iRacing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát gondolom.<#smile>#smile> Csak ebből a szögből furcsa.
A Nordschleife is 15 dollár lesz?
A Nordschleife is 15 dollár lesz?
Nem értem az embereket, 8-9-10 helyen olyan versenyt mentünk a skippyvel, mint még soha, folyamatos pozíció cserék, 3 wide, nagyon korrekt volt, 0x-el fejeztem be spa-ban, ami még egyedül is ritka, nem hogy így, erre verseny után látom, hogy az egyik írja, hogy ha 8. helyért akarunk versenyezni csináljuk, de őt engedjük el, hogy utolérje a többieket. Persze vonatkozhattunk volna 5 kört a 10ből, hogy legyen esély előrébb végezni, de én valahogy a 7 körön át tartó folyamatos versenyt jobban élveztem.
Az előbbi onboard alapján elég furán néz ki. Lehet csak a rossz kamera szög/fov miatt. Olyan közelinek tűnnek a kerekek. Ezzel is megvárok egy rendes "gameplay" videót inkább.<#whatever>#whatever>
elég jól néz ki! 😊
ami nagyon tetszik, hogy a gumin is melóztak, legalábbis az ingame videóból mintha az látszana, kicsit jobban fest az is
ami nagyon tetszik, hogy a gumin is melóztak, legalábbis az ingame videóból mintha az látszana, kicsit jobban fest az is
!Forza Ferrari!
Még pár kép a McLaren-ről
Utoljára szerkesztette: hungary27, 2015.12.04. 11:10:06
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: hungary27, 2015.12.04. 11:10:06
ezzel jó lett, nagyon szépen köszönöm 😄 <#worship>#worship>
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Pedig a a lejartnak menni kellene meg...
Probald meg esetleg ezt Pr-halfoffseptember2015
Nagybetuvel 😊
Probald meg esetleg ezt Pr-halfoffseptember2015
Nagybetuvel 😊
Carbirator az fun
hát már egyik 50%-os kód se jó nekem <#banplz>#banplz>
A 75-ért 100 credit akció mikor várható? Ha lezárul az 50%, utána egyből, vagy inkább csak karácsony tájékán? Vennem kellene pályákat, de ha lehet, megvárnám az akciót.<#buck>#buck>
CLASS A Fixed - csak este és hétvégén van mezőny
CLASS B Fixed - sokan egyenesen Street Stock - C -ből jönnek, így vannak érdekes futamok
A legjobb futam és mezőny CLASS C Fixedben van
Én köv szezonban CLASS A Fixedben megyek, valamint gondolkozok még valamelyik kisebb szérián is ahol nincs sárga zászló anno a National Series jó volt a de a SK Modifiedban is hétvégén szokott jó mezőny lenni késő este, csak oda setupot kell vadászni, csinálni.
CLASS B Fixed - sokan egyenesen Street Stock - C -ből jönnek, így vannak érdekes futamok
A legjobb futam és mezőny CLASS C Fixedben van
Én köv szezonban CLASS A Fixedben megyek, valamint gondolkozok még valamelyik kisebb szérián is ahol nincs sárga zászló anno a National Series jó volt a de a SK Modifiedban is hétvégén szokott jó mezőny lenni késő este, csak oda setupot kell vadászni, csinálni.
Virtual SimRacing
En ott meg (legalabbis az elodjen, full rokkie oval) az iR kezdeten mentem, 1-2 napos volt az iR, de mar akkor volt, hogy valaki szembe jott a palyan😊
Ha agyvérzést akarsz kapni, akkor toljad a Carburator Cup-ot! 60 x garantált! Körönként! <#idiota>#idiota>
én még gondolkodom rajta
Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.
ahhz pont nincs autóm😊
B fixed vagy A fixed-hez van...vagy esetleg dallara vagy steet stock c amik közül kellene választanom😊
roadon lehet maradnék mazdázni így első szezonomra ha van élet az advanced mazda cupon...szóval van-e?😊
B fixed vagy A fixed-hez van...vagy esetleg dallara vagy steet stock c amik közül kellene választanom😊
roadon lehet maradnék mazdázni így első szezonomra ha van élet az advanced mazda cupon...szóval van-e?😊
Class C fixed?
vinnék majd egy ovál szezont is... ott mivel érdemes menni hol vannak jó futamok, nagy mezőny?
Nem tudom hogy lesz ezután. A top 40 csapat örökre megmarad, vagy mindig új selejtező lesz!???
tomit majd meg kell kérdezni, ő tudni fogja a tutit, erre a szezonra is megmondta csak nem hallgattunk rá.. <#falbav>#falbav>
Utoljára szerkesztette: RtoR, 2015.12.03. 20:35:28
tomit majd meg kell kérdezni, ő tudni fogja a tutit, erre a szezonra is megmondta csak nem hallgattunk rá.. <#falbav>#falbav>
Utoljára szerkesztette: RtoR, 2015.12.03. 20:35:28
+1 BMW <#mf1>#mf1>
Azért napozós meki nekem megmozgatta a fantáziámat
Azért napozós meki nekem megmozgatta a fantáziámat
Southern National Motorsports Park
Rovid oval, vagyis nem a "legnepszerubb", de a modellezesen, grafikan, bevilagitason azert latszik, folyamatosan valtoztatnak valamit.
Rovid oval, vagyis nem a "legnepszerubb", de a modellezesen, grafikan, bevilagitason azert latszik, folyamatosan valtoztatnak valamit.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
autokkal is tuti lesz variálás nem biztos hogy ugyan ez lesz az erő viszony
az endurance hogy lesz most nem kell nevezni?
mert akkor jövök.
az endurance hogy lesz most nem kell nevezni?
mert akkor jövök.
Nurbur-ot betoltak szinte mindenhova, Nord is van 1-2 helyen. Fun-bol meg mindig csak oval van, nem vallaljak be a road-ot😉
Gondolhatod, eleg jo adatbazis szoftveruk van es a hozza a mindenfele statisztika script, tudjak hogyan kell osszerakni egy szezont, hogy lehetoselg a legtobb embernek vasarlnia kelljen, de meg eppen csak annyira, hogy ne menekuljenek fejveszte😊
F1 ezni akartál?
tessék parancsolj 😄
tessék parancsolj 😄
Nem lesz új verda.. Akkor ruffal kell menni blancpainben, pedig beültme volna egy audiba, esetleg mercibe. Francos bmw meg soha többet.... <#violent>#violent>
mindenki csinálja, R3 (vagy hogy hijják éppen) most mindent oda ad szó szerint egy kis zsetonért. (vagy adott, nem követem annyira).
INDYCAR Series - Oval - 2016 Season 1 Fixed
Dallara DW12
Class D (4.0) --> Pro/WC (4.0)
Races every 2 hours at 15 past
Dallara DW12
Class D (4.0) --> Pro/WC (4.0)
Races every 2 hours at 15 past
minden verseny előtt lesz egy 7 perces q ha jól értem...és minden széria dinamikus időjárással lesz kivéve a fix setuposak...
Evvel az autóval eredménytől függetlenül felállhatsz a dobogóra !! 😊
mondjuk nem lep meg😊 kell az előfizető...😊 ha lejárt az előfizu akkor kb egész évben black friday van csak gyere vissza😊 mindig küldik a az aktuális féláras akciót emailben😊
Kipróbáltam az előbb, mindkét kóddal megadja a számlázásnál a kedvezményt.
igen 4 ikéig...de lejárt előfizetéshez nem a bannerban lévő kell....hanem elvileg ez: PR-49BFLAPSED2015
Az 50%-os kedvezmény az 1 éves előfizetéshez az december 4-ig van ugye? Lejárt az előfizetésem hét elején , pont 4-én kapok fizetést 😄
Körbe érünk ezzel.
Napozószéket keresni kell 😊
Napozószéket keresni kell 😊
Komolyan mondom ezzel álmodtam 😄
Mondom en hogy tégla van köztünk 😄
Mondom en hogy tégla van köztünk 😄