25347
  • Adam Jonas
    Totálisan felesleges, amit csináltok. Mindegyik programban van pro és kontra, emberfüggő, hogy kinek mi mekkora súllyal számít. Teljesen baromság, hogy próbáljátok itt meggyőzni, hogy "ez jobb, mert...". Kinek ez, kinek az fontos. Nyilván aki az iR topikba írogat, azoknak azok a fontosak, amit az iR tud, neked meg azok a fontosak, amit az rF2 - ezért nem ide kéne írogatnod. (És ez most vonatkozik kb. mindenkire, nem csak rád.)
  • twinr
  • unrealnoise
    hát öcsém, ezt kurvára benézted. PONT az rF2, amiben annyi élet van pont a dinamikusság miatt, mint semmi másban... jézusom, el se hiszem, kik "szimulátoroznak", komolyan mondom... és igen, pont az rF2 tud olyan fényviszonyokat produkálni egymás után, folyamatosan változva, hogy besírsz. Ez egyedül a pCARSnak megy még úgy ahogy, a statikus iR-ről ne is beszéljünk... (és oké, hogy ezt is pofozgatják, de nevetségesen steril még mindig egy rF2-höz képest, ahol az egyik körben még itt sütött a nap, a másikban már amott... és sorolhatnám... és persze el lehet baszni ennek a dinamikus környezetnek a bevilágítását, de nem, az rF2, pont hogy kurva jó... sokkal reáliabb, életszagúbb, mint bármi más...)
  • Met
    Én nem qualizok és óvatos vagyok. Ha valami balhé van elöl akkor lassítok. Néha sajnos így is középtájra kerülök. Ha valaki erőlködik mögöttem inkább elengedem hogy ne legyen csatt.
    Volt olyan Caddy futam amint rajt után még a célegyenesben már repkedtek (szó szerint) az autók, össze voltam kuporodva, néztem előre hogy kerülgessem a roncsokat néztem hátra hogy valami idióta gyökér ne zúzzon le, de azt túléltem:)
  • bardocz
    A tükröket kellett állítani, és jó lett. Nem gondoltam volna, hogy 20+ fps hatása van.
  • ozoli78
    Nekem nem szaggat
  • mumus70
    Nemtom má mijjatökömet kéne? Ha qualizok hogy ne a végéről induljak, lezúznak. Ha nem qualizok hogy a végéről induljak, lezúznak. Most próbáljam meg a pit-ből, vagy fingomnincsen! 3 nap alatt - 150 iSR! Márpedig végig tolom ezt a bajnokságot ha a végén Rookie leszek is megint......
  • mumus70
    Hát akkor hajrá, gyerünk 3000-ig!
  • bardocz
    Két egymást követő skippys versenyen sikerült összehozni, a pole, rajt-cél győzelem, és leggyorsabb kört :) Szerintem ezt a 4 vagy 5 év alatt egyszer sem sikerült összehoznom. Ja és megvan a 2500-as iR, de már lényegtleen, mert a limitet a skip barber "vb-n" felemelték 3000-re :D
  • bardocz
    Nurburging másoknak is rohadtul szaggat? A nordon nincsen semmi problémám, meg sehol máshol, csak itt.
  • ozoli78
    Boldog karácsonyt mindenkinek.
    Ami nekem nagyon bejön nordon az a ruf rwd kurva jó.
  • mumus70
  • mumus70
    Az "elavult" grafika dacára az égvilágon semmi baj nincs az iR-el, nekem ez a favorit mindig is, az összes pálya ÉL!!!! és lélegzik, a por, füst zseniális, és elmondanám hogy pont tegnap láttam egy pálya széli toy toy vécét, a szállító cég telefonszáma is olvasható volt a kis táblán az oldalán! Lehet felhívtam volna fel is veszi valaki!
  • bardocz
    Skippynél nagyon jól látszik, amikor pár tizedre előtted valaki picit szélesít :) Sokat dob a hangulaton, valóságosabbnak tűnik az egész. Alapból valahogy olyan természetesnek tűnik, AC-t a post processel teljesen el lehet rontani, rF2 meg szerintem csúnyább.
  • twinr
    faja mikor versenyen kopognak a szélvédőn a darabok.
  • Alexease
    *A grafika fake, egyreszt GIF, masreszt ki van kapcsolva minden "extra" (osszes elelmosas, soft particles meg hasonlok).
  • Alexease
    A gumi tormelek valoban jo lett, poen, hogy csorog csattog a kasztnin (az enyem vagy mase), repkednek adarabok, szaporodnak, pucolodnak, ha ramegyek valami "nagyobbra", akor valoban "kilovi" es "eletre" kell, vagyis szamolja, nem csak betol egy fix animaciot;) Azert ezzel van mit szamolgatnia, foleg hogy ezt online-ba is szinkronizalgatni kell;))) Persze nem minden darab poziciojat kuldozgeti at mindenkinek, de nehany masodpercenkent foltokban azert megoldja.

Egy rovid korozgetes utan ennyit pucolt:P

• bardocz
    Na tudtam én, hogy a Nord a V8-cal lesz a legnagyobb móka :) Toljátok előre 1%-kal a fékerőt, +10kPa a gumikba, és nyomjátok. Ahogy kigyorsításon rakosgatja a seggét, imádom. Elég sok helyen leveri amúgy a seggét de kit érdekel :) Megy keresztbe, üvölt, kurvajó.
  • GeriDoc
    Én a gyors balosban törtem össze magam, a pálya közepén, és az ottani nyitáshoz tett, onnan tudtam folytatni. Ne ESC-el menj vissza, hanem a exit/tow gombbal.
  • bardocz
    Hah, a jobb felső sarokban lévő csinálja ezt.
  • bardocz
    Hogyan lehet ugyan onnan folytatni a kört ha összetöröm? Elvileg valahogy lehet, de még nem jött össze.
  • oneal1
    Kellemes ünnepeket nektek!:)
  • oneal1
    De most erted ezzel nincs is baj mert nem tetszik, ezert nem is erdekel. De menjunk at trollkodni ezert az rf2 forumba?:D hihetetlen emberek vannak, egyszeruen nem ertem hogy milyen ember az aki ebben erzi a boldogsagat! Valami baj van ott de nagyon
  • ozoli78
    Nem vett ő lof...t sem csak aért irja hogy tudjon itt trollkodni.
    Mondjuk az ,hogy mi értelme nem tudom.
    Bolond
  • mumus70
    A gyári Silverstone nagyon tetszik nekem benne, igazán igényes munka. Az aszfalt, meg fű mindenhol. Ja meg van valami épület is valahol..... nem sokat pöcsöltek a kinézettel......
  • oneal1
    rf2 grafika? ember ne már... Annyira egy élettelen grafikát ami abban van... élvezhetetlen számomra, pedig nyomtam vele, nem csak kipróbáltam, próbáltam megszeretni de totál műanyag.
  • bardocz
    Na, fasza. Nekem semmit sem lehetett állítani, hiába kattintottam a logi oldalán a 64 bitesre, a 32-est szedte le, és fel se tudtam telepíteni, közben kilépett.
  • leho94
    eszközkezelőből eltávolítottam , fel újra a profiler és csoda történt... szóval köszi a tippet :D
  • twinr
    this is a beginning of a beautiful friendship.

• bardocz
    Jó a driver hozzá? Én g25-tel szívtam a win10-nél.
  • Scarry
    Na ne hülyéskedj! Több Unicumot ne igyál! :D Azért ez nem így van, de amúgy a grafika semmit nem változott 2008 óta. Várjuk meg a DX11-et vagy a 12-öt!
  • leho94
    egy kis off, de jól jönne némi segítség:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    van nekem egy logitech dfgt-m , windows 10-et frissítettem a napokban azóta minden játékban totál másképp működik és totál szarul... dirt rallyban nincs FFB , 180 fokot érzékel csak bármit állítok, most már a kormány közepét is 30 fokos elfordítással érzékeli csak... iracingben tökéletesen működik, bár itt is küzdeni kell minden indítás elején hogy tényleg felismerje a kormány teljes forgásszögét.. Euro truck simulatorban szintén csak 180 fokot érzékel és teljesen random van a kormány középtengelye. Logitech profilert is próbáltam, kalibráltam az eszközök közt is a kormányt, nincs több ötletem...
  • bardocz
    Eszméletlen jól néz ki, amikor valaki lemegy a pályáról az ember előtt, és szórja fel a kavicsokat.
  • mumus70
    Igaza van! Sőt, én meg merem kockáztatni, hogy még nemhogy csak az rFactor 1-nek, de még a SuperMario Cart 1-nek is százszor szebb a grafikája mint ennek az Atari kinézetű árkád iRacingnak! Nyíljon már ki a szemed Zolikám, te mit látsz a képernyődön???
  • hungary27
    Kiss Norbi 19-et ment, van aki 14-et.
  • bardocz
    Aha, asszem annyi a wr. Jó, hogy ilyen igényesen megcsinálták a sok nyomvonallal együtt, nem úgy mint ac-ban.
  • ozoli78
    Látom megint be vagy baszva :D
  • GeriDoc
    Ma vettem meg, nagyon jó. Csak 3 kört mentem, azt hiszem 6:40 körül volt (ott körül megyek az AC-ban is, érdekes). Van aki 16-ot ment?
  • Scarry
    Pár új verdát hozzá megvettem persze, de ennyi elég volt. Az alap cuccban is csak egy autó ami jól val megcsinálva. Szóval nem egy rF2 cucc. És persze a grafika is nagyon ronda az rF2- höz képest... Nekem semmi bajom vele, de sokan szídják az rF2 grafikáját. Hát az iRacing még az rF1 grafikához sem hasonlítható, mert az rF1 is sokkal szebb nála. Ez is nézőpont kérdése persze.
  • bardocz

6:36,697, alap beállítás, elég sokszor leverte a seggét.

Valahol van még benne 20 másodperc :D Kívülről amúgy sokkal jobban néz ki, belülről valamiért buta a kocsi mozgása.