25347
-
#19857 Évente max 2x szokott olyan lenni. November végén volt legutóbb. Hogy legközelebb mikor lesz, azt nem tudni. -
#19856 meglévő előfizura van élő 50-es promó kód? :) -
#19855 Jól elszúrtam, simn top 15 lehetett volna, de féltávnál összetörtem, és vontatással meg mindennel buktam kb 1,5-2 percet, és pont úgy jött ki, hogy kellett mégegy kiállás. Azért így is előrébb végeztem mint ahol kezdtem, de lehetett volna sokkal jobb. -
#19854 Ma este Nordon lesz 14 körös verseny. 22 helyet sikerült megszerezni, de nem tudom hogyan fog menni, mert utóbbi két éjszaka nem sikerült túl sokat aludni. -
ozoli78 #19853 Class C fixed Bristol 18:15 -
mumus70 #19852 Adrenalinbomba! -
#19851 -
#19850 Engem valami nagyon erős mezőnybe rakott be most, 17-es rajtszám, a skippyben hozzászoktam, hogy ilyenkor általában top5 vagyok, de itt a nagyobb mezőny miatt feljebb rak. Elég jók voltak amúgy, meg a baleseteket egész jól el tudtam kerülni, annyira hátul voltam, hogy már láttam, és volt időm készülni, vagy addigra kimentek a boxba. GT1-et meg se próbálom, vasárnap ha hazaérek akkor Nordon skippy lesz majd, 14 kör, inkább ara gyakorlok.
Utoljára szerkesztette: bardocz, 2016.02.04. 18:35:12 -
#19849 Én kettő GT1-et és egy GT3-at mentem de mindháromban az első körben elhullottam :D Remek hetet zárok. 3. kanyarban rendszerint keresztben áll a fél mezőny, kocsik egymás hátán, mozdulni se lehet.
Utoljára szerkesztette: leho94, 2016.02.04. 18:30:07 -
#19848 Bár ez biztos működne, de kétlem hogy bármikor meglépnék :D
Minden tiszteletem azoké, akik hétvégén be tudják majd fejezni a BES-t bathurstban. Mentem két verseny, az első második körben falaztam egy nagyot, a másodikon meg hót utolsó helyről, leglassabbként a 20-ról feljöttem 9-re úgy, hogy közben egyet sem előztem :D Ha tudtam volna kvalt menni akkor se indulok előrébb valszeg. -
nadatomi #19847 Szerintem tudnának mit tenni ha akarnának. pl.: olyan személyre szóló akciókat kellene szervezniük amiben megmondják, hogy pl a szombati 13:30-as Lotus futamon indulj el és akkor kapsz 1-2 kreditet. Beinvelnének vagy 100 olyan játékost akikről tudják, hogy szeret menni a lotussal, ebből ha csak 15-en megjelennek, az már plusz egy official futam.
Egyszer meg is írtam nekik, de nem válaszoltak és meg se valósították :( A múlt szezonbéli iAnalyze akció hasonló volt, de ott nem volt megszabva hogy melyik autóval kell menni. -
#19846 Mindig vannak népszerű autók, ahol egész nap lehet menni, és ott vannak a nehezebb autók, amikkel heti pár hivatalos verseny csak van, pl a két lotus. De ez máshol is így van, AC-ben is mindenhol a gt-t nyomják, miközben ott van pár nagyon jó historic formula, csak ugye azt nehéz vezetni. Na meg ott van az, hogy ha jön új autó akkor sokan rákapnak, és a régebbi autók sorozata kihal, de ez ellen nem igazán lehetne mit tenni. -
#19845 Azert az itteni "keves" ember "sokkal" tobb mint mashol;) Sokat szamit, hogy szervezett futamok vannak, kiszamolva mikor mki legyen, hogy a legjobban osszak el a letszamot. Aki rendszeresen online-ozni akar, profi korulmenyek kozott (szim, szervezes, szerverek, rendszer, tartalom), nem a rovid fun vagy a kizarolag ismerosokkel rendezett bajnoksag hive, annak ez a legjobb es/vagy csak ez van.
De eppen a sok tartalom, futam es a nemzetkozi szoras miatt itt sem "tokeletes" a letszam. Ez NEM karogas, de sokszor lehet olvasni, hogy ez vagy az a sorozat halott vagy kevesen vannak, ezzel vagy azzal az autoval kevesen mennek, "emberi" idopontban nincs hivatalos futam stb.
Kivulrol egyszerubb okoskodni, de nem lennek a helyukben:) Otleteim vannak, de magambol (igenyek) indulok ki:P -
#19844 Még így kevés emberrel is csak itt tudok a nap bármelyik szakában jó versenyeket futni, ami többnyire színvonalasabb és szorosabb mint bármilyen más játék liga futamai. Nekem meg ez a lényeg. -
#19843 Mindig nincs igazunk, de hogy soha.......:)) -
GeriDoc #19842 Nektek mindig mindenhol igazatok van. Megyek, mert elfogyott a kajám, talán holnapra hozok még. -
#19841 Nekem nyoc, de most az van ti soroljatok a hibakat, problemakat, Alex meg ezekre az okokat, meg nemi lehetseges megoldast.
O is diskural, es ha nem csak az jarna a fejetekbe, hogy azonnal korbehugyozni a teruleteteket, akkor latnatok, hogy tok igaza van. ;) -
GeriDoc #19840 Ezt hívják diskurzusnak. Olyanok között, akik használják, benne vannak, ezért ötletelnek, elmondják a jó és rossz tapasztalataikat. De aki csak ideböfög, ha lát valami felmerülő problémát, az menjen a f...ba. Nekem is leírta Tyuki egyszer (hangsúlyozom egyszer, 1X !!!) és mivel igaza volt, onnantól nem írtam semmilyen epés megjegyzést, meg kötözködést, pedig lehetne. Te mikor írtál ide ötletet, ha láttad, hogy fps bajaink vannak? Érted!? -
#19839 Nem akarok beleszólni, de igazából nem Alex szarozza az IR-t, hanem ti magatok :
Kevés az ember, jó lenne ha ilyen-olyan sorozatban is lennének versenyek nem csak papíron, és imádkozik a többség, hogy ne kelljen megint vásárolni valamit ....Meg szaggat meg lassú, meg állandóan baleset van , meg anyámkínja .....
Csak vissza kell olvasni ;)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.02.03. 22:45:46 -
#19838 Ezt láttam pont :D Viszont nekem a testesebb forma autók jönnek be, mondom ezt úgy hogy iracingben még egyikkel se mentem :D -
#19837 Hasznalni azert hasznal(gat)om, bar csak egyedul vagy online ghost-tal;) Verseny tapasztalatom nincs, de a rendszertt azert valamennyire atlatom, foleg a kezdetek ota, mikor mivel probalkoztak, mit valtoztattak, mi ellen lazadtak az emberek, aztan mit az amit megis beraktak stb. -
GeriDoc #19836 -
GeriDoc #19835 -"..úgy, hogy ki sem tudod próbálni rendesen."
-"...az utobbi evekben se idom, se kedvem, se gepem hasznalni."
Pontosan erre gondoltam.
-
#19834 -
#19833 Nem 3.5, de: "The iRacing Formula Renault 2.0 will be available this March"
-
#19832 Hát azért ahhoz még gyakorolnia kell Alexnek ...! :) -
#19831 Egy szoval sem irtam, hogy valami szar lenne:) Inkabb csak otletezek neha, mit kellene valtoztatni es/vagy mi miert nem mukodik ugy, ahogy az iR megerdemelne.
Amugy az elso naptol, lassan 8 eve, elofizeto vagyok, 100% tartalommal;P Csak azert nem irogatok ide minden nap, mert az utobbi evekben se idom, se kedvem, se gepem hasznalni. -
GeriDoc #19830 Hát abban a tartományban már nincs nagy gond. Most már tudom, mi kell nekem. Egy fps négyszerező modul. -
GeriDoc #19829 Rosszabb leszel már mint Laccoo. Csak akkor jelensz meg, ha le akarod írni, hogy az iR milyen szar. Mész te a Rufokkal? A kamu autó gagyi belseje fel sem tűnik vezetés közben. Olyan fizika van alatta, olyan jó vezetni, mint sehol máshol. Ma nap közben egyikünk versenyen, nézzük a streamet, ha akarunk belépünk spectator módba nézni őt bármilyen kameraállásból, vagy ránézni ki-hogyan megy körülötte, hogy segítsük. A versenyen gyárilag rádiózás, ha nem lenne ts. Elég egy autót megvenni a multi classhoz. A felpattogó gumi darabokat, meg kavicsokat nem is említve, mennyit adnak az élményhez. Mindehhez egy nagyon jó fizika, nagyon jó vezetési élmény. Sorolhatnám reggelig. Tudod, hogy régen az AC-t toltam, de amióta ezt kipróbáltam, el sem indítottam, annyira semmilyen a szolgáltatások terén ehhez képest, hogy az valóban gagyinak nevezhető. És már rég nem jár oda senki vicceskedni, hogy mennyire gagyi. Te meg ide jársz kéthetente leírni, hogy milyen szar ez úgy, hogy ki sem tudod próbálni rendesen. Persze kipécézve azokat a dolgokat, amik "csak" 98%-osak. Ráadásul azoknak, akik szeretik. -
#19828 Kár érte, egyetlen autó amit várok nagyon mióta meghirdettek:D -
#19827 Egy monitoron, egyedul, a "koritest" elnezve valszeg atomeromuvon, ennyi az alap fps:D -
#19826 A fizkkat tuti jol osszeraktak a kupas es a GT3-hoz is. Az hogy a kaszni, es foleg a felguggesztesek nem stimmelnek hozza (szelesitesek, magassag stb.), foleg GT3, az mar mas kerdes:D
Nem hinnem, hogy varialnanak az arral, a 4 RUF-ot 1 auto araert adtak (bar a ket utcaiu csak disznek van), eleg kedvezmenyes volt (leszamitva hogy a 4-bol 2 "kamu:P).
Szerintem rendes Porsche nevvel, kinezettel, foleg belsovel es ezekhez passzolo rendes fizikaval, megerne kulon kulon az uj arat is.
Ez persze utopia, mert amig valszeg mas programokba, ha lehetseges, ebben az evben tucatjaval fogjak beletolni a Porscheükat, addig az iR majd 3 ev mulva bereklamozza – nagy dirrel-durral – az ebben az evben kifutott tipust:D -
ozoli78 #19825 lehet S3 lesz belőle és jön az AI is -
ozoli78 #19824 Geri ezt csak neked az FPS t figyeld :D
-
#19823 A c-spec egy az egyben a kpuás porsche, szerintem főleg a belső teret kéne csak lemodellezniük, és meglenne. Persze az is kérdés, hogy akiknek megvan a ruf, azok megkapják majd? Mert ugye váltaná azt a sorozatokban, és nem olyan módon mint pl F1-ben, hogy telejsen új, gyakorlatilag ugyan az. -
#19822 Persze, ez annal sokkal bonyolultabb, hogy toljanak bele gyorsan autokat, eltekintve a licensztol, modellezestol es fizikatol, ehhez azert szervezes, szerverek, es foleg emberek kellenenek.
Itt is csalogato tud lenni egy-egy jo tartalom, de messze nem annyira, vagy nem olyan egyszeruen, mint mas programban. Itt eleve 10x annyiba kerul egy tartalom mint mashol, es a hasznalata is teljesen mas hozzaallast (es plusz penzugyi befektetest:P) igenyel.
Jo az iR, de hiaba szamolnanak kovalens koteseket az aszfaltra ragadt gumin, akkor sem tudnak ide csalni a nagyatlag szimeseket mas programokbol. Valami "egyeb bator" huzas kellene a letszam novelesehez:) -
#19821 Valami uj fizetesi (a lenyeg! ) rendszer az iR-hez (is), 130 fele lehetoseggel;)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
"iRacing.com announced today that Paymentwall, global payments platform, has been added as a new payment option for members.
“We are thrilled to add Paymentwall to our existing list of payment options. Many iRacers around the world have asked us to add more payment options that are used in their native country,” said iRacing.com President Tony Gardner. “With Paymentwall, we just added 130 new options!”
Paymentwall is a highly secure payment platform that includes over 130 payment options covering 200 countries and 75 currencies. Over 90,000 companies, as well as more than 150 million consumers worldwide, trust Paymentwall as an integrated payment solution for their products and services. Paymentwall is PCI-DSS level 1 compliant, the strictest level of security compliance to protect consumer data, and also employs a risk team working 24/7 to prevent fraud before it happens.
“Being a big fan of Racing Simulations myself, we are very excited to partner with one of the most prestigious companies in this sector,” said Manuel Prinz, Paymentwall’s Strategic Partnership Manager. “iRacing’s clients will now benefit from an entirely localized checkout and can subscribe or make in-game purchases with the payment options they like.”
iRacers can already use Paymentwall to pay with credit cards (Visa, MasterCard, Discover, American Express), prepaid cards (PaySafeCard, EcoPayz, MINT), and over 100 gift cards from major brands including Apple, Starbucks, Walmart, Target, Subway, Burger King, and Circle K."
https://www.paymentwall.com/en/payment-methods
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2016.02.03. 21:30:39 -
#19820 Elobb-utobb a multi-class letszamot is fel akarjak emelni, talan 6-8 autora. Persze, ehhez kellene a megemelt memoria limit es/vagy a DX11 is. Utoljara tavaszra "emlegettek" az uj feluletet, DX11-et es egyebeket, de itt sose lehet tudni. A multkori szerver fiasko utan, lazan csuszhat nyarra vagy evvegere is:/
Es ha megemelik, nem kell tologatni az autokat, bar ahhoz letszam is kellene...
A Ford GT3 kicsit kenyszer "kamu" volt, a RUF hasonloan, csak az meg kicsit "gagyi" is, az utcai belsovel. Persze a fizika szamit, azt tuti jol alatettek, de azert lehangolo;)
Elvileg felszabadul(t) a Porsche licensz, jo lenne ha osszekapnak magukat, nem szaroznanak 2-3 evig, es gyorsba osszedobnanak egy normalis Porsche Cup es GT3 autot;))))
Persze mar a McLarent is reg le kellett volna cserelni.
Merci, Audi es esetleg Aston "egyszer/valamikor" lesz, de azert erosen elkelne egy Bentley, Nissan, es egy Ferrari sem artana:))) Jaguart es a Lambot nem is irom;) -
#19819 Hát én nézegettem minden szériát ami számításba jöhet nekem, örülök ha 4-5 pálya meg lesz belőlük.. Aztán meg itt csábítgatnak az új autókkal is , túlórázás lesz ebből :DD -
GeriDoc #19818 Ezek mondjuk elég jó koncepcióknak tűnnek. Majd kiderül nemsokára.