25347
  • Alexease
    Csak a webes es szerveres reszt frissitettek, a klienst nem.
  • GeriDoc
    Nem tudom, hogy mostanában mi frissült, mert nekem nem akar frissíteni semmit.
    Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2016.01.20. 10:22:05
  • mumus70
    Az kizárt. Nem igazán hoz lázba a Nord, nem veszem meg.
  • bardocz
    Felvehetnéd videóra ahogy a nord betölt 5 sec alatt :D
  • mumus70
    Ehhez nem tudok érdemben hozzá szólni a 16 GB RAM-ommal, mert úgy 5 mp alatt betöltődik minden mindig...
  • leho94
    nekem 2x2 gigám van sajnos :D 2x4-et akarok majd a közeljövőben , kvali végére csak betölt már..
  • barni1122
    Én nemrég bővítettem 4-ről 8GB-ra és szerintem, szigorúan megérzés alapján, gyorsabban töltenek be a session-ök.
  • leho94
    Igen azt olvastam , csak reméltem hogy még 1-2 hónappal eltolódik :DD
  • Alexease
    Tegnap a szerveren piszkaltak valamit, toltesnel/hitelesitesnel az is szamithat.
    De a 4Gb RAM az valoban keves lesz, az elozo update-nel emlitettek, hogy talan a kovetkezo update-kor (valszeg a DX11 es egyeb megjelenesnel) mar 6Gb lesz a "minimum" (?!). Lehet nem kotelezoen, csak bizonyos reszletesseg, textura meret es egyeb beallitas felett, vagyis elindul, de "rondabb" lesz (nem lesz olyan szep) mint lehetne (jelenleg maxon tud menni).
    Nekem is gaz (lesz), mert 8-10 eves rendszerem van, 4Gb DDR2-vel, ezt mar semmi ertelme boviteni. (Nem mintha olyan sokat hasznalnam;P)
  • leho94
    Nálatok is a szokottnál vagy 2-3x tovább tölt be most a verseny? Jött valami frissítés és a 4gb ramom kevésnek bizonyulna már?:D Nem lennék boldog
  • bardocz
    Úgy tűnik nem nálam van a gond, mert most tolnak ki hozzá javítást.
  • hungary27
  • zimapeti
    Csatlakozom Zoliékhoz, nállam is minden működik, nem egy villám az oldalbetöltés, de nem sokkal lassabb a szokásosnál.
  • ozoli78
    Nálad lehet a gond mert én sem tapasutalok ilyeneket , az oldal tényleg lassu de semmi más gond nincs.
    Még az myracers online t is megcsinálták.
  • mumus70
    Az, de legalább most van akkor egy kis időm az rF2 tesztelésre. Úgy is idegállapotba voltam má Maónika.... :D
  • Dzsidzsi32
    Fuu de iszonyatosan mennek! Nagyon regota szeretnek reszt venni egy 24oras futamon! De a jovohetem olyan zsufolt hogy nemtudok felkeszulni :( Pedig nem bonyolult a palya :)
  • twinr
    Ez egyedi probléma lehet nálad, sose tapasztalok semmi problémát.
  • twinr
    2 hét mivel? nem mehetsz??? Ez genyóság rendesen!
  • bardocz
    Azért amit ebbe a szezonban művelnek már tényleg vicc, nem megy az oldal, néha 10 perc mire el tudok kezdeni körözgetni, mert zsinórban kétszer kifagy a játék amint gázt adok a boxban, azért ez így a szezon közepén már gáz.
  • barni1122
    Kétlem, hogy van itt olyan aki nem tudna róla, de a betolakodóknak meg a többieknek azért leírom, hogy idén is lesz 24 órás futam Daytona Road-on, a változatosság kevéért most éjszaka. Ha valaki szeretne magyar csapat színeiben indulni vagy kíváncsi még részletekre, ITT megtalál mindent.
  • GeriDoc
    Az szép.
  • bardocz
    3 iR-t kellett volna szereznem, hogy nevezhessek 2k world cup-ra, kétszer is kibasztak a versenyen
  • mumus70
    Kakijjá sünt!
  • mumus70
    Hát egy faxxság! Ártatlan vagyok szokás szerint, és egy buzgó mócsinggal akadtam össze, aki mindenkit felnyom, kis 9-es Divisionos b..zi! Rászorított a falra külső ívről, és úgy pattantam le, hogy pont beforgattam magam elé, és kirepült bal oldalon a fűre. Nekem csak a falazásért adott contaktot. Aztán minden ment a maga útján, vége lett a versenynek, persze hogy közben elém jött ki pont a pitből, átmegy a baromja a célvonalon, és nyom egy satut az íven, füstölő kerekekkel, hát még jó hogy telibe vertem hátulról, esélyem nem volt. Erre jön a steward levél: felnyomott, hogy leszorítottam a fűre bosszúból, mert azt elismerte hogy ő lökött falnak, de nem érdemelte meg hogy ezért kilökjem! Ismétlem, abban a pillanatban utas voltam csak) Aztán meg felnyomott, hogy mindezeket még egyszer megbosszultam a célban, és direkt neki mentem, hogy felnyomjam még utoljára az SR levonását! Hát így jártam, alaposan megmértek 2 héttel, de lexxarom....
  • El Gigante
    köszi!
  • Norbi1990
    Már ezerrel tesztelek a Daytona 24 órásra :D
  • barni1122
    Most már vissza merek térni a pályára.
  • twinr
    Évente kétszer, nyáron lesz legközelebb.
  • GeriDoc
    Mi a story?
  • El Gigante
    Sziasztok! Volt régebben 3 hónapos promóciós regisztrációm! Nemrég vettem egy új gépet kipróbálnám, de úgy nézem csak új előfizetőknek van féláron (pedig 15 dolcsi három hónapra jól hangzik)! Szoktak akciózni előfizetést? Mert akkor várok!
  • mumus70
    Upsz! Adtak 5 dolcsit ajándékba valami évfordulóra vagy mire, nem értettem, de köszönettel le entereztem....
  • mumus70
    2 hét pihi.....
  • leho94
    Egy másik volt,a leendő hangokat is mellékelték meg ilyenek, de nekem ez is bőven megteszi , köszönöm
  • hungary27
    Ez volt az?
  • bardocz
    Jaa, azt nem tudom, régebben tudom hogy toltak ki videókat, amikben megmutogatták a készülő újdonságokat.
  • leho94
    iSoon projektekre gondolok, autók pályák stb:D Tegnap este egy streamben a srác nézegette a bentleyt meg audit, csak nem sikerült megnéznem hol volt az.
  • bardocz
    Mármint mire gondolsz? Van egy komplett DIY rész, ahol vannak ilyenek, de a hardware részben is sok van.
  • leho94
    Van a fórumon egy topik ahol a készülő projekteket rakosgatják ki, azt betudnátok nekem linkelni? :D Vagy hol keressem? Nézelődtem már mindenfelé de sehogy se találom.
  • Dzsidzsi32
    Hat akkor hajra :) Majd fotozd le a 19-24-19 kombot ;)
  • ozoli78
    Meg van persze ,de ujra kellene telepiteni winfost mert mar szinte csak a vinyo maradt amit nem csereltem,ujra telepítés nélkül.
    Mindenki mondja, hogy csoda hogy működik :D