iRacing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát gondolom.<#smile> Csak ebből a szögből furcsa.

A Nordschleife is 15 dollár lesz?
bardocz
Nem értem az embereket, 8-9-10 helyen olyan versenyt mentünk a skippyvel, mint még soha, folyamatos pozíció cserék, 3 wide, nagyon korrekt volt, 0x-el fejeztem be spa-ban, ami még egyedül is ritka, nem hogy így, erre verseny után látom, hogy az egyik írja, hogy ha 8. helyért akarunk versenyezni csináljuk, de őt engedjük el, hogy utolérje a többieket. Persze vonatkozhattunk volna 5 kört a 10ből, hogy legyen esély előrébb végezni, de én valahogy a 7 körön át tartó folyamatos versenyt jobban élveztem.
hungary27
Pedig a kerekek a helyükön vannak. 😊 A fov meg azért ilyen, mert még dolgoznak a kormányon.
Az előbbi onboard alapján elég furán néz ki. Lehet csak a rossz kamera szög/fov miatt. Olyan közelinek tűnnek a kerekek. Ezzel is megvárok egy rendes "gameplay" videót inkább.<#whatever>
oneal1
elég jól néz ki! 😊

ami nagyon tetszik, hogy a gumin is melóztak, legalábbis az ingame videóból mintha az látszana, kicsit jobban fest az is

!Forza Ferrari!

hungary27
Még pár kép a McLaren-ről

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: hungary27, 2015.12.04. 11:10:06
leho94
ezzel jó lett, nagyon szépen köszönöm 😄 <#worship>

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

barcalaci84
Pedig a a lejartnak menni kellene meg...
Probald meg esetleg ezt Pr-halfoffseptember2015
Nagybetuvel 😊
Carbirator az fun
leho94
hát már egyik 50%-os kód se jó nekem <#banplz>

A 75-ért 100 credit akció mikor várható? Ha lezárul az 50%, utána egyből, vagy inkább csak karácsony tájékán? Vennem kellene pályákat, de ha lehet, megvárnám az akciót.<#buck>
gviski
CLASS A Fixed - csak este és hétvégén van mezőny
CLASS B Fixed - sokan egyenesen Street Stock - C -ből jönnek, így vannak érdekes futamok

A legjobb futam és mezőny CLASS C Fixedben van

Én köv szezonban CLASS A Fixedben megyek, valamint gondolkozok még valamelyik kisebb szérián is ahol nincs sárga zászló anno a National Series jó volt a de a SK Modifiedban is hétvégén szokott jó mezőny lenni késő este, csak oda setupot kell vadászni, csinálni.

Virtual SimRacing

Alexease
En ott meg (legalabbis az elodjen, full rokkie oval) az iR kezdeten mentem, 1-2 napos volt az iR, de mar akkor volt, hogy valaki szembe jott a palyan😊
Ha agyvérzést akarsz kapni, akkor toljad a Carburator Cup-ot! 60 x garantált! Körönként! <#idiota>
oneal1
😄

na de most így még szarabb lesz keddig.... 😊

!Forza Ferrari!

leho94
jól időzítek 😄

oneal1
cöööh 😄 😄:

!Forza Ferrari!

oneal1
na megjött a hosszabb videó a mekiről 😊

iracing facebookján lehet csekkolni

!Forza Ferrari!

leho94

Marcinko
én még gondolkodom rajta

Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.

oneal1
új mekivel tervez valaki?

!Forza Ferrari!

barcalaci84
ahhz pont nincs autóm😊
B fixed vagy A fixed-hez van...vagy esetleg dallara vagy steet stock c amik közül kellene választanom😊
roadon lehet maradnék mazdázni így első szezonomra ha van élet az advanced mazda cupon...szóval van-e?😊
Alexease
Rookie Advanced Legends Cup 😉 <#idiota><#zavart1>
Class C fixed?
barcalaci84
vinnék majd egy ovál szezont is... ott mivel érdemes menni hol vannak jó futamok, nagy mezőny?
Nem tudom hogy lesz ezután. A top 40 csapat örökre megmarad, vagy mindig új selejtező lesz!???
tomit majd meg kell kérdezni, ő tudni fogja a tutit, erre a szezonra is megmondta csak nem hallgattunk rá.. <#falbav>
Utoljára szerkesztette: RtoR, 2015.12.03. 20:35:28
Marcinko
+1 BMW <#mf1>

Azért napozós meki nekem megmozgatta a fantáziámat

Norbi1990
Egyet értek 😄
Alexease
Southern National Motorsports Park
Rovid oval, vagyis nem a "legnepszerubb", de a modellezesen, grafikan, bevilagitason azert latszik, folyamatosan valtoztatnak valamit.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

oneal1
megnyugodtam köszi! 😊

!Forza Ferrari!

autokkal is tuti lesz variálás nem biztos hogy ugyan ez lesz az erő viszony
az endurance hogy lesz most nem kell nevezni?
mert akkor jövök.
Alexease
Nurbur-ot betoltak szinte mindenhova, Nord is van 1-2 helyen. Fun-bol meg mindig csak oval van, nem vallaljak be a road-ot😉
Alexease
Gondolhatod, eleg jo adatbazis szoftveruk van es a hozza a mindenfele statisztika script, tudjak hogyan kell osszerakni egy szezont, hogy lehetoselg a legtobb embernek vasarlnia kelljen, de meg eppen csak annyira, hogy ne menekuljenek fejveszte😊
F1 ezni akartál?
tessék parancsolj 😄
Nem lesz új verda.. Akkor ruffal kell menni blancpainben, pedig beültme volna egy audiba, esetleg mercibe. Francos bmw meg soha többet.... <#violent>
mindenki csinálja, R3 (vagy hogy hijják éppen) most mindent oda ad szó szerint egy kis zsetonért. (vagy adott, nem követem annyira).
barcalaci84
INDYCAR Series - Oval - 2016 Season 1 Fixed
Dallara DW12
Class D (4.0) --> Pro/WC (4.0)
Races every 2 hours at 15 past
oneal1
Dallara dw12-vel semmi?

ez azért szomorú lenne

!Forza Ferrari!

bardocz
Lol, nincs egy széria se, amihez meglenne a 8 pálya...
barcalaci84
minden verseny előtt lesz egy 7 perces q ha jól értem...és minden széria dinamikus időjárással lesz kivéve a fix setuposak...
hungary27
Tölthető a következő szezon naptára:

http://members.iracing.com/jforum/posts/list/3344120.page
Marcinko
Evvel az autóval eredménytől függetlenül felállhatsz a dobogóra !! 😊

barcalaci84
mondjuk nem lep meg😊 kell az előfizető...😊 ha lejárt az előfizu akkor kb egész évben black friday van csak gyere vissza😊 mindig küldik a az aktuális féláras akciót emailben😊
leho94
Kipróbáltam az előbb, mindkét kóddal megadja a számlázásnál a kedvezményt.

barcalaci84
igen 4 ikéig...de lejárt előfizetéshez nem a bannerban lévő kell....hanem elvileg ez: PR-49BFLAPSED2015
leho94
Az 50%-os kedvezmény az 1 éves előfizetéshez az december 4-ig van ugye? Lejárt az előfizetésem hét elején , pont 4-én kapok fizetést 😄

oneal1
😄DDD

!Forza Ferrari!

Körbe érünk ezzel.
Napozószéket keresni kell 😊
hungary27
Hát nem 😊
Komolyan mondom ezzel álmodtam 😄
Mondom en hogy tégla van köztünk 😄