25347
  • Marcinko
    Az autóval menj egy kicsit elég pár méter , kilépsz ESC-el a garázsba, a nézetnél kiválasztod a cockpit nézetet és CTRL+F12 nyomsz utána úgy állítgatod kamerát ahogy akarod, .....persze a motorháztetőre így sem tudsz kiülni de szerintem találsz jó megoldást.
  • mumus70
    Előzőekre visszatérve nekem a dinamikus árnyéknál meg a mozgó felhőknél jobban hiányzik pl a gépháztető nézet, vagy OW-nél a T-Cam nézet. rFactorban hosszú évekig úgy toltam, bár ez is megosztja a szimeseket, mondva hogy a HC gémer az Cocpit nézetből tolja. Szerintem meg jobban lehet látni adott esetekben a szituációkat, mint például a Mekiben ahogy nézem a videókat az útból nem sok látszik, a kormány viszont kitakarja a fél képernyőt, az idegesítő antennáról nem is beszélve, én biztos legfelülre tenném a FOV-ot..... Viszont ahogy átültem az iR-be a Factorról, érdekes módon 3 kör alatt megszoktam a belső nézetet, sőt néha az AC-t is abból nyomom, már amikor értelmes a vezetőfülke. De azé na. ha lenne, tutira T-Camra tenném!
  • barni1122
    Ezt a linkelést próbáld meg még egyszer pls.
  • ozoli78
    star mazda verseny kb 10 perc mulva
  • twinr
    Huttut semmi nem kavarja meg... Azt hitték majd a dinamikus időjárás... Szerintem ez se fogja megrázni. Csak a G erő rázza meg, de az meg a a karosszékben nem éri! :)
  • mumus70
    És asszem a Team Redline is indul Max Verstappennel!
  • Adam Jonas
    A VB lesz még jó 2016-ban szerintem. Múltkor (mielőtt megjelent volna a McLaren) néztem az ISR-es srácok videóját, hogy ez az egész ERS történet a pilóta szemszögéből 100x izgalmasabb, mint kívülről nézőként. Bár jövőre belenézek majd a VB-s közvetítésekbe, kíváncsi vagyok, hogy Huttuékat az mennyire fogja megkavarni. :D
  • mumus70
    Minden kedves topic társamnak, és e fórum trolljainak is boldog újévet kívánok! Részegen ne üljetek oda az iRacing futamokhoz!
    Utoljára szerkesztette: mumus70, 2015.12.31. 13:55:54
  • hungary27
    Már értem. :) Azt hittem igazából mindenki 100kg al rajtol.
  • Alexease
    Az F1 meg "bonyolodni" fog, mert meg nincsenek meg a gumi tipusok, de az is meg lesz, es azzal egyutt a kotelezo gumi csere es felhasznalas is.
  • Alexease
    Es plusz azert is, mert igazabol 100kg a max;) Az itteni futam hosszhoz van belove a 68kg.
  • bardocz
    Biztos lehet úgy vezetni, hogy elfogyjon. HPD-vel anno pl alig hiányzott valami, ha időmérő nélkül indult az ember, és át kellett menni az első körben a sok GT-n, akkor végig lehetett menni tankolás nélkül, volt amit emiatt nyertem meg.
  • hungary27
    Aha értem. Akkor a limit azért van, hogy az emberek ne szivassák magukat +32kg-mal.
  • bardocz
    HPD-vel is ez volt előző szezonban, hogy legyen kötelező kiállás. Ha már az órás futamokra nem lehet rávenni az embereket legalább ennyi legyen.
  • tomee92
    Annyi üzemanyagot állítasz be, amennyit akarsz, csak a 68kg a max limit. Mivel tankolni nem lehet, ezért értelem szerűen annyit kell beállítani, amennyivel végig tudsz menni :D
  • hungary27
    Mindenki 68kg-al kezd? Nem lehet azt csökkenteni? Úgy lenne realisztikus ha mindenki ugyanannyi üzemanyaggal kezd.
  • tomee92
    68kg az üzemanyag limit, de végig lehet menni kevesebbel is bőven. Az IR-ben a valós táv kb 60-70%-át kell teljesíteni, ezért is van a 68kg-os limit. Kiállni nem kötelező és nem is szükséges, mert a gumik végig bírják a távot. Road american mentem egy futamot és nekem a végére 35% körüli állapotban voltak a balos gumijaim.
    Az ERS-re a futamon érdemes figyelni, mert nagyon jól lehet védekezni vele. Az én futamomon FIX 4-6-os MGU-K beállítást használtam, így mindig vissza is töltött egy picit és elég erőt adott le, hogy korrekt időket tudjak menni. A P2P egy hülyeség, mert a valóságban nincs ilyen, de itt működik, ezzel még akkor is nehezen ér utol a támadó, ha ő drs-t nyit.
    Adaptív MGU-K-t nem próbáltam, de a fórumon azt írták hogy nem igazán jó, mert amikor a cél akku töltöttség felett vagy, nagyon nagy erőt ad le, és ahogy fogy, úgy szinte már semmit és mindig utána kéne állítani a fékerőt ha éppen nagyon visszatölt a rendszer. Hirtelen fellépő nagy nyomatékokról beszéltek, tehát még a gáz kezelése se egyeneletes... Ezért az adaptívot ki se próbáltam.
    Lesz aki még tervezgeti hogy f1 futamokon induljon?
  • barni1122
    Ha végig tudsz menni, akkor nincs. Most ez bután hangzik, de GT3-nál korlátozták a max üzemanyagot és így muszáj kimenni, amúgy meg nem.
  • oneal1
    65 kg elég volt a futamra azthiszem. 65-70.

futam vége előtt 10 körrel kimentem másik gumiért. Végül megérte mert javítottam egy pozíciót végére :)

Amúgy nem tudja valaki, hogy van kötelező kiállás?
  • oneal1
    Lacoo nem lehet hogy elhúzzál innen?

Annyira fárasztó és szánalmas már, komolyan mondom.....
  • hungary27
    Azt értem, de amint valaki valami jót ír az iR-ről vagy leírja a véleményét egyből jönnek az AC-s fanboyok és megmondják, hogy az azért mégsem úgy van. Ha nekem például az iR grafika jön be, akkor ne akarjanak meggyőzni, hogy a pcarsban jobb. Lehet, hogy jobb, de nem realisztikusabb. Szerintem.
  • ozoli78
    hagyjad irígy kutya jobban szeret szarabbnál szarabb moddokkal menni app okat másolgatni:)

a multkor valami olyasmit olvastam tőle hogy tele a töke a ac vel és előkeresi az iR accját de ezek szerint nem tudta össze kóldulni a lovét rá :D
    Utoljára szerkesztette: ozoli78, 2015.12.31. 10:57:59
  • barni1122
    Hát örülök, hogy így látod. Külföldön szerencsére minden működik, ott egyszerűen nem illik ilyen stílusban viselkedni. Ismét nyugati szomszédokra gondolok, mégmielőtt jönne a következő teljesen fölösleges, saját magam igazát háromnaponta leíró kommented.
    Utoljára szerkesztette: barni1122, 2015.12.31. 10:57:00
  • hungary27
    Te aztán jó nagy troll vagy!
  • lac coo
    Nekem most már leginkább azért nem tetszik ,mert idehaza telis tele van, nagyképű, buta, megmondó emberekkel ! :D

Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.12.31. 10:45:38
  • barni1122
    Tudom, hogy épp sikerült a cicaharcnak végetvetni, de a szar iRacinghez had osszam meg saját kis sztorimat.
    Mindig is szerettem a szimulátorokat, figyeltem a ligákat, de képtelen voltam magam szabaddá tenni hetente 1 ligafutamra ami ugye pont akkor van, mikor vmi közbejön. 2015 év elején Wéber Gabi rakott ki FB-re egy posztot, hogy iRacers.hu meg 24 órás futam, Daytona és streamek. Majdnem annyit néztem gugu streamét a versenyükről, mint a Le Mans-i 24 órásból. Olyan szinten megfogott az a versenyszellem, az a "szar" grafika meg a változatlan időjárás, hogy másnap rendeltem a DFGT-t meg az iR előfizetést. Már 2017-ig kiperkáltam nekik, úgyhogy én egy igazi fanboy lettem. Akinek ez a rendszer nem tetszik az vagy nem tud vezetni, szimplán csóri vagy egyszerűen iR azt aztán nem felfogású. Most természetesen azokra a "szimulátoros Micheliszekre" gondolok akiknek ott figyel a többszázezres felszerelés és mivel nem lehet túl jó életük, ezért a szimulátorozásban vezetik le a stresszüket.
  • hungary27
    A futamot mindenki 100 kg üzemanyaggal kezdi?
  • bardocz_m
    Meg a fekegyensulyt megkavarja a nagyobb toltes.
  • Dzsidzsi32
    A töltést és a kinyerést,te állítod.Mindkettőt maximumra kell állítani. Amikor kezd teljesen elfogyni,akkor a kinyerést,kicsit visszaveszed. Akkor szép lassan elkezdi visszatölteni. Ha utolérnek,akkor maxra tekered. Gondolom a max töltés,jobban terhelheti a motort is. Akkor tesztelgettem,amikor megjelent az autó. Én így csináltam akkor. Folyamatosan figyelni kell rá. Persze lehet máshogy is taktikázni :)
  • oneal1
    igen, totál automatikus, tehát nem te tolod neki az extra kakaót.
  • Totti5
    Minden kigyorsításra, fékrávra, egyenesre optimalizálva van pályánként. Megvan adva hogy x másodpercig adja a kakaót utána már csak benzinmotor.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.12.31. 01:47:56
  • gviski
    lehet hogy butaság amit mondok, de én úgy emlékszek, hogy egyik körben töltötték, a másikba használták, de lehet ez csak időmérőn volt így
  • oneal1
    akkor jól sikerült :D :D

minden féktáv után max 5%-ra töltött fel ami ugye elég hamar elfogyott.
    nemtudom hogy ennek hogy kéne működnie, de gondolom lehetne jobb is
  • gviski
    valóságban is ultra gagyi volt :D
  • oneal1
    volt jó pár eset igen!

de még olyat is láttam, hogy valaki elfelejtette nyitni a drs-t pl. szóval még a bandának is szoknia kell ezt.

Az akksi töltöttségem viszont végig ultra gagyi volt.... azon lehet állítani valamit? menet közben próbáltam nézni de majdnem falhoz vágtam magamat, úgyhogy inkább abbahagytam és vezettem :D
  • Adam Jonas
    Az ERS miatt nagy taktikázás ment a futamon?
  • oneal1
    megvolt az első f1 mclaren versenyem. Hát ez nem piskóta az biztos! :D

egy ökör korán fékezett előttem, kicsit nekicsúsztam így lett a 2 bünti pont mellé még 4, de így is jól alakult a dolog, valami iszonyat jó!!!
  • Adam Jonas
  • hqx
    Szerintem nehezíteni fog a versenyeken, de megszokható. Lehet, hogy olyan anyázások lesznek miatta...:D Még az is lehetséges, hogy sokan ezért lelépnek majd.:D
  • ozoli78
    elvakultság
    az összes szar meg van
    magyarázd már el nekem a pékárszban mia a jó a grafikán kívűl ja hogy semmi más amugy is az árkád ők is megmondták szar online al
    olvasd már vissza nem azt irtam hogy a legjobb hanem semmi gond nincs vele
    ilyen ,ahol kell csillog ahol árnyéknak kell lenni az ott is van nem vándorol össze vissza (lásd AC vs iR nord )
    nekem ez nyujtja azt amire vágyok egy szimulátorban

az amit te csinálsz az nem gyerekes te nem vagy sötét ?
    az hogy itt gyűlik össze a szimulátorosok csóró (akinek nem inge én is ide tudom írni)brigádja és várja hogy fröcsöghessen arról nem tehetünk

a grafika nekem tetszik ne akarjatok meggyőzni minket mert ugy sem fog menni az meg hogy egy ilyen videó után idejöttök magyarázni semmi értelme gyerekes
    iR fánboj?
    iR topikba kik legyenek

aki ezt megveszi és hosszu ideje előfizet nem a nidforspid és pcars réteg(akinek nem inge )

Alexet nem régóta ismerem vagyis nem is ismerem csak látom mit irogat és képben van minden simulátorban ,ahogy látom el is ismerik.
    Ha már ő más topikokban elismerően ír róla az már nekem jelent valamit (remélem nem értettem félre a mondnadóját) persze kivéve a grafikát de ezt tudjuk hogy ez nem az az agyon effektezet szar.