25347
  • bardocz
    Én nem frissítettem semmi drivert, egészen biztosan az iR oldalán van a gond. Fórumban is sokan panaszkodnak.
  • oneal1
    én nem tapasztaltam ilyen fps ingadozást, nord is szépen megy
  • ozoli78
    a mclaren hondanal ez teljesen normális :)
    még hogy iR nem real :D
    most már tudod milyen lehet nyalonzonak :)
    meg lett mondva napozo széket be kell pattintani az ülés mögé :)
  • ozoli78
    probáld meg ragd föl a 15.7 et vagy a 15.10
    azt hiszem Papp Atinak voltak vele gondjai vissza rakta a catalystot és jo lett
  • tomee92
    F1-el próbált már valaki versenyezni?
    Egyelőre csak nézni akartam a futamot és szellemként velük körözni, mégis kicsit hozzá szokjak, de az ERS kicsit megtréfált. Egy pár kör után "bedöglött" a rendszer és csak visszatöltötte az akksit, semmi erőt nem tudott leadni. Bármit csináltam, nem javult meg, nem adott le erőt az ERS.
    Ez normális, vagy valami bug ez is?
  • barcalaci84
    nekem eddig tökéletes volt az új Crimson-os driver...más játékokban is egyébként...még vasárnap is fasza volt IR-ben is...
    aztán a tegnapi update óta nálam fps dropppok, megálla kép kb fél secre néha stb...
    szerintem ez nem az AMD hibája:)
    Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.12.15. 20:27:27
  • Alexease
    Lesz majd valamikor (iSoon) "offline" resz, hogy a szerverek nelkul, de a belogolos oldalrol is lehessen hasznalni. Mivel az elmult 7 evben sose volt ilyen gond, eddig nem eroltettek. Gondolom ez (is) majd az uj felulettel egyutt erkezik.
  • ozoli78
    amugy tényleg ahelyett hogy itt basztatjátok egymást miért nem írtok nekik?
    aki elégedetlen és kiesése volt írja le a problémáját,kiváncsi lennék mit írnak.
    ha otthon lettem volna biztos szétbaszott volna az ideg.
    eddig nekem nem volt gondom vele látta egy két fura dolgot visszább is kellet vennem a grafot nordon de ez érthető a konfihgom miatt
    tegnap óta nem probáltam

amit még ki akarok probálni amd kártyám van a 15.7 driver volt eddig a legjobb a 15.7.1 et felraktam egyből eltünt 15-20 fps és akadt
    most 15.10 van fent es ezt sem érzem olyannak hetvegen kiprobalom vissza rakom a 15.7 et de ha lesz cash tuti lecserélem a kártyám
  • zimapeti
    Mindenki nyugodjon le... mielőtt elkezdődik a frissítés elindítod TEST fül alatt a Nordot, vagy amin gyakorolni akarsz, és amíg le nem fagy a winf@s tolhatod ezerrel a leállás alatt is. Nincs semmi féle leállás kimaradás, a másik ablakon meg nézheted mikor indul el az oldal, ha megy akkor ott játszol, ha nem akkor vissza a tesztre, ennyi, nem kell sírni:)
  • barcalaci84
    nálam konkrétan megáll a kép fél secre sokszor
  • twinr
  • bardocz
    Nekem is vannak fps droppok sajnos, pedig eddig nem voltak.
  • Dzsidzsi32
    Olvasom itt a sok panaszt. Nekem speciel jobb lett. Kikapcsoltam a tükröket,és végre feltolhattam a graffot maxra. Nem akad,nem recseg nem ropog. Az fps-t hagytam 84-es limiten. És még csak be sem sárgul. A felbontas pedig 5760x1080. A hétfői leállás előtt, nekem is akadt meg beesett az fps. De mára láss csodát tökéletes lett. Szét versenyeztem magam ma a ruf-al :D Szerintem konfig függő a probléma.
    Utoljára szerkesztette: Dzsidzsi32, 2015.12.15. 19:46:50
  • Hasselhoff72
    Azóta is le vagy tiltva nem véletlenül. A stílusod miatt talállak meg mivel itt sajnos még látom az irományaidat...
    Tudod ez a nem garázs cégeknél úgy működik hogy megkapod plusz napban amíg nem volt a szolgáltatás, gondolom ezt nem fogod fel ép ésszel hogy ez mért van:) Nem tudom hány előfizető van de szorozzuk csak meg gyorsan a 70-80 forintot:)))
    Mért kellene megkérnem őket? Alapjáraton kompenzálni kellene a kieső szolgáltatást:)
    Most nyomhatod a kis ikonjaidat nagyfiú...
  • twinr
    Te egyszer már letiltottál a priviről, ehhez képest mindig megtalálsz. Ha ennyire zavar, számold ki mennyi pénzt "buktál", három nap az úgy 70-80 Ft, ha eszetlenül fizettél elő akkor 150, szerintem kérd meg őket hogy utalják vissza, megteszik!
  • barcalaci84
    a fanboyok türelmesek nyílván :)
    de annyi bug van h a PC megirigyelné..
    és a fanboyok mondták h nyugi mire kezdődik a szezon minden rendben lesz... elkezdődött..
    én továbnbra sem nagyon látom h hol a javulás...
    ma például olyan fps droppok vannak h egyszerűen azt se tudom hol vagyok a pályán... vasárnap még ez a bug nem volt... ezt kaptam a tegnapi félnapos leállástól...holnap is jön egy leállás ... remélem tovább nem romlik...
  • Hasselhoff72
    Az is egy vicc amit írsz, ez nem a máltai szeretetszolgálat.. hanem havidíjas szolgáltatás. Nem tudom játszottál e már előfizetéses játékkal és ott mi történik ha megakad a szolgáltatás amire előfizettél. Meg kis "köcsögök" meg ilyen megnyilvánulások azt hiszem téged minősítenek miközben láthatóan egy fanboy vagy.... De gondolom nem sok minden fog ebből le esni:D

A folyamatos sírás viszont tényleg uncsi, itt nálad a pont:)))
    Utoljára szerkesztette: Hasselhoff72, 2015.12.15. 19:08:24
  • ozoli78
    Laci neked azért nem tünik föl mert nem régóta tolod
    minden autóba bele nyúltak minden pályába ,uj net kód, ffb
    tény ,hogy elrontanak dolgokat dehát ez van hidd el jó lesz ez
    iszonyat jó lett az ffb ruf rwd vel mentem nordon egy teljes kört sem tudtam menni de minden kanyarját élveztem eszméletlen ,pedig ha valaki akkor én nem vártam :D

addig meg szúszá
  • gviski
    Mert ha Vér Pista978 névvel is tudd freebe online játszani, míg ezeket a hülye AC, pCARS és rF2-t meg kéne venni
  • oneal1
    kicsit finomabban fogalmazva de ugyan ez a véleményem :D :D
  • bardocz
    Akciós kredit jöhetne már, pályavásárlással még várok :D
  • gviski
    Holnap jön az újabb karbantartás :D

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    iRacing.com will be down for deployment of another update Wednesday.

This maintenance will affect all iRacing.com regions and members will be unable host or join sessions during the downtime.

iRacing.com Downtime Schedule:

EST
    Wednesday 2015-12-16 0400 Hosted Sessions Unavailable*
    Wednesday 2015-12-16 0800 Service Unavailable
    Wednesday 2015-12-16 1200 Service Restored

UTC
    Wednesday 2015-12-16 0900 Hosted Sessions Unavailable*
    Wednesday 2015-12-16 1300 Service Unavailable
    Wednesday 2015-12-16 1700 Service Restored

AEDT
    Wednesday 2015-12-16 2000 Hosted Sessions Unavailable*
    Thursday 2015-12-17 0000 Service Unavailable
    Thursday 2015-12-17 0400 Service Restored

All times are subject to change.

Sessions in progress at the start of maintenance may be terminated. There will be no record of such events whether official or not.

* Hosted sessions are allowed that do not overlap the service maintenance period. For example, 6 hours before the service is down, you can create a hosted session that lasts 4 hours, but not one that lasts for 6 hours.
  • twinr
    egy vicc, hogy két max három napig nem volt elérhető a játék, és már megy a sírás rívás, miközben egy másik sem ér a nyomába se. Jobb is lenne ha a sok ingyen jóska elhúzna a vérbe, legalább nem rondítanák össze a versenyeket. De valamiért mégis ezzel játszanak a kis köcsögök!???
  • oneal1
    mit szeretnél mit mondjanak, hogy direkt baszták el? :D

Amúgy meg nem lehet így hozzáállni. Eddig soha nem volt ilyen jellegű probléma, most volt. Érthetetlen számomra, hogy itthoni és külföldi forumokon sokan (megjegyzem legtöbbször az ingyenes periódusban lévő versenyzők akik még 2 dollárt nem költöttek a játékra) milyen undorító módon türelmetlenek. Ezzel szemben kivétel nélkül szinte azok voltak türelmesek akik már sok pénzt belevertek.

na mindegy! szerintem nem állt le tőle a tőzsde, a kenyér és az üzemanyag sem lett drágább, szóval no para!! :D
  • twinr
    Neked talán az AC való... vagy PC. esetleg ott a Crew!
  • oneal1
    végre csak sikerült azt az első kört úgy ahogy rendes minőségben felvarázsolni youtube-ra...
  • barcalaci84
    azt értem h elkúrták és h ez most gáz, azt nem látom h mi az a nagy újítás ami miatt történt ez...tehát az adatbázis szűrés lenne a nagy update ami miatt megy a szívás?
    az előző negyedéves update sokkal komolyabbnakl tűnt szerintem ...ott bejött a dynamic track/weather...itt meg nem sok minden...amit akartak csinálni (új honlap) az se sikerült, de mégse működik a régi módon se...
    Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.12.15. 17:58:55
  • bardocz
    http://members.iracing.com/jforum/posts/list/3345295.page

Mivel itt szerverek is járnak a játékhoz, így nem csak annyi lehet a változás, hogy más a fizika meg a grafika/felhasználói felület mint máshol. Pl új netkód, ami úgy néz ki bugos lett. Adatbázissal is csináltak valamit, ha megnézed ezer féleképpen lehet szűrni meg rákeresni adatokra, vagyis lehetett, most se annyira működik :D Ország, ir, sr meg minden alapján lehet pl köridőkre keresni. Nem tudom most mi lesz az új szezonban, mert így a vb-jüket sem tudják közvetíteni meg rendesen kezelni. Most ezt kicsit elkúrták.
  • barcalaci84
    hát de nem azt mondtátok h a 13 hétben benne volt h valami gubanc lehet , de a szezonban minden fasza lesz?
    akkor 3 hónapig most ez a szerencsétlenkedés megy? mert ahogy látom valójában eddig is ez volt itt a divat... ami benne maradt bug azt majd 13 hét múlva talán javítják, csak most jóval látványosabbak a bugok:)

amúgy mire mondjátok h ez milyen nagy update volt? igazából a nagy honlap megújulás se történt meg és apróságok változtak...
  • bardocz
    "
    We're aware of the situation and are working on it. The new "better information per car" stuff in this build will impact the maximum number of cars that can be transmitted. We made adjustments to the bandwidth settings to mostly compensate for this.

Unfortunately, there is a bug in the code that balances how the car information is encoded for transmission from the server to the sim. This bug is causing it to favor a higher-detail encoding for too many cars, thus gobbling up the space that was intended to be used by cars sent using the lower-detail encoding. This bug wasn't identified in time for today's build. But it will be fixed in the next patch, whenever that is. "

Szóval majd egyszer jó lesz.
  • gviski
    43 van beállítva a NASCAR miatt, de ugyan úgy nem jelenik meg az összes... ja és e mellé kaptunk egy jó kis random FPS esést, gondol egyet senki se mögötted, se előtte és a FIXre belőt 84 FPS hirtelen 47 lesz, majd szarakodik 50-60 között....
  • mumus70
    Rfactorban én mindig 6 előttem, 6 mögöttem látható autóval toltam a laptopomon
  • hungary27
    Állítsd be, hogy hány autót jelenítsen meg. (graphics-ban)
  • bardocz
    Semmiről sincs, a közvetítésekben meg max valami 20-25 autó látszik, és random jelennek meg, ha többen vannak, sőt, versenyen is ha több ember van, csak ennyiről kapsz infot, és pl van, hogy látod kik vannak mögötted, jól megcsinálták.
  • gviski
    na mesélj! :D
  • endy papp
    Azért az már vicc kategória hogy valaki által hostolt szerveren okozott balesetért is felfüggesztenek....,eddig is tudtam ,hogy sok gyökér jelentgetős idióta van,no de bekaphatják odaát az összeset.
  • leho94
    jobb is
  • gviski
    Bugos a rendszer :D a tegnapi két Rookie futamról nincs használható result :-(
  • mumus70
    Segítene nekem valaki aki konyít a szeteléshez, és rendelkezik SetupSync-el? Ha lenne ideje ránézni hogy a Late Model Monte Carlo-hoz a letölthető 3 db New Smyrna szettben mit kell állítani hogy ne villogjon pirosan? Má idegállapotban vagyok!
  • tbazsi95
    iRacing Hungarian Rookie Championship 2015/16 | R7 Laguna Seca | Balazs Toldi OnBoard