iRacing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkora helyet akartam hagyni a belül lévőknek, hogy megcsíptem azt a kis füvet az első kanyarban (zöld füstölő jármű). Kár, mert addig nem is ment rosszul (mármint a tempó a qualon). Na nem baj, csak jót nevettem magamon az előbb, ahogy ezt néztem..
5 körül
Zoli leszel TS-en mostanában? Szeretnék kérdezni valamit.
En is meg vettem de amikor meglattam a grafikat WTF ez komoly? 😊
😄 Nem, most rFactor 2 kezdtem el nyüstölni.😊
Azért véres komolysággal én sem haragudnék rád, csak érted...? Főleg, hogy tudod, hogy hideg a gumi, meg egy monitor stb.😊 Nembaj, más is látja és hátha tanul belőle.
Ne szarozzál. Most 3 hónap ingyen van, regelj be, és kend el az összes balfék száját a következő futamtól.<#wave>#wave>
Persze, de azért csak látja az ember az előtte lévő autót, hogy mozog, mit csinál stb. Mondjuk kell hozzá egy jó kormány és reflex is.😊
Meg ugye van olyan is, hogy a net és/vagy program hiba miatt van.
Meg ugye van olyan is, hogy a net és/vagy program hiba miatt van.
Amugy igazad van kicsit batran mentem be t1 be ,hideg gumi 1 monitor 45 ös fov bla bla bla 😊
De ha latom hogy t1 ben balhe van nem muszaj padloval bejönni , ez egy ilyen jatek 😊
De ha latom hogy t1 ben balhe van nem muszaj padloval bejönni , ez egy ilyen jatek 😊
1:24,3 volt szélárnyék nélkül 😄 nehéz volt, így hátulról 😄
Jó csata volt, csak inzultáltak hátulról is azért akartam olyan gyorsan dűlőre vinni a mi meccsünket 😄
Jó csata volt, csak inzultáltak hátulról is azért akartam olyan gyorsan dűlőre vinni a mi meccsünket 😄
Virtual SimRacing
Fék azért van az autón, nem?!😊
Fölösleges Rookie-val jönni, ott konkrétan hazavágtad jó pár embernek a versenyét.😞 Meg Rookie ide vagy oda, ott is tudni kell normálisan versenyezni.😊
Más: Mikor javitották az autót a boxban, kár, hogy nem voltak olyan hangok, mint régen az egyik Nascar játékban. Kalapálás, flex(?)stb.😄
Utoljára szerkesztette: hqx, 2015.11.17. 13:41:35
Más: Mikor javitották az autót a boxban, kár, hogy nem voltak olyan hangok, mint régen az egyik Nascar játékban. Kalapálás, flex(?)stb.😄
Utoljára szerkesztette: hqx, 2015.11.17. 13:41:35
practice-ra mikor felmentem , mentem 1 kört kaptam szélárnyékot és lazán 23, 9 volt úgy hogy a kanyargós részen vagy 4 tized benne maradt...
q-n nagyon jó kört mentem érzésre de szélárnyék nélkül csak 24.1-lett belőle... mondjuk így se voltam túl hátul végülis 6ik hely, de egyszerűen hihetetlen volt már az elején h egy nyavadt kis kocctól már nem tudtam szélárnyékkal se előzni, aztán a következő meg hihetetlenül belassította már... érdekes volt mindenesetre , mert publicon jó pár futamot mentem a héten és ott ha voltak is kisebb koccok nem tapasztalétam ezt h ennyire papírból van a pontiac...
q-n nagyon jó kört mentem érzésre de szélárnyék nélkül csak 24.1-lett belőle... mondjuk így se voltam túl hátul végülis 6ik hely, de egyszerűen hihetetlen volt már az elején h egy nyavadt kis kocctól már nem tudtam szélárnyékkal se előzni, aztán a következő meg hihetetlenül belassította már... érdekes volt mindenesetre , mert publicon jó pár futamot mentem a héten és ott ha voltak is kisebb koccok nem tapasztalétam ezt h ennyire papírból van a pontiac...
Nekem hatalmas nagy mázlim volt, időmérőn olyan szélárnyékot kaptam, kb 1 másodpercet hozott. Ha nem rajtolok előről akkor biztos nem sikerült volna ilyen jó helyen végezni. Régebben is versenyeztem már ezen a pályán, de akkor nem volt ilyen jó.
ja azért 37 fővel nem egyszerű, pláne h sokan most ismerkedünk az IR-rel..aáltalában ott szoktak kezdődni a bajok amikor már 20 körüli létsazám van.. 10-12 fővel még nagyjából könnyű tiszta futamokat menni, főleg h azokis aáltalában jobban szétszóródnak ...
ezen a pályán meg azért tényleg rengeteg olyan van 5-en 6an esnek be t1-be a szélárnyék miatt...😊... gyakorlatilag végig olyan minjtha minden körben meg kéne oldani egy rajtot😊
nekem nem jött össze a tegnapi futam, de hát van ilyen... q-n nem sikerült futnom úgy kört h kapjak legalább egy kis szélárnyékot 😞 mikor már azt hittem h mégis lesz majd akkor mindig túl hamar értem utol a kanyargós részen az előttem lévőt, vagy csak hibázott.. így nem sikerült 23-as kört menni😞
versenyen az elején kaptam 1-2 koccot , amivel nem lett volna baj (még 4x-et se számolt) viszont rohadtul belassult a kocsi...én hülye nem mentem ki javítattni pedig a második kocc után már 175 volt a végsebességem 😊 az ovál részen min 2 mp-ket buktam 😊
így kb olyan volt a futamom mintha a mazdák ellen mentem volna, egy pár emberre felzárkóztam a kanyargós részen, aztán az ovál végére már nem is nagyon láttam 😊
ezen a pályán meg azért tényleg rengeteg olyan van 5-en 6an esnek be t1-be a szélárnyék miatt...😊... gyakorlatilag végig olyan minjtha minden körben meg kéne oldani egy rajtot😊
nekem nem jött össze a tegnapi futam, de hát van ilyen... q-n nem sikerült futnom úgy kört h kapjak legalább egy kis szélárnyékot 😞 mikor már azt hittem h mégis lesz majd akkor mindig túl hamar értem utol a kanyargós részen az előttem lévőt, vagy csak hibázott.. így nem sikerült 23-as kört menni😞
versenyen az elején kaptam 1-2 koccot , amivel nem lett volna baj (még 4x-et se számolt) viszont rohadtul belassult a kocsi...én hülye nem mentem ki javítattni pedig a második kocc után már 175 volt a végsebességem 😊 az ovál részen min 2 mp-ket buktam 😊
így kb olyan volt a futamom mintha a mazdák ellen mentem volna, egy pár emberre felzárkóztam a kanyargós részen, aztán az ovál végére már nem is nagyon láttam 😊
Ennyit még sose védekeztem. A célvonalnál az alávágós trükköd elég jó volt, kár, hogy megcsúsztál, így visszanézve lehet kicsit geci voltam...<#idiota>#idiota> Nem tudom a végéig tudtam volna-e védekezni.
Szerintem teljesen jó volt .
Hangulat is jo volt ts en .
Nem kell ezt veresnem komolyan venni arra ott a hivatalos futam.
A multkor is egy embernek volt beszolasa erdekes ő volt a hibás a balesetben a masik srac nem szolt semmit ,lol.
Hangulat is jo volt ts en .
Nem kell ezt veresnem komolyan venni arra ott a hivatalos futam.
A multkor is egy embernek volt beszolasa erdekes ő volt a hibás a balesetben a masik srac nem szolt semmit ,lol.
Szerintem a legjobb.
Itt nincs babakocsi nézet előfordulnak ráhuzasok lasd en es Csaba en voltam a hibas elnezest kertem.le is zartuk.
Biztos feltünt neked is "rookie" mond valamit?
Itt nincs babakocsi nézet előfordulnak ráhuzasok lasd en es Csaba en voltam a hibas elnezest kertem.le is zartuk.
Biztos feltünt neked is "rookie" mond valamit?
37 fő induló volt és köztünk sokan 3-4 napos friss regisztrációval várható volt, hogy nem lesz sima verseny, 1-2 futam és összerázkódik a mezőny, inkább örülni kéne hogy hazai szinten ennyi induló van, nem pedig 10 fő alatti létszámmal kergetjük egymást...
Virtual SimRacing
3 perc sem telt el és már ütközés.<#szomoru2>#szomoru2> Jó liga lehet...!😄
Észrevetted hogy lelopták a kormánykerekedet? <#idiota>#idiota>
Itt van az enyém is, jó kis futam volt, kár hogy a 12.- körben hibáztam, Dávid nagyon ügyesen védekezett, nem tudom elmenni mellette :-(
Valamint itt van egy AutoCAM-es külsö felvétel is:
Valamint itt van egy AutoCAM-es külsö felvétel is:
Virtual SimRacing
Semmi baj, benne van, csak kár volt érte, vért pisáltam mire feljöttem a 20.-ra az utolsóról..... <#mf1>#mf1><#falbav>#falbav><#idiota>#idiota>
sorry a 2 lap T 1 ért <#banplz>#banplz><#gun>#gun>
Egyszerre tul nagy kedvezmeny lenne😉
De ha belefer es lesz 75%-os, erdemes elore betarazni belole. Aztan jovore abbol lehet tartalmat venni es majd ismet az 50%-os elofizetest.
De ha belefer es lesz 75%-os, erdemes elore betarazni belole. Aztan jovore abbol lehet tartalmat venni es majd ismet az 50%-os elofizetest.
ezért sincs egyben gondolom😊 h ne vond össze... így kifizeted most az 50 dollárt decemberben meg még 75 dollárt...amúgy meg lehet csak a 75 dollárt fizetnéd ki nekik😊
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.11.16. 18:27:42
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.11.16. 18:27:42
Köszi.
Össze akartam vonni a kettőt, de akkor külön-külön veszem igénybe.<#smile>#smile>
Össze akartam vonni a kettőt, de akkor külön-külön veszem igénybe.<#smile>#smile>
jól érted😊
szerintem credit akció csak karácsony körül...
visszanézegettem és minden ilyen kredit akciót valamelyik negyedév végére időzitik ahogy látom... akkor nagyobb a vásárlókedv gondolom mikor látod h nincs meg egy csomó pálya következő szezonból😊
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.11.16. 18:19:03
szerintem credit akció csak karácsony körül...
visszanézegettem és minden ilyen kredit akciót valamelyik negyedév végére időzitik ahogy látom... akkor nagyobb a vásárlókedv gondolom mikor látod h nincs meg egy csomó pálya következő szezonból😊
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.11.16. 18:19:03
Jól értem, ha most megveszem az éves előfizut, akkor onnantól számít, ameddig a mostani tart?
A másik, hogy valószínű, hogy Dec. 4-ig megjelenik a 75-ért 100 kredit is, vagy az ez után várható?
A másik, hogy valószínű, hogy Dec. 4-ig megjelenik a 75-ért 100 kredit is, vagy az ez után várható?
Most jött emailbe akcijjó!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Now through December 4, 2015 we have cut the price of a one-year renewal membership in half. That's right, you can renew your membership for just $49! (Regular price $99)
You can use this code up to FIVE times!
Use promo code: PR-49BFACTIVE2015 to take advantage of this offer.
Act fast as this offer expires December 4th at 23:59 GMT. Valid on existing active accounts only.
Don't forget that when you renew early the extra year membership gets added to your existing membership. For example, if you are set to expire on January 31, 2016 and you use this promotion you will now expire on January 31, 2017.
To take advantage of this special renewal offer simply login at members.iracing.com, and click the shopping cart icon at the top of the page, then enter the promotion code from above and click "Apply". Finally, complete the checkout process.
You can use this code up to FIVE times!
Use promo code: PR-49BFACTIVE2015 to take advantage of this offer.
Act fast as this offer expires December 4th at 23:59 GMT. Valid on existing active accounts only.
Don't forget that when you renew early the extra year membership gets added to your existing membership. For example, if you are set to expire on January 31, 2016 and you use this promotion you will now expire on January 31, 2017.
To take advantage of this special renewal offer simply login at members.iracing.com, and click the shopping cart icon at the top of the page, then enter the promotion code from above and click "Apply". Finally, complete the checkout process.
Heh, 2 dollárért újítottam egy évre... ki mondja hogy drága!? <#guluszem1>#guluszem1>
múltkorában nézegettem és tavaly az akciós kredit karácsonyi akcióban volt...black fridayon pedig ez a féláron egy év
Jövök, elveretem magam. <#ravasz1>#ravasz1>
Akciós kredit ajánlat még később fog jönni? Mert most csak akciós előfizetés van még black friday alkalmából.
na mindegy sikerült megoldani😊 kértem egy elfelejtett jelszós lehetőséget és úgy érkezett privát üzenet és így már megerősítettnek érzi😊
"your account hasn1t been confirmed yet"
ez rendben is van , csak nincs mit megerősítenem... nem küldtek emailt se , illetve aaz IR accountomra se private üzenetete se...nem tudom előről kezdeni se a regisztrációt , mert már foglaltnak írja az IR accountomat hisz már beregisztráltam csak nem erősítettem meg...
ez rendben is van , csak nincs mit megerősítenem... nem küldtek emailt se , illetve aaz IR accountomra se private üzenetete se...nem tudom előről kezdeni se a regisztrációt , mert már foglaltnak írja az IR accountomat hisz már beregisztráltam csak nem erősítettem meg...
Működik, igen. Regeltél a neten, és felraktad a programot is, ID-t is beírtad?
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.11.16. 13:30:11
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.11.16. 13:30:11
ez a tradingpaint ez működik? próbáltam regelni, de nem küldtek hitelesítő üzenetet így be se tudok lépni...
Igen, ő volt az. Egy videóban láttam az F1 setupscreen-jét, nem tűnik annyira durvának, a hpd setupra nézve azt még lehet nehezebb is beállítani. Persze ez akkor igaz, ha mindkét autóval tud az ember tizedeken belüli köröket hozni egymás után. Suzuka van most hpd-vel, elkezdtem beállítani, teljesen elmentem rossz irányba, majd visszatöltöttem az alapot, picit állítgattam, és jó lett, de rengeteget kapok az első szektorban, szétgyaláztak azon a versenyen, amin el tudtam indulni.
jó lenne, ahhoz azért gyakorlok még egy keveset. De elég stabilan hozom már a 13 vége köröket.
Fel is buzdultam megint, teszteltem interlagosban kicsit.
1:14.1 a legjobb időm eddig. 13 alja az optom. Megnéztem a tegnapi egyik versenyt, és a 11. helyezettnek volt 14-1 a legjobb ideje.
Megkockáztatok egy versenyt. Persze a legjobbak 12.-es időket mentek, de legalább nincs 3 másodperc az alap meg a setelt kocsi között. Igaz rövid a pálya is.
Most itt van kér finn, akik állítgatnak mindenfélét, de alig mennek gyorsabban nálam. <#bohoc>#bohoc>
1:14.1 a legjobb időm eddig. 13 alja az optom. Megnéztem a tegnapi egyik versenyt, és a 11. helyezettnek volt 14-1 a legjobb ideje.
Megkockáztatok egy versenyt. Persze a legjobbak 12.-es időket mentek, de legalább nincs 3 másodperc az alap meg a setelt kocsi között. Igaz rövid a pálya is.
Most itt van kér finn, akik állítgatnak mindenfélét, de alig mennek gyorsabban nálam. <#bohoc>#bohoc>
Hogy tett szert egy csapatra? Egyébként nem megy rosszul, HPD-vel megnyerték a legutolsó 24 órás futamot, és volt a csapatban egy másik magyar is.
Indulnék én is a williams-el, de set nélkük 3-4 mp hátrányban vagyok, lassú pályán még több is.... setelni meg biztos nem fogok egy F1-es autót, ahhoz újra kéne születnem.
Indulnék én is a williams-el, de set nélkük 3-4 mp hátrányban vagyok, lassú pályán még több is.... setelni meg biztos nem fogok egy F1-es autót, ahhoz újra kéne születnem.