25347
  • bardocz
    Kíváncsi vagyok mi lesz belőle. Remélem legalább egy széria lesz ahol vásárlás nélkül meglesz a 8 verseny :D Mint most a cadillac, még ha rossz is.
  • leho94
    A c-specet vennék csak ki helyette menne az új Audi meg a Ruf track
  • bardocz
    Simán mehetne HPD, DP, a hpd kicsit átalakítva, hogy passzoljon a szériába és egy kategória lehessen mint a valóságban,c-spec az kb megfelel a GTD-nek, erős túlzással persze, de ez a leglassabb, a radical mehetne a prototype challengebe, és kéne még egy nagy GT, ezzel ki lenne maxolva az 5 autó. Ez se ideális persze, lehetne a radical helyett a két GT1-es kocsi, azok közelebb állnak a mai GTLM-hez, mint a GT3.
  • GeriDoc
    Mostani indulók: 10 DP, 8-10 C-Spec, 2-3 Ford. Okos döntés lenne kivenni a Rufot. Mintha a GT Cup-ból kivennék a Solstice-t.
    Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2016.02.03. 20:18:25
  • bardocz
    Írogatnak olyat is, hogy a c-spec-t kivennék onnan. Most látok olyanokat akik azt írják, hogy a ford gt3-nak kéne maradnia, mert az inkább ríl a blancpainbe, meg amúgyis nem utcai belseje van :D Örülök ha látom a fordulatszámmérőt kb, de az se nagyon érdekel már.
  • GeriDoc
    A Ruf maradhatna, annak örülnék, akkor nem kellene venni autót. Az IMSA-ba én készülök jövőre a C-Spec-el, de valóban nem valami jó a sorozat. Talán ha kevesebb verseny lenne az adott héten. Mindenki GT3-azik. Nem is értem.
    Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2016.02.03. 20:05:02
  • bardocz
    Nem tudják nagyon eldönteni, hogy mi legyen, most az az állás, hogy BSS meg BES-ből a ford eltűnik, ruf marad, és jön a két új autó. Közbe az imsa halott, oda be kéne rakni valami autót, meg átalakítani, ott a GT1, ami most jól fut, abból csinálnának olyat ami régen is ment, és persze mindenki mást akar :D Legalább ugyanennyi ember kéne pluszba, mint ami most van, hogy minden tudjon futni rendesen.
  • GeriDoc
    Mire gondolsz, hogy szenvedős?

Monitor/fps kérdés. Most kb. minden második embernek akad az iR. Ez inkább már az ő hibájuk, mint a usereké.
    Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2016.02.03. 19:57:42
  • bardocz
    Azt amúgy jó látni, hogy megbeszélik a néppel mik legyenek a szériákkal. Főleg a blancpain meg az imsa szenvedős ahogy nézem. És még ott van a GT1 is.
  • leho94
    Formula Renault 3.5 akkor még nem jön season 2-ben? :(
  • bardocz
    Szavaztam, ennyit ért :D
    A nurburgringet kb azért veszik ki, mert 3 monitorosoknak játszhatatlan. Egy kis állítgatással semmi gondom, és sokaknak másoknak se.
  • thedriver
    Szavazz te is. :D
  • bardocz
    Tökjó, mindenhol ahol versenyeznék a köv szezonban a nép szavazza meg milyen pályák legyenek, erre megint vásárlás nélkül teljesen esélytelen a 8 verseny.
  • twinr
    Hehe, viszont egyetlen endurance futamot se tudott befejezni a hétvégén!
  • VincentVG
    Remelem valahogy majd visszajon, mert imadom a 911et, csak sajna nem voltam vele sosem eleg gyors... De annyira szepek, h jo volt legalabb a palyan osszeakadni veluk...
  • bardocz
    És elvileg azt ki is veszik a következő szezonban a blancpain szériákból. Kíváncsi vagyok, hogy kap e valahol helyet a track változat.
  • Morgolodo
    Na ja, nekem csak RUF-om van. Lesz egy kis vakaródzás, hogy merre tovább.
  • VincentVG
    hoppá ezt nem is tudtam. augusztus. köszi bookmarkoltam. DTM hétvége azért is jó mert nincsenek elszállva az árak, szombat vasárnap is kimentem, jó a paddock jegy (benne is volt talán "ingyen"). A futam meg baromi élvezetes volt, össze vissza előzgették egymást, célegyenes végén ültem.

ozoli78. na ez jó hír nekem (BMW), egyébként nem éreztem annyira nyomasztónak a Mekiket mostanában. Lehet h daytonában igen + gondolom RUF-osok is váltottak, akik már a következő szezonra készülnek. Nade majd az Audi!!! Sajnálom h a Mergával együtt hozzák, nem akarom megvenni mind2t bár tudom h meg fogom..
  • GeriDoc
    Uh, élőben mindegyik durva. Idén lesz Blancpain is a Ringen, ha teheted ne hagyd ki. Pár éve volt ELMS, azok a P2-es, meg PC gépek is az aztakurva kategória élőben.
  • bardocz
    Levettem 0,5-re, most nagyon jó lett így.
  • ozoli78
    hogy erre nem gondóltam
  • mumus70
    Mert dombos, és közelebb van a naphoz, na!
  • ozoli78
    feltámadtak a BMW k Bathurston
    de valaki magyarázza már el nekem hogy 26 fokos levegő hőmérsékletnél az a k...ot aszfalt hogy melegszik fel 46 fokra
    nevetséges
  • VincentVG
    haha nem találtál irónia emoji-t...
    ha valamit nagyon szeretnék az egy DTM széria lenne. (esély az kb nulla szerintem iRacingben)
    amióta 2éve szemügyre vettem őket a ringen.. mind3 típus gyönyörű.. mondjuk amúgy is csípem a német verdákat.
  • mumus70
    Le is nyugodtam. Kifinomult, és megfontolt lett a vezetési stílusom, inkább elmenekülök már ha valaki a közelembe jön.
  • ozoli78
    Úristen ,hogy el szaladt ez a két hét.
    Utoljára szerkesztette: ozoli78, 2016.02.02. 16:31:02
  • GeriDoc
    Igen, értettem, meg tudom a sztorit, csak az teljesen más. Eleve nem egyik volt gyorsabb, hanem az egyik volt lassabb a többinél. Ráadásul ott elég kötött szabályok vannak, és elméletileg egyik sem lehetne kimagaslóan gyorsabb a másiknál (gondolják a szabály alkotók). A Blancpainban viszont nincs ennyire szabályozva, ott bárki mehet bármivel (nyilván nem ilyen egyszerű), csak meg kell csinálni ezt a teljesítménykiegyenlítést. Ott van V8 szívó, V6 turbó, V10 szívó, szóval nincs konkrét motor megkötés.
    Mondjuk azt nem értem, hogy más sorozatokban akkor milyen GT3-asok mennek. Azok szabályozatlanok, vagy pl. egy BMW-ből a 11, 13-as verzió gyorsabb, mint a 12, 14, 15-ös?
    Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2016.02.02. 15:43:00
  • GeriDoc
    Irónia, irónia hátán.
  • VincentVG
    hogymi, hogymi?? DTM az iRacingben??
  • mumus70
    Arra értettem, hogy egyik konstrukció gyorsabb mint a másik szérián belül.....
  • GeriDoc
    Rallye versenyen meg ketten ülnek az autóban.
    Bár annyiban kapcsolódik a témához, hogy hamarosan jön a DTM az iR-hez.
  • mumus70
    A DTM-ben a Mercit küldték el szezon közben soron kívül, hogy fejlesszenek ugyan már valamit a fostalicskán, mert nagyon mellé nyúltak a konstrukcióval, pontokat csak a többieknél láttak a szezon első felében....
  • bardocz
    Leszedtem egy előző szezonos setupot, és nem értettem, hogy miért olyan alacsony a guminyomás pár kör után is. Ja hogy gumimelegítő...
  • GeriDoc
    Igen, nevezheted realistic simulator-nak. A Blancpainban pont így működik élőben is. Év elején elviszik az összes autót egy pályára, és ott 3-4 pilóta nyúzza őket, és a kapott köridők alapján állítják be arányosan a teljesítményüket, hogy a végén egyforma időket lehessen velük menni. Ezért olyan népszerű sorozat. A többiben meg egyforma autók vannak (NASCAR, V8 SC). Azokat a sorozatokat meg az iR sem erőlteti, ahol ha egyformák az autók, akkor az nem real, ha az egyik egyértelműen gyorsabb, annak meg semmi értelme (pl.WTCC).
    Ha szezon elején meg valamelyik autó túl jól sikerül, akkor szerintem idény közben már nem nyúlnak hozzá, majd a köv. szezonra módosítanak rajta. Ez nagyjából élőben is így van, csak ott nehezebb másik autót választani hirtelen.
    Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2016.02.02. 12:54:55
  • leho94
    Nekem nagy szerelmem az autó úgyhogy elvből ezzel megyek :D
  • VincentVG
    én még BMW-zek. egyébként igen amikor kijött akkor mindent vitt, könnyű volt vezetni (most is) és talán a leggyorsabb volt. Mondjuk akkor össze is húztam a szemöldökömet, h csak azért csinálták-e h megvedd az új content-et... ha igen, akkor azért kicsit szemétség, meg ugyebár most akkor realistic simulator, vagy.. ?
  • mumus70
  • GeriDoc
    Az lehet. Ablakban futtatva V-Sync sem működik.
  • ozoli78
    Nekem nem jó.
    Csináltam képet Gabi is meg mutatta az övét .
    Neki szép nálam olyan mintha nem csinálna semmit Gabi szerint azért lehet mert ablakban futtatom.
    Du 3 körül leszek ts en.
  • GeriDoc
    Zoli, milyen lett az inspectoros beállítás? Majd ts-en beszélhetnénk róla, mert én is találtam érdekességeket a beállításokban.