25347
  • Morgolodo
    Mindentől függetlenül, pusztán kívülállóként, szerintem semmi nem indokolja a 144 Hz-et, hogy nagyobb élményt kapj, mint 1 monitorral. 60 Hz-en is meg van a panoráma. A 144 Hz biztos szebb képet ad (Én spec megvagyok a 60-nal tizensok éve, de ez a magánügyem), de attól még nem lesz nagyobb a betekintési szög. Mondjuk, ha árakat kell hasonlítani, biztos, hogy szebben hangzik 3 darab 144 Hz-es monitor ára, kontra VR, de kb ennyi. Akinek meg nincs élet 144 Hz alatt, az meg a 90-re is nyafogni fog, persze, csak szerintem, tapasztalatom nincs.
  • tobias88
    PSVR-nál ott van pluszban, hogy a gépet is tőlük veszed, nincs warez így egy csomó játékot is kell majd vegyél hozzá, nem összehasonlítható. Na meg persze nincs iRacing...

Az Oculus CV1 jelenleg pc-re best buy, de erről itt talán jobban el tudsz vitatkozni mindenkivel. A nem VR-os alternativáknál meg kb a 3 monitoros 144hz-es setup említhető és élvezetben hozzá hasonlítható, csak az meg nem áll meg 300 ezer Ft alatt. Ahhoz képest az Oculus ~160ért pont hogy olcsó.
  • unrealnoise
    Próbáltam a Riftet, és tudom, hogy milyen "paramétereknek" kell megfelelnie, hogy élvezetes is legyen, "ne törjön meg az illúzió". Szóval köszi, de azért nem kell elmagyarázni, hogy mi is az a VR...

Olvastam és néztem teszteket, véleményeket én is, viszonylag sokat... Pl. The Simpit - Odyssey review
    Ettől független miért ne lehetne piacon egy olyan vas, amely akár mellőzhetné is ezeket a 40 ezres kontrollereket, cserébe kb ugyanazzal a tudással is rendelkezhetne, mint a Rift - csak hát ugye olcsóbban... Pláne, hogy rengeteg WMD headset van, és gondolom lesz is a jövőben...

És árban pont a fentiek miatt simán a Rift alá lehetne menni, miközben a minőségét is lehetne tartani.

Nyilván mindenki a Rift-et élteti, de én azért nem esnék hasra tőle, a PSVR a többség szerint kényelmesebb, és sokkal jobb árban is... Szóval abban is biztos vagyok, hogy nem annyira best buy vétel ez még, mint pl amennyire te állítod. (És természetesen tisztában vagyok vele, hogy az konzolhoz van, de ettől még ár/érték arányban mérve szvsz messze a PSVR lenne a jobb vétel, ha PC-vel is összehozható lenne, és ez elég sok mindent el is mond a jelenlegi PC-s VR cuccokról...)
  • tobias88
    Ha nem értesz hozzá inkább ne állits dolgokat. A WMR-ek többsége kb használhatatlan. A felbontás csak egy dolog, VR-nál bőven nem az a legfontosabb, hanem mondjuk a fejkövetés pontossága, a kényelmesség, oled panel használata, stb. A Riftnél jelenleg nagyon kevés jobb VR szett van szimezésre is, mindent összevetve ár érték arányban messze a legjobb. Ha csak a szimezést nézzük az új Odyssey+ jobb, de azt továbbra is kényelmetlennek mondják iRacing fórumon, a 6dof-fal is vannak problémák amiket orvosolni kell és Európában nem is kapható. Azon kivül ott a Vive Pro ami több mint 2szeres áron van és minimális előrelépés. Vagy ott lenne még a felbontásban ugyan egész jó előrelépést jelentő Pimax 5K+, csak hogy nem oled a panel és még egy gtx2080ti sem hajtja ki

Most kicsit felment amúgy itthon az ára, de külföldről még mindig 150ért behozható. A kontrolleres szettet meg már nem lehet kapni, vagy legalábbis drágábban, mert nem gyártják. Ott a Vive Pro, ott meg tudod venni külön a dolgokat, de persze csak a hmd 300 ezer
    Utoljára szerkesztette: tobias88, 2018.11.04. 11:46:54
  • Alexease
    Az FFB-t valoban autohoz erdemes beallitani;) Az FPS-panelen (F bill.) (alapbol jobb felso sarok, ha nem pakoltad at a kijelzeseket:D) mutatja az FPS ("nyomtek") erteteket (alapbol zold-piros csik, de lehet szamra is allitani). Ugyanott (es menubol allithato) a proci, grafika, net stb. kijelzesek.
    Addig erdedmes emelni, amig max-ra kicsuszik, de meg nem eri el a pirosat, nincs clip.
    Az FFB allitasnal, kormanytol fuggoen, Linear is kell (elvileg DD kormkanyokhoz) es min. FFB.

Kivancsi leszek a tobbi "meglepetesre":)
  • unrealnoise
    Egy kérdésem lenne még... Ki milyen kormányt és milyen FFB erősséget használ? Mi a reális? Persze értem én, hogy erre nehéz válaszolni, mert autófüggő, de úgy nagyjából. :) Mert bevallom én inkább mindig funból toltam, és hát nem nagyon érdekelt, beállítottam egy kellemesre, aztán jóccakát. :D De gondoltam megkérdezem, jó lenne egy kicsit megizzadni a pályán... Előre is köszke!

Alex: Hell yeah!
    Utoljára szerkesztette: unrealnoise, 2018.11.02. 16:54:01
  • Alexease
    "Tsukuba Circuit and Charlotte Roval Coming To iRacing as FREE Tracks
    ...
    There are more surprises planned for the December build so stay tuned for further updates."
  • unrealnoise
    OFF ez a Rift oké, hogy jó, de azért vicc, mennyit kérnek el érte. Nekem pl kurvára nem kellene a kontroller, így feleslegesen vetetik meg velem a szaros bundle egy részét, ami saccra vagy 40 ezret dob az árán... sima Riftet, akár csak X1 kontrollerrel hol éri/lehet beszerezni?

Mert 120-at simán adnék érte, de a bundle itthon 165-től indul, ami vicc....

Vannak még ezek a Mixed reality headset-ek, olcsóbban is, és valamelyiknek még a felbontása, képe is jobb, mint a Rift-nek...
    Kár volt, hogy eladták a facebooknak, gondolom azoknak van így is egy csomó pénzük, nem törik magukat, hogy olyan rétegeket, mint a szimesek, kiszolgáljanak...
  • unrealnoise
    Jó kérdés tényleg... Igazából az AI-t amikor bejeletették, év elején már akkor is azt mondták, hogy jó ideje dolgoznak rajta... szóval elvileg akár már most decemberben is kiadhatnák a 3.0-t... kurvára örülnék, mert most is mentem volna oválon, de vagy a jogsim nem volt meg (mivel eddig inkább csak a legalsó szinten ováloztam), vagy a pálya nem volt meg, vagy olyan pályán lett volna a verseny, amit nagyon nem èrzek még kezdő oválosként... szóval hagytam a picsába és -> NASCAR Racing 2003...

Azzal elleszek egy ideig. De ha jön az AI, akkor tuti csinálok egy nagybevásárlást, aztán a többi megy a kukába, pláne, hogy itt tuti jó is lesz az AI... Annak is örülök, hogy bajnokságot is lehet majd létrehozni, tehát nem csak az online versenyek gyaksijaként tekintenek rá.
    Persze amúgy pesszimista vagyok, inkább 2019 Q1-de várom az AI-t, bár az is igaz, hogy ők mondták azt, hogy szeretnék 2018-ban kihozni...

Mondjuk ha már a road AI promóciós szintre ért (simracingexpo) akkor az ovál akár kész is lehet... pláne, hogy milyen jó AI volt az NR20013-ban...

Mondjuk sokáig nem húzhatják feleslegesen, mert a licencelt játékok is egyre jobbak, F1 sorozat, GTR3, ACC... meg hát nekik az lenne az érdekük, hogy a lehető leghamarabb elkezdjen az ember költekezni....
    Utoljára szerkesztette: unrealnoise, 2018.11.01. 22:26:11
  • Alexease
    Mar csak ido (soon) kerdese:D

Kivancsi leszek, mi lesz a tobbik dologgal, ami parhuzamosan es evek ota keszul. Az uj hangrendszer talan a legregebbi (4-5 ev), de ott az AI mellett meg van az uj utkozes- es fizikai model es a napszakok is. Majd egyszer kulon-kulon megjelennek, 6-12 honapos eltolasokkal (a publikus "teszteles" a stabilitas miatt logikus) vagy bejelentik valamikor az iR 3.0-at (volt 2.0 is), es egyszerre beletolnak mindent?

Joideje keszulget minden, beleferhetne egybe mind, de az iR-t ismerve, valszeg inkabb a biztosra mennek, ne legyen egyszerre tul nagy kaosz (esetleges bugok, eroforras, kompatibilitas).

De erzesre a tobbi epulgeto program mellett, meg ha nem is kozvetlen konkurenciak, kicsit sok lenne meg 3-4 evig elhuzni ennek a negy dolognak a megjeleneset.
  • unrealnoise
    Elég régi, Az AI-val kapcsolatos, de beillesztem: forrás

Tony Gardner was kind enough to take some time out of his busy schedule to answer my questions below. (cut and pasted from the iRacing Forums)

1/ How is it going to be Implemented?...Do we sign in as usual and go to another part of the Website to access the AI component?

Yes you would just sign up/join as usual. AI will be on the Beta UI. You will see a section that right now says "Race Against AI", just like you see for Official Races, Hosted, Time Attack etc. Click on Race Agaisnt AI . Then you will click on button Create a Race/Season. Click That. You will then be the admin to select your options, settings and various choices. Then hit the Big Race button like you always do. Simple as that. I wish it was simple as that to develop. :D

2/ Can iRacers use their existing purchased content with AI or do iRacers have to repurchase the content they want to use with AI?

Yes you can use your existing content. There is no extra charge for AI. Just added value as part of your membership.

3/ What Car Series and Tracks will be available with AI?...All eventually or just a selected amount.

All eventually I hope, it certainly is looking that way. Certainly, some special case bugs to work on, however. Right now for example the AI does not like going over jumps with the GRC cars but we do have all the cars "working" now in various states. I was just watching 40 completely different cars go around Bristol at once. It was pretty funny seeing F1 car out there flying around legends car, dirt cars and things like that. You won't be able to do that however but you will be able have multi-class AI like IMSA for example.

4/ Will the AI component be updated / improved as per the existing iRacing procedures ie' Updates Required'

Yes, will update the same way and same time as everything else.

5/ Will AI be used to fill up a Grid in Human races?

No. If a strong demand we could consider doing for hosted/private only someday but that will not be in the initial release.

6/ Can the AI component of iRacing be played 'OFF LINE' without having to sign in or be connected to the internet?

No. Think of it like testing currently. That is essentially off-line but you still need the Internet and to login for various reasons. We do have a commercial version of iRacing we call the Trade Show Version which has a different Interface and works completely without the Internet, we would have AI available for that as well. That is purchased as a commercial license.

7/ How is the OVAL racing going to work?...Full flag, pit stops etc much like the other Nascar games.

Yes there will be pit stops, cautions, flags, etc. all that fun stuff.

These are just a few Questions and I am sure many more can be added.

I am personally excited about the inclusion of AI into iRacing and will purchase missing content to make good use of the AI component when it gets here....exciting times ahead.

Utoljára szerkesztette: unrealnoise, 2018.11.01. 16:15:37
  • TomStorm
    IR-t nekem is szoknom kell még viszont Rep/Űr Sim órákon keresztül megy VR.
    Érdekes hogy Repülővel dupla csavarokat csinálok minden gond nélkül és a többi de Autóba beülök és 10 perc múlva le kell vegyem.
    Remélem megszokás kérdése!
  • tobias88
    Érdemes kipróbálnod, mert lehet hogy nem birod, emberfüggő. Én felvettem először és 25 percig le sem vettem mikor touch-al játszottam. Aztán próbáltam a szimulátor szettemmel és elsőre vezettem egy órát mire elfáradt a szemem. Ehhez képest volt ismerős aki kipróbálta nálam és 5 perc után rosszul lett touch-al. Barátnőm simán elvolt fél órát a beat saberrel, de iRacingnél fél perc után rosszul lett.
    Utoljára szerkesztette: tobias88, 2018.10.29. 16:42:20
  • MasterMason
    Nagyon jó a VR, érdemes beruházni rá. Össze sem hasonlítható semmivel, a három monitoros élmény is gyenge hozzá képest. Nem olyan pixeles ám a kép, és bőven kárpótol az, hogy valóban benne ülsz egy autóban, kb olyan érzésed van, mintha egy bukósisak lenne rajtad. :D Nagyságrendekkel több inger ér, érzed a távolságokat, és egészen elképesztő így rátapadni egy-egy előtted lévő autóra.
  • Solt
    Igazán nincs mit...
  • unrealnoise
    Én nyilván attól féltem, hogy a VR eszközös rendszer nagyobb input lagra jön ki, mint egy monitoros rendszer esetében, hogy miért tartottam ettől nem tudom, hiszen ugye egy demot leszámítva nem próbáltam Rift-et.

Az OLED-et amúgy valóban el is felejtettem, hogy az van a Rift-ben, pedig hát olvastam róla nem is egyszer... akkor nyilvánvaló, hogy a válaszidő remek lehet.

Kösz, ezek alapján simán vétel lehet egy Rift, már csak az iR-en múlik, mikor jön az AI. :) Köszöntem!
    Utoljára szerkesztette: unrealnoise, 2018.10.29. 13:29:26
  • Solt
    Urak,

Két fogalom keveredik itt össze! Amit a gyártók ráírnak a "dobozra" (1ms), az a Response Time, vagyis a válaszidő ami gyakorlatilag az az időtartam amíg egy pixel feketéből átvált fehérre, majd vissza feketére. (B2B). Van amelyik gyártó ugyanezt az értéket G2G-ben adja meg, tehát amíg szürkéből vált át fehérre és vissza szürkére. Az LCD technológia ezen a téren az OLED (VR kütyük) és a Plazma után kullog, de LCD-n belül is van némi eltérés. A TN panel valamivel jobb ebben mint az IPS panel, de itt sem szabad csak a számoknak hinni, mert ma már egy komolyabb IPS paneles monitor 6-8 ms-s válaszideje látványra kb azt tudja mint a TN panel 1 ms-s értéke. A számítási metódus is eltér, szóval a lényeg, hogy nem szabad a "dobozra" írt 1ms-re alapozni a vásárlást, mert az csak a parasztvakítás része a történetnek. LINK

Az input lag, vagyis a bemeneti késleltetés egy teljesen más történet. Ezt az értéket a gyártók jellemzően meg sem adják, ezek csak teszteknél derülnek ki. Részletesebben: LINK

VR esetén egyiktől sem kell tartani... a válaszidő (Response Time) az OLED panelből eredően kiváló, jobb mint bármelyik LCD (TN, IPS, VA) monitoré. Az input lag pedig szintén jobb mint bármelyik monitor esetében, hiszen VR alatt kiemelten fontos, hogy a beviteli késleltetés minimális legyen, mert ha az elvégzett mozdulatot később látjuk vissza a kijelzőn mint ahogy az a valóságban megtörtént, akkor jön VUK! :)

A frissítési frekvencia (hány Hz-s a monitor) pedig egy harmadik történet, semmi köze az előző kettőhöz.

• tobias88
    Riftnél pont hogy nagyon alacsony az input lag, különben rosszul lennél, nem lesz rosszabb mint egy normál 144hz-es monitor.

Az meg hogy 1 ms-es válaszidejű monitorod, az csak annyit jelent, hogy a monitor késleltetése lenne annyi, ha a gyártók nem hazudnának
    Ehhez még hozzá jön a kormányod / pedálod frissitése, a kábelek, a gép és az azon futó szoftver is, szóval az bőven nem 1 ms lesz hanem minimum 10, de inkább 15 egy high end géppel. Táblázatban is vannak 25ms-es input lagos monitorok amiknél a gyártó 1ms-es MPRT-t adott meg.
    Utoljára szerkesztette: tobias88, 2018.10.29. 10:05:42
  • unrealnoise
    Hét el is hiszem, tényleg vicc, de elsősorban az AI miatt érdekel a VR is. Jók ezek a hétvégi hosszabb futamok, ligázások iR-ben, de a műszak beosztásom lehetetlenné teszi, hogy ezeken rendszeresen, felkészülten ott tudjak lenni. AI-val viszont simán tolnék fullos Nascar futamokat, pláne VR-ban. Ami még elriasztott a Oculus-tól, az az, hogy az input lag mennyire lenne zavaró, mert most azért csak egy 144 Hz-es 1ms-es monitorom van...
  • tobias88
    DK2-őt próbáltam régebben, ahhoz képest a CV1 sokkal jobb. Nálam egy 4790K GTX1060 kombó van és tökéletesen élvezhető 150es PD mellett. Minimálisan persze pixeles, de a műszerfal simán olvasható és egyáltalán nem zavar a vezetésben, annál sokkal jobb már a minősége. Az az érzés meg leírhatatlan, mikor oválon a fal mellett mész 250el, azt meg kell szokni
  • unrealnoise
    hehe, a VR nálam is fontos lenne. :) Nekem most elég jó gépem van (i5 8600k & GTX1070Ti) ez szvsz egy Oculus Rift + iRacing kombinációhoz simán elég lenne. Kár, hogy kicsit félek beruházni rá, nem tudom mennyire zavarna a pixelesség. :/

A DK2-es Riftet próbáltam (dinós demo) és az nagyon-nagyon tetszett. :) Nem tudom, de én is mindenképpen az iR mellett tartok ki. Nálad az OR mennyire jó? nem zavaró pl a pixelesség, a pálya textúráit (aszfalt határait) jól, tisztán lehet látni?

Jah és még egy fontos érv amellett, hogy miért éri akár most is iRacing-re költeni, mint korábban bármikor:
    Igazából pofon egyszerű a válasz. Régen amint jött új pálya, járgány megvette a nép, mert más, több, végre még egy használható pálya, stb.
    Aki most kezdene neki, annak viszont nem kellene muszájból megvennie ezt vagy azt. Összevásárolhatja az összes kedvencét, aztán kész. Ennyi...
  • tobias88
    Elég sokan játszanak most is vele, szóval valamiben azért még mindig jobb lehet mint a többi. Törésmodell és fizika szempontjából nálam bőven az iRacing vezet, de itt volt eddig messze a legkevesebb netes problémám is, ami miatt pl a RaceRoom-ot teljesen leírtam. A versenyek színvonala is más kategória pl egy Assetto Corsa-hoz képest, ahol public versenyeken az első kanyart Monzában levágják és a 2.ban csak lelassítanak egy rövid ideig így elkerülve a büntetést. Van most már hozzá ez az SRS, azt nem próbáltam.

Ami számomra még fontos, hogy VR-ban nincs ellenfele jelenleg. Rfactor 2 kb használhatatlanul gépigényes és úgy néz ki hogy az ACC is az lesz. Marad még lehetőségnek az AC, ahol egerezhetnék VR közben, kevésbé élethű és vágják össze vissza a pályát
  • unrealnoise
    Persze, de az online rendszeren _bármikor_ változtathatnak.

Amúgy nem értek egyet azzal, hogy nem éri meg akár most is belevágni. A 27%-os ÁFÁ-t, paysafecarddal ki lehet játszani. Semeddig nem tart és legális...

Azt mondja Alex, régen kezdte, apránként összevásárolta a cuccokat. Miért? Most tán nem lehet nekikezdeni ugyanennek? Apránként most is el lehet verni rá a pénzt. Szerintem sokkal jobb befektetés az egész most, hogy jön az AI, mint korábban volt bármikor...

Nekem megvan pár pálya, saccra úgy 30 db, de sok hiányzik és kell majd még, de majd ha lesz rá, akkor veszek. Igazából pont a többi szim a necces, az AC-nél hiába vettem meg mindent (DLC-k is), hiába vettem meg magát a játékot két platformra is, sosem lett igazából jó az AI benne, az ACC-től pedig nagyon tartok az eddig látottak alapján, simán el tudom képzelni, hogy nem nagyon fogom használni...

rF2 meg jó, jó, de bűn lassúak, és bizony, én elvárnék egy csomó fejlesztést is. Miért nem lehet két futamot lebonyolítani, úgy, hogy megmondom, hogy a második futam fordított rajtráccsal, stb legyen? Miért nincs olyan opció, hogy kötelező boxkiállás?

Gyártják a tartalmakat, fasza, csak közben nem látom, azt, hogy ez húdejó lesz majd tényleg minden téren. A minap kicsit pofozgattam a Nascar Racing 2003-at és beszarás, hogy az még mindig milyen jó és fun.

Igazából az iRacing előtt áll egy csomó lehetőség az AI-val kapcsolatban. Lehetnek exkluzív kihívások, amikért jutalmak járhatnának, szezonális események, stb, akár kategóriákra bontva, aztán lehetne egy leszűkített online public bajnokság, ahol tényleg a népszerű sorozatok lennének csak. Csak okosan kell csinálni. Persze mindig lesznek elégedetlenek, de ez van, ez egy "rétegjáték".

Bár én az iRacing helyében abszolút játékosbaráttá varázsolnám az egészet. Legyenek bójakerülgetős időversenyek, stb, stb, előzz meg ennyi meg annyi kocsit, vagy nyerj meg egy offline versenyt, 3 kiállással az AI ellen... Ott van példának a GTS, FM, vagy az LFS.

Lehet ezek a HC réteget nem érdeklik, de az AC-ben is voltak ilyenek, ott is jól elszórakoztam velük, és max nem foglalkozik velük az ember, ha nem érdeklik az ilyenek, de a kezdőknek fun és élvezetes lehet.

Persze aki online szeret menni, az megértem, hogy morcos, mert a rengeteg tartalom és a szervezés miatt nem egyszerű versenyezni, és ez tényleg így is van, de szerintem fent is látják, tudják, hogy gond van, nem is véletlen jön az az AI.
  • bardocz
    Amikor elkezdtem még nagyon jó volt, akkor mentem online amikor akartam.
    Akkoriban még nem volt kipörgésgátló, mégis tudtak menni az emberek mindennel. Azt bánom, hogy ovállal kezdtem, mert így van egy csomó tartalmam, amit soha nem fogok használni, ha roadra lett volna költve az a pénz, jobban állnék sokkal.
  • lac coo
    Ahhhhh....horror ha nem vagy tele tizen eve gyujtott cuccal. Nekialltam nem egyszer , pehetlen penzzel.gyozni. Meg igazabol manapsag mar nem is akkora durranas, foleg, hogy a legtobb sorozat uresen all...
  • Alexease
    Ha most kellene nullarol elkezdenem, tuti felejtos lenne;) Vagy ha nem lenne meg a tartalom, akkor sem folytatnam. Legelabbis ha nem kockulnek ra az online-ra.

A nepszerusege fentartasa miatt, szukseges a folyamatos plusz tartalom, amihez – a rendszer es elofizetes miatt – kellenek a kiszolgalo sorozatok is. Ami valoban szetzilalja a kozosseget.

Talan emiatt is ereztek, kell az AI:)
    Tisztan az AI-val, az elofizetes es tartalom arak mellet, sok plusz embert nem fognak bevonzani. Talan minimal (online nelkuli) elofizetessel, de abban nem sok racio van, eleve furcsa lenne, de meg akkor is huzosak a tartalom arak egy masik programhoz.

Ami miatt megis hasznos lehet, hogy ha valamilyen indokkal es iR-hype-pal, csokkentenek az online sorozatok szamat, amit 3 havonta forgatnanak, es"rafognak" hogy a tobbi addig is offline AI-val hasznalhato:) "Eladnak" premiumabb szolgaltatasnak az online futamokat, talan jobban megtoltenek a maradekot, az AI lehetoseg miatt talan nem mennek el az emberek (tudjak hasznalni a tartalmakat) es meg a hosted fizetos szerverek is megmaradnak (ha olcsobban, az talan segitene).
  • bardocz
    Nekem sok tartalmat kéne még vennem, régen valahogy lelkesebben költöttem rá pénzt, de már nem annyira. Meg régen a kevés szériával élvezhetőbb volt, nem volt annyira megosztva a közönség benne.
  • Alexease
    Az utobbi evekben eleg draga lett az iR (nincs 50% kredit, nincs 50%-os elofizetes, 10%-os aremeles, 27%-os AFA).

Visszaneztem, ev vegenkent osszeszamolva, felfele kerekitve: 100$ (2015), 120$ (2016), 140$ (2017).
    Ebben az evben egyelore nulla, es meg van 25$ kreditem, de az elofizeteshez tuti hozza kell csapni (az ev vegen jar le). Vagyis (ha lesz 75%-os) akkor az 75$, plusz meg 30-40$ kell a jovo evi tartalmakra). Dirt-et nem veszek;)

Az havi 3000HUF, annyi belefer;) Foleg hogy minden tartalmam megvan, igy korozgetni tokeletes;) Mas jatekot ugy sem vettem az utobbi idoben, a CARS2 ingyen volt (meg egyebeket is vettem a CARS1 visszafizetesekbol), a DLC-ket mar nem vettem meg hozza, az ACC meg olcso volt;)
    Nincs TV-m, se elofizetesem, ennyi belefer;)
  • bardocz
    Kár, akkor marad az rF2-ben körözgetés :D
  • Alexease
    Max 75%-os kredit vasarlas lesz, egyeb nem hiszem. Mar regen megszunt a jofajta 50%-os elofizetes a meglevoknek:/
  • bardocz
    Van valami akció beharangozva az oldalukon meglévő előfizetőknek?
  • tobias88
    Vannak balesetek, de hol nincsenek. Felsőbb szériában már normális versenyek vannak, főleg ha nem csak teligázas pályán mész és kijön a valós különbség a versenyzők között
  • Mik
    Köszi!
  • Adam Jonas
    Ahogy Alex irta, Alt + Enter. Nekem neha van, hogy elsőre visszateszi, van, hogy csak 5.-re, szoval kicsit játszani kell vele. :D
  • Alexease
    ALT-Enter (?)
  • Mik
    Nekem olyan noob kérdésem lenne, hogy alt+tab után hogy rakom vissza full screenbe a játékot?
    Mert nálam játékban alt+tab > windowed-ba rakja és úgy le tálcára, visszafelé alt+tab, de nem lesz full screen, hanem az ablakot rakja ki nagyra de egérrel ugyanúgy lehet mozgatni az egész ablakot.
    Na bocs, biztos vmi triviális lesz a megoldás de nem jövök rá.
  • Adam Jonas
    NASCAR ügyben írj Lőrinczy Máténak, segít Neked szívesen sztem. Van YouTube-csatornaja is, rendszeresen tolja a NASCAR - streamet.
  • unrealnoise
    iRacing nascar-ban milyen? Mert most megint elkezdtem és hát a kezdők között nincs olyan, hogy 20 kör hibamentes legyen... :D

Persze értem én, hogy itt 20 kör alatt kell megváltani a világot, ez nem egy 3 órás verseny, ahol okosan is kell meg türelmesen is vezetni, de mintha fentebb sem lenne sokkal jobb, rohadt sok az SC, stb...

Most a Nascar Heat 3-at tolom, nem rossz, persze a fizika és főleg az FFB olyan amilyen, de lehet előveszem a Nascar 2003-at megint...

Adná az isten, hogy jönne az AI, mert szerintem ha vala,mihez, hát oválhoz nagyon kellene...
  • unrealnoise
  • VincentVG
    Pont mostanaban gondolkoztam h leult nalam is az iRacing igy 4 ev utan. keves az idom, ha nincs ra 2-3 oram h gyakoroljak, kb nem is erdemes versenyeznem, ezert ki is maradt most par honap, es elgondolkoztam h nem hosszabbitok elofizut..
    Reszemrol johet az AI, orulnek neki, plusz tamogatnam a tobb fix setupos versenyt...

Hoppa hoppa most latom h lett Ferrari GT3 fixed.... ez erdekes, uj info... talan promozhatnak jobban is hirlevelben pl...
    a 15 perc nem tetszik annyira, ez mar extrem sprint.. mindenesetre teszek egy probat a heten :)