iRacing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neha bejon az oldalt, gondolom, most hogy igy elcsusztak estere (ott a munka ido vege, delutan), razuhant mindenki aki el es mozog;D Ezert szoktak hajnalban (naluk) kezdeni a leallast es a zupdate-et.
Amit kiszurtam, hogy Nurburgringhez van Müllenbachschleife nyomvonal is, azt szerettem a GTL-ben😛
Amit kiszurtam, hogy Nurburgringhez van Müllenbachschleife nyomvonal is, azt szerettem a GTL-ben😛
tavaly karácskor is volt elvileg credit akció......
mondjuk én kaptam kreditakciót úyhogy nem panaszkodok... mert a vett accountomon volt 40 dollár , abból hosszabbítottam 1 évre , de elfelejtették levonni (csak 9 dollárnyit húzott le a bankártyáról) 😊 abból vettem é pár pályát h mehlegyen a 40 tartalom így azt már 25 %kal adták ( a rohadékok ekkor már levonták, pedig már beleéltem magam h végtelen kreditem van😊 )
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.12.08. 23:08:15
mondjuk én kaptam kreditakciót úyhogy nem panaszkodok... mert a vett accountomon volt 40 dollár , abból hosszabbítottam 1 évre , de elfelejtették levonni (csak 9 dollárnyit húzott le a bankártyáról) 😊 abból vettem é pár pályát h mehlegyen a 40 tartalom így azt már 25 %kal adták ( a rohadékok ekkor már levonták, pedig már beleéltem magam h végtelen kreditem van😊 )
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.12.08. 23:08:15
Release notes.
Talán évek óta ez a legnagyobb update😮
Utoljára szerkesztette: zzeN, 2015.12.08. 23:08:57
Talán évek óta ez a legnagyobb update😮
Utoljára szerkesztette: zzeN, 2015.12.08. 23:08:57
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
En is az olcso kreditre vartam, de nem nagyon akart lenni😉 Talan csak jovo tavasszal, ebben az evben is akkor volt (akkor vettem). Meg van belole ~30$ (most nem tudom megnezni😄D), abbol eppen/majnem kijon a 3 cucc (Nurb, Nord, McLaren), de lesz meg egy oval palya is, ahhoz kell meg egy tizes😉
Megnézem majd, hogy a skippyhez meg caddilac kupához kell-e vmi pálya az eeljén, hogy meglegyen a 8 futam, ha nem akkor nem veszek semmit. Már csináltam táblázatot, hogy mikbe indulnék, azokhoz mi van meg, meg mit kéne venni, szóval már megvan nagyjából mik lesznek új pályák nekem.
mekem se lesz új tartalom egyelőre (bár a Nord részen gondolkozok), de azért játszottam volna egy kicsit...
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.12.08. 22:37:42
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.12.08. 22:37:42
mindenki elsőnek akarja megvenni az új cuccost? 😄
Tölt de nem jön be még semmi se😊
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
log in 😊
Az egy dolog, de ma hoztam haza a T150-et és nem tudom kipróbálni<#idiota>#idiota>
Másik játékot meg ezért nem akarok feltenni.
Másik játékot meg ezért nem akarok feltenni.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
amúgy menni fog , mert az is ott van az új minimum követelményke közt h 2016 március 14-ig még támogatják a 32 bites windowst is (utána csak 64 bit) szóval a 4 giga elég lesz addig
kiderül nem soká...
amúgy nem itt mondta valaki h milyen jó az Ir-ben h minden megy flottul... jön az update tökéletesen stb...csoda ha ma el indul megint a szolgáltatás, közben meg itt ketyeg az előfizetésem😊
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.12.08. 21:12:27
amúgy nem itt mondta valaki h milyen jó az Ir-ben h minden megy flottul... jön az update tökéletesen stb...csoda ha ma el indul megint a szolgáltatás, közben meg itt ketyeg az előfizetésem😊
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.12.08. 21:12:27
Our engineers are reporting we'll need an extra hour or so of downtime from the original estimate. Sorry for the delay.
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Most már jó updatet is dob fel , lehet tölteni ....
U.i. Most szedjétek , mert jó sebességgel jön ( 4 Mb/s )
Utoljára szerkesztette: Marcinko, 2015.12.08. 18:10:25
U.i. Most szedjétek , mert jó sebességgel jön ( 4 Mb/s )
Utoljára szerkesztette: Marcinko, 2015.12.08. 18:10:25
Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.
Egy órája is bejött már, csak nálam szét van csúszva a letöltő táblázat, várok még inkább.
A Memeber Site meg NEM, de ugy nez ki a Download resz mar megy (legalabbis az oldal bejon, tesztelni nem tudom, meg irodaban vagyok;P).
Arra lenne jo, ha tobb kepet "kell" betenni, ami nagyobb meretu, akkor nem egymas ala pakolgatja full szelessegben, hanem ilyen kicsi nezokepnek, amit nagyitva lehet lapozgatni.
Persze a lentinek semmi ertelme, mert eeve egy jol hasznalhato, normalis galeriabol (F😎 vannak a kepek, egyszerubb lenne odalinkelni, es ott nerzegetni, az legalabb "keszulek" barat😄DD
Mondjuk ugy, hogy eppen unatkoztam, es ki akartam probalni, mi lenne ha... ;DDD
Persze a lentinek semmi ertelme, mert eeve egy jol hasznalhato, normalis galeriabol (F😎 vannak a kepek, egyszerubb lenne odalinkelni, es ott nerzegetni, az legalabb "keszulek" barat😄DD
Mondjuk ugy, hogy eppen unatkoztam, es ki akartam probalni, mi lenne ha... ;DDD
Jah, asztalnezettel neztem , persze .
Amugy mire jo ez 😊)) ?
Amugy mire jo ez 😊)) ?
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Amugy a f*sz*tol messze van, mert eleg nagy barkacsolas😉
Alapbol nem lenne vele gond, mukodik, csak valamiert a forum engine, miutan megneztem egy kepet es visszalep a topic-ba, minden kep linkhez hozzafuz egy stilust, amivel szet is tordeli az egeszet. Igy massziv ganyolas kellett, hogy utana se essen szet, de emiatt meg a hozzafuzott (ele, utan, kozbe) szovegezes szar😉 Vagyis egyelore csak keppel mukodik😉
Alapbol nem lenne vele gond, mukodik, csak valamiert a forum engine, miutan megneztem egy kepet es visszalep a topic-ba, minden kep linkhez hozzafuz egy stilust, amivel szet is tordeli az egeszet. Igy massziv ganyolas kellett, hogy utana se essen szet, de emiatt meg a hozzafuzott (ele, utan, kozbe) szovegezes szar😉 Vagyis egyelore csak keppel mukodik😉
Nincs telefonom, nem tudom megnezni, de szerintem te nem a mobilos feluleten nezed (http://m.sg.hu/listazas.php3?id=1102651213) 😊
Megy ez telefonon is , fas.a ! 😊
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
* Irtam egy galeria funkciot a topic-hoz, az alap fancybox-on alapszik, meg beta, ha valami gaz van szoljatok😉 Telefonon tuti nem mukodik, mivel ott nem huzza be a topic sajat kodjait!
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.12.08. 01:08:03
én mindig csinálom ezeket, de eddig soha semmi nem esett le 😄 bár most még festést is csinálok 28.-ig 😄
Virtual SimRacing
a TP es festés nem takarja el a gyárit illetve szerintem ök nem szerveren nézik vagy ha igen TP t nem használják
tehát gondolom én hogy ök azt látják mikortol van beállítva a szponzor és hány futamot mentél ,szerintem
Laci valoszinü jol tudod mert egy festésemet sem látom 😞 fasza lehet vissza töltögetni szerencsére meg vannak a mappámban
tehát gondolom én hogy ök azt látják mikortol van beállítva a szponzor és hány futamot mentél ,szerintem
Laci valoszinü jol tudod mert egy festésemet sem látom 😞 fasza lehet vissza töltögetni szerencsére meg vannak a mappámban
hamarabb lesz ötösöd a lottón😊
"csak ott annyi kreditet lehet nyerni, hogy fullos legyen az accountod " és ez mit jelent emberi nyelven?😊
December végéig 10 official versenyen kell elindulni úgy, hogy fő szponzornak a thrustmasters van kirakva, és akkor van eséyled, hogy nyerj egy kormányt. Illetve még fut az iAnalyze cucc is, ugyan ez a felépítés, csak ott annyi kreditet lehet nyerni, hogy fullos legyen az accountod. Kár, hogy a 13. héten csak olyan autóval lehet menni ebbe, ami nincs meg nekem, így még a pici esélyem sincsen a nyereményre 😄
Az úgy jó lenne, mert még a 13. héten kellene menni iAnalizy-os festéssel a to full creditért. Annyi, hogy ott van invalidba, azt nem tudom, hogy ilyenkor mi van.
nem úgy van most h minden festés elveszett a TP-ről... tehát ha nem töltöd fel újra a festésedet akkor nem tudsz azzal menni vagy nem?
Nem tudom most milyen de elvileg tudod törölni,ha nem akkor töröld a dokumentumok/iracing/paint/auto mappábol
de azok akkor is fogják látni ha már mentél velük egy versenyen
de azok akkor is fogják látni ha már mentél velük egy versenyen