iRacing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Alex és Lacccó ugyanaz a lény! Jó tudom, kicsit mérgesesek vagytok rám, de utoljára nyugodtan írhattok, sms-t, mms-t, e-mailt!

amúgy nem lehet normálisan kibannolni...mert csak folytatja a razziát😊 én meg azt veszerm észre h nyúlok a telefonért és frissítgetek😊
rendőr úr biztos megérti h zsidózás , és egyéb személyeskedő hsz-ei miatt nem maradhat sg-n...
holnapig úgy is kibírja , akkor már mindegy mert a rendőrség megfszünteti a fórumot, de lehet az egész internetet is...😊
nekem meg még hűségem van a netre<#boxer>#boxer>
rendőr úr biztos megérti h zsidózás , és egyéb személyeskedő hsz-ei miatt nem maradhat sg-n...
holnapig úgy is kibírja , akkor már mindegy mert a rendőrség megfszünteti a fórumot, de lehet az egész internetet is...😊
nekem meg még hűségem van a netre<#boxer>#boxer>
Kilottem, vege a bulinak. Ha tobbeket zavar a napi termes, visszatorlom az egeszet, de szerintem mar mindegy😉
+ <#taps>#taps>

Utoljára szerkesztette: ozoli78, 2015.12.01. 19:51:18
Lacccó és Alex ugyanaz! Ti balfaszok! Eddig nem vettétek észre? Itt a RENDŐRSÉG beszél! Szánalmas!
Én is nagy iR rajongó vagyok! De kurvára leszarom kit lehet megkavarni! És itt a legtöbb jószág hiába írja, hogy 42 éves... Kurvára nem az! Ugyanúgy, mint lacccó és Alex! Mindkettő ugyanaz! Szánalmas emberek!
rögzitheted és mit csinálsz lesz.o p.sz?
várj nem értem most az IP cimem nem tetszet vagy a hsz em 😊
Utoljára szerkesztette: ozoli78, 2015.12.01. 19:43:23
várj nem értem most az IP cimem nem tetszet vagy a hsz em 😊
Utoljára szerkesztette: ozoli78, 2015.12.01. 19:43:23
Szerintem ki kelle törölni az egészet az elejétől. Ha valaki IR után érdeklődő betéved ide ugyan ne ezt lássa már...Több komolyságot! 😊
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
iR t szereted ?
hagyjad már életedben nem mentél vele 2 kört
azért mert te egy fillérbaszo csöves geci vagy azért nem ők a hibásak
hagyjad már életedben nem mentél vele 2 kört
azért mert te egy fillérbaszo csöves geci vagy azért nem ők a hibásak
Igen tudom ez iR oldal, de azok nagy zsidók! Függetlenül szeretem azt a szart is! Sajnáljuk a kellemetlenséget! Apropó! Lacccó és Alex egykutya! Ugyanaz a személy! Úgy írjatok nekik! Beteg skizofrén emberek! Szörnyű!!
Szerintem te ezt kajak elhiszed amit irogatsz.
Erre benyögöd rf2 a mindened menjel azzal a barlangrajz fossal egy pár kört hátha lenyugszol.
Remélem 40 evesen nem leszek ekkora barom.
Meg van 3 évem.
Holnap majd kereshetitek ezt az oldalt kedves magyarock! Nem lesz és ennek az oldalnak lőttek! Sajnálom!! rF2 pedig a mindenem!
hmmmm 40 éves férfi és rák ..........
én 39 éves férfi vagyok és rák..........
Akkor van még egy szép évem ......aztán mindenki hülye csak én vagyok helikopter üzemmódba kapcsolok !
Utoljára szerkesztette: Marcinko, 2015.12.01. 19:16:36
én 39 éves férfi vagyok és rák..........
Akkor van még egy szép évem ......aztán mindenki hülye csak én vagyok helikopter üzemmódba kapcsolok !
Utoljára szerkesztette: Marcinko, 2015.12.01. 19:16:36
Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.
Valaki nagyon mérges rád! <#bohoc>#bohoc>
Maga fog nagyon rábaszni uram! Nem kisgyerek már ügye? A dolgom, hogy ami van itt a fórumon, az a RENDŐRSÉG DOLGA!! Nem baj ha nem hiszi el, de majd elfogja hinni holnap Napközben! Mit képzel maga? Én sem a pöcsömet vakarom! Fejezze be ezt a nokias dumát!
vááá, állat! Kicsit bizonytalan a tegeződés magázódás útvesztőjében, a kis nagy betűkről nem is beszélve, de bizonyos szempontból következetes! <#nevetes1>#nevetes1>
Majd nem kapcsolgatsz holnaptol !!! 😊
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Mondják nem jó gyógyszerre inni.. igaz lehet! <#wow3>#wow3>
Kozkivanatra visszakapcsolom (#18209-tol van agymenes)😉
De ha folytatja, akkor ismet kilovom.
Nem torlok semmit, tobben kertek, igy bent marad. De mivel van benne szemelyeskedes es eleg alpari, igy ha valakit zavar, akkor termeszetesen torolgetem!
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.12.01. 18:47:22
De ha folytatja, akkor ismet kilovom.
Nem torlok semmit, tobben kertek, igy bent marad. De mivel van benne szemelyeskedes es eleg alpari, igy ha valakit zavar, akkor termeszetesen torolgetem!
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.12.01. 18:47:22
Az év bulijáról ennyit rég röhögtem .
Kollegák kérdezték min röhögsz videot nézel áhh mondom nem ,ez jobb.
Én nem tudom ki ez a csávó de kitartoan nyomja a marhaságot .
Azt képzeli sün és lecsukat mindenkit mert 5 éve kilökték egy liga futamon 49 körben T1 ben .
Érted áhh ilyen nincs 😄
Kollegák kérdezték min röhögsz videot nézel áhh mondom nem ,ez jobb.
Én nem tudom ki ez a csávó de kitartoan nyomja a marhaságot .
Azt képzeli sün és lecsukat mindenkit mert 5 éve kilökték egy liga futamon 49 körben T1 ben .
Érted áhh ilyen nincs 😄
Pc-n semmiről ...
De ha mobilról nézed a fórumot akkor egy új világ nyílik meg előtted 😊
De ha mobilról nézed a fórumot akkor egy új világ nyílik meg előtted 😊
Miről maradtam le?😊
Kurva jol tolod isten bizony
Előbb elküldesz mindenkit az annyába mindenki köcsög fasszopó erre beirod hogy ne szeméjeskedjen.
Látott már orvos , de tényleg?
Előbb elküldesz mindenkit az annyába mindenki köcsög fasszopó erre beirod hogy ne szeméjeskedjen.
Látott már orvos , de tényleg?
Amit en irtam Nord-ra, az csak amit ok emlitettek (hotlap) es logikus tipp (old F1) 😊 De elofordulhat, hogy Nord-ot i sbetoljak meg 1-2 helyre. Vagy lesz kulon Nord-bajnoksag, hetente mas autoval😄
Nurburg valszeg sok helyre lesz hasznalva, ahol most van Silverstone es egyeb GP palya, oda tuti bekerul.
Ki kell varni a vegleges naptart, talan mar hetvegen lesz valami.
Nurburg valszeg sok helyre lesz hasznalva, ahol most van Silverstone es egyeb GP palya, oda tuti bekerul.
Ki kell varni a vegleges naptart, talan mar hetvegen lesz valami.
Találtam egy blútrottyos fülest mikrofonnal, már csak össze kell hergelnem a géppel
Hon lé tét akkor it a lét a lé vagy a hon a tét 😊
Ezt mar mem lehet felül mulni .
Ne add fel küzdj ez ellen a fertő ellen fuss Forest vagy kuss?
Ezt mar mem lehet felül mulni .
Ne add fel küzdj ez ellen a fertő ellen fuss Forest vagy kuss?
Én is azokat várom. Ha a Nord arra lesz, amit Alex írt, akkor egyelőre az is parkolópálya. A végén még nem lesz mit megvegyek.<#szomoru2>#szomoru2><#vigyor>#vigyor>
Mikrofont vettel már?
Gyerekek ez komoly 😊 telefont ragadtam és nézem......de nem hiszem el !!!! Ez jobb mint a muppet show 😊
Végre véget ér ez a szarkupac fórum! Nem lesz többé törlés itt a fórumon! Megmondtam, hogy hogy viselkedjetek szarházi köcsögök! AZ a szerencse, hogy ez az oldal fertőzött és kormányt nem tisztelő! Nem lesz itt Alex név házigazda stb... Tudjátok mi lesz itt? Egy jó nagy szarkupac! Aki pofázik bevitetem! Mindegyik buzinak tudjuk a honlétét!
Ja! Aki le fog hajolni a szappané azt megrúgom! <#vigyor1>#vigyor1>
Tényállás miatt le leszünk sittelve mind az ojjektumban! <#idiota>#idiota>
Alex engem aztán bannolhat, de én nagyon tönkrevághatom az életét! Megmondtam! Törlés nincs! Maradjon szépen tisztában a lehetőségeivel! Ne legyen nagy arca, mert úgy beszaratom, hogy szarrá fossa magát rF2-zés közben! VILÁGOS! HIGYJE EL, NEKEM SEM OKÉ EZT A MOCSKOS FÓRUMOT FENNTARTANI, DE ÉN DOLGOZOK ÉS PARANCSOM VAN RÁ! Inkább szerezze meg az elözó heti anyagot! Ne akarja megvárni, hogy marha jó stb.... Minden leírásért ön fog felelni, mert ön a rendszergazda!
Csak szolok holnaptol nem lesz hová irkálni.
Van aki ismeri ? Privibe jöhet.
Van aki ismeri ? Privibe jöhet.