iRacing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
fent szokta írni h hány "hibaponzot ad" ha valami incidens történik...szokta írni h pl 4/17 nél járok...mi van akkor ha összegyűlne a 17?
amúgy tegnap valami front lehetett mert jó hülyékkel keveredtem össze 😊 mindkét futamon inkább visszavonultam😊 buktam is vagy 200 IR-t😊
de amúgy a mazdán azért fasza versenyeket mentem az elmúlt héten...igazából meglepett h abszolút nem is kellett figyelni semmire... az IR meg az SR is szépen növekszik ha versenyezget az ember...
amúgy tegnap valami front lehetett mert jó hülyékkel keveredtem össze 😊 mindkét futamon inkább visszavonultam😊 buktam is vagy 200 IR-t😊
de amúgy a mazdán azért fasza versenyeket mentem az elmúlt héten...igazából meglepett h abszolút nem is kellett figyelni semmire... az IR meg az SR is szépen növekszik ha versenyezget az ember...
Miert vaz az,hogy az SG-t telefonon idonkent csak mobil nezetben tudom megnyitni,maskor meg csak asztaliban engedi. Kb 3-4 havonta ezt jatsza. Most eppen csak asztaliba engedi. Ami nem baj,mert legalabb igy latom a linkeleseket 😊 Mobilnezetben nem mutatja a videokat, linkeket.
Azért az durva hogy még a gyufásdoboz méretű kis fehér pacákat is odarakják a többi grafiti közé..... brutál profi munka megint! Respect!
Külön fogják árulni a két pályát? Nekem ez új infó😄
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Az a kitalalosdi amugy is eselytelen, nem csak tudni kell, hanem azonnal, elsonek kell lenni😉
De a 2. egyszeru, retweet, aztan sorsolnak😉 Eddig 171 ember😛
De a 2. egyszeru, retweet, aztan sorsolnak😉 Eddig 171 ember😛
Tök esélytelen itt nekem megtippelni bármelyik kanyart, jó ha ötöt el tudok nevezni az összes általam ismert pályán 😄D
A McLaren-Hondát is decemberben akarják kiadni.
"Car is coming along great actually. McLaren have provided us a ton of data and we have engineered some new goodies specifically for this car.
Sure the car has not performed terrific this year but it really is unprecedented that a team was willing to provide us as much information on a current F1 car as McLaren has. I know for a fact that no other team would have done this and this is only because of the strong relationship we have built with them over the years.
At the end of the day you are going to get the most realistic modern F1 car you have ever driven and you all get the same one. And it will be reliable.
We are shooting to have it in the December build."
Steve
Utoljára szerkesztette: hungary27, 2015.11.04. 12:10:37
"Car is coming along great actually. McLaren have provided us a ton of data and we have engineered some new goodies specifically for this car.
Sure the car has not performed terrific this year but it really is unprecedented that a team was willing to provide us as much information on a current F1 car as McLaren has. I know for a fact that no other team would have done this and this is only because of the strong relationship we have built with them over the years.
At the end of the day you are going to get the most realistic modern F1 car you have ever driven and you all get the same one. And it will be reliable.
We are shooting to have it in the December build."
Steve
Utoljára szerkesztette: hungary27, 2015.11.04. 12:10:37
köszi!
ahogy nézem elég limitáltak a lehetőségeim😊 B-s jogsihoz nincs is mit csinálni a héten😊
ahogy nézem elég limitáltak a lehetőségeim😊 B-s jogsihoz nincs is mit csinálni a héten😊
Global Mazda MX-5 Cup Car: Development
A lenyege, ami az iR-t is erinti😊 Az auto felfuggesztes fejlesztesenel es tesztelesenel az iR-t hasznaltak, mint partner, es a lehetoseget, hogy tobb gyarto modellezett (nem csak kinezetre😄) "alkatreszet" is lehetett virtualisan tesztelni, allitgatni, hogy kivalasszak a vegleges, valodi tesztekhez es beallitasokhoz a legjobb kombinaciokat.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A lenyege, ami az iR-t is erinti😊 Az auto felfuggesztes fejlesztesenel es tesztelesenel az iR-t hasznaltak, mint partner, es a lehetoseget, hogy tobb gyarto modellezett (nem csak kinezetre😄) "alkatreszet" is lehetett virtualisan tesztelni, allitgatni, hogy kivalasszak a vegleges, valodi tesztekhez es beallitasokhoz a legjobb kombinaciokat.
Az olyan lenne, mintha az időmérő előtt Arrivabene átballagna Hornerhez hogy te milyen lengéscsillapítóval mentek? Hány klikken van a teló? Mekkora a fékhűtőtök? <#ejnye1>#ejnye1><#eplus2>#eplus2> De próbáld meg a Huttutól elkérni priviben, ha 20 pilinckát elállígat az övén csak a miheztartás végett, még azzal is simán nyernél egy nem top splitben! <#idiota>#idiota>
Nem fognak. És minél komolyabb az autó, annál kevésbé. Fájdalmam hogy williamsre nem tudok hozzájutni egyetlen valamire való sethez sem. Azt pedig nem fogok nekiállni állítgatni, az biztos.
Mclarennel kapcsolatban tudok nyilatkozni csak. Ott a kerékdőlést akkor vittem 2 alá, sőt volt hogy 1,5 alá amikor olyan pályán kellett menni, ahol rengeteg a nagy kerékvető. A kisebb dőléssel jobban át tudsz menni azokon. Tempóban a kisebb dőlés egy ponton túl lassabb lesz kanyarokban, de a jobban támadható kerékvetőknél meg visszajön az a kis hátrány.(pl. Road Atlanta) Kopás szempontjából nekem nem volt gondom, szerintem a vezetési stílus jobban befolyásolja ezt.
Egyébként magadnak kell megtalálni azt a dőlést, ami neked a legjobban bejön. De a setup minden pontjában ez a fontos, olyat csinálj, ami a legkényelmesebb lesz számodra. Ha nem megy a setupolás, akkor a setupshopban elérhető seteket kell próbálgatni és faragni.(persze nem árt sok-sok setupos segédletet elolvasni és nagyon sokat tesztelni, egy idő után ráérzel)
Egyébként magadnak kell megtalálni azt a dőlést, ami neked a legjobban bejön. De a setup minden pontjában ez a fontos, olyat csinálj, ami a legkényelmesebb lesz számodra. Ha nem megy a setupolás, akkor a setupshopban elérhető seteket kell próbálgatni és faragni.(persze nem árt sok-sok setupos segédletet elolvasni és nagyon sokat tesztelni, egy idő után ráérzel)
Es sehol se valaszolnak😄 fontos titok ez, es nagy a verseny.
Nem raktak bele annyira brutál vagyok! <#beka2>#beka2> Egyébként igen, ez megszokott látvány a futamokon sajnos. A legtöbb elkerülhető lenne.
WOW! Ez rohadt jó! Én is ugyan ezt szoktam csinálni mint ez a progi 10 másodperc alatt, csak én fél napig! <#taps>#taps>
Értem, majd csekkolom, thx!
Hopsz, ezt eddig nem is tudtam.<#buck>#buck>
Ide töltik fel a setupokat az emberek. Lehet szűrni autóra, pályára, szezonra, mindez időrendben (legalul az aktuális hét). Letöltheted az összes setupot, vagy válogathatsz, hogy melyiket töltsd le, illetve 2 kattintással fel is tudsz tölteni setupot. A legjobb köröket és az akkor használt setupot menti, stb. Igazából setup letöltéshez az iRacinghez ez a program kell. Olyan, mint festéshez a Tradingpaint.<#eljen>#eljen>
Igen. A főoldalon katt a piros "Popular Races" gombra, és ott a listában kidobja a következő futamokat, negyed óránként frissül. Ha zöld kormányt látsz mellette, az akkor megvan neked, ha sárga kosár, akkor az fizetős tartalom.
Az mit csinál az a progi?
Érdekes, hogy még senki nem válaszolt erre, pedig érdekes és jó kérdés. Most vagy nem tudják a választ (<#idiota>#idiota>), vagy itt körül kell keresni az okosságot a gyorsasághoz, és senki nem akarja elárulni. Minden szimben megvan az a - egyébként valósággal nem megegyező - beállítási okosság, amitől gyors leszel. Viszont úgy néz ki, hogy magunknak kell rájönni erre is.<#buck>#buck>
A heti RUF kupát próbálta valaki? Fix setupos Ruf Lime Rockon. Életem legszarabb kombója. Ott aki gyorsan és hibátlanul végig megy egy versenyt, le a kalappal előtte.<#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.11.03. 12:50:35
A heti RUF kupát próbálta valaki? Fix setupos Ruf Lime Rockon. Életem legszarabb kombója. Ott aki gyorsan és hibátlanul végig megy egy versenyt, le a kalappal előtte.<#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.11.03. 12:50:35
Setupsync programot rakd fel, az tökéletes.
Kérdésre: nem.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.11.03. 12:43:28
Kérdésre: nem.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.11.03. 12:43:28
Arra lehet valahogy szurni,h csak azokat versenyeket mutassa ahol megvan heti palya es auto is?
forumba bemész az IR-en, kicsit lejjebb lapozol és minden autónap van saját topicja, azon belül pedig setup shop
!Forza Ferrari!
Forumban az auto topikjaban, vagy a versenysorozat heti versenyenek topikjaban van link hozza.
Elfutna egy gt210 vagy gt610en a jatek?
Elfutna egy gt210 vagy gt610en a jatek?
Kakijjá sünt! <#beka2>#beka2><#idiota>#idiota><#vigyor1>#vigyor1>
Szóval akkor még mindig nem javították, hogy a minimális kerékdőlés a leggyorsabb?<#idiota>#idiota>
Akkor beszéljünk inkább a guminyomásról! <#csodalk>#csodalk>
ja mostmár végre megint nem rakott a top splitbe...úgy látszik délután kevesebben voltak és még én is odakerültem...
most kb hasonló erősek voltak már 1800 IR körül...jó is volt nagyon 😊 de csak sikerült eldobni a vasat az utolsó körben 😊
warm up meg szerintem csak gyorsabbnak tűnik nekem ...q-n se szoktam "izgulni" , de 3-4 tizeddel lassabbat mentem eddig...warm upon meg gyak mindig megdöntöm ... jó néha csak 2 tizeddel😊
most kb hasonló erősek voltak már 1800 IR körül...jó is volt nagyon 😊 de csak sikerült eldobni a vasat az utolsó körben 😊
warm up meg szerintem csak gyorsabbnak tűnik nekem ...q-n se szoktam "izgulni" , de 3-4 tizeddel lassabbat mentem eddig...warm upon meg gyak mindig megdöntöm ... jó néha csak 2 tizeddel😊
Így van. Gyakran az SR rovására, úgyhogy nem kell meglepődni néhány pofátlan húzáson.
Mazdán nem biztos inkább csak nincs rajtad nyomás
ahol fix idő van ott nem hinném ,hogy gyorsabb
iRatinged alapján sorol 1600-1700 al már top split
meg néztem az utolsó két versenyed eredményét és mind a kettőn volt nálad kevesebb iratingel is versenyző
mazda cuppal mehet bárki
előző szezonba top splitek néha 5000+ sof ok voltak
autot sisakot ruhát tudod festeni ,szériát kiválasztod az auto alatt paint felirat
Utoljára szerkesztette: ozoli78, 2015.11.02. 19:26:24
ahol fix idő van ott nem hinném ,hogy gyorsabb
iRatinged alapján sorol 1600-1700 al már top split
meg néztem az utolsó két versenyed eredményét és mind a kettőn volt nálad kevesebb iratingel is versenyző
mazda cuppal mehet bárki
előző szezonba top splitek néha 5000+ sof ok voltak
autot sisakot ruhát tudod festeni ,szériát kiválasztod az auto alatt paint felirat
Utoljára szerkesztette: ozoli78, 2015.11.02. 19:26:24
Szerintem ott boostolják az iR-et azért van több magas iRatinges induló.
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
+1!
az mitől van h warm up-on mintha gyorsabb lenne a pálya ?
meg mi alapján rak be szerverre, mert egy ideje állandóan berak az ufók közé? gyak nekem a legkisebb az IR-em atöbbinek szinte mindnek jó magas...
a matzda nem a kezdőknek van?
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.11.02. 18:53:37
meg mi alapján rak be szerverre, mert egy ideje állandóan berak az ufók közé? gyak nekem a legkisebb az IR-em atöbbinek szinte mindnek jó magas...
a matzda nem a kezdőknek van?
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.11.02. 18:53:37
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
na ez a szájkarate, már el is lett felejtve..de csak kell menteni, pedig nem lehet.
Ez csak a számítógép előtt ülve lehetséges, a pályán nem szabad önbíráskodni, mert más idegállapotban versenyzel.
Meg lehet csinálni, mindig is léteztek apró stiklik, de nem védhető magatartás. ...és ahogy írtam örökös eltiltást lehet érte kapni, nem vicc, vannak súlyos és kevésbé súlyos szituk, és vannak akár halálos szituk is.
Ez csak számítógép előtt védhető, mert végül is semmi nem múlik rajta. Lehet versenybírót, vagy pedagógust játszani, de nem védhető álláspont a pályán.
Ez csak a számítógép előtt ülve lehetséges, a pályán nem szabad önbíráskodni, mert más idegállapotban versenyzel.
Meg lehet csinálni, mindig is léteztek apró stiklik, de nem védhető magatartás. ...és ahogy írtam örökös eltiltást lehet érte kapni, nem vicc, vannak súlyos és kevésbé súlyos szituk, és vannak akár halálos szituk is.
Ez csak számítógép előtt védhető, mert végül is semmi nem múlik rajta. Lehet versenybírót, vagy pedagógust játszani, de nem védhető álláspont a pályán.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Megpróbálom megint, bár eddig úgy 5 üzenetemet törölte alex, pedig senkit nem sértettem meg, stb.
Szóval igenis igazad van, bár nincs kedvem újra leírni mindent sokadszor is.
Egyszer én is eljátszottam egy bunkóval, és igenis megérdemelte.
Megcsinálta már Schumacher is, megcsinálta az audi is a valóságban is.
Szóval igenis igazad van, bár nincs kedvem újra leírni mindent sokadszor is.
Egyszer én is eljátszottam egy bunkóval, és igenis megérdemelte.
Megcsinálta már Schumacher is, megcsinálta az audi is a valóságban is.
Skippyvel van világbajnokság, vagy valami hasonló, csak 2500as irating kel hozzá, meg valamennyi sr, ha ráfeküdnék az összejöhetne😊
Ott is lehet kihasználok majd valamit 😊 Ötletem sincs melyik két autóval induljak a következő szezonban, egy valószínű a blancplain sprint lesz, de a másik még passz. Talán a skippy, mert nem kell setupolni benne, de a mostani szezonban abból nagyon sok pálya hiányzik.
Ja azt hittem hogy a legközelebbire vagy kivancsi.
Biztos lesz, husvét valentin nap farsang 😊
Valamelyikre csak meg dobnak minket akcioval.
Biztos lesz, husvét valentin nap farsang 😊
Valamelyikre csak meg dobnak minket akcioval.