iRacing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

1. Ha használod a Tradingpaint-et, akkor is egy színű az autójuk? Egyszer nézem haver versenyét, mondom neki, hogy mögötted a piros autót engedd el, erre azt mondja, hogy milyen piros autót, fehér van mögötte.<#idiota>

2. Ezzel is súlyt akarnak megtakarítani, és nem akarják, hogy a matrica (észak-keleten levonó<#wink>) szélébe megakadjon a légáramlás.<#vigyor>
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.11.10. 11:55:07
Érdekesség: észrevettétek hogy akik általában a mezei alap fehér default festéssel vannak fent, még szponzor sincs rajtuk, tehát erre sem veszik a fáradtságot, azok általában a sötét lovak? 95 %-nak mért ideje sincs az időmérőn. Az 5 % viszont akinek van, az főleg poleból indul és nyer is, aki hátulról indul ilyennel idő nélkül, az elvétve de átmegy a mezőnyön és nyer. A maradék, ebből van több, az meg csak tör - zúz, szerencsétlenkedik, és csak azért van ott, mert éppen azt a futamot dobta ki a lista és megnyomta a zöld kormányt? <#idiota> Én ezeket mindig kellően kiemelt óvatossággal, és fenntartással kezelem! xd
Utoljára szerkesztette: mumus70, 2015.11.10. 11:13:29
Egész jó!
Alexease
Video heti "osszefoglalo", beprobalkoznak ilyennel is.
Alexease
Eredetileg (vagyis masodik eredetileg😄) decemberre toltak, mert "kell" hozza az uj build (a szektoros resetelessel). De aztan elofordulhat, hogy elorebb hozzak, nem varjak meg a fekete pentekes (ha lesz) akciozast, mert ugy is abbol venne meg mindenki. Sokaknak az amugy is 30%-bol lejonne meg 25%, nem tul nagy nyereseg😄 De aztan lehet, eppen amiatt hozzak elorebb😄
De igazabol mindegy is, 3 het van a honapbol, meg 4 het a build. Plusz-minusz 1 het a lehet a kulonbseg a megjelenesben.
bardocz
Ez jó hír, úgy emlékeztem, hogy pár hete azt mondták december lesz belőle.
Amerikából ma.

The next car and track will be McLaren F1 hopefully sometime in December. Nurburgring / Nordschliefe should be sometime this month if all goes well.

Thanks again for your support.

Elvileg jön novemberben, bár előfordulhat, h csak dec lesz belőle

bardocz
Nem decemberre lett eltolva?
Ebben a hónapban jön. Aztán decemberben meg a McLaren.

A második futam komolyra sikerült, Tomival az a csata emlékezetes marad hármunk között. <#taps>
Target locked! <#eplus2>
<#taps>
Lesz, Attila is nyomni fogja, de azért én is belövöm.
Nyomjatok majd Twitchet, máshogy nem tudom nézni.<#sir>
Remélhetőleg lesz egy kétszeres európa bajnokunk is a mezőnyben.

Még 6 óra és kezdődik a mai futam!

5.-6. iracers futam
Ezt próbálgattam néha, hogy amikor behúzódik, akkor én meg kimentem balra hogy kicsalogassam, jött is szépen mindig, és mivel én ilyenkor cikázhatok, mentem is be neki vissza jobbra. <#idiota>
Semmi gond nincs ezzel, már ahogy balra behúzta eléd nem volt túl szép, de ha már úgy tett, akkor ott is kellett volna maradnia a külső íven. Jó nagy marha volt hogy kitette külsőre, kívülről nem tudtál volna elmenni mellette sehogy. <#wink>

A kontaktomat visszanéztem mindenféle kamerából, és nem tartom magam vétkesnek, hová mehettem volna, neki meg ott volt a kétharmad pálya, rám fordult. (Bár borítékoltam pár nevet, akik szerint majd én leszek a béna köcsög.... ) <#mf1>

bardocz

Máshol public szerveren az ilyen egymás mellett autózás nem szokott ilyen jól végződni 😊
bardocz
Amikor megjelent akkor a Corvettetel meg Forddal ment együtt, előző szezonban meg riley ford ruf mellett, de most onnan is kivették, és ez kb egy saját széria neki. Engem egyáltalán nem zavar, sőt.
Akkor nem értem. Honnan vették ki, vagy mi-mivel megy? Mikor mentek együtt a Gt-k és a HPD-k, mert a HPD-ket az IMSA-ból is kivették. Bár gondolom onnan azért, hogy a DP-vel lehessen nyerni. Igazi IMSA felfogás. Get Real.<#taps> De a GT-k és a HPD-k a Road Warrioron kívül mentek együtt?
bardocz
Prototype challenge, csak ott fut most a hpd ha jól látom.
Ez mi is ez?
bardocz
Nagyon jó ötlet volt a hpd-t kivenni a gt-k közül. Nagyon jó versenyeket lehet menni, a radical eléggé hasonló íveket megy, szóval előzgetni őket nem nehéz, és watkins glenen még mindig a legjobb versenyezni. Imádom ezt a pályát, egyedül se rossz, de arra van jobb, viszont egymást gyilkolni, kanyarokon keresztül egymás mellett menni a legjobb.
Már írtam neki.<#vigyor>
barcalaci84
de amúgy nézz be a szimuláor cockpit topicban , mert van eladó g27 ptrmoddal ha jól láttam és ha még megvan..az is megérhet egy kérdést ...
barcalaci84
hardveraprón is vettem már, jófogáson is...
most legutóbb megvettem egyet kormánnyal együtt😊
fél év alatt volt már clubsport v1 v2 és csr elite pedál ...ptr modos pedál csak kölcsönben egy hétig...
nekem az jött le h ha már load celles akkor kb mindegy melyik.... ezért maradtam végül a legolcsóbbnál a csr elite-nél... ami gyak 20 ezer Ft volt mert eladtam mellőle a kormányt...
de elősazör is a g27 pedált eladtam húszért és 45 ért vettem a clubsport v1-t... ptr mod meg nem áll meg kb 50-re jön ki Leo-val együtt
Leobodnar.com. 😊

Nekem is jó lenne akár egy Fanatec pedál is. Merre lelted használtan? Ebay-ről nem merek ilyet rendelni használtan.

Dávid. Az úgy jó, nem tudom pontosan, most hogyan adják. És azt sem, hogy miért kell hónapokat várni rá, mikor ráadásul sokan keresik.<#fejvakaras>
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.11.06. 15:57:06
bardocz
Anno a ptr-t azért csinálták meg, mert a fanatec pedálok szarok voltak, és elegük lett belőle 😊 Loadcell is jobb minőségű volt akkor, ugyan az volt a ptr-ben, mint egy 600$-os pedálszettben.
barcalaci84
adsz egy linket...kábel ugyan nem kell de lehet valami más terméke megtetszik😊

amúgy pont eztért nem a ptr mod felé mentem el...mert azért vicc h hamarabb és olcsóbban talál az ember fanatec loadcelles pedálokat használtan
bardocz
Igen, de amikor én vettem lehetett hozzá kapni még pluszba egy elektronikát, amivel rögtön a gépre lehetett dugni, és van még rajta pár potméternek is hely, meg gomboknak, és a hozzá való programban lehet kalibrálni mindent.
Azt nem tudom. A PTR-t valami elektronikával adják, amivel működik, csak a Leo-val nem kellene beledugni a kormányba, hanem lehetne külön is.
bardocz
Nincsen már hozzá az a magyar elektronika? Az 12 bites felbontású, valami 8k volt anno.
G25-27-hez Leo Bodnar kábelt nem akar rendelni valaki? December környékére igérik a PTR pedálokat, addigra kellene kábel is, de sokallom nagyon a szállítási díját. Ha lennénk kb. 5-en, akkor úgy már vállalható lenne. Valaki esetleg?
Ja, csak a stabil menéseddel mennek így el tőled. Akikre "gyanakszol" azok stabilak és k.rva gyorsak egyszerre. Ha te ebből csak a stabilitást tartod fontosnak, akkor ne gyanakodj azokra, akik állva hagynak.<#buck>
A stabilitás gyakran kifizetődőbb a gyorsaságnál..... arra pedig tökéletes a base setup! <#wink>
Csak addig gyanakszik az ember, amíg nem lesz olyan gyors, vagy hasonlóan gyors. Onnantól ő rá gyanakszanak, holott valóban nem csinál semmit, csak megtanult gyorsan körbe menni.<#eplus2> Az általad említett tökéletes base setup is valszeg csak ahhoz a körhöz tökéletes, amire te azt hiszed, hogy gyors. Illetve az általad ismert és alkalmazott vezetéstechnika lehet, hogy csak szerinted gyors, valójában teljesen másképp kell megcsinálni a kört. Plusz ezekre rájön, hogy vannak a gépemberek, akik pont akkor és annyit fékeznek, gyorsítanak és kormányoznak, amennyit kell. És ezt teszik hosszú körökön keresztül. Valamint a kevés indulós versenyeken (csak 1 split) simán bekerülhet egy ufo a - hozzá képest - sok noob közé. Egy 2-3-4 splites versenyen a top splitben azért nincsenek ekkora feljövetelek. A cheattel kapcsolatban is írtátok, hogy itt lehet a Huttu éra vége... nem lett. Valszeg nem ebben keresendő a sebesség.<#wink>
Alexease
Mindig vannak ufo-k, akik "lehetetlen" idot mennek😉

De azert a video alapjan meg volt a "szokasos, okos" szerencseje, stilusa, elorelatasa is, amelett, hogy tervezetten jo iveket megy. 4:20-ig igazabol a kaoszt kerulgette jo iveken autozva. Azutan latszik, amikor mar elfogytak az emberek, hogy a kor elejetol a nagy visszaforditoig minimalisat hoz, de ott ismet sokat hoz: 2-2 ember egymassal van elfoglalva, egymast lassitva kulso-belso iven, igy a kovetkezo kanyar kombo utan a celvonalon azok is megvannak "kenyelmesen".

Nagy szazalekban az emberek nem nagyon taktikaznak, onerobol akarjak megoldani, egyszeruen kergetnek, eloznek, vedekeznek. Ha 2-2 auto megy egymas mogott, ossze-vissza cikaznak es probalkoznak, magukat szivatjak. Ha csak a leghatso beallna az elotte levo moge, latvanyosan nem probalna elozgetni, draftbol ketten lazan letolnak az elol kigyozokat. Ha nem utik ki oket😄

Az is gyakori, ha 2 ember leszakad a mezonytol, ahelyet, hogy kuzdes nelkul, draftban nehany kor alatt megprobalnak behozni a lemaradt, egymassal viaskodnak, az elol levo kicsit elhuz, aztan egyedul korozgetnek a vegeig😉

Persze, ez nem oval, de road-on is sokat szamit, foleg az ilyen "egyforma, markakupaknal".
Az ilyeneket nem szoktam érteni, nézek a tükörbe, látom valahol messze, aztán megint visszanézek, jön szélárnyékban és elmegy vagy 15 km-es különbséggel, beállok mögé én szélárnyékba, és csak maradok le egyre jobban, 1 kör múlva már nem is látom magam előtt, mindenkit faképnél hagyott..... Ha nem lenne az anticheat progi, nem mondom hogy nem gyanakodnék kicsit.... <#kuss><#sniffles>
oneal1
😄 😄 😄

!Forza Ferrari!

<#idiota>
Ehhez képest nekem nagy mázlim volt tegnap. ahogy a caddyvel befutottam a célba, éppen írom hogy "gr", erre csatt, áramszünet az egész lakásban. Gyerek felkapcsolta a villanyt, és az óra kismegszakítója leugrott....<#wilting>
Mondtam neki, nagy mázlid van, ha előbb csinálod 10 mp.-el, a kezed is eltöröm.. <#boxer> <#vigyor2>
bardocz
Végre lett volna egy jó versenyem, elöl négyen csatázunk, megszerzem a vezetést, majd kép elfeketül, és újraindul a gép<#falbav> Mindez egy kibaszott egyetemi program miatt, ami nem települt fel, és letörölni sem lehet, csak winreinstall.
hungary27
oneal1
pályán ha kint vagy, jobb alsó infoképenyőn lapozz, és az egyik ablakban tudod ezeket állítani

!Forza Ferrari!

barcalaci84
tükrön fovot hol lehet állítani és milyen értéken használjátok? mert alapból a seggemben lévő versenyző olyan mintha mp-kkel lenne lemaradva
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.11.05. 14:59:59
oneal1
ha összegyűlik a 17 DQ rögtön.

Persze, lehet szépen haladni, néha beesik egy két hülye vagy ütközés, de ha az ember normálisan megy akkor lehet fejlődni 😊

!Forza Ferrari!

Kizár a versenyből, ha összegyűlik az előírt hiba mennyiség.