iRacing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hungary27
<#idiota>
Nincs nekem arra időm 😉
minek a top splitben mész? <#zavart1>
gyere williamsezni! <#ejnye1>
Ma mentem 1-2-3 mazda cup ot hát elég gyenge vagyok én a top splithez 😄
Stream Csatornám

Utoljára szerkesztette: ozoli78, 2015.11.22. 18:24:29
Neked lehet! 😄
Bemeztem fe eleg unalmas volt 😊
Köszi
Sikerult összehoznom hogy tudjak streamelni 😊
Mobil net 46/11 vs itthoni dsl 7/0.5. 😊
Megvolt az első F1 versenyem.. 😊
Óvatos voltam, hogy befejezhessem, sikerült. 9. hely, mondjuk egyet nem előztem, a nem óvatosak eldobálták 😄
következőben már jobban nyomom neki majd, de még mindig set, set set....
Nem szoktam elmenteni a replayt, élőben veszem mindig. A spotterem pedig innen letölthető : JJ Spotter Files
Replayt nem tudod atkuldeni ?
[email protected]
Meg a spotteredet is 😊
Én a célegyenesre ráfordítóban szedtem be sokat, a köcsög műfüvön.
Pedig most nem is találkoztunk össze sehol..... <#idiota>
Nekem 38 x lol
Előnyt nem nagyon szereztem vele.
barcalaci84
én is kaptam egyet😊 17 x azért elégnek kéne lenni mégha 2 db 4x is összejön...nyilván ha közeleg a kizárás veszély akkor még óvatosabban megy az ember és akkor nem megy le a pályáról...
bardocz
És ebbe van egy 4x, mert valaki előttem egy gázelvevős vitorlázós kanyarban nyomott egy féket 😄
barcalaci84
mégis sikerült neked is belül maradni a 17x-en...
azért ez nem kevés hibázási lehetőség szerintem h 30 emberből csak párunknak sikerüljön....
gviski
Toldi Bazsi elfüstölt 😄

40:15-től

Virtual SimRacing

bardocz
Valakinek eldurrant a motor.
Én is max 10 kört gyakoroltam, mert nem volt biztos, hogy indulok, aztán a practice végére mentem fel pár körre. Mondjuk én régen sokat mentem itt.
barcalaci84
az mi volt amúgy mikor valahonnan jött valami füst vagy nem , tudom mi és egy fél körön át azt se tudtam merre vagytok?
lekörözöttnek volt baja ?
barcalaci84
úgy volt h nem tudok a tegnapi futamon részt venni így kb practice-n tanultam meg a pályát...szemét egy pálya eddig inkább kerültem😊 (mondjuk megnézve egy -két onboardot néhol máshogy kellett volna váltanom, ezt egész végik nem nagyon éreztem egy 2 kanyarnál😊 )
ennek ellenére azért próbáltam a pályán menni és egész jól ment is, igazából az utsőó 10 percbe szedtem össze 10-t mikor már asszony hazaért és dünnyögött h úgy volt ma nem játszok😊 ...nem igazán értem h a rutinrókák h nem bírnak a pályán menni...első 20 percet lemoziztom mögöttetek és azt vártqam h mikor kapja meg az előttem lévő 4-esből valaki /valakik a fekete zázslót...aztán rájöttem h itt nem igen van ilyen...

talán ezért is ilyen bevállalósak sokan, mertt úgyis mindegy😊
Alexease
Ha eleg nagy a monitor es jo pozicioban van (eppen beleillik a valodi kormany a kepbe), akkor jo lehet. Bar a kicsit hatra tolt ules vagy nagyobb FOV necces, de ez is monitor es iegny fuggo.
gviski
Engem, meg a kormány zavar 😄 ott fogom a kezemben, miért kell még1 a képernyőre? 😄 És kitakarja a műszerfalat is ha bekapcsolom 😄

Virtual SimRacing

Hogy a picsába tudsz így kormány nélkül gurulni? Rohadtul zavaró nekem, mintha egy féltéglával mennél..... <#nevetes1>
Én is! <#idiota> Csak sejtettem merre vagy, próbáltam egy kis minimális helyet biztosítani számodra. <#crazya>
bardocz
Az előzőn volt, engem is meglepett. Mondjuk belül maradtam. Van itt pár kanyar amit nem tudok megcsinálni, csak véletlenül, ha kergetnek pláne nem jön össze 😄
gviski
Itt az én két videóm is:

Virtual SimRacing

gviski
itt nincs limit ;-)

Virtual SimRacing

oneal1
na ezt a rookie dolgot ez az egyetlen dologért nem csípem, amúgy nagyon fun lenne 😊

nekem a szórakozás alatti verseny is a pályán való közlekedést jelenti 😄

!Forza Ferrari!

Beállítás kérdése.
barcalaci84

amúgy itt nincs semmilyen limit h hány x-t lehet gyűjteni ?
gyak alig páran maradtunk 17x-n belül...
gviski
8:10-nél féltem, hogy hogyan fogunk elférni egymás mellet 😄

Virtual SimRacing

leho94
Én regisztráció nélkül is letudtam tölteni, viszont ott kéri hogy jelentkezzek be és mivel nem tudok regisztrálni így nincs is mivel bejelentkeznem..

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Én amikor reggeltem, felkínált engem, meg egy másik engem amiről nem is tudtam...... <#alien>
barcalaci84
amúgy szerintem regelni csak a letöltés miatt kell...
legalábbis én most úgy használom h még egy másik accounttal telepítettem fel és most is működik

itt a telepítő: setupsync
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.11.20. 16:38:56
leho94
Próbáltam azt is 😄 Valahogy majd csak megleszek enélkül 😄

Nem ismerem a setup syncet, de a tradingpaintsnél lehet használni az customer id-t. Próbáld ki! Az Account / My account menüben jobb oldalon.
leho94
Sajnos így sem találja

Az lehet a baj, hogy ékezetes betűket használtál az iRacing regnél, a SetupSync viszont nem ismer ékezetes karaktereket, ezért kriksz-krakszokkal (más kódolású karakterekkel) helyettesíti, amit te nem tudsz beírni. Egy copy-past segít ebben, és ekkor felismeri a karaktereket. Remélem tudtam segíteni.<#wink>
leho94
Ebben az iRacing setup sync programban regisztrációnál az iracing nevet kérik, hiába írom be nem talál engem. Valaki találkozott már ilyennel vagy hogy megy ez?😄

Jöhetne még pár féle kis túraautó.....
hungary27
barcalaci84
ha egyedül megyek , akkor még nyerek is😊
hm, szerintem csinálj inkább most is egy ac szervert....
ráadásul még x-t sem kapsz, hajrá! <#banplz>
barcalaci84
na meg ugye épp tegnap került szóba h a pályahatárok nem túl konzekvensek.... (most mindegy h Spa vagy Interlagos a jobb ilyen szempontból)
pedig darabja 15 dolcsi teljes áron mégse hozták még összhangba az átlalatok írtak alapján...
barcalaci84
milyen balhé volt Ac-ban? ha balhé van az azért van mert a játékosok egy része szerint nem jók az új feature-k , nem tetszik a gumimodell vagy nem tetszik a downshift protection stb...vagy miért nem inkább mást raktak még be😊
minek várna vele Kunos még hónapokat ha már megcsinálta amit akart...
olyan meg szerintem még sose voltr h játswzhatatlan...6 kor update 6.05-percre már csinálom is a szervert😊
bardocz
Hát azért amikor megjelent a legelső gumimodell voltak gondok.
Ezt mondom mindig én is. Semmivel nem kapkodnak hogy jó legyen, de ezért megym indig a fikázás, hogy ez sincs kész, az se... persze, mert rendesen megcsinálják, ahogy sehol máshol. És nicns olyan, hogy egy frissítés után napokig játszhatatlna, aztán tákolnak valami peccset, foltozgatják... Ahogy szinte mindenütt másutt. Milyen balhé állt múltkor is az AC háza táján, mindenki fikázta, ahelyett hogy rászántak volna még páér hónapot kunosék, és kiadják rendesen.
Többiről ne is beszéljünk, fejlesztés.. azt se tudják mi az.
barcalaci84
illetve ilyen van a cikkben az elején: "As always I won’t be covering everything we are working on and I make no promises that some last minute issue won’t push-back a new feature or item . . . even if I did say it’s coming in the December build!
kárognak a szemetek 😊

szerintem teljesen jól adta vissza a cikk hangulatát Alexease ... talán még túl optimista is volt 😊
barcalaci84
komolyan nem értem mi a gond😊

ők írják lesz a decemberi buildben koszolódás , törmelékeks stb, aminek hatása is lesz MAJD most még nem...

az meg szerintem nem kérdés h fognak sírni miatta ha meg meg csúszik majd rajta az ember váratlanul...😊
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.11.19. 19:11:05