25347
  • Alexease
    Pedig ezek annyira jo bulik lennenek, de itt meg ha mindenki ovatos, akkor is csak SR-t lehet gyilkoni.
  • mumus70
    Late Model Tour - South Boston
  • ozoli78

"A többi nem érdekel." majd fog
    Utoljára szerkesztette: ozoli78, 2015.12.23. 17:41:33
  • Scarry
    Megvettem az összes F1-es pályát ami van a racingben . A többi nem érdekel.
  • Norbi1990
    Valóban sry
  • bardocz
    Melyik pálya meg autó? Ez a bajom a kisebb szériákkal oválon, hogy olyan kis picsányi pályákon megy a verseny, hogy lehetetlen versenyezni rendesen nekem.
  • mumus70
    Nem vetten fel, jobb is, ezt mihamarabb jó lenne elfelejteni. Teljes káosz az összes futam, olyan kicsi a pálya, hogy egy autó keresztbe fordul, egyből begyűjt még tízet.
  • bardocz
    A gt3 verzió az viszont veszett jó. Zolderben mentem pár kört, rendesen rakosgatja a seggét, jobb mint a ford. Lehet a kormányt be kell kalibrálnom és jó lesz, mert észrevettem, hogy az át volt állítva 1080 fokra a cadillac miatt, nagyobb az áttétel benne mint egy utcai autóban, valamit muszáj volt vele csinálni.
  • nadatomi
    Azt megnézném :) Tudsz róla videót feltölteni?
  • GeriDoc
    Ez ilyen, nincs elől súly. Van, aki szereti, van aki nem. Másképp kell vezetni, mint egy közép- vagy orrmotoros autót.

Norbi1990: Leírtam 1 hsz-el előtte.
  • mumus70
    Egy 0.15 mp-s kis ovál pálya rajt utáni 5. mp-ében a 16 X az korrekt? A további 59 kör megtételét inkább nem forszíroztam, még a tetőmre is ráesett egy autó!
    Utoljára szerkesztette: mumus70, 2015.12.22. 22:31:17
  • Norbi1990
    Na és mi a baj a GT3-as Porschéval? :)
  • bardocz
    Ez az alap ruf kormányzás valami katasztrófa szerintem. Nem érezni semmit.
  • Totti5
    Ilyesmi, akkor beletúrok, köszönöm. ( gondoltam van valami kombináció ami elővarázsol valamit amiben ki lehet kapcsolni )
  • GeriDoc
    A WEC-s autó az más, ne keverd össze a GT3-as autóval. Ráadásul azt kell mondani, hogy: Na az k..va drága. Az az autó a megfizethetetlen kategória. GT3 X 1.5-2.0
    A mi mennyi kérdésről a honi Porschésokkal beszéltem, akik épp egy Z4 GT3-at építenek, ők mondták, hogy mi a "baj" a GT3-as Porschéval. Ferrariról nem volt szó, a többivel meg az a baj, hogy nem igazán van ügyfélprogramjuk, vagy legalábbis nem olyan jó, mint a német gyártóknak.

• bardocz
    WEC-ben indul elég sok, és eredményesek. Nem hiszem, hogy drágább lenne mint a ferrari, lambo meg bentley, de nem tudok pontos árakat. Az rémlik, hogy egy gt3-as autó kb annyiba kerül, mint egy wtcc-s.
  • bardocz
    Az sajnos elég kevéske :S Olyat nem akarok, hogy készülök egy hétig aztán mégse tudok indulni. Azért lenne jó olyan, ami minden este megy, ezért is az egyik a skippy meg most cadillac mellé. A ruf saját sorozata most azért egész jó.
  • GeriDoc
    Azért nem mennek, mert azt a legnehezebb vezetni, cserében viszont baromi drága. Egyébként máshol használják őket, csakúgy, mint a Ferrarikat.
    A C-Spec viszont valóban nagyon jó, én ebben a szezonban már csak ott megyek. Ha a GT3-ast kiveszik, az viszont elég szívás, mert nekem a többi nem tetszik, pedig mennék idén már 1-2 (5) BSS-t is. Akkor már megvárom az Audit, vagy a "rendes" Porschét, bár arról még nem hallottam, hogy jönne.
  • nadatomi
    A lotus 49-el mer mentem egy szezont (2015S01). Szombaton és vasárnap van délutánonként 2-2 futam. Akkoriban még volt egy ausztrál liga akik péntek 11.30-tól futották a versenyüket, de a legutóbbi szezonban már ez sem volt.
  • bardocz
    3 csapat is van az oldalukon akik Porshceval mennek, de versenyekből nekem se rémlik hogy túl sok lenne. A ford viszont tényleg még felsorolva sincsen.
  • Norbi1990
    De a Blancpain versenysorozatba (mármint élőben) nem megy senki sem Porschéval, sem Ford GT-vel.
  • Morgolodo
    Az is benne van, hogy jövőre, ha minden igaz, lehet már origi Porsche-t is rakni játékokba, nem tudom mi lesz a sorsa. A C-Spec viszont jó, Caddyről ide váltottam Én is.
  • bardocz
    Eh, pedig ha német autó, akkor Porsche. Ami még érdekelne az a két lotus meg v8, de azokkal esélytelen versenyezni.
  • zzeN
    Mert jön majd az Audi és Merci, nem lesz hely neki.
  • bardocz
    Ahogy nézem a saját szériája most viszonylag népszerű. GT3-ból miért veszik ki? Mert a valóságban nem ez megy ott?
  • Morgolodo
    A RUF-fal lesz most valami, ha jól tudom a GT3-ból is kikerül. Pech, mert nekem csak az van meg és szeretem is.
  • bardocz
    Most a ruf mennyire fasza? 5 pályát már kiválasztottam, kéne valami hatodik, és nem tudom, hogy a uf legyen-e(ha már veszek valamit olyan legyen amivel lehet versenyezni), vagy valami pálya. Pályák közül igazából nem nagyon tudok választani olyat amit használnék is valami szériában, tetszik is.
  • mumus70
    Nicky elég gyakran fent van.
  • hungary27
    Én ma valakivel akinek a neve 49 volt. :) Lehet, hogy tesztelik az AI-kat online is. De ez annyira mesterséges intelligencia, hogy még a chat-et is használta.

Sőt még Nicky Catsburg-el is találkoztam.

Utoljára szerkesztette: hungary27, 2015.12.21. 19:37:57
  • hungary27
  • GeriDoc
    Ha a horizont mozgásra gondolsz: app.ini-ben a DriverHeadHorizon-t tedd 0-ra.
  • Totti5
    Gameplay közben a cockpit kamera mocorgást hogy és mivel lehet kiiktatni?
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.12.21. 11:12:03
  • mumus70
  • mumus70
    Én már egyszer Pechito Lopezzel is. A rajtnál állva láttuk utoljára a komplett mezőnnyel, aztán kis idő múltán egy kicsit oldalról is amikor lekörözött minket....
  • shiet
    Versenyeztem ma Rubens Barrichello ellen. :)
  • mumus70
    Kíváncsiságból beírtam a YT keresőbe hogy "iRacing Spec Racer Ford", kidobott azt írja: körülbelül 23900 db találat! (ebből mondjuk kapcsiból vagy 12 az enyimé :D) (és ez még nem is népszerű kategória!) na most ezeket ha csak darabonként 1000 ember megnyitja hosszabb rövidebb ideig..... és ebből ha csak 1 % rákeres a Logi honlapjára, mivel pont a pofájába virít egy Truck seggéről, mert "hú, szar az egerem, tényleg Logi, nézzük csak mik vannak"....
    Utoljára szerkesztette: mumus70, 2015.12.20. 20:45:10
  • twinr
    Igen, pont ezen gondolkodtam el én is, a pályákon levő reklámok, meg a kocsikon biztos nem a szkennelés után "maradtak" bent.
    És jogos a youtube felvetés is sztem.
  • mumus70
    Azt is meg merném kockáztatni, hogy még nem is az előfizetők a fő bevételi forrásuk, nagyjából nekik mindegy is melyik széria fullos, és melyik pang. Miért mondom ezt? Ugyan most lusta vagyok megnyitni és összeszámolni, de szerintem az autóra rakható szponzorok száma 50+!!!!!!! És szerintem vér komoly szerződésekkel! Amik ki is kerülnek az autókra, amiknek a pilótáinak egy része lövi is ki a futamait a Youtube-ra, akár milliós nézettséggel adott idő alatt! És akkor itt még nem beszélek a pályákon kihelyezett plakátokra, amik szintén látszódnak mindenkinél! Vajon így pl egy Logitech márkanév - logo milyen útra kel az interneten, pláne gerilla marketing módszerrel pont egyenesen a szimes játékosokhoz akik még Mozambikban is megnyitják az onboard videókat???!!! Nekik ebből van a suska, mi csak aprópénz vagyunk nekik a heti esetleg 4 dollárunkkal......
  • Alexease
    En sem azt mondom, hogy dramai a helyzet, mert azert mukodik 7 eve, jonnek a cuccok, fejlesztenek, mindig tortenik valami.
    Csak uzletileg talan lenne ertelme elgondolkodni a nyitason, hogy a "csak ugy versneyzoknek" es a "szervezetten versneyzoknek" (bajnoksagok) is "jo legyen".

Ezzel parhuzamosan komolyodhatnanak a hivatalos futamok. Csak elore megszavazott sorozatok indulnanak, kevesebb alkalommal, de szavazassal eldontott/atlagolt EU/USA /koztes idopontokban. Itt lenne SR/iR, pontozas, penzvisszafizetes, esetleg szezononkenti dijazas stb. Akit jelenleg is komolyan erdekel, az hasznalna, akit nem, az jelenleg sem hasznalja a jelenlegi rendszert;)

A tobbiek mehtenek a "free" versenyeken: naponta valtozo free szerverek SR nelkul, sajat ingyen szerver inditas a bajnoksagoknak, evi csak 20-30$ elofizetes, tartalom vasarlas, penzvisszafizetes nuku, hivatalos futamon (a visszafizetesert, dijazasert, komolyabb futamokert) csak teljes aru elofizetesert.

Ez sem lenne kockazatosabb a hivatalos futamokra, mint hogy kibovitettek az ingyen tartalmakat es elerhetove tettek tobb nepszeru sorozatot a 3 honapos ingyenes idoszakban.
  • Alexease
    Ezt ide ttem be multkor vagy mashova?:) Mindegy:P