25347
-
#19457 Azt a valóságban is el lehet váltani úgy, hogy leszabályzásnál húzod a kart pont, fórumban vannak többen akik jártak a sulijukban, érdemes megnézni. Sőt, visszaváltásnál nem kötelező benne gázfröccsöt adni, ami pont jó forgatni a seggét kanyarbejáraton. Annál nem olyan vészes a kétpedálozás a valósághoz képest. A régi lotusok már érdekesebbek ilyen szempontból. -
#19456 Sajnos sok autonal durvan szamita vezetesi "stilus" es hozzaallas is. A Skippy eppen problemas. Az eredetileg 3 pedalos es botvaltos auto (fizikalisan nem is lehetne ket pedallal vezetni, kiveve ha valakinek nincs kanyar laba:DDD), amivel mar nem annyira "fun" vezetni. Folegnem biztonsagos, stabil, szaguldozos, driftelos. Ha valaki igenyli nala a szimesebb hozzaallast, hogy a valtas, fekezes es egyensulyban tarts visszaadja a valodi(bb) erzest, az azonnal hatranyban van. Nagyon profiak kell lenni, hogy partiban legyen a ketpedalozos/pillangozos emberekkel.
Persze sok autonal mar "egyszerubb" a helyzet, ott mar alapbol "kezesebb" es egyelobb a kezeles.
Talan a hivatalos verseyeket kellene szigoritani, ritkitani, nehezebb bejutassal, es melle pakolni a lazabb SR-nelkuli, mindnekinek elerhetu FUN jellegu dolgokat. Persze ehhez is nagyobb letszam kellene... Meg komolyabb SR-rendszer, ami kiszuri az idiotakat es foleg azokat bunteti, a vetleneket nem bantka. -
#19455 Az iRacing-nek ez az egyik rakfeneje, hogy se az IR se az SR pontrendszer es mukodes nincs igazan kidolgozva, fejlesztve. Valoban autonkent vagy legalabb kategoriankent (D, C, B, A, PRO) kellene valahogy megoldani. Az SR detto: engem is szivat arendszer ha belemjonnek, kiloknek, kikerulok a fuvon es megcsuzom stb.
Szivesen vesenyeznek en is neha (ha lenne gepem meg net-em hozza:D), nem akarok gyozni, az IR sem erdekel, elengedek barkit aki "nagyon" jo, de heti 1-2 versennyel csak idegbajt kapnek es nehany honapon belul "rookie" lennek (ketagoriaban es agyilag:P) :DD
Ha lesz egyszer gepem meg kicsivel tobb idom, majd beprobalkozom, de azert az iR is lephetne mar valamit. -
#19454 Egy autónkénti ir-es rendszer tényleg jó lenne. Nekem pl a 2800 lehet reális a skippynél, de gt-nél már közel sem. Valami olyasmit tudnék elképzelni, hogy alapból mindenki kezd mondjuk 1600-al minden autóra ami megvan. Utána meg elkezdi külön számolni, mondjuk cak mazdádzik az emebr, azzal felnyomja mondjuk 2000-re, ezután ha veszünk egy új autót, akkor az nem 1600-ról indulna, hanem az összes kocsiból számolna egy átlagot. -
twinr #19453 Jó az IR. Annyi szerencséje nem lehet valakinek, hogy sokkal magasabb IR -je legyen, mint amit tud. Ami gond lehet, hogy nem autónként van az IR. Ezért fordulhat elő, hogy valaki teszem azt egy skippyvel feltolja az IR-t 5k-ra, ezzel a ponttal simán 1. splites egy GT3 futamon. Be is jön, mert azt hiszi hogy nagymenő, aztán a futamon meg szétveri a mezőnyt. Autónként kéne IR., és akkor teljesen reális lenne. arról ne is beszáljünk, amikor az ilyen skippys (bocs a skip barber versenyzőktől, bármelyik járgányt hozhattam volna példának) bejön egy endurance futamra, vagy még jobb, egy 24 órásra. Na az teljesen agyrém!
A másik téma, látnod kellett volna az én szemszögemből, vagy hátulról, mit csinált a fickó. sose fogom megérteni az ilyen agresszív barmokat, akik az első kanyar előtt három négy pozíciót akarnak javítani, mindenáron!!! Az ilyen takarodjon az anyjába, és az utolsó volt hogy ennyire előzékeny voltam az ilyen parasszttal. -
#19452 Gondolom ezekutan latszik, hogy amikor itt egy-ket magat komoly versenyzonek tarto ember, a frusztraciok utan nyiltan kilokdosedesel es egyebekkel fenyegetozik (plusz korabban mint ha lett volna mar szandekos lokdosodes?!), akkor milyen lehet a nemzetkozi egyebb/hobby/fun versenyzok hozzaallasa, akik mar 8x regisztraltak, nagyreszt ingyenes-akciosan es/vagy ejjel-nappal toljak es/vagy leszarjak az iR-t/SR-t es/vagy ugyanolyan free szerver buli nekik, mint az AC/R3E/RACE/SRW/stb., csak itt nonstop tolhatjak (az ar meg leszaros nekik a kinti szinten).
Az IR (pontozas) jo rendszer lenne, ami alapjan az ero sorrendet beallitana, de IR-t valszeg szerencsevel is lehet gyujteni (1-2 lokdosodes, ami az SR-be belefer, es meg van a jo helyezes a tobb IR-hez), plusz ahhoz hogy valoban szetszorja a mezony, 2-3x ennyi felhasznalo kellene futamonkent.
Ennyi emberrel "mindig" lesz 10-30% kakukktjas a futamon, ami eppen eleg:) Es emelett meg ott van a "normalis" szerencse, sajat hiba, verseny baleset is. -
twinr #19451 Eh, ne is mondd, iszonyat pech szériám van. amit a mostani versenyen műveltem...
7. helyről rajt, már a helyezkedést elszúrom, nyolcnak fordulok. Második körben fal kocc ahol még soha, majd egy hülyeésg miatt utolsó sikánban fekete zászló, gondoltam szép lassan le tudom. na szép lassan a 2 mp.-ből 0.3 lett mikor megunta és beadta a feketét, 16 sec pihi. Kijövök két körrel később, tele tank, csak kibírja végig és akkor nem bukok nagyot... meddig bírta? Naná hogy a fehér körben ki kellett jöjjek.. 16. hely.... Ha nem talál meg valami majom mint az a finn, akkor megoldom magamnak hogy rossz legyen.. grrrr... -
twinr #19450 Kösz hogy belinkelted, most már tudom ki az a köcsög aki nekem jött a rajtnál. A hülye buzeráns, következő versenyen kiütöm mint a sz... -
ozoli78 #19449 3 monitorral megy azért ilyen kicsi vagyis igy is vagy 80-100 as -
ozoli78 #19448 Robiiiii -
mumus70 #19447 Király a FOV beállítása. Gokartban ül a csávó? -
#19446 Most mindenki mclarenezik a gt3-ban? :)
-
Morgolodo #19445 Használ valaki DashMeterPro-t? Az 1.8.5-ös, mai frissítés után nem működik minden.
Kérdezem. Akinek szintén ez a verzió van már fönt, működik-e?
Mondom. Akinek nem frissült, szerintem egyelőre ne erőltesse. -
mumus70 #19444 Azé se leszek ki! Csak lesz má egy olyan futam ahol nem vágnak haza.... már az SR se érdekel, futamonként úgy 10-től szabadítanak meg átlagban, de lexxarom ha rookie-ig ugrik le akkor se hagyom magam, mostantól másképp állok hozzá én is! Aki csak megközelít 10 centire, forgatom kifele! VENDETTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Punk tum! Igen! Köcsög leszek én is, xart sem érek fair versenyzéssel!!! -
#19443 cserélem a pár kormányra :D :D :D
Utoljára szerkesztette: oneal1, 2016.01.08. 19:41:00 -
Dzsidzsi32 #19442 Nallam csak 200/100 :D -
ozoli78 #19441 " 220/110" most te rohaggyá meg :D -
twinr #19440 Mire ezek megvannak, már úgyis csak a járó keretre kell már költened -
unrealnoise #19439 Az a 300.000 kell a VR gépre erős túlzás és kerekítés, bár ki lehet azt hozni 240-ből is, nem is rossz konfiggal.. (100 ezer a GTX 970 + 60 ezer az i5 4590), + 20 a táp + ram, HDD, satöbbi. Plusz, mi meg a PC-sek többsége rendelkezünk valamilyen alappal, amit el lehet adni, cserélni, beszámíttatni.
Igazából mumus70 írta, hogy két év múlva fejleszteni kell. Nos max a GPU-t. Haver i7 2600k-ja mai napig profi teljesítményre. (Én adtam el neki pár éve.) Max GPU-t kell cserélgetni. De azt lehet okosan. :)
Én most passzolom el az i3 4330-amat, és veszek helyette egy i7 4790-et. Aztán majd az új GPU széria, utána meg majd egy Oculus Rift... Legalábbis remélem. :D
Utoljára szerkesztette: unrealnoise, 2016.01.08. 14:06:30 -
Pitti #19438 3 fhd monitorhoz gtx770 is elég, gtx970-el már max beállításokkal megy iR is meg AC is... (más játéknak nincs normális 3 monitoros megjelenítése ezért csak ezt a kettőt használom... najó még az LFS) -
mumus70 #19437 Az a nagyobb bajom, hogy kezd betelni a 2 terrás vinyóm, el kellene kezdenem kisütni dvd-re a cuccosokat.... -
mumus70 #19436 Persze. Eccerre 4 film, meg a teljes Motörhead discográfia jött alatta tegnap is. Dolgozzon má meg a pénzemért a i7, meg a 18 Gb memória..... :D
Utoljára szerkesztette: mumus70, 2016.01.08. 13:36:07 -
Dzsidzsi32 #19435 Nallam egy 780ti teljesit szolgalatot. Persze OC verzio. A tukroket kapcsoltam csak ki,es csak a virtualis megy. Minden mas maxon van. Az fps a 84-es limiten van. Csak multheten nordon volt akadozasom,de nem volt zavaro. Csak akkor amikor le is fagyott :D
Az ugyeletes monkey meg nem erdekel :D -
#19434 Ha azt nézzük mikkel nyomják ezt 3 monitoron, a gtx970 is elég hozzá. -
#19433 Azert a ping es a net-sebesseg nem ugyanaz;)
512/128kilobyte(!) sebesseggel is lehett jol online-ozni, hosztolni akar 10 embert (Papy engine-nel). De a Digi valszeg jobb mint a tobbi megoldas, ha a jatekban a kiirt ping-ed jo, nincs ugralas, akkor valszeg nincs gond.
Csak nekem furcsa, kicsit gagyinak tunik, hogy valaki komolyan tolja online, es kepes a hatterben torrentezni:) Alaphelyzetben meg az egyeb bongeszo olldalakat is erdemes becsukni (en meg az iR-t is beszokta, marf nalam erosen memoria gondok vannak, kell az a 2-400MByte is:D).
Persze magambol indulok ki, mas tapasztalatom nincs, otthon meg a tobb tucat helyen sodort, falon logo, szogelt, berhazas, hagyomanyos telefonvezeteken jon a net:D Neha elmulik, de igazabol jol mukodik:DD
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2016.01.08. 12:59:12 -
#19432 nálam megy! :D
szerencsére itt digi van, 220/110 -
#19431 Online versneyen is megy a torrent?!?! -
#19430 na igen! 3 monitorhoz nvidia 980 ti...
szerencsére megelégszem az 1 monitorral :)
közben jött vicceske és ki lettél röhögve... -
#19429 Lol. -
Dzsidzsi32 #19428 3 kilo egy 1 monitoros konfighoz mar elegseges. No de 3 monitorhoz nagyon keves. Nekem csak a videokartyam volt 2 kilo :D A 3 monitoros konfig eleg zsebbenyulos. Viszont amikor keszen van es leulsz ele csapatni,akkor fulig ero vigyorral alsz fel,es akkor erzi az ember,hogy megerte ennyi lovet beleolni :) -
mumus70 #19427 Én fillérre annyit költöttem. Fut is szépen minden, iR minden csutkán, AC, Pcars ultrán minden. A háttérben meg folyamatos torrent megy közben, meg van mikor veszem fel real time. 3 kiló kell egy gépre, és lehet 2 év múlva megint fejleszteni kell.......
Utoljára szerkesztette: mumus70, 2016.01.08. 10:45:22 -
#19426 biztos hogy nem lesz itthon 160-180 körül.a vivatalos europai ár 700 euro lesz ami 210 körül van. nemhinném hogy hipp-hopp 50 et esik majd az ára.
Igazából amúgy viszonyítás kérdése, hogy mi sok, mi nem, de talán nem is ez a sok, hanem ha azt nézzük, hogy milyen gép kell mellé:)
Fusson akkor már tényleg szépen. Ha így nézzük akkor 300.000 ft ot el lehet költeni a gépre amin használva lesz. -
unrealnoise #19425 Gyerek betegséget:
Persze majd elválik, de mégis mi? Két lencse meg két kijelző, pár szenzorral... Sok baja hidd el nem lehet, pláne, hogy a DK2-őt valakli aktívan használja mai napig szimezéshez.
Én 3 monitoban már nem igazán gondolkoznék, alex a 300.000 Ft-s árával meg túloz, ősszel, télen már tuti itthon is megkapni bruttó 160-180 körül... Sok? Az. De olyan élményt ad, beszarik az ember.
ÉS! Most lehet várni a következő VR headsetre, az lehet még magasabb felbontású panellel jön majd, akkor ahhoz még nagyobb erőmű kell majd. (Pláne, ha a Hz számon is emelnek...) Szóval ez az OR jó vétel lesz, és pont az előző ok miatt sokaknál időtálló is lehet. Mert hiába venne valaki 4K-s VR kütyüt, azt meg is kell ám majd hajtani. Arról nem beszélve, hogy 4-5 éve is volt 1080p-s monitor, és a mai játékok az ugyanolyan felbontáson tudnak sokkal jobban is mutatni, ergó még mindig lesz min csodálkozni OR-en is.
De ha persze kihoznak egy ugyanilyen felbontású kütyüt, ami max kicsit javított itt--ott az állat lehetne.
Én a cokpitemhez monitortartót és 144 Hz-es monitort akartam. Ez sem aprópénz, de szerintem nem veszek, majd kivárom a sorom OR-et illetően... -
#19424 Update
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Here is another small follow-up to our 2016 Season 1 Release. We've fixed a few more issues.
Rendering
- Improved the graphics autoconfig to set the "Video Memory to Use" limit to precisely 10% less than the dedicated video memory of the GPU, rather than always 128MB less at most.
- Replaced the graphics option, "Cap Frame Queue," with a more useful version,
"Max Prerendered Frames," adjustable from 1 to 4 frames. Typically you should set this value to the number of GPUs in use for rendering, in most cases this is 1, but for SLI or Crossfire this is often 2. Setting the limit to zero frames disables this function completely, which is not advisable since it will lead to increased control lag, or in some cases stuttering. This new setting defaults to a value of 1, and is named "MaxPreRenderedFrames" in the "renderer.ini" file.
- A new setting, "ParallelSorting=1," has been added to the "renderer.ini" file. Changing this setting to 0 will disable the use of multi-threading during scene sorting in the renderer. The multithreading optimizations are enabled by default.
- Fixed an issue where textures were only loading after entering the garage screen when the option "LoadTexturesWhenDriving" was set to zero in the "renderer.ini" file.
Shared Pit Stalls
- Sessions will now be split into run-groups based on the number of starting grid stalls at the track, instead of the number of pit stalls.
Telemetry
- A new telemetry item "LapCompleted" has been added which contains the number of laps completed by your car (Similar to "Lap" which contains your car's currently started lap). At a circuit event, "CarIdxLapCompleted" will always be 1 less than "CarIdxLap", since the finish line both finishes one lap and starts the next. But at the Nürburgring Tourist config, where the start and finish are separate, completing a lap does not start the next one.
- A new telemetry item "CarIdxLapCompleted" has been added which is an array containing the number of laps completed for each CarIdx (Similar to "CarIdxLap" which contains the currently started lap).
- Telemetry items "LapDistPct" and "CarIdxLapDistPct" have been updated to export "0.0" to "1.0" correctly for the Nürburgring Tourist config, with "1.0" being at the finish line. The number will continue to increase above "1.0" in the non-timed area, and wrap back to "0.0" at the start line.
- The state of "TrackCleanup" has been inverted. Now a value of "0" indicates that the track is not being cleaned up, and a value of "1" indicates the track is being cleaned up.
- Renamed several telemetry parameters to remove the unacceptable characters, "-" and, " ", as follows:
- - PowerMGU-K = PowerMGU_K
- - TorqueMGU-K = TorqueMGU_K
- - PowerMGU-H = PowerMGU_H
- - EnergyBatteryToMGU-KLap = EnergyBatteryToMGU_KLap
- - EnergyBudgetBattToMGU-KLap = EnergyBudgetBattToMGU_KLap
- - DRS Status = DRS_Status
McLaren MP4-30
- Fixed an issue where DRS lights were not activating correctly when the control screen was active.
Radical SR8
- Fixed an issue where the left side mirror was not being deformed correctly when damaged.
Silver Crown
- Changed the weight jacker from 5/8" throw to 1.25" throw. This change means each click will have double the cross weight change compared to before.
Super Late Model
- Vehicle setups have been updated.
Circuit de Spa-Francorchamps
- Removed erroneously placed pit boxes.
Nürburgring
- Qualifying laps that begin directly from the Tourist exit on Nordschleife and Combined configs will now correctly score the first flying lap.
- Fixed some issues with object collision on the left side of the Tourist pit lane.
-
twinr #19423 Jaja, mindenképp várni kell. Egyrészt meg kell várni, melyiknek lesz igazán supportja, talán az is kiderül melyik a legalkalmassabb az iRacinghez, és mindenképp olcsóbb lesz már egy éven belül, plusz javítják a gyerek betegséget is. De sok támogató örülhet, már kapják is az OR-t, aztán meg anyázhatnak is majd rendesen.. :) -
#19422 Nekem kettő 27-es kéne, ha 24-esre váltanék emiatt, akkor árban ugyan ott lennék kb. Lehet anno 24-est kellett volna vennem. Ja meg van egy régi 4:3-as 17-es is, borzasztó színekkel :D -
#19421 Nekem 2 monitorom mar van regrol (munkahoz), a 30+ ezres legalja kategoria Samsung 24", mar csak 1 kell hozza, meg persze a 10 eves gep helyett valami mukodo:DD -
#19420 Akinek 144Hz kell annak úgyis mindegy az ár ilyen szempontból, nekem a mostani mellé két plusz monitor lenne kb 120-130k, a gép meg lehúzott grafikával úgyis vinné 60fps-sel, ha azt nézem milyen vga-kal nyomnak 3 monitort az ir fórumon. Na nem mintha lenne rá éppen pénzem, szóval pont lényegtelen számomra :D -
#19419 Igazabol a harom monitoros rendszerhez sem art egy friss gep, az valszeg ugyanaz, a 3 monitor ara meg kerdeses, ki milyen monitort tart hasznalhatonak:) Az innyencek 150E+-ert vesznek 1-1 monitort;))) -
Solt #19418 600 USD + VÁM + ÁFA, ennyi az... iPhone esetében is kb ez a 38x.-Ft / USD a váltószám. :)