iRacing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

barcalaci84
nem kaptam
egyelőre úgy se használhatnám ha jól értem a rendszert:)
ha meg felküzdöm magam odáig akkor nem baj ha már legalább van egy gt3-as kocsim , ha netán endurancozni is lenne kedv vagy csak simán gt-zni...gondolom itt is az a sláger mostanság
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.10.06. 12:36:10
Elvileg kapom a 10 creditet ha kol emlekszem volt ilyen regebben is es kaptam 10 creditet.
Na igen ha nem fogod hasznalni akkor fölösleges.
Itt akkor tudsz kol kijönni ha meg tudod állni hogy megvegyel olyat amit nem hasznalsz.

Irtam privit megkaptad ?
barcalaci84
hát 2 dollárt éppen megérne nekem bár gt autókkal tele a tököm:)
de vajon ilyen promókódos vásárlásnál megkapod a 10 dolcsit, mert ír valami olyasmit h nem vonatkozik megújításra illetve free trial előfizetésre...?
mondjuk felül nem írja h ez ilyen ingyenes trial előfizu lenne , hanem h diszkontos basic membership 3 hónapra a ford gt-vel 12 dollárért
Late model akkor jo ha szereted az ovalt de ezek csak kis pàlyan mennek.
A a ford gt 2 auto van a gt 3 azzal 2 sorozatban tudsz indulni a gt1 vagy 2 vel nem is tudom pontosan milyen azzal 1 sorozatban.
Jo az a promo is megadom az email cimem ha azt beutod akkor elvileg kapok 10 dodot egy kod formajaban azt en vissza is kuldom igy megerheti mondjuk ha tetszik vagx akarsz valamelyikkel menni akkor minden fele keppen megeri

Priviben elkuldom az email cimem
barcalaci84
most nézem h van olyan promó kód is ami 3hónapot ad meg vagy Late Model vagy Ford Gt -t 12 dollárért...
ezekkel lehet valamit kezdeni majd , vagy mikben lehet ezekkel indulni?
Sajnos igen,hiaba viszel 3 C set csak egyet fizet bar az lehet oval is es road is
D-C 12/8 race 4 dollar
B-A 12/8 race 7 dollar viszont maximum 10 dollar
Autok közzül erdemes elsőnek megvenni a Ruf ot ha szereted, 4 autot kapsz GT3 ,cup ,awd,rwd a cuppal 2 sorozatban tudsz menni B es C licenszesben is, a GT 3 al pedig blancpain ben ami B licenszes ott van endurance is.
bardocz
Lehet 3 darab C-s kategória is. Ebbe a szezonban szerintem már nem igazán lehet ezzel foglalkozni, nekem pl sehol sem fog kijönni, de köv szezonban úgy vásárolok majd, hogy ez meglegyen.
Alexease
Ha 75%-on veszel kreditet, es abbol az 50%-os elofizetest, akkor az evi 37,5$ ;) Es abbol meg evente lejon az 5$, plusz amennyit versenyzel. A/B licensszel igazabol "ingyen" van az elofizetes. Persze tartalmakat venni kell, azt nem lehet kikerulni, de a 75%-bol es mennyisegiben veve ~8-10$ egy-egy tartalom.
barcalaci84
a 2 versenysorozat mindenképpen ilyen külön licenszes kell h legyen?
tehát tegyük fel én csak C-ig jutok ...ha 2 sorozatban indulok akkor is csak 4 dollár jár vagy kapok 8-at?vagy indulok 3 C-sben akkor megkapom -e a 10-t?
meg gondolom az mindegy h mondjuk egyik oval a másik road,
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.10.06. 11:14:00
Ja es igen 6 ossaval erdemes vasarolni, minden sorozatban van 1-2 alap palya mindig.
Pl cadillac megy a heten okayaman az alap mind kettő es kurva jo.
Az meg hülyeseg hogy rookiban vagy d ben nem lehet jokat menni .
Minel erősebb splitben mesz annal jobb a mezőny .
Azert egy mazda cup top splitben jobb a mezőny mint gt 3 2 es splitben:)
Persze hulyek mindenhol vannak .
Pontosan, a versenyzessel 40 creditet tudsz gyűjteni plusz ha folyamatos eves elofizud van azert kapsz 5 dollart 4-5 dollaral kell kipotolnod
Ezert vinned kell 2 verseny sorozatot egy D-C licenszest es egy B-A licenszest ezekből szezononkent 12 versenyhet van de 4 eldobos igy eleg csak 8 on indulni hetente eleg egyet teljesitened csak hivatalos legy 6-8 indulo meg legyen
Elsőre nagyon bonyolultnak hangzik amugy az is:)
Lenyomod a 3 honapot meglatod tetszik e
Ha ki akarsz probalni autokat palyakat vasarlas előtt szolj megoldjuk ;)
barcalaci84
ha jól értem akkor magát az előfizut majdhogynem kigazdálkodja az ember ha indulhgat rendszeresen versenyeken...ha kicsit feljebb jut az ember akkor kellene pályára költeni...az akciós 75 dollárért 100 kreditet kénye befektetni okosan olyan pályákra amik a versenynaptárba lesznek és 6-os csomagban venni?
Alexease
Tartalomra kulon ritkan van akcio, akkor is csak az uj elofizetessel egyutt (pl. egy igazi versenyhez kotodoen az alaptyartalmak melle adnak 1 palya es 1-2 autot). De ez ritka. De tobbszor volt, hogy egy uj marka vagy tipus belepesekor akciosan (ingyen) adtak az alapcsomaghoz es/vagy akcios (ingen) elofizetessel.

A tartalmakra allando "akciok" vannak, ami igazabol a mennyisegi kedvezmeny (10-30%-ig). Uj vagy atlag felhasznaloknak a 10-20% a realis (3/6 tartalom, afolott mar a regi elofizetoknek (sok vagy osszes tartalom mellett) van csak.

Ha mar tag vagy, a vasarlast is akciosan erdemes mindig megoldani. Egyreszt 75%-ert erdemes kreditet venni, aztan abbol az 50%-os elofizetest es a mennisegi kedvezmenyes tartalmakat;) Plusz az allando elofizetoknek es rendszeres felhasznaloknak vissza is csorgatak penzeket (krediteket): evente 5$ plusz a versenyzesert 20–40$.

Lenyegeben allando hasznalattal nem kerul tobbe, mint evente rgy uj dobozos jatek es/vag annak a DLC megjelenesei;)

Hasznalatban meg kicsit szokni kell.
Tapadasra nem annyira "fun" vagy "barati" mint a tobbi, mintha kicsit kemenyebbek lennenek a gumik es magasabbak a nyomasok;) De osszessegeben renben van.
Online-bol az elso 1-2 honap lehet "kellemetlen", kicsit free/fun szerver jelleg, a sok uj, rendszeres, duplikalt, olcso/ingyenes elofizeto miatt. De utana mar hasznalhato, egy bajnoki szerver hasznalhatosagat boven elere es/vagy felul mulja (sorozat fuggo). Persze az ismerettsegi es barati legkort nem, de hat ezek megis random/free szerverek.
Akkor 30 -40 % kedvezmeny is összejöhet

Telorol nem tudom ezt a sz...t szerkeszteni
Az 50% az csak hosszabitas vagy uj előfizura ervenyes.
Majd lesz olyan hogy 75 dollarert 100 ir creditet lehet venni akkor ha ugyesen vasarolsz akkor .
Szerintem probald ki ingyen 3 honapossal es majd meg latod .
Ha fontos az online versenyzés akkor nem fogsz csalodni.
barcalaci84
kösz az infót, írtam neki mailt...amúgy a fekete péntekes leárazás az tartalomra is szokott vonatkozni, vagy csak hosszabbításra?

Itt santibit keresd
Irjál iracersen Sandor Tibinek vagy Papp Attilanak
Mondjuk pont Tibi irt hogy van nekik.
barcalaci84
akkor ezért nem sikerült tegnap nekem :( pont tegnap beszéltek rá h egy ingyen három hónapos mazdázással talán rákapnék, aztán az 50 %os kedvezménnyel tudnék "olcsón " hopsszabbítani...
iracers.hu-sok mopst nem tudnak adni ilyen inygen 3 hónapos cuccot?
zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Alexease
Banner update. Megszunt a Blancpain akcio, azt kiszedtem, de megf el az uj elofizetos 50%-os, azt betettem. Ha van valami akcio *75% kredit, 50% mindenkinek stb.), es ha nem szurom ki, szoljatok, azt teszem ki.
Ma bemutattam életem etetését, előzését! Kár hogy nincs róla vidi! Charlotte, célgörbe, (kemény féktáv jön bal éles kanyarral) 4.hely, előttem a 3. és a 2. egymás seggében, én 20 méterre mögöttük, és van még egy lekörözendő, aki középen helyezkedik. Láttam hogy ketten jobbról fognak körözni, ha beragadok, lemaradok. Ezért kihúzódtam balra, hogy nehogy lejöjjön a lekörözött. Maradt középen, mind a négyen fék, én egy 5 méterrel később. És befordultam mind előtt, 3-at előzve belül! A két csávó meg beragadt! Kár hogy nem láttam a fejüket..... <#idiota>
Ilyen nekem is volt wazze! Megyek holt egyedül nyil egyenes úton, erre rám mér 4 x-et! <#conf><#mf2>
bardocz
Néha azért van 1-2 csoda, sreet stock C-ben mentem, kaptam 4x-et, mert egy láthatatlan autóval ütköztem. A kocsim nem sérült, nem is láttam, csak kiírta. Mindegy, ezen nem stresszelünk, úgyis max C-ben indulok, akár bukhatom is az A licenszt. Újrarajtnál kiment a PC, erre valaki a belső sorban nyomott egy satuféket. Szépen feltorlódtunk. Ez az oxford plains amúgy egy katasztrófa pálya :D
Nem a verseny mennyiség a kérdés, csak az irating. Minél feljebb vagy, annál korrektebb.
bardocz
Egymás mellé raktam a két monitort, a 27"-os monitor mellett eléggé érdekesen néz ki a 17"-os, egy ideig nem lesz ilyenem.
bardocz
Főoldalon ez a new discount program miben új? Már 3 éve is ment :D
bardocz
Köszönöm! Akkor winben le kéne húznom a felbontás 1280*1024-re? Lehet nem lenne a legjobb akkor, mivel a második monitor az 4:3-as. 3 monitorral a pénz probléma mellett a hellyel is gond lenne. Nem tudnám hova rakni, majd ha egyszer elköltözök úgy rendezkedek be, hogy meg tudjam csinálni a szimulátorállványt.
Így az 500. futam felé vonok egy kis konklúziót. Mivel sajnos én főleg szimulátornak tekintem az iR-t és nem játéknak, összességében csalódott vagyok hogy a versenyzők 98 %-a játéknak fogja fel. Alig lehet korrekt, fair módon menni. A mezőny 10 %-a troll. Hiába védekezek szabályosan (sajnos a védekezésben van nagy rutinom mint támadásban :D ) ha egyszerűen telibe b@xxnak féktávon 10 esetből 9x. Hiába hagyok helyet magam mellett, azért is rám húzzák 10esetből 9x. Hiába támadok szabályosan, ha cikáznak, leszorítanak 10 esetből 9x. Azt kell mondjam, 10 futamból 9x 95 %-ban semmi közöm, illetve nem rajtam múlik, hogy befejezem e a futamot, vagy hogy hányadik helyen..... ez azért kicsit bosszantó. De feltételezem, hogy talán a pro kategóriában azért már figyelnek az ilyenekre. Tisztelet a kivételnek, nagy néha ki lehet fogni korrekt, és élvezetes ellenfeleket. Vélemények?
frango
Ezzel a módszerrel szerintem jóra meg lehet csinálni. Vagy, ha ez mégsem megfelelő akkor SoftTH, de az erőforrásigényesebb.

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Sőt, engem már szívatott is magyar gyerek a lekörözésnél, elkezdett befékezgetni, meg cikázni előttem..... valami kis pöcs 1023-as ratinggal.... de uralkodtam magamon, vettem egy nagy levegőt és nem írtam neki..... <#ejnye1>
Áh, erre emlékszem. Ekkor próbáltam én is, de már eszembe is jutott, mi volt a gond. Nekem 1920*1080 és 1366*768-as a monitorom, és a 768-ra beállítva nagyon gány volt a nagyon, ezért vetettem el. Úgy nem lehet megoldani, hogy 1080 legyen a felbontás, és a kicsin csak egy "szelet" jelenjen meg? Annyi már elég lenne, hogy lássam a mellettem levőt.
Ez a 3 monitoros setup jobban érdekelne, mint egy tuti kormány. Szerintem ez nagyot lendít a feelingen.<#vigyor3>
A cockpitet a Ctrl+F12-vel is el lehet tologatni. Na, ha megveszem a monitor tartót, akkor csak kipróbálom az ablakos-széthúzós verziót.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.10.04. 10:04:47
//www.youtube.com/embed/tD9Z36PSRXQ
egyik 22" a másik 19" os monitor
1440X900 volt a felbontás win ben
kicsit rá kellet tolni a 19 est a 22 esre hogy pásszoljon a kép de nem zavaró
Utoljára szerkesztette: ozoli78, 2015.10.04. 09:55:35
Alexease
Ket monitron a leggyorsabb teszt (tesztnek, hasznalni nem feltetlenul jo:P) ablakban inditani, border-rel, es makor elindult, akkor kinyitni az ablakot a ket monitor meretere;) Border nelkul inditva azonnal a ket monitor felbontasara full-ban kipakolja. Persze ilyenkor minden a kep kozepen lesz, mintha 1 monitor lenne. A kijelzesek eltologathatok, de a cockpit nezet macerasabb. En MotionCockpitView plugin-t hasznalok, azzal el lehet tologatni a cockpitet oldalra is, mukodott.
De en csak korlatozottan tudtam tesztelni, menuben mukodik, de ahogy beulok az autoba, a bazinagy felbontas miatt nalam kikapcsol a gep (nalam meg a full hd-t sem birja, kicsit regi szegeny):D
De ahhoz, hogy korrekt legyen a kep tuti a lenti (#17385) beallitas-szeruseg kell.

Anyám.<#fejvakaras> Be linkeled a képet vagy videót, hogyan néz ki így?
akkor benéztem sorry
te vetted meg?
lehet igen a felbontás win ben a kissebikhez állítsd
ha kint vagy igy a két monitoron két asztalat látsz
viszont
dokumentumok -iracing mappában van egy app ini fájl
azt meg nyitod és a graphics sorban az utolsó 5 sort ird át erre

windowedHeight=873
windowedMaximized=0
windowedWidth=5280
windowedXPos=-1868
windowedYPos=1

ezzel azt fogod látni amit a multkor mutattam az enyémmel
ablakban fogja futtatni iR t a tálcát el tudod rejteni
amit érdemes meg csinálni az az hogy mielőtt elkezded bemész szeróra és a black boxot ,tükröt ,idő, stb kijelzőket behuzgálod középre mert nem fogod őket látni
azokat alt+k val tudod mozgatni
remélem sikrül

Attól függ mire. A három monitoros féle két monitoros megoldáshoz nem jó (már próbáltam), de arra jó, hogy kirakj egy kijelzőt, esetleg ts-t, rendszer monitort stb. Egyébként is vigyázz a két monitoros nézettel, mert mivel ilyen setup nincs, ezért a három monitoros felbontást számol, csak ugye nincs 3. monitor, szóval elég gépigényes.
Én a szöveges és hang chetet is kikapcsoltam, engem zavar, lehet, hogy nekik se volt bekapcsolva<#wink>
Ha nincs elég időd tesztelni, akkor kettő perc alatt meg tudod nézni az aktuális sorozat fórum topikjában, minden részletesen le van írva, az üzemanyag mennyiséget a race infónál találod. 16,2liter, 25perc, 20 kör.
Utoljára szerkesztette: zimapeti, 2015.10.04. 00:29:13
bardocz
Második monitor akkor is működik, ha nem ugyan az a felbontás? Van egy 1280*1024-es tartalékmonitorom, pont elférne a mostani 1080p-s mellett.
Met
Úgy szeretem ezt a nagy segítőkészséget, Charlotte road Soltice-al. Megkérdezem mennyi üzemanyag fog kelleni semmi válasz (nem volt időm rendesen tesztelni). Az utolsó körben ahogy kiértem az ovál részre az egyenesen már dadogott a motor, a mögöttem lévő 4 mp-re volt, mire beértem a célba 1,5 maradt.

Meg a nagy magyar összetartás... előző futamon volt még két magyar, qual alatt beírom chatbe hogy sziasztok (nyilván nem a németnek meg a franciának köszönök magyarul) semmi válasz, de a verseny után sem.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Marcinko
Szerintem nincs evvel gond ! Megveszel egy accot , és bejelentkezel versenyekre , nem indulsz el hanem a versenyről forfeitelsz , iratinget levon 50-100-at mert az utolsó leszel . Ezt csinálod addig amig 1500 körül nem leszel és ott a teljesen új karrier.

Ha mazochista vagy akkor leküzdheted magad 800-ra na akkor lesz neked izgalom dögivel !! Még lehet hogy tolatást is látsz a pálya közepén.

Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.

hungary27
Gondolom, mint minden más pálya ez is 15$ lesz, de ha kombinálni akarod a Nürburgring-el azt is meg kell venned.
bardocz
Nem számoltam össze, de elég jó vétel :) Nord áráról írtak már valamit? Én azzal együtt tervezem beszerezni Bathrustot, meg még valamit. Jó lenne valami autó, amit tudok használni rendes Nascarban, csak a régiek vannak meg.
Jelentem ez az acc elkelt már.kb 2 hete :)

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyõznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Ha lehetne pályákat venni belőle, akkor érdekelne, de más karrierjét nem akarom a magaménak. Majd szépen kijárom én az iskolát. Ezt vegye olyan, akinek nincs kedve megtanulni gyorsan és biztonságosan menni.<#nyes> (Gondolom az ilyenek csinálják a fesztivált magasabb osztályokban.<#boxer><#buck>)

Egyéb verzió a kedvezményre? Vagy a 6-ot -20%-ért, az jó?
Marcinko
Nagyon megérős acc !!!! Miért nem volt akkor ilyen amikor én kezdtem ?!?<#falbav>

Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.

van már tartalamd?
iracersen van most egy acc dec.31 ig előfizu 25 ropi

Corvette,Impala(national, classB),Dallara,Ford Falcon,Ford GT, Ford Mustang, HPD,Kia, McLaren,SR8,Riley,Skip Barber, Star Mazda, Williams
Pálya:Interlagos, Barber, Brand Hatch,Mosport,Spa, Zvandoort,Mid-Ohio, Mount P.,Oran, Oulton,Road Atlanta, Road America, Sebring, Silverston,Sonoma,Suzuka, Twin Ring, Vir, Watkins Glen
Lesz mostanában valami akció, ami jobb a 6-os pakkos vásárlásnál? Szeretnék autót, meg pályát venni, de nem akarom 1-2 héttel a kedvezményes időszak előtt megvenni kevésbé jó áron.<#whatever>