iRacing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fekete pentek nov 27 ,szerintem lesz akcio
Egyébként meg felesleges szájkararézás zajlik éppen, az esetet csak érdekességként írtam, és annak tudatában, hogy a már lassan évtizedes pályafutásom alatt kb 5000+ GP Legends - Race07 - GTR 1 - GTR 2 - rFactor - AC - iR stb és 6+ különféle liga futamain indulással, talán ha 3 ilyen esetem volt, nyugodt a lelkiismeretem pedig tapasztaltam már ezt azt a kb 1000+ különféle pálya mindegyikén..... részemről le is zárom a témát, mindenki fair legyen a pályákon!
Utoljára szerkesztette: mumus70, 2015.11.01. 19:42:25
frango
Vagy a show része, mint a Nascarban. :)

bardocz#17817: Úgy emlékszem márciusban is szokott ilyen lenni.

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Valódi versenypályán nem előznek a pályán kívül, hogy törlesztésig eljusson az eset, hanem minimum box áthajtással jutalmazzák, másogik alkalommal meg egy szép fekete zászlóval...... peace!
bardocz
Tavasszal is szokott lenni a 100 kredit 75$-ért? Meg ugye 25 kredit 20$-ért szokott még lenni?
Utoljára szerkesztette: bardocz, 2015.11.01. 19:12:08
b-type
ez egy játék mit versenynek fogsz fel, valódi versenypályán a törlesztést, a súlyosságától függően, akár a versenyzői engedélyed bevonásával is büntethetik.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
Én mérlegelek mindent, mindig, alapszabály senkit nem ütünk ki ,még a rosszfiúkat sem .....
Ezzel ne álltasd magad ! Ez ne nyugtasson meg, hogy ez a normális és mindenki így csinálja mert ez hülyeség ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Az adott pillanatban ezeket nem mérlegeled! Véded a pozíciódat, És nem 60 pontot akarsz, hanem 118-at, és nem -70 iRatingot, hanem +50-et! Pláne ha tudod, hogy jogosulatlanul kerül eléd valaki! Mert ez verseny! Aki nem így van vele, az hazudik, és nem is játszik iRacinggel, hanem valami offline xarral! <#ejnye1>
Utoljára szerkesztette: mumus70, 2015.11.01. 18:23:38
Alexease
OK, ez valahol ertheto, de miert kell lesulyedni masnak a szintjere? Akinek "adod", azt nem erdekli; aki ismer, talan elnezi; de a tobbseg szemeben ez ugyanolyan trollkodas, gagyizas, nem oda valo viselkedes, es ha megjegyeznek, besorolnak a trollok koze es kerulni fognak (vagy egy harmadik szemely fog felnyomni mindkettotoket, hogy az iR-t vedje).
Meg eleve, egyeb jatek free szerveren sem szerencses az ilyen "bosszu", az iR-ben meg messze kerulni kellene.
7 év és 2 hónap. Ennyi idő kellett, hogy elérjem a 2000-es iRatingot :)
Ezt én inkább tisztelet kivívásnak hívnám! Azóta megint mögém került egyszer, és szépen lekövetett, nem előzött inkább! <#beka2> Viccet félretéve, ha látom, hogy olyan az ellenfél, hogy nem trollkodni akar, hanem mondjuk véletlenül jön belém, azzal nincs bajom. De amikor látni hogy szarik mindenre, és bármi áron akar előzni, bármilyen módszerrel, akkor én is habozás nélkül felveszem a kesztyűt, és onnantól engem sem érdekel az x. Aki ismer máshonnan, az ismeri a mentalitásomat is, hogy nálam mindig is első volt a fair versenyzés, és jópáran imádnak is ellenem - velem menni, csatázni! Szóval amilyen az adjon isten, olyan a fogadj isten is! Ennyi! Az első alkalommal nem volt vele bajom hogy a pályán kívül előz, a másodiknál már kicsit mérges lettem, és három a magyar igazság, hát azért már ezt ne......
Utoljára szerkesztette: mumus70, 2015.11.01. 17:19:09
Tényleg nem akarok vitát szítani, de itt te szidod legjobban a többi versenyzőt orrba szájba, erre beírsz egy ilyet és még veregeted a saját vállad. Most mondjam azt, nem olyan diplomatikusan mint Alex, de saját magadról állítottál ki szegénységi bizonyítványt.
lac coo
<#eljen>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Abszolút igazad van. Nem tudom, ez ilyen magyar virtus, vagy most ilyenek az emberek, de amikor őt tolják meg, akkor a k. anyját, ha ő tol meg valakit, akkor még büszke is rá, hogy "tanító jelleggel" csinálta. Érdekes hozzáállás.
Alexease
Ha tudnatok (iracer.hu) napi szinten 1-2 infot tolni a weboldalon (bajnoksag, verseny, akcio, hirek, akarmik) RSS-ben, akkor azt tennem ki a banner ala, talan hasznosabb lenne mint az iRNews.
Alexease
Ezeket azert kicsit idegesito olvasni (szandekos kiforgatas). Es ez mar nem az elso eset amit olvasok, hogy az iR a tuti es a real, de amikor valakibol elojon a tuti, akkor belefer es megmagyarazhato a NFS free szerver stilus is...
Sokan panaszkodnak, hogy milyen rosszak a kezdok, a multi regek, a rookie-k stb., de amikor a magukat komoly iR versenyzonek tarto emberek is ilyet csinalnak, akkor szerintem nincs min csodalkozni.
írtam Atinak hogy lime rockon fasza lenne a gyári szettel is jó
csak írjátok ti is mert egy fecske nem csinál nyarat
Klassz!
De kéne bele a V8 nagyon.
Nekem is kellett leckéztetni, amikor már másodszor előzött meg Vetters az ovál részen a qva vonalon kívül, másnap megint próbálkozott, adtam neki egy halfarok csapás forgatást amikor mellém jött balról, felkenődött a falra..... nem is kaptam x-et sem, és nem is jelentett, se nem írt privátot.... remélem megtanulta a pályahasználatot! <#idiota>
Utoljára szerkesztette: mumus70, 2015.11.01. 01:13:23
Szoros lett a befutó, picit meg kellett pöckölni a kollégát. Ezért nem kaptam x-et. <#bee1>

Utoljára szerkesztette: barni1122, 2015.10.31. 19:18:04
bardocz
Tegnap este Vette-Spa kombón fél óra alatt teljesen elfogyasztottam a gumikat, elöl -2.2-es kerékdőléssel, ami szerintem egy ilyen autónál amúgy teljesen jó érték. Most kipróbáltam -1 fokos dőléssel, vicc, nem elég, hogy gyorsabb, a kopás is jobb, úgy tűnik ezt még az ntm megjelenése óta nem tudták javítani :D
:D :D Vagy amikor kezd utolerni,elfustolni a motort,es eltuntetni benne :D
<#eplus2>
Egyszer csak el kellene haladnia mellettem a lekörözésnél! <#idiota> Hupssz! Bocsikasorry! <#banplz>
Ha már Team Redline :D
Ebben a csapatban van benne Max Verstappen is
Tema Redline

//www.youtube.com/embed/Kh4-17PNkwo
<#beka3>
Valahogy csak kiütnénk <#boxer>
Behúzta az 5. VB címét, és bezsebelte a 4000 dolcsit...... ki kéne hívni, bár nekünk elérhetetlen a Pro licensz..... :D

//www.youtube.com/embed/1rNUdy2BXjE
Már rég így van<#wink>
Én már versenyt is adtam fel miatta úgy beszorult a star mazda elejébe,<#sir>az óta kerülöm őket ,de ennek már talán 1 éve is van.
Érdekes hogy az is ezen a pályán volt ha jól emlékszem.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2015.10.29. 19:35:36
Eh, mostani versenyből kiderül, mennyire jó a fizikai modell. Rajtnál beakadt a bója az első szárnyba, egy körig utazott velem, buktam is pár helyet abban a körben. De a lényeg, frankón mozgott, bal kanyarban csúszott jobbra, ahogy kell, és fordítva. Aztán végre kiesett....

A bója és a fizika.
Ez a Dallara Dash nagyon frankó. Most ráadásul nem is ovál, laguna játszik, érdemes kipróbálni mindenkinek aki bírja az open wheelt.
Alexease
Koszi, kitettem banner ala!
Hát az egyik kolléga igen sajátosan és rugalmasan kezelte a pálya határait, csak úgy tudott megelőzni.... no comment! Én valahogy mindig betartom az íratlan szabályt, és igyekszem betartani a pálya vonalakkal megjelölt határait, még ha nem is büntetnek érte. Mert így tanultam meg..... Hogy hol történt az eset, nem jelölöm meg, mert szeretem ha végignézik a videóimat! <#beka2>

//www.youtube.com/embed/1Hs0FGh0Ok0
És valóban működik, köszönöm szépen <#worship>

Van nekem 100 db. iRacers fórum.

hungary27
Nálam ez működik: PR-RINGEXPO2015
A 3 hónapos free promo kód új belépőknek már lejárt vagy nincs már, vagy van újabb? Nekem nem fogadja el.
"PR-BLANCPAIN2015"

williams nincs meg? Pontosan így van ahogy mondod. Egyszer megszámolom már mennyi állítási lehetőség van benne, de szerintem 80 körül biztos. Nem is adja ki senki a setjét, már ha van neki. Az időkből pontosan látszik, kinek van valamiféle setje, kinek nincs. Odáig eljutottam már, hoyg csak 3-4 másodpercre vagyok a jó időktől(néhány pályán csak), ha a megfelelő base setet választom (low, mid, high), és ici picit kavarok benne.
oneal1
mindig elfelejtem, milyen izzasztó tud lenni ez a GT1 :)

letoltam 2 futamot, iszonyat jó csaták voltak

!Forza Ferrari!

bardocz
0Itt valahogy lehet jobban mérgelődök ilyeneknél, mert amúgy hozzászoktam a normális közösséghez. Máshol meg lehet egy ja, ismét kiabsztak, whatever.
barcalaci84
De amugy tenyleg abszolut korrekt a tobbseg...de azert itt is tortentntek hulye esetek...de mondjuk ez benne van...
barcalaci84
Nem tudom h megy ez ,de aki lebombazott annak 3000 feletti IR je volt...2-en voltunk kb D-sek
frango
Az biztos nem, mert engem az érdekelne. Nagyon is. Inkább kiszúrják a szemünket valami GT3-mas csodával... :)

Alexease#17774: Jó, de a mekinél most speciálisabb a helyzet, mint a többi csapatnál.

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

bardocz
Rookie szériák kb olyanok lehetnek, mint máshol a public szerverek. Igaz rég mentem ott is, meg máshol publikon, de ilyen emlékeim vannak :D
barcalaci84
hát most a legmagasabb splitbe rakott már legutóbb mazdával...de úgy lebombáztak h csak na...:)
probáld ki a cadillacet :D
Jo kis gép alap pályán megy a héten föl is tudod tornászni a héten C re.
Gyűjts iRatinget és kikerülsz a darálóból.
Alexease
Egy F1-es autot teljesen mindegy milkor csinalnak meg, az mar a kovetkezo heten "elavul":) Ha lesz vele verseny (es valszeg lesz:D), gondolom nem eresztik ossze a Williams-szel, igy "marka kupa" lesz, ugy meg mindegy, hogy az igazihoz kepest mit tud.

En arra leszek kivancsi, hogy milyen szinten lehet majd "belenyulni" a motorvezerlesbe? Ha expert iR stuilusban raknak ossze az autot (leprogramozva mindent, allitasi lehetoseggel), akkor 8-10 kepernyos lenne a setup resz:DDDD De ertelme sincs, mert az emberek 99%-a valszeg csak nezne ki a fejebol;P
"Állmodj királylány" :D
A Formula Renault esélyes a kövi szezonra talán.
Utoljára szerkesztette: mumus70, 2015.10.28. 21:15:14