25347
  • ozoli78
    Én mclarenes vagyok a kezdetek óta de engem is zavar :)
    Pont mondtam is tegnap ,hogy van aki még megy bmwvel ?:)
    Köv szezonra ugyis alakitanak rajtuk.
    Emlékszem amikor bejött a bmw max szárny állással is gyorsabb volt mindennél.
  • leho94
    Szörnyű ez a GT3 hogy 99%-ban csak Mclarennel találkozom :D Főleg hogy a BMW-t vettem meg mert jobban tetszik.. :DD
  • bardocz
    Nagyon király, akkor próbálgatom majd. Igen, ez a fő gondom, meg az ffb-ben egyenesben már eleve van egy lyuk, kicsit meg van már kopva, nem akarom ilyennel tovább gyilkolni.
  • ozoli78
    nem
    ez annyit csinál ,hogy abs nél rázza a kormányt és ez g27/dfgt nél zavaró mert kopog mint a barom
  • bardocz
    Most ez 1-en van nekem. Ez nem variálja meg az összes ffb effektet? Ma már nem tudom kipróbálni, de holnap ki fogom, köszi!
  • ozoli78

dokumentumok/iracing/app.ini fájlban írd át ezt
    steeringFFBSmooth=0.400000
  • oneal1
    most mentem ruf cup practice-t. lopez kicsit elverte a bandát :D
  • bardocz
    Van arra mód, hogy az ffb kevésbé rázzon amikor az ABS működik? Nem igazán szeretem amikor szétrázza a kormányt. Valami konfig fájlban turkálás akár.
  • Norbi1990
    Igen a mclaren a leggyorsabb, bár tegnap a Danis Ricsi ment RUF-al és az élmezőnybe nyomta.
  • bardocz
    Heh, ebben indultam előbb :) Nem is tudom mikor kaptam utoljára ekkora rajtszámot. Nem is voltam sehol, de mégis jó verseny volt. Utolsó kör első kanyarban előztem egyet, utána a sikánban még le is mentem a fűre hogy tuti ne érjünk össze de az fölösleges volt. Aztán a célegyenesben olyan szélárnyékot fogott a srác, az is biztos segített, hogy volt mögötte egy lekörözött, aki "tolta", gyorsabb volt nálunk de nem erősködött hanem nézte a küzdelmünk.

Amúgy jól sejtem hogy itt a mclaren a leggyorsabb? Szinte mindenki azzal ment. Belül a gyors balost szerintem rajtam kívül mindenki tudta padlógázon venni, nekem meg így is minden körben csúszott a segge hogy elvettem.
    Utoljára szerkesztette: bardocz, 2016.02.01. 20:04:47
  • El Gigante
    nem kell ide 3 monitor:D
  • leho94
    élmény lehet
  • ozoli78
    kergetik Lopezt 1
    Lopez mögött
  • ozoli78
    Szimversenyzés
  • GeriDoc
    Régen úgy volt, de már lehet menni egyedül is.
  • bardocz
    Nem tudom miért, de eddig abban a hitben éltem, hogy ha egyedül indul valaki akkor hiába ér célba dq lesz a vége.
  • Marcinko
    nincs Dq, egyedül is teljesíthető a 3 órás, IR t meg BSE nem számol
  • bardocz
    Ha már megnéztem a 24 órás felét úgy érzem holnap nekem is kell mennem egy sprint versenyt :) Most gyakoroltam rá, top100-ra még mindig nem elég az időm, de egész stabilan végigmentem a 40 percet.
    Endurance-ban ha egyedül indulok a dq mellé ir levonás is jár?
  • mumus70
    ÁÁÁ mekkora futamot mentem, és nem vettem fel! 11-ről 3. mint kés a vajban, jöttem mint a talajvíz, érintés nélkül. + 36 SR. Five Flags oválon. hideg pályán bomba jó a gyári szetup, meleg pályán meg undorító.
    Utoljára szerkesztette: mumus70, 2016.01.31. 21:48:03
  • barni1122
    Endurance futam elfogyott, három van egy héten. Most látom, hogy 3. splitbe dobott. Nem is csodálkozom. Mintha most járt volna mindenki először azon a pályán. Ezt most el kell felejteni, jövő héten szintén Daytona, talán a Solstice már kevesebb gondot okoz másoknak.
  • VincentVG
    Blancpain, sprint/ daytona. Utolso elotti split, gagyi setuppal 10. Nek qualiztam, szep korrekt csatakkal, nagyobb hiba nelkul meglett a 2. Hely... Akikkel csatztam korrektek voltak, akiket lekoroztem elengedett... Van ilyen is... Sot ahogy irtam nekem ez a tapasztalat.
  • mumus70
    Próbálkozz éjjel, hátha addigra már alszanak a troll kisgyerekek, és a nagymenő amcsik veszik át a terepet!
  • barni1122
    BES 2. split és vezetni nem tud senki. Addig el ne induljon senki semmilyen endurance futamon amíg nincs meg neki a 2000-es iRatingje, különben instant halál és csapkodás.
    Utoljára szerkesztette: barni1122, 2016.01.31. 19:20:32
  • mumus70
  • b-type
    off:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    :D
    ...nagy összegű tartozás és fizetésképtelenség esetén erdélybe szállítanak az oda vadászni járó gazdag aberráltak játékának, jó esetben kcsögnek...van ismerős még régről aki utazik ilyen behajtásokban, soha többet, ..eleve kellemetlen mikor az embert nem akarják kifizetni, pláne hogy tudod mi fog történi vele, (vagy családtagjával). ..soha többet ezt, sokkal több szabadidőm volt, sokkal több pénzem, jó volt. Most meg most jó. :)

Utoljára szerkesztette: b type free, 2016.01.31. 17:03:17
  • mumus70
    Ma olvastalak először itt, nem tudok még véleményt alkotni, nem ismerlek, ahhoz előbb több napig kellene szájkaratéznunk mindenféle témában, hogy állást foglaljak tisztelt személyed énképéről. Aztán tudnám csak elbírálni, hogy életben hagyhatlak e, vagy megkerestesselek nagy fekete terepjárós embereimmel, akik gyors lejáratú hitelekkel, és plasztikai sebészettel foglalkoznak.
  • JanKo72
    Éreztem, hogy rengeted elfojtott dolog van benned, azt is láttam, hogy IQ-ban nincs hiány. Rólam se tudnál fasza térképet felállítani. De kiváncsi vagyok mit gondolsz rólam. Hatalmas plusz pont, hogy helyesen írsz. Ez nálam alap. Már mint haver felvételnél!!!!
  • mumus70
    Szeretek meglepetéseket okozni! :D Ha még azt is elmondanám, hogy iR fan létemre hétköznap öltönyben, és szolgálati Volvo-val járok, és 24 ember dolgozik a kezem alá, akiknek a sorsáról én rendelkezem, ha akarom kirúgom mindet egy mozdulattal..... :-)))) hogy tárgyalás vagy meeting alatt gyakran ránézek az iR oldalra, hogy a picsába most mekkora futam indul b..eg! Ezért is rosszul viselem, amikor a köcsög stewardok kitiltanak 2 hétre, és őket nem tudom kirúgni..... :D
  • JanKo72
    Egyébként az ilyen komoly, mélyreható, átgondolt, tartalmat hordozó hozzászólásaidhoz nem vagyok hozzászokva. Az eredeti, játékkal kapcsolatos kommentjeid és videóid jobban tetszenek!!! :D :D :D
    Utoljára szerkesztette: JanKo72, 2016.01.31. 14:12:54
  • JanKo72
    Tökéletesen igazad van.De!! Gondolom megkeresték Attilát és Mátét , beszéltek velük, felkérték Őket, tehát munkát fektettek bele. Igyekeznek jók lenni, van még mit tanulniuk. Ez nem is kérdés. Viszont Attila és Máté sztem toronymagasan felfelé vitték az egész műsor színvonalát. Laikus vagyok, ha valami tetszik, akkor hajlamos vagyok a hibák fölött átsiklani .Az utána lévő Counter Strike műsort már nem néztem meg, nem is lehetne rábírni. :D
  • mumus70
    De hangsúlyozom, csak "szakmai" füllel - szemmel néztem egy darabig, annak dacára hogy már az első két percben az összes létező "élő adás" hibát elkövették, amit csak el lehet. Tudom, tanulni kell, ezért is vannak a komoly média szakos iskolák is. De az ilyen hibák, mint hogy rányomjuk az adás hangra a háttér spot zaját - hangját, kommentáljuk a bakikat, hogy aki esetleg nem vette észre, az utólag észre vegye, fingunk nincs az adásmenetről, van e reklám, és az most van e, nem felolvasunk egy 1 mondatos kérdést, hanem 3 mp alatt megtanuljuk, és nem "oké" -val nyugtázzuk a kérdésekre adott választ, nem már adás közben kapcsoljuk a riportalanyunkat, nem hol halk, hol hangos minden, stb stb..... némileg fel kéne készülni, ha már valaki ilyenre adja a fejét, ugyanis akár már az első két percben eldőlhet, hogy valaki elkapcsol, netán izgalommal várja a következő adást, és törzsnéző lesz...... És még nem mentem bele mélyebben.....
  • mumus70
    Nem bántom őket. De 1 hónap múlva a kutya nem fog emlékezni rájuk, sem a "műsorra", a vér profiknak sem terem sok babér a műfajban mostanság. Sajnos.
  • JanKo72
    Miért bántod Őket? Valahol el kell kezdeni. Mire olyan idősek lesznek mint Te, talán jobban is fogják csinálni, mint te a simsportnál. A téma amivel foglalkoznak legalább telitalálat. Jövő héten a 24 órás Daytona futamról beszélgetnek Attilával és Mátéval. Én biztosan megnézem azt is ( függetlenül attól, hogy élőben is követtem az eseményeket.) Valóban nem profik, de egészében nézve nekem tetszett. Persze Attila mindent visz, le is mentettem a véletlen beszólását. Egyébként ha valaki nem látta még, akkor kb.06.50-től nézze meg a youtube-os videót.
  • twinr
    Az ész megáll. Aki nem tudja, jó tanács, az endurancen (lehet máshol is már) annyi autó indul, amennyi a rajtrácsra fér. Mivel nem tudtam kvalizni, 46. helyről indultam, ami nem volt gond, egészen az első box kiállásig. Ugyanis a box közepén jöttem ré hogy nekem már meg kellett volna állnom, de nem láttam a nyalókást... mondom elmentem mellette biztos. Vissza tolatgattam, néha belengette a fekete zászlót, és a box végén rájöttem hogy sehol a nyalókás... Nos, elöl volt... 4 percet buktam, meg a 20. helyemet....

Azért a végén 24 lett, fene essen bele. Szóval figyeljetek oda.
  • Morgolodo
    Erről lemaradtam, mármint az elejéről, de most szakadtra röhögtem magam! Ez nagyon ütős. A csúcs az lett volna, ha bannonlják a riportalanyt.
    Utoljára szerkesztette: Morgolodo, 2016.01.30. 22:41:41
  • mumus70
    A srácoknak ez valami óvodai szakkör feladat volt hogy csináljanak műsort? :D 13 évesnél nem lehetnek többek.... Katasztrófa! Káosz! (szakmabeliként bátorkodom véleményt mondani, dolgoztam a Simsport TV-nél...) Atti mindent visz!!!! :-))))))))))))))))
  • JanKo72
    Ja az elszólás így kezdődik: " Ezt nem hiszem el.....!
  • JanKo72
    Attila közvetítéseit mindig szoktam nézni, ha tehetem, mert egyedi a feeling-je. Most sem csalódtam!!!! Az a véletlen beszólás hatalmas volt. Csak így tovább!!!!!
  • ozoli78
  • bardocz
    Így sikerült, köszi. Nem jó kis monitoron, valamit ki kell találnom :D