25347
  • Alexease
    Az iR a lehetosegekhez kepest teljesen jo. A "tudasahoz" kepest nagyon jo, szep, korrekt a render. A shaderezesnel es arnyekolasnal megtalaltak a technikailag jot, gyorsat es kulturaltan szepet.

Es ugy nez ki jol, hogy a melysegelessegen kivul nem tud semmi "szukseges" (a nem bazari csicsak:P) postprocess dolgot (valodi tukrozodes, HDR, bloom, motion blur, shine, flare/glow, lightrays).

A DX11-gyel talan/esetleg mar ez is valtozni fog, ahhoz "egyszerubb" hozzacsapni es szamoltatni, es kulsod dolgok is konnyebben elerhetoen (pl. a Yebis, amit az AC is hasznal). Ezek kulturaltan hangolhatok, ugy lehet latvayos es modern, hogy megmarad a jellegzetes Papy/iR render, osszkep, latvanyvilag.

Ami meg nagyon kellene, az a dinamikus, mozgo es arnyekot veto felhok. Az meg nagyon sokat dobna a verseny/visszajatszas dinamikan, latvanyos es hangulaton!
  • ozoli78
    Akik fikázzák iR grafikáját foggggalmuk sincs miről beszélnek.
    Geri utolagos engedelmeddel 1 kör nordon veled:)
    Az igaz hogy a felvétel nem a legszebb itt csak 720p de 1080 az nagyon szép.
    Itt most nem a csicsára gondolok hanem a pályára autora árnyékokra gondolok.

Utoljára szerkesztette: ozoli78, 2015.12.30. 10:57:51
  • ozoli78
    nálam ok
  • oneal1
    én nyomom most
  • leho94
    nekem se jó
  • Morgolodo
    Nálatok is döglődik az iR, vagy csak engem szívat sokadszorra. Sűrűn nem elérhető az oldal.
  • twinr
    Egy dolog biztos, kell valami VR. A srác kényelmes benéz a kanyarba.. én meg csak bambulok előre a monitoromra, és csak sejtem hol az apex.
  • mumus70
    Ezt a srácot ismeritek,? Mindig megnézem a videóit, nem egy Senna, már párszor én is elkalapáltam pl Spec Racerben a "konyha asztalra szerelt G27-el", viszont a vezetési stílusa igen közel áll a szemléletemhez! (nem pont ebben a videóban, úgy általában az összeset látva) Semmi felesleges kockázat, ha arról van szó inkább elengedi a szituációt ha kockázatosnak látszik, inkább kerüli a meleg helyzeteket. A cucca viszont hááát! Van erről egy vidi ahol részletesen bemutatja a configot, háááátttt b..eg! Tokkal vonóval, kiegészítőkkel, szoftwerekkel együtt.... valószínűleg többet ér árban, mint a 3 éves Seat Leon-om...... :D :D
  • oneal1
    akkor már mindent értek
  • Alexease
    En regen szerettem a kevertet, meg a Hubertuszt:) Egyszer osszehanytam tole egy HEV-megallot;DD
  • Alexease
    Azert merget ne vegyel ra:D Persze eleg messe all a profiluktol, es jelenleg meg mukodik is a dolog, de mivel az eredeti Papy engine-ben eleg egyszeru de jo AI volt, lazan elofordulhat, hogy jelenleg is tesztelnek veluk. Vagy ha jobban nyitnak a nagykozonseg fele (Steam-llatform vagy valamelyik konzol), lazan bekerulhet offline gyakorlas cimszoval.

Persze ez csak talalgatas, eddig szo sem volt rola, talan ha egyszer rakedeztek, szeretne-e valaki (de lehet akkor is csak azert, hogy megerositest kapjanak rola, hogy nem kell:DDD).

Orokre offline elerhetoseg sose lesz, annal sokkal jobban vedik a programot es a licensz szerzodeseik sem olyanok. Meg az nem is kell, ez ilyen, ez igy jo.
  • lac coo
    Akkor elköltöm a pénzt a napi fél liter kevertemre :))
  • mumus70
    Tudjuk AI! Hát azé se lesz AI ba..eg!!!! Szerencsére!
  • oneal1
    :))))) ....
  • lac coo
    Egyik nickemhez , valszeg a legelsohoz irtak mailt, hogy ha tovabbra sem hosszabitom meg megszuntetik, es miert nem hosszabitom meg, visszairtam majd ha lesz ai, offline hasznalhatom orokke, egyebkent meg vettem hasznalt fiokot :))))
  • oneal1
    ezt fontos volt megjegyezni :D

mintha valakit érdekelne
  • lac coo
    Felolem dx2000 is lehet benne, amig csak berelni lehet, hiaba kuldozgetnek hetente levelet en egy centet sem adok nekik :)))
  • Alexease
    Ebben nem is a latvany a toppos (bar az is jol nez ki), hanem ezeket (ahogy iR-tol elvarhato, es amiert minden ennyi ideig keszul) rendesen szamolja is. nem egyszeru animok, hanem azok a felpattano dolgok "be vannak fizikazva", valoban ugy pattannak meg az auton es egyebeken, ahogy kell, a begyujtott kavicsot es port rendesen "adja ki magabol", es a tormelekeket el is lehet pucolni a palyarol (korabbi videok). Ehhez kell a sok szamitas, meg persze az eroforras. Ahhoz kepest mukodik.

Ha tavasszal vagy nyaron bekerul a DX11, akkor azzal parhuzamosan valszeg bekerul a kerek koszolodas is (a flatspot-tal, serulessel ese egyebekkel egyutt), de elvileg varhato az auto kaszni rendes koszolodasa es kopasa is. Persze nem AC-szinten (ez NEM AC kritika, ott annyi fer bele!), amikor elol lekoccolok valamit, es hatul pokhalosodik a szelvedo:DDD Ehhez kellenek a normalisabb felbontasu hit-target objectek az autokhoz, amelyek aapjan lehet szamoltatni a reszleges es pontos kaicsfelverodes utkozest, kopast, koszolodast.
    Valami most is van, mert ott es eleg jol gyurodik, de mivel 2-4 eve csinaljak az uj utkozes es serules modellt, valszeg azzal egyutt kerul bele ez is.

De ha mar meg van az ilyen reszletes es dinamikus realroad, ami eleve kulon layer/shader resz, valszeg a palya koszolodas is bekerulhet.

Igy gondolom jovore, amikor ezek bekerulnek – DX11, uj utkozes es tores, flatspot es egyeb gumi dolgok, uj GUI feluletek, esetleg az uj audio engine vagy az animaciok (sok-sok eve "keszulnek", de mostanaban nagy a csend), talan a dinamikus napszak – akkor lesz "hivatalosan" iR 3.0 (az iR 2.0 megjelenesenel nem volt akkora durranas, de ezekkel azert eleg "nagy szam" lenne).

Igazabol jovore ernek be az elmult 4-5 ev fejlesztesei.
    Persze jo lenne valami minimalis koncepcio valtas is, igy hogy megszortak "jatekosabb" funkciokkal, ez az nehez ugy:DDD
  • twinr

verhetetlen.
  • hungary27
    Elég jól néz ki :D

• twinr
    Heh, jó verseny volt! :)
    Azt nem értem, a Tominak a skinje miért látszik, az enyém miért nem? Először azt hittem nem megy a TP-d, de a Tomi kocsija miatt mégis kellett hogy menjen. Fura.

U.i.: mennyit kóstál a pedál?
  • ozoli78
    Tegnapi verseny a második kör az kemény volt ,nem mindenki uszta meg épségben :)
  • twinr
  • ozoli78
    megpobalok streamelni
  • mumus70
    Ez egy korrekten kivitelezett csomag kiosztás volt! 9,7 pontot adok rá! Alap esetben ilyenkos szoktam agyvérzést kapni, és osztani a tagnak a fu..in idiot stupid, stb jelzőket!
    Utoljára szerkesztette: mumus70, 2015.12.28. 19:44:26
  • Dzsidzsi32
    Mar regota gondolkozom en is valami kiegeszito muszerfalon. A dashmeterpro nagyon jo. Azt hasznaltam is. De sose tudtam ugy elhelyezni a tabletet,hogy mindig latomezoben legyen,es ne keljen felrenezni. Ebben jobb az ac. Ott mindent kitudtam pakolni a 3 monitorra. A blackbox meg mindig csak egy kepernyot tud mutatni egyszerre. Allandoan lapozgatni kell. Verseny kozben mindig a relative-ra teszem. De ha allitani akarok az auton akkor vadul lapozni kell. A kozepso monitor feletti negyedik monitor megoldas egesz jonak tunik.
  • bardocz
    Nem tudom ennél van-e olcsóbb.
  • ozoli78
    én is gondolkozok venni kellene valamilyet annak csak nagyobb a kijelzője
  • oneal1
    aki esetleg falloutozik.... :D

Még mondhatni egész nyers, de majd ha lesz időm, akkor beletanulok és összedobom :D
  • ozoli78
    te hohadék :)
  • twinr
    Mindannyiunk nevében bosszút álltam Zolin, a képekért!

• Alexease
    Ja, es meg ehhez az is hozzatartozik, hogy alapbol a jatekban meg sem lehet nezni ezeket!! Csak telemetria kimentes, kilepes, program betolt, es szaraz szamadatokon bamulgatni. Persze, ma mar "olcso" egy telefon vagy tablet, de nekem nem olcso, nekem nincs semmim;D Kapjak be.
    Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.12.28. 15:11:57
  • Alexease
    Nem ertem, miert "faj" az iR-nek, hogy menetkozben is lehessen latni ezeket az adatokat (foleg gumi). OK, igazabol sem latjak, de ez azert meg sem igazi, nincs mernokom, minek pocsoljek a visszajatszas nezegetessel (×2 ido), meg amugy is?! Azert vannak meg boven "kocka" dolgai az iR-nek is.
  • Marcinko
    Aranyos vagy de ennél jobb van
    Utoljára szerkesztette: Marcinko, 2015.12.28. 14:31:14
  • barcalaci84
    dashmeter pro-t használok én is és ez működik is rendesen:)
    talltam valami ingyenest korábban de az késett wifin ... ez perfekt egy gagyi tableten is... legolcsóbbat vettem , 1 magos kínai szutyok:) de erre pont jó:)
  • ozoli78
    ezen is érdemes elgondolkozni
    Z1 dashboard

Z1 dash
  • ozoli78
    neked egy pedál?
  • ozoli78
    igen wifin keresztül küldi az adatokat
    ha a tablet androidos akkor müködnie kell
  • bardocz
    Wifi-n működik? Nem késik picit a játékhoz képest? Találtam ebay-en ~4k-ért tabletet, kíváncsi vagyok menne-e vele.
  • ozoli78
    Fizetős ,androidod van?
    5-10 euro dashmeter pro keress rá
    Semmi extra ,az oldalukrol le kell tolteni a pc s programot bemasolni iracing főkönyvtaraba a,a preference ben be kell alitani a ip szamot
    ha megveszed szolj segitek belőni