25347
  • ozoli78
    még nem de még nem tudom hogy lesz
  • bardocz
    Ha szerencséje van akkor B-ig eljuthat az alap tartalmakkal, ebben a szezonban volt egy ingyenes pálya a C-s mazda kupában.
  • GeriDoc
    Ja, igaz, úgy pikk-pakk megvan.
  • ozoli78
    most a forumban van egy elég jó vétel account én nem szalasztanám el
  • GeriDoc
    (De azt tudod, hogy odáig el is kell jutni, már a licenc-el)
    Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2016.01.22. 14:41:59
  • Gilb3rto
    Csak de Endurance miatt iRacer leszek:) sztem februárban 2 gt autó és a blancplain kövi 1-2 pályát beszerzem:) Jövőre már szeretnék dayton-án indulni én is :)
  • GeriDoc
    Gilbert, csak nem?
  • GeriDoc
    Nem tölti be a pályát.
  • ozoli78
    Attiláék ha jol tudom eddig top 5
  • ozoli78
    Semmi milyen hatrany lehetni?
  • GeriDoc
    Mennék egy practice-t a Daytona-n, de látom, hogy regelni kell a csapatot. Van valami hátránya annak, hogy regelek, de csak a practice-n megyek?
  • Gilb3rto
    Sziasztok!

Kíváncsian várom a streameket nézni fogom amennyire időm engedi! Arról lehet tudni hogy a qualy-k hogy sikerültek?
  • twinr
    Zoli, kvaliztatok már? Ma este tervezzük, ha draftolnánk egyet jó lenne, és nem is vagyunk egy csapat.
  • ozoli78
    meg mondom őszintén én sem szertnék már egy monitorral menni még igy is jóbb
  • Dzsidzsi32
    Most,hogy volt alkalmad kiprobalni milyen is 3 monitorral menni,latom magaval ragadott az elmeny :D Probalj minel kissebb kavasat vadaszni. De az a 3 22 colos 45ert,az jo vetelnek tunik :) Nekem 3x27 van es imadom. Ozdkodtam regen tolle. Nem kell nekem az meg jo ez igy stb. De mikor masodjara kiprobaltam,rajottem ,hogy bizony ez nagyon f@sza :)
  • twinr
    Nem kell térdre borulni. Lehet vele menni, vagy nem. Nincs másról értelme beszélgetni.
    Aki megy vele, tudja hogy nincs jobb. Valószínűleg Verstappen, Rosberg, és még ki tudja ki vajon miért az iR-t választja. gondolkodj...

Más.
    Tudjuk már mennyi csapat indul hétvégén? Nem tudom hogy tudok e streamelni, még így is ugrik időnként az FPS. De csak daytonában, máshol simán streameltem, ahogy régen, érdekes.
  • ozoli78
    Ja hülye vagyok 2 19 essel még nem.
    Vettem 19 es monitort még egyet de mire ide ert lett benne egy csik a képben ,es vissza küldtem.
    Most gondolkozok van fent 3 22 colos samsung monitor 45 ert 19 esből 1 lenne 15 lehet igy inkább azokat kellene megvennem.
  • ozoli78
    De raktam 19488 hozzászólast kukkold meg : D
  • Dzsidzsi32
    Megcsinaltad a 19-24-19 triot? Mert meg nem raktal fel kepet rola :)
  • mumus70
    De látom akár neked is írhattam volna..... A múlt héten vettem meg az rF2-öt, hát rohadjak meg ha nem pont ugyan az az ótvar ceruza rajz grafikája van minz az 1-nek.... én nem tudom ti hol látjátok ezeket a királyságokat??? Az autókról már nem is beszélek..... külső kamerából a kerék full 2D :p A rajtnál meg eltűnik a 4 méterre álló kocsi fél hátulja, aztán megjelenik így váltakozva kis időnként.... Komolyan egy tragikomédia az a játék.... ja, a füst!!??? Hát amikor hiltivel vésik a vakolatot, és darabokban jön a por.... szénné röhögtem magam! Hadjá má bohóc játékkal! Ja,ugyanitt rF2 Lifetime eladó!
    Utoljára szerkesztette: mumus70, 2016.01.21. 22:57:10
  • mumus70
    Nem rád gondoltam, hanem arra a rendőr gyerekre aki ide jár rF2-öt fényezni úgy két havonta 1 napig amíg ki nem lesz vágva....
  • Alexease
    "iRacing website needs an energy recovery system." :)
  • ozoli78
    A másik ,ha már ő is iR ezik akkor nagybaj nem lehet

• ozoli78
    Szakadó esőben is real road érzés?
    Mondjuk ha motorházetőn ülsz vagy babakocsinézetben tolod akkor nem zavarhat ha a szélvédőre egy csepp eső nem esik
    Mondjuk ez nem is lényeges ,meg mondjuk az sem hogy a pályák vonal vezetése khm mondjuk picit eltér a valóstól
    A lényeg a kör elején szakadjon az eső a közepén süssőn a nap a végén meg egy kis hó kell.
    A multkor vettem egy gtx 970 g1 géming vagy milyen kártyát felraktam erfaktorban mindent fullra letöltöttem a brandhatch pályát amit a tököm tudja honnan konzerváltak ,rohadjak meg majdnem epilepsziás rohamot kaptam olyan élsimítás volt vagyis nem volt.

iR vs erfakorkettő Na haggyámmán te kis fánbój :D

aki nem akar idegállapotba kerülni ne nyissa meg
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a piros a tatalék

Utoljára szerkesztette: ozoli78, 2016.01.21. 18:30:27
  • barni1122
    Tényleg? :O Máris veszem az rF2-t meg az AC-t meg a PC-t. Milyen jó most megtudni, hogy milyen drága is az iR és hogy kizsákmányolnak. Eladó az accountom, 2017 májusig él.
    Utoljára szerkesztette: barni1122, 2016.01.21. 18:04:04
  • unrealnoise
    Gondolom rám gondolsz. De köszi... Viszont nem értem mit nem lehet azon felfogni, hogy az iRacing tudtommal még mindig statikus időjárásra. Hanyatt lehet vágni magad a kidolgozáson, a textúrákon, satöbbi, tényleg minőségi az iR, kár, hogy azért pár effekt még hiányzik az igazán jó összképhez. Viszont azt az élményt és látványorgiát (mert az) messze nem adja vissza, mint az rF2, hogy hol süt a nap, hol nem, full fasza az egész a szemednek, látásodnak is alkalmazkodnia kell akár egyik körről a másikra!, egy aszfalt és a környezete tud ezer féle árnyalatban pompázni napszak és időjárásfüggően. Ettől az iRacing nagyon messze van még. Szépnek szép az is, de amennyiért adják lehetne jóval fejlettebb grafikailag, pláne, hogy eleddig és jó sokáig meglehetősen statikus volt az egész! Emlékszem az elején hosszú hónapokig, talán évekig is 1 db égkép volt csak az iR-ben, dinamikus bevilágítás satöbbi... haha, egy, mondom 1db égkép! Szóval bocsáss már meg, hogy nem borulok előtte térdre...

Én meg Forza 5, Forza 6, és GT-k után messze nem esek hasra egy iR látvány hatására. Az rF2 sokkal többet ad, igazi real road érzést, igazi ott vagyok feelinget. Pont. Lehet ezzel vitatkozni, csak felesleges. Mert ugye nem vagyok normális... :p
    Utoljára szerkesztette: unrealnoise, 2016.01.21. 17:23:41
  • mumus70
    De ha ide téved az a nem normális csóka most nem jut eszembe, akkor gyorsan átírom rF2-re!
  • ozoli78
    Te fánboj :D
  • mumus70
    Nem tudok betelni a pályák látványával! Élnek! Akinek nem tetszik, és azt mondja hogy ronda, az vak!
  • Alexease
    O csinalta mar a BMW-t is, talan azzal kezdett naluk. Jo csoka, van multja (valodi csapatoknal) rendesen: https://www.linkedin.com/in/chris-lerch-8aa34b10
  • zzeN
  • bardocz
    Amíg nem szerzek egy versenyen legalább 130 pontot addig nem hagyom abba akkor se.
  • mumus70
    Üdv a klubban!
  • bardocz
    Egyszerűen lehetetlen, a kibaszott retardált látja az első kanyarban álló autókat, összetörve, és a faszagyú fékezés nélkül belénkjön.Ismét egy top5 van elbukva egy ilyen miatt. Lelőném az ilyeneket.
  • bardocz
    Pedig amúgy a Nurbugring marha jó pálya ezzel az autóval, valakivel fél körön keresztül egymás mellett mentünk. Mindenhol elég széles a sikánt leszámítva, remélem nem veszik ki a következő szezonban a fagyások miatt hanem megcsinálják inkább.
    Eddig sikerült 1 versenyt nyernem, egyszer második helyről kiugrottam, meg kétszer kiütöttek :D
    Utoljára szerkesztette: bardocz, 2016.01.20. 19:25:03
  • endy papp
    Láttam a tegnapit,idióta volt ,mint ha direkt csinálta volna.
    Én már fel se húzom magam,tegnap is, nem teljesen a végéről indultam ,de a célegyenes végén mindenkit magam elé engedtem,17.ként fordultam, az első kanyarra,a végére így is 6. lettem,úgy hogy egyet előztem.....
  • unrealnoise
    Kemény dolog ez. iRnél és ilyen multinál roppant bosszantó, hogy ki tudja kinek, mennyi felkészülését is tönkreteheti. Persze ilyen a valóság is. :D De ezért is preferálom az AI-t, hiába szentségtörés itt már sokaknak. Azt is komolyan lehet venni, ott is lehet határon autózva, taktikázni, stb. És ha közbejön valami, kiesek, satöbbi, nem az van, hogy mára ennyi volt, vagy várhatok egy órát a következő eseményre, hanem restart...
  • leho94
    én a bmw-sektől félek nagyon minden féktáv egy rémálom :DD
  • bardocz
    Na most nekem van erős agyfasz, minden második versenyen valami fasznak ki kell ütnie hátulról. Ha még elfékezném és azért, de nem, kibaszott vakegerek. Egyszerűen nem látnak előre.
  • GeriDoc