25347
-
mumus70 #19377 Oválon például nekem így néz ki átlagban már sokadszor egy futam: rajt, első körben hátulról kocc féktávon 1x, és oldalról még egy 2x. pár kör után még hátulról kocc 3x. Utána az előttem lévő falazik, hírtelen belassul, összeérünk, 4x. Majd keresztbe áll előttem 2 autó, akik egymást vágják haza, az egyiket minimum telibe verem középen, 8x. Falazok egyet, saját hiba 9x. Megint egy elém pattanó autó, falazik, telibe vágom, esély nincs kikerülni, mert pont elém csúszik 13x. Falazok még egyet, mert rátolnak, közben össze is érünk 15x. És ha mákom van, itt éppen vége a futamnak...... -
mumus70 #19376 Mákod volt, ennyi a magyarázat. Sajnos ezek csupán 50 %-ban múlnak rajtad! Bele kerülhetsz bármikor egy csetepatéba, ahol egy mozdulattal jön a 16 X, mert pörögsz a tömegben mint majom farkán a stanecli..... és akkor még ott vannak a trollok, amiket úgy látszik csak hozzám irányít a sors, Téged békén hagynak. -
#19375 Nem kaptam végül semmi iR levonást -
GeriDoc #19374 2X én is bele szaladtam még az elején, -200 iR. Nem voltam boldog.
Az sr rendszerhez. Bár nincs sok időm menni mostanában, de kevesebb, mint 2 hónap alatt voltam roadon A-ba, oválon C-be. Oválon a 13. héten felrakott B-be, azóta ott nem is mentem, roadon 4.99 az sr-em. Semmi hátul megyek taktika. Mindig mentem időmérőt, elől rajtolás, és szinte mindig normális emberek (elől), ha láttam valakin, hogy nagyon hülye, azt inkább elengedtem. Mondjuk saját hibából x-em nem nagyon van, azt hiszen 1.4 körüli az átlag incidensem. Szóval egy kicsit figyelve meg lehet azt oldani. -
#19373 na ezt kifejezetten élmény volt megnézni -
Morgolodo #19372 Nem akarlak elkeseríteni, de nekem ilyenkor osztogatta a mínusz 100 körüli Sr-t. Többször is, sajna. -
mumus70 #19371 Nem rajtad múlt hogy nem forgatott ki..... -
#19370 regisztráltam egy versenyre, erre lehalt az oldal és nem tudok felmenni... ilyenkor mi van?! -
#19369 Ez a mostani (8:25) hir:
"We are currently experiencing some errors from the AMST server farm. We've also temporarily disabled stats. We are working on both issues." -
#19368 Most firefox alatt egyáltalán nem jön be, de edge behozza legalább az oldalt. Azt a kettőt láttam ja, csak ma délután tök jó volt. -
#19367 Tegnap 2x es ma 1x volt kint info, hogy pusztulat van az adatbazis(szerverek) kornyeken. Archivalgatnak meg hasonlok, vagyis ez most ilyen:/ -
#19366 Eredményeket nem hozza be úgy se. -
ozoli78 #19365 F5 -
#19364 Befejeztem egy versenyt és már nem is működik az oldaluk :S -
#19363 ez az interlagosi első kanyar kísért engem, kezdem azt hinni én fékezek túl korán, de porschéval 50-es táblánál fékezni szerintem már épphogy nem késő... vagy a többiek meg sem próbálnak megállni , de negyedszerre trafálnak telibe úgy hogy folytatni se tudom a versenyt
Utoljára szerkesztette: leho94, 2016.01.03. 19:52:14 -
ozoli78 #19362 és ez sem asstttto vagy erfaktor
-
ozoli78 #19361 -
#19360 Gozom sincs, regen nagyon titkoloztak vagy felrebeszelte;) Talan azota mar publikusabb, de nem hiszem.
Gondolom azet szamolgatja (-ta?!) bele, mert nem mindegy, ha valaki hatul, egyedul, unalmaban teljesit 20 kort (x kanyart) vagy elol, mezonyben, sok elozessel. Tobb munka, tobb kockazat, tobb odafigyeles. Igazabol logikus. -
#19359 Ahogy én észrevettem az előző versenyek eredményét is figyeli és figyelembe veszi a számításnál. -
barni1122 #19358 A versenyben elért helyezésnek semmi köze az SR-hez. Ha van rá igény, egyszer elkészíthetek egy rendes összefoglaló írást, hogy hogyan is működik az SR, mert magyarul ha jól tudom még nem készültek ehhez hasonló "tanulmányok", pedig remek grafikonok is vannak hozzá. -
twinr #19357 Mai GT3 verseny egyik jelenete.
-
#19356 Nem emiatt nem versenyzem, ez csak plusz idegesito tenyezo:P
Sajnos mostanaban se gepem, se kedvem, se idom;) -
#19355 Ahhoz azért nagyon oda kell tenni magad, hogy több szintet bukjál pár verseny alatt, addig meg nem tökmindegy? Mi lesz, ha A4.00-ról leesik A3:76-ra? Semmi. Emiatt nem versenyezni... -
#19354 Regen sokat gyujtogettem, foleg az also kategoriakban (Rookie–B), de utana megutaltam az egesz SR-t;) Aki nonstop nyomja, annak nem idegesito, de amugy idiotizmus, nem fejlesztenek rajta semmi:/
Es a felso kategoriaban (persze manapsag nem tudom hogy van, de tuti nem valtozott) durvan buntet es minimalisat ad. Plusz, beleszamolja (?!) a versenyen elert helyezest is. Nem egyszer volt, hogy ugyan abban akategoriaban es SR szinten, negyed annyi hibaval, negyed annyi SR-t kaptam, mint aki tobbszor hibazott de elol vegzett(?!).
Legalabb az alapokat csinalnak meg. Ha baleset van az ember elott/kormyeken, nem szamoljon mar buntetest, amikor belerongyol az ember a tomegbe mert lehetetlen kerulni es/vagy a fuvon kikeruli oket. Vagy legyen instant exit gomb vagy fuggoleges vezersik, amivel at lehet repulni a balesetet:DDDDD
Oval meg nagyobb cumi: 1 ember elbaltazza, es plusz masik 10-tol vonnak 2-3 oranyi tiszta versenyzesert jaro SR-t.
Kicsit ezt a reszet is fejleszthetnek a proginak. Kell az SR, mashogy nem mukodik, de valami alap eszzszeruseg lehettne bennne. -
twinr #19353 hát ez sux a javából. De ez benne van. Sajnos. -
#19352 Én úgy növelte A3+-ra, hogy nem foglalkoztam vele, és nagyon jókat versenyeztem. Roadon sokkal egyszerűbb magas értéken tartani, mint oválon. -
mumus70 #19351 Ha SR-t akartok növelni, induljatok a boxból, és kocogjátok le a versenyt. Tisztán engedjétek el a lekörözőket, ne vágjatok. Futamonként 10+! Csak így unalmas (nem) versenyezni.... -
#19350 A legjobb futamaimat ezzel mentem itt. Még a spec racert dicsérik, hogy jó. -
Morgolodo #19349 A megforgással nincs bajom, Én a RUF-fal is elvagyok vidáman. A gond az, hogy Engem forgatnak. :)
Régóta szemezek a Skip-pel, lehet, hogy beruházok egyszer.
-
#19348 Skip barberrel lehet mindkettőt húzni, ahhoz hogy megforgasd nagyon oda kell tenni magad, utóbbi 10 versenyen egyszer sikerült összehoznom. Viszonylag magas ir-hez képest meg nem erős a mezőny. -
ozoli78 #19347 az sem jobb én ott buktam 12 héten minusz 0.70 sr t
most a starmazdával hoztam föl c2.20 rol B3.70 re pikk pakk iRatingot azt bukom de az nem érdekel -
ozoli78 #19346 Most hallotam egy infót TS en Andristól
Akinek akad az kapcsolja ki a dampen oscillationst ,állítolag sokkal jobb és FPS t is hoz -
Morgolodo #19345 2.
Szeptember környékén kerültem igazán szopóágra. Gyakorlatilag mágnesként vonzom a bajt, bár mondjuk ez nálam alap. Mikor meglátok egy lekörözöttet, már remeg a lábom. Most is bejött. Igen, nem az első, a sokadik. Ehhez még hozzájönnek a saját hibák és csak röpködnek a mínusz 80-85-ök. 2014 őszén voltam 2000 ir alatt, tavasszal kezdtem. Éppen azt nézem, hogy hova menjek rendbe hozni a dolgokat. Asszem elmegyek Mazdázni kicsit. Az SR-em júniusban 4 körül volt. Most 2.09.
Utoljára szerkesztette: Morgolodo, 2016.01.03. 13:09:47 -
GeriDoc #19344 Ez milyen splitben van így? -
Morgolodo #19343 A repülőrajt margójára...
7. helyről indultam, a 2. kanyarban már a 11. voltam. Kinek jó ez?
Mondjuk nagy jelentősége nem volt. Akkor lett volna, ha nem vert volna telibe a 30.(!) helyezett a 7.(?) körben hátulról, miközben a 8-at üldözöm. Biztosan nagyon sietett valahova. Én spec nem tudom hova, mert a verseny harmadánál DQ-t kapot, biztos nagyon megérte, de hát nem egyforma az értékrendünk.
Visszatérve... a repülőrajt monnyon le!
Utoljára szerkesztette: Morgolodo, 2016.01.03. 12:19:05 -
#19342 az első kanyarba berepülő bmw-k külön jók ezen a pályán :D már vagy háromszor ütöttek ott ki -
Morgolodo #19341 Ja, a boxba teleportált bömbin hangosan felnyihogtam Én is.
Elöl pedig teljesen hidegen hagyta a kollégát, hogy van mellette valaki (mert a rajtnál nála gondolom nem szokott), persze nem Ő állt föld körüli pályára.
Most nekifeszülök harmadszor is. -
mumus70 #19340 A vidi végén ott valaki elöl is föld körüli pályára állt! Houston jelentkezz! Páran indulunk a légkörbe! :D :D -
ozoli78 #19339 Ez komoly bmw hogy be repült a boxba :D
én a héten SR gyűjtés miatt kezdtem el star mazdázni de annyira megtetszett hogy mentem már vagy 14 versenyt ebből ami az én hibámon kívül történt baleset talán 2 volt ,és 2 őt én rontottam el 1 et nem tudtam befejezni.
Pedig nem vagyok oda az OW ért de ezek legalább tapadnak kanyarodnak ott ahol kell ,vissza ültem GT3 ba pff hányinger.
Erőltetik ezt a dinamikus időjárást ahol érdekes mindíg 40-48 fokos aszfalt van ami rohadtul csúszik.
Most sokan mennek rajta,van hogy 70-80 an is vagyunk 2-3 split is össze jön. -
Dzsidzsi32 #19338 Most nekem mukodik.