25347
-
#19897 Nem csak nevelkedett a V8 Supercarsban még mindig ott megy főállásban :)
Jobb láb fékkel nehezebb, ugye így nem tudod a fékezés közben stabilizálni a kocsit a kanyar előtt, kanyarba bemenet a fékezés közbeni gáz adással, meg nem is tudsz olyan hamar rálépni a gázra de úgy néz ki neki ez nem okoz problémát :D
De amúgy lehetséges, hogy a motor elektronika nem szereti azt, hogyha a két pedált egyszerre használják (én hallottam vmi ilyesmit, ha jól emlékszem a Seat Leon Eurocupba használatos kocsik nem szeretik). -
#19896 Én GT3-ban is blipelve váltok vissza, szóval maradok a bal láb féknél. Rendes 3 pedálos autónál persze nem probléma. -
GeriDoc #19895 Azt hiszem, hogy V8-ban "nevelkedett", vagy ott megy most is, és ott nem rég került bele a rendes váltó rendszer, amihez nem kell kuplungolni vissza, de azelőtt kellett, ezért sokan még most is jobbal fékeznek. Így rögzült be nekik. Minden esetre furcsa egy GT3-as autóban.
(Próbálgattam én is, és nem vagyok lassabb én sem, ha jobbal fékezek, csak ballal kényelmesebb)
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2016.02.10. 20:42:03 -
#19894 Nem is értem, én a cockpiten odébb fúrtam a pedálsort, hogy rendesen tudjak ballábfékezni :DD -
GeriDoc #19893 Jobb láb fékkel... -
#19892 Ezzel a körrel csak 6. lenne WR listán, béna :D
-
GeriDoc #19891 Ha valóban ő volt, akkor délután mentem Loeb-el.
Az iR rádiót én is használom, jó az. Engem a TS csacsogás inkább, ami zavar. A legviccesebb, hogy egyik gomb iR radio, a másik TS, és van, amikor rosszat nyomok, és nem azt a választ kapom, amit vártam. -
#19890 Engem nem zavar, néha még jó visszajelzés is :D Meg azért sokan megköszönik ha jelzem, persze 24 órás daytonán köröztek le jó páran , ott nagyon rendes volt mindenki, szólni se kellett mindenki tudta merre menjen :D -
#19889 Es ez hivatalos valasz volt?:) Nem ismerem kuchinsky-t.
Persze ez PC-s szim (meg Linux-os meg MAC-es is:P), de az iR tuti nagyon szeretne ha menne Steam platformon es a ket konzolon is;) -
mumus70 #19888 Az iR face oldalán beírt egy kérdést egy csávó, hogy mikor jön ki konzolra a játék! Jött is rá a válasz hamar: Michael Kuchinsky: iRacing is not going to be on Console at all. iRacing is strictly a PC Sim only. iRacing is state of the art PC Gaming online Only Sim. You will never see it on Xbox or Playstation. Majom! -
#19887 Ez volt a legjobb verseny amit az utóbbi időben láttam, már bánom hogy lefeküdtem aludni, jövőre biztos végignézem :) -
#19886 Elengedes stb. A multkori futam utolso 15 perceben volt egy kis kavar:)
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2016.02.10. 14:46:47 -
mumus70 #19885 Nascarban kifejezetten nem kötelező az elengedés, nincs kék zászló. Én azért ki szoktam menni a felső ívre ha látom hogy gyorsabb valaki, még ha körön belül van akkor is. -
VincentVG #19884 Én is kikapcsolt chat-el megyek... Mondjuk én úgy vagyok vele, h a lekörözés adja meg pluszban a "sava-borsát", foggggalmam sincs hogy enged el... Napersze óriás anyázás is szokott belőle lenni, nade ettől ÉL a dolog. -
#19883 Nálam pl az nem működik, mert kikapcsolom a chatet meg minden ilyet verseny alatt :) Engem eléggé zavar amikor írogatnak rajta, meg egymást idiótázzák anélkül hogy néznének egy replayt. -
#19882 Én jóval előre beírom hogy pass left / pass right aztán onnantól az ő dolga merről kerül ki :D Cikázni nem merek, de van hogy bejön belső ívre hogy kifékez aztán megcsúszik és kiüt engem is.. Sokszor előfordult már ez :D -
#19881 Igen, ez nagyon igaz, sokszor azért ütöttem ki majdnem a lassabb autót, mert hirtelen megpróbált odébbállni. A legjobb amit tehet a lassabb kategória, hogy megy az ívén mindenhol, ha valaki mellé megy akkor meg hagy helyet. Watkins glen egyenes után volt pl, hogy kívülről akartam előzni, egyrészt meg vagyok annyival gyorsabb abban az autóban ülve, meg szeretek kívülről előzni, és hirtelen kirántotta kívülre. -
#19880 Ez a DX11 egyelore "csak" technikai hatter lesz (bar ez az egyik legfontosabb elonye), vagyis jobb es gyorsabb memoria hasznalat, gyorsabb bufferezes, shaderezes stb. Vagyis egyelore, valamivel tobb fps lesz a memoria zabalo palyakon.
De amig rendesen atallnak, amikor mar erdemben is ki hasznaljak (egyszerre tobbfele auto, valodi latvany kulonbseg, uj effektek es dinamika) az meg legalabb 6 honap, de ha iR soon, akkor meg 1 ev is lehet.
Itt logikusan nem "kapkodhatnak", tuti sokan nyomjak meg regi geppen, notebook-kal, DX9/DX10-zel, az 1 eves elofizetesi "szerzodes" lehetosege maitt ugy kell bevezetni, tajekoztatni, hogy amikor fixen atallnak, a DX11 lesz az alap, csak azon erhetok el majd az uj funkciok (pl. rendes multiclass), minnel kevesebb (vagy nulla) embernel NE induljon el;)
Igy a marciusi update-tol ez meg legalabb 9 honap.
Itt semmi nem a kapkodasrol szol;)
Az animacio es az uj utkozes/tores rendszer is evek ota keszul, egyelore van egy uj nyalokas ember;D A hangrendszer vagy 6 eve keszul:P -
#19879 na!!!
ideje! kiváncsi leszek :) -
GeriDoc #19878 Nem kell "udvariasan" elengedni. Én azt utálom a legjobban, amikor leköröznék valakit, és elkezd a saját vonaláról lemenni. Onnantól teljesen kiszámíthatatlan a mozgása. Abszolút felesleges, sőt zavaró. A lekörözött menjen a saját vonalán, aki lekörözi az majd szépen kikerüli, úgyis gyorsabb annyival, főleg egy ilyen multiclassban. De ez az udvariaskodás közbeni cikázás a pályán a legzavaróbb lekörözéskor. Persze nem kell becsukni az ajtót, meg elkezdeni kakaskodni, az a másik fele az idiótáknak. Nem láttam a te ütközéseidet, csak írom, mint sokszor előforduló szitu.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2016.02.10. 07:18:11 -
#19877 Ugy nez ki bevallaljak;) Persze mar 1-2 eve kjeszul, es legalabb 3-6 honapja beta, de a multkori szerver problema miatt felo volt, hogy most is kimarad. Persze, azert piszkalta az ember csoret, hogy ott vannak a gepen a DX11 cuccok, csak hasznalni nem lehet:D
"iRacing DX11 news and Pit Crew animation
iRacing President Tony Gardner announced that the Direct-X 11 graphics engine will be implemented in the next iRacing build this March. Once updated, iRacing will default to the current graphics DX9 engine, but the members will be able to load the DX11 version and go back and forth between the two.
Tony Gardner Quote:
Our major graphics engine upgrade from DX9 to DX11 is going very well although testing and work continues on various odds and ends. The massive list of work we had to do is pretty small at this point. Our current plan for the March build is the sim will default to the current graphics engine, DX9. However we are happy to say you should have the choice to load DX11 in the March build and try it out in your races or testing. You can go back and forth between the two if you want or if any issues with one or the other. Although we have been testing DX11 in Alpha for months we will still consider this role out to members in March to be part of that “alpha” testing process to iron out any issues. Hopefully there are few or none but you will have DX9 to fall back on.
Then our guess is in the June build it will be reversed. DX11 will be the default and DX9 will be the alternative option.
Then late in the year or certainly at some point we will stop supporting DX9 as it is very inefficient to keep developing for both. Additionally, DX9 at that point would be holding us back graphically and performance wise.
We appreciate your patience during this process as we migrated iRacing from DX9 to DX11.
While using the iRacing DX11 version, you will however notice some frame rate improvements at big tracks for example and to a keen eye some things may look sharper but at the start not much will probably look any different. The job was to port from one to the other utilizing current graphics development. The next step would be to take advantage of the better engine graphically.
Shawn Nash Quote:
The march testing release of DX11 most likely will not include any Oculus Rift support – although we have been working on it! It doesn’t seem likely it will work fully enough by then. It shouldn’t be too long though until it’s ready.
The DX9 version will likely remain linked against the same Oculus SDK as it is now (I think that’s 0.4.2?). We really can’t bring DX9 forward because the newer Oculus SDK’s have dropped DX9 support, so DX11 support can’t come soon enough.
Furthermore, the iRacing staff is also working on a new development video that will show us the progress made on the iRacing animated objects such as the pit crew. Dave, who is the new iRacing animator, lets us have a sneak peek at the work in progress. The full development video will be published somewhere later this week." -
#19876 Azért nekem volt már pár olyan hogy egy ford GT vagy egy DP udvarias elengedésem közepette belém repült :D -
#19875 Vigyázz, multiclass, én úgy értettem hogy kategórián belül! :D Persze ha a DP-vel mész, akkor csak rajtad áll, mennyire ügyesen kerülöd el a többieket. -
mumus70 #19874 Akkor az simán jó lesz SR növelésre! -
#19873 -
#19872 Kéne valami ami népszerűbbéteszi, mert szívesen mennék benne a következő szezonban, de átlag 4-5 emberrel versenyezve semmi értelme. -
#19871 Ezt szomorúan hallom, pedig egyik kedvencem -
#19870 Tony Gardner azt írja a fórumba az imsa nem fog változni autók terén. Ami azt jelenti nem lesz a következő szezonban sem több ember benne. -
#19869 Még egy ilyen fos törésmodellt ami itt van. OW autóval hátulról úgy megy rajtam át a paraszt, mintha nem is látna, az ő kocsijának, ami amúgy első kerékkel talál el semmi baja, és simán befejezi a versenyt, én meg azért küzdök hogy eljussak a boyig anélkül, hogy kiütnék valakit, mert egyenesen menni is lehetetlen, nemhogy féktávok meg kanyar. -
Morgolodo #19868 Hm, jónak tűnik, köszi.
Utoljára szerkesztette: Morgolodo, 2016.02.08. 18:47:00 -
ozoli78 #19867 mán be kellet üzemelnem a céges laptopot is :D -
GeriDoc #19866 -
ozoli78 #19865
Real timing dashboard
Utoljára szerkesztette: ozoli78, 2016.02.08. 18:42:26 -
GeriDoc #19864 Alul meg max. a középkonzolból veszít. Egy dimbes-dombos pályán, vagy oválon jobb ez így, hogy a felső részt látja. -
mumus70 #19863 Ha középen osztod el a magasságot, úgy nem lenne jobb? Nem egyszer veszítenél nagyobb részt, hanem kétszer kisebbet? Ha érted mit akarok mondani? :D Vagy alul hozni szintbe, az égért nem annyira kár.
Utoljára szerkesztette: mumus70, 2016.02.08. 16:55:13 -
ozoli78 #19862 köszi:D
viszont rám szóltak, hogy jelöljem már ki a 3 monitort:D
150fov
170 fov
Utoljára szerkesztette: ozoli78, 2016.02.08. 14:16:48 -
VincentVG #19861 gratula, jól néz ki!
3 monitornál személyes tapasztalatom, h 100hz+ felett kompromisszumos.. (980Ti-vel is)
lehet h mostmár én is csak 60Hz-est vennék... De amióta 100Hz-en játszok egy ideje.... fájna a visszalépés.
u.i. naugye h jó az a Z4! :)) -
#19860 na akkor felkeresem, bár nem nekem kell most :) -
ozoli78 #19859 Végre sikerült egy ugyanolyan monitort vennem mint a baloldali.
Azt kell ,hogy mondjam nagyon jó lett ,persze ahhoz képest amennyibe került :D
Előbb utóbb ugy is 3x24 Fullhd lesz ,de addig el leszek úgy érzem.
19" 24" 19"
Utoljára szerkesztette: ozoli78, 2016.02.08. 11:51:53 -
ozoli78 #19858 Ha iracers ligatagságot befizeted akkor régen kaptunk 50% os kódot
Keresd meg Papp Atit