....egy jó szimes társaság is összejárhat, tudom.
De én aki megteheti annak az igazit mondom jobbnak.
..
A spec racer ford is nagyon jó, érdemes kipróbálni. Nameg az ovál versenyzést, ha belekezdesz iR-be, mert az is jó móka, pörgős, végig van valami, nincsen egyedül körözgetés.
Első nekifutásra, RUF, BMW, Mclaren, Corvette, vagy az OW mclaren honda... stb ..azért tudnék választani...de az alappal járó autók és pályák teljesen hidegen hagynak. Egyedül a Mazda MX és Laguna Seca ami miatt talán mégis kipróbálom...
Néha úgy éreztem hogy kínaiul beszélsz.
Milyen két milla? Két millió forint? Mire költöttél ennyit, megkérdezhetem?
Komolyan összehasonlítod egy igazi autó versennyel? Egyetlen versenyre kiállásból ezer évig iracingezhetsz.. és lehet keveset mondtam.
Milyen két milla? Két millió forint? Mire költöttél ennyit, megkérdezhetem?
Komolyan összehasonlítod egy igazi autó versennyel? Egyetlen versenyre kiállásból ezer évig iracingezhetsz.. és lehet keveset mondtam.
Tök jó, ha van garázsod, de ilyen autót utcán tárolni bent a városban...:) Mondjuk ettől még ez a célom :D
ne menj le a szintjére... ott vesztesz a rutin ellen! :)
... és már 3 milliónál tartanak.<#vigyor>#vigyor> Ezt hagyjuk, hogy 200-ért inkább élőben, mert annyiért 4 gumit nem kapsz. Versenyeztem, tudom mennyi az annyi. Full content, Accuforce, 3 monitor, erős gép, és még nem tartasz ott, mintha egy viszonylag normális autót kiállítanál úgy, hogy még egy métert nem mentél vele. És onnantól kezdődik a pénzköltés. De tudod ezt te is.<#wink>#wink>
Pedig lehet forgatni...nincs abban semmi az átlagkeresethez képest az iRacing drága...egy iR-től elpártolt ismerősöm sem azért hagyta abba mert sz@r, nem. Egyszerűen mert addig bírta ár/érték arányban...asszem ez a kifejezés illik rá.
Az emberek 100% kipróbálhatja ingyen is. Én soha, de tényleg soha nem ajánlottam senkinek az iR-t, mert sztem nem annyira jó mint amennyire drága, azaz az ár/érték aránya nekem nem felel meg, pedig az átlagnál jobban keresek, ...amikor meg indult az iR akkor meg qva jól (el bírtam hagyni 2 millát gond nélkül....visszagondolva b@ssza meg, de jól jönne most :D ).
Szal alapból ezért nem szoktam ajánlani.
Meg sztem ez már az a kategória, hogy ha ennyi pénzt beleteszek akkor inkább élőben kell nyomni, konkrét példa mikor lehülyéztem a munkatársam, aki 200ezer felett zárta le az iR-t, a kertjében meg ott rohadt a becsövezett 205gti (ráadásul nagyblokkos).
Azóta a fiával csapatják pályán, a fia szöcskével, ő meg a Peugeot-val
Az emberek 100% kipróbálhatja ingyen is. Én soha, de tényleg soha nem ajánlottam senkinek az iR-t, mert sztem nem annyira jó mint amennyire drága, azaz az ár/érték aránya nekem nem felel meg, pedig az átlagnál jobban keresek, ...amikor meg indult az iR akkor meg qva jól (el bírtam hagyni 2 millát gond nélkül....visszagondolva b@ssza meg, de jól jönne most :D ).
Szal alapból ezért nem szoktam ajánlani.
Meg sztem ez már az a kategória, hogy ha ennyi pénzt beleteszek akkor inkább élőben kell nyomni, konkrét példa mikor lehülyéztem a munkatársam, aki 200ezer felett zárta le az iR-t, a kertjében meg ott rohadt a becsövezett 205gti (ráadásul nagyblokkos).
Azóta a fiával csapatják pályán, a fia szöcskével, ő meg a Peugeot-val
Próbáld ki a 3 hónapos promó kóddal, és ha tetszik, akkor majd kitalálod hogyan tovább. Nem kell egyből pénzt beletenni.
Milyen autó vonzana?
Milyen autó vonzana?
csóróknak az AC? - Ne forgasd ki a szavam, a Laccoonak válaszolva írtam, hogy a csöves Mo-on, és nem azt, hogy a csóróknak.<#nezze>#nezze>
Mert valljuk be, az emberek 80%-a azért nem próbálja ki az iR-t, mert drágának találja (az is).
Hogy ki mit hagy abba, annak sok összetevője lehet. Ismerek embereket, akik az egykoron imádott feleségüktől azóta elváltak, és mára utálják egymást.<#vomit>#vomit>
Azt sem szeretem, amikor valaki megy 2 kört, akármilyen kormánybeállítással és akármilyen setuppal, majd megmondja, hogy jó-e az adott szim, vagy nem. Én pl. Cadillac-el G27-tel 2.5-ös erősségű ffb-vel megyek. Ha valaki kipróbálja, akkor lehet azt mondja, hogy szar, nekem meg így jó. Nincs egyértelmű jó, vagy rossz itt sem, de aki versenyezni szeretne mások ellen, annak sokunk szerint ez az eddigi legjobb megoldás.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.09.25. 13:22:31
Mert valljuk be, az emberek 80%-a azért nem próbálja ki az iR-t, mert drágának találja (az is).
Hogy ki mit hagy abba, annak sok összetevője lehet. Ismerek embereket, akik az egykoron imádott feleségüktől azóta elváltak, és mára utálják egymást.<#vomit>#vomit>
Azt sem szeretem, amikor valaki megy 2 kört, akármilyen kormánybeállítással és akármilyen setuppal, majd megmondja, hogy jó-e az adott szim, vagy nem. Én pl. Cadillac-el G27-tel 2.5-ös erősségű ffb-vel megyek. Ha valaki kipróbálja, akkor lehet azt mondja, hogy szar, nekem meg így jó. Nincs egyértelmű jó, vagy rossz itt sem, de aki versenyezni szeretne mások ellen, annak sokunk szerint ez az eddigi legjobb megoldás.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.09.25. 13:22:31