25347
  • Marcinko
    Mehhhh ......csatlakozom Robihoz .........
  • mumus70
    Aztat hogy kell főtenni a telóra ami ott fönt van a telón? :D Ha bonyolult, inkább bele se kezdjél, én csak egy egyszerű pösti paraszt felhasználó vagyok! :D
  • ozoli78
    időjárás az lehetne ami most van a hivataloson a (az alap)teljesen jó
    nem tapad olyan tulságosan

Temperature: 78° F
    Wind Speed: N @ 2 MPH
    Atmosphere: 55 RH, 0% Fog Cover
    Skies: Partly Cloudy
    Utoljára szerkesztette: ozoli78, 2015.12.28. 12:44:49
  • ozoli78
    majd idővel :D
  • gviski
    Ma este Rookie futam

mivel a iracers.hu döglődik 1-2 napja itt van a VSR Fórum, ide is ki lett írva minden (Tegnap kiírtam iRacesre is, de pl ebbe a pillanatban nem elérhető :-( ).

• gviski
    hiányzik két monitor még :D
  • ozoli78
    FOV 55
  • oneal1
  • twinr
    Háát, így kb. az ex anyósom ült a kocsiban, ölében a kormánnyal!
  • oneal1
    :D

amúgy én is nagyon előretolva használom, szerintem sokkal jobban lehet érezni
  • Alexease
    De meg mindig realisabb, mint ha hatul ulne a motorblokkon, panorama nezetes FOV-va;D
  • twinr
    Annyira előretolod a nézetet? Nem zavar hogy semmit sem látsz oldalra?
  • Morgolodo
    Valaki bélyeget gyűjt...
  • ozoli78
    Hát őőő na ,torlódás volt :D
  • oneal1
    Te Zoli ez komoly? :D :D
  • bardocz
    Igazi autóban a gázpedálnál nem tűnt fel nekem, hogy ott lenne valami jelentős csillapítás. De a Heusinkveld ultimate pedáloknál s van ez.
  • ozoli78
    ne aggodjál ők sem
  • ozoli78
    nyáron nekem is volt g27 esem is
  • bardocz
    Azt a damper kit-et pl nem is értem mire való :D
  • mumus70
    Nekem még a slozin is van egy garnitúra G27, mert a multkor pont rajt előtt 1 perccel jött rám a cifrafosás!
  • ozoli78
    kuplungot meg a gázt én sem értem minek variálják gondolom azért mert prémium márka és megmutatják ,hogy ilyet is tudnak

multhéten a T300 T3TPA pedáljával mentem a gáz és kuplung nekem bőven elég volt ,a féknél azért a load cell hiányzott ,de ahhoz képes

korrekt kis pedál

még a V3 at jol be kell álítanom mert ba.....ul kell nyomni, dumper kittet is megvettem de nem tudom fel szerelem e
  • ozoli78
    300

• twinr
    Már akkor utáltalak mikor mondtad hogy van egy. Most már szavakat se találok..!
  • bardocz
    Nekem fejben már összeállt az enyém, alkatrészeket is nagyjából összevadásztam a neten többnyire, de nem tudom a kuplunggal akarok-e majd szórakozni, szerintem olyanra csinálom mint a gázpedált. Gyakorlatilag csak a rajtnál legurok róla többnyire, vagy rugdosom, nem tudom számítana-e :D
  • ozoli78
    egyik az tartalék

áhh vicceltem az egyik csak kölcsön van azt hittem az enyém később jön meg és elkértem a barátomét neki most ugy sem kell :)

ez előtt nekem is V2 m volt ez valamivel jobb kicsit hasonlít az igazira,ott is az van hogy egy darabig erősebben ellenál utána átesik a holtponton és könyebben benyomod,vagy valami ilyesmi
  • mumus70
    Százlábú vagyol vagy mitököm???
  • zzeN
    Nekem V2-m van, de az igazihoz én nem hasonlítanám. Nem az igazi.

ozoli: Miért kettő?:)
  • ozoli78
    igen
    csak pl nálam is elég szar mert igy nem tudom benyomni mert a végén a tengelynél amikor teljesen benyomom átfordul és akkor már a falnak ütközik
    sajna igy nem tudom használni helyem nem nagyon van majd csinálok egy állványt
  • bardocz
    Az a mechanika a kuplungnál olyanná teszi, mintha tényleg egy kuplungot rúgna az ember?
  • ozoli78
    akkor most utálni fogsz
  • Alexease
    Igazabol nem nagy kunszt (bar az iR-tol "igen", nem ez a "csapasvonaluk", bar mostanaban az ilyenekre is raerositettek - ideje volt:P), mashol is van ilyen (elvileg), inkabb az plusszos, hogy nem csak X masodpercig porzik mint mashol, aztan jol van, hanem beleszamolja a mennyiseget, es utana az auto sebesseget es egyebeket is.
    Persze ha mennek online, akkor mar regebben talalkoztam volna vele, valzeg csak nekemujdonsag:D
  • oneal1
    nagyon állat! :)
  • lac coo
  • Alexease
    Ritkan nezek visszajatszast, ha igen, akkor max az iR-ben (itt nomalis, jol lehet allitgatni, tekergetni, profi a kamera editor stb.), igy csak most vettem eszre, hogy egy massziv kavicsagy utan, nem csak csorog egy ideig az auto alatt a kavics, hanem magaval "huzza" a porral egyutt, amit "elszor" es "elfustol" magatol:)

Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.12.27. 18:55:25
  • twinr
    Hm, ki kell próbálnom akkor egy ülés mozgatós cuccot. Az a baj, a lista mindig csak gyarapszik... a zseton nem követi a diagramot!

Össze se merem már számolni. VR, cockpit, V3... bleh.
    Utoljára szerkesztette: twinr, 2015.12.27. 17:48:10
  • Alexease
    Ez a DK, sok monitor, mozgo cockpit es hasonloak engem is hidegen hagynak, azon egyszeru okbol, mert elegge reteg cucc, en orulok ha a 8-10 eves gepem meg elindul;)))) Persze ez a jovo, vagyis kell hogy "koztudatban legyen" de ez egyelore csak nagyon kis reteg jatszotere, igy vitatkozni es bizonygatni is felesleges. En elhiszem..., aztan ennyiben maradtunk:DD
  • zimapeti
    Szerintem te nem érted, hogy itt nincs ilyen horizont mozgásos probléma, ha lenne rögtön rosszul lennék kidobnám a taccsot stb...Pont emiatt jó szimulátorozni a rift és nem jó FPS játékokhoz, mert ott eltulzott irány váltások, gyorsulásoktól simán kidobod a tacsot, itt nem kell olyan opció mint monitornál, hogy ezeket a kamu efekteket állítani lehessen, tényleg csak annyi rezgést mozgást látsz mint a valóságban is látnál.
    Tényleg próbáld ki, köze nincs se a monitorhoz, se track ir-hez, alma-körte, tudod:)
  • Alexease
    Igazi versenyzoket nem mindig "igazsagos" bevenni a buliba. Ok mar nagyon mas szemmel, tapasztalattal es igenyekkel nezik a dologkat.

Eleve a szimesek kis/nagy reszenek mar a jogositvany es egy sajat, regi, hasznalt utcai auto is nagy szam. Az mar eleg ritka, ha valaki palyazni tud valami utcaival.

Egy igazi versneyzonek, aki sose szimezett, annak "minden jo", ujdonsag es racsodalkozik (a promozott/felkert versenyzo velemenye raadasul "plusszos" :P). Neki hatulrol tologatni egy Codiest mar top es vigyorgos, nem ismeri mik vannak.

Akik meg korabban szimeztek, logikusan kritikusabbak, mindegyikben benne van logikusan az erzes, hogy "az csak jatek":) Akarmilyen rendes, szimpatikus es korrekt valaki, a jo, draga, extra es magasabb szintu dolgokat (es ez nem csak a szimekre igaz!) gyorsan meg lehet szokni, gyorsabban felejteni, es kicsit "lenezni" a dolgkat.

Persze "jo erzes", ha valamelyik igazi versenyo ezt vagy azt dicseri, esetleg hasznalja, de csak erre alapozni, emiatt gyorsan vasarolni vagy ha valamirol rosszat mond, azonnal magameva tudni a velemenyet, azt hirdetni, es azonnal formatalni, esetleg valahol emiatt flam,e-elni, total semmi ertelme:D
  • GeriDoc
    Olyan könnyen megfogod, vagy mindegy, mert úgysem tudod megfogni, ha elindul.
    Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.12.27. 17:20:54
  • mumus70
    Má jöhetne valami olyan téma amihez én is értek, mert ez untat!