25347
  • bardocz
    Huttunak bármit adsz ott lesz. Most is ment az, hogy na majd a dinamikus időjárás jól kicseszik vele, ja, nagyon..:D
  • oneal1
    ezt elvetném!

emlékszem a granprix legend időkre. Mindig az ő setupjaival lehetett a legjobb időket menni!
  • mumus70
    Tegnap hallottam: Azt vágjátok hogy a Pro szériákban nagyobb részt a játékosok számára egy külön stáb gyártja a szetupokat? Pl Verstappennek a saját real F1 mérnökei! Lehet magától sehol nem lenne a Huttu gyerek.....
  • Alexease
    Elvileg ki lehet rakni, mar terveztem, de nem volt idom foglalkozni vele.
    Szukseg lenne a cimekre ha ezek fix csatornak, megnezem, lehet-e API-bol valamit automatizalni (ha indul valami kozvetites, amig elo addig kiirja, villog, link van rajta ilyesmi).
    Ha nincs API, nem fix a csatorna, nem tudom bedrotozni vagy hasonlo, akkor ossze tudok dobni egy form-ot, amit annak kellene kitolteni/bejelolni aki eppen stream-mel.
  • ozoli78
    Alex
    Nem lehetne ide fölűlre kirakni a iracing streameket?
    Mostanában streamelnek egy páran és aki live azt ki irná.
    Nem tudom ez egyáltalán megoldható e?
  • ozoli78
    Ok sejtettem :)
    Ezek a nick nevek mindig megkavarnak
  • oneal1
    köszi! :)
  • GeriDoc
    Az egyik open-nek most lesz vége ezen a héten, a másik (a Daytonás ) az jövő héten indul, és már kirakták. Igazából az lesz egy komplett bajnokság open setuppal, truckokkal. Nem szezon bajnokság, hanem egész éves bajnoki, novemberben lesz vége. A fix setupos szezon bajnoki naptárat meg a 13. hét végén rakják majd ki. (Gondolom open setupos szezon bajnoki így nem lesz.)
    Amúgy mivel most lesz a Daytona 500, így ha megnézed jövő héten minden autóval Daytona lesz.
    Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2016.02.14. 10:49:44
  • oneal1
    jah, Tomi vagyok, mentünk együtt párszor :)

gyakorolni azért akarok hogy legyen rutin
  • ozoli78
    nem nagyon gyakorlok
    national-en jol lehet SR t gyüjteni csak nagyon kell figyelni a gumikra
    nem vészes a mezőny
  • Alexease
    iRacing Pit Work WIP 2.0 :)
  • oneal1
    egy cipőben járunk ugye, én is most álltam neki az oválnak :)

már csak azért is elengedem a gyorsabbat mert különben én is lassulni fogok.

közben már C 3.4 nél járok, szóval B-t még megcsinálom.
    Már csak minél többet kéne menni! NEm értem amúgy hogyan megy ez. pl nascar class C ből van 3 verseny.
    sima és fix setup-os oké, de van egy daytonas verseny is most amire még nincs semmi event.

Bár lehet csak várni kell, az időpontokat nem néztem :D

Amúgy most ezen a national-en érdemes minél többet gyakorolni?
  • Alexease
    Az oval masvilag, ott meg korhatranybol is lehet nyerni. A szabalyok miatt (sarga, pit, luckydog stb.) barmi megtortenhet.
  • ozoli78
    És oválban az a normális.
    Elkezdtem oválozni , ma utso versenyen összetőrtek 20 körben kereket cseréltem elindultam mint a szél szépen huzodtak félre hiába én voltam a lekörözött.
    Utolértem az egy kettőt csatáztak, a második szépen félre huzodott de az első nem ,2 körig követtem aztan rámhuzta ki is forgott szépen ahogy kell, nem direkt volt égett is a pofám ,en voltam az a bizonyos köcsög lekörözött.
    Írtam is neki, hogy sajnálom nem volt szándékos.
    Nekem is fura ez a blokkolás de oválban ez van, ha valaki gyorsabb elengedem, es ha elkoptatta a gumijait vissza előzöm.

• Alexease
    Meg mindig sokkal jobb, mint a masik fajta, aki 10 kor utan megunja es neked megy;)
  • mumus70
    Hallod, ezektől annyira kivagyok!!!! Jön mögöttem hol 2 mp-re, hol 0,4-re, az egyenes részeken mindig elnyúlok, az ovál részen meg követ 0,3-ra, és ez így megy 50 körig. Meg se próbált még csak bebújni sem, igazából messze volt ahhoz mindig. Erre ahogy vége a futamnak, rám ír priviben kékkel, hogy lefordítva: miért blokkoltam egyfolytában egész futam alatt, hogy képzelem??? Érted! Megint a kedvencem: BLOKKOLOM ba..eg !!!!!!!!!!!!!!!! Hát miből gondolják ezek a sutyiban amerikai pitét szexuálók, hogy mögém jön, én meg udvariasan félrehúzódva elengedem?????????????? Hát tényleg már kiakaszt......
  • lac coo
    óÓÓ DEHOGYNEM..hÁNYSZOR TOLTUK LE EGYMÁST A KERÉKVETŐRŐL rf-BEN ...:d
  • Norbi1990
    Azért szerintem mindenki ha a saját gyerekéről lenne szó megtenné ugyanezt :)
    Respect, hogy feláldozta az SR-jét :D
  • mumus70
    Na ez a különbség közte, és bármelyikünk között! Ki állt volna meg???? Ott lenne hagyva a picsába, és mindenki örülne hogy ölébe pottyant még egy helyezés! És biztos vagyok benne, hogy ezt realban is gondolkodás nélkül megtenné, eddig ő volt a legemberibb versenyző az akkori mezőnyben! Aki akár képes volt zokogni is a dobogón, őszintén, és teljes szívből! Sajnálom hogy Schumi mellett töltötte a fénykorát, rosszkor volt rossz helyen, megérdemelt volna egy VB címet! Hatalmas TISZTELET!!!!!!
  • bardocz
    Annyira vicces amikor ebben az autóban a benzinnel szenvednek az emberek. 4 litert lehet a maxhoz képest kiszedni, ami még elég, égvilágon semmit nem számít.
    Amúgy mentem ellene egyik versenyen, és előtte végeztem fél perccel
  • hungary27

• Alexease
    Inkabb arra probaltam celozni, hogy ez is eleg profin ki van talalva, nem csak 1 anim, hanem jo sok fele elagazas van benne, sok az interakcio, helyzettol fuggoen:) Egy ilyen nyalokas ember anim egyszeruenk tunik, de ha normalisan meg akarjak csinalni, akkor mar durvan bonyolult lehet ez is. A videoban benne van, hogy tavol all meg az auto es integet, jojjon kozelebb, van tuti van benne meg jonehany lehetoseg (elnezve az abrat, reszletesen nem vizslattam). Pl.: tul megy az ember (elugrik), elmegy a box mellett, tul oldalt/kozel all meg, el akarja utni (:D), rossz helyre all valaki stb.

Tuti sokan aggodnak, hogy miert csak ez, miert nincs rendes full pit szemelyzet, de igy elnezve, ilyen szinten nem egyszeru. Erdemi versenyben, valoban ez a legfontosabb, sokat lehet nyerni es veszteni rajta. A pit szemelyzet valoban csak "csicsa".

Ha jol lattam, lesz kozonseg is (egyszer), az azert "egyszerubb". Bar oda sem art minimalis interakcio: acsorog, integet, balesetnel vagy ezlozesnel orul vagy fogja a fejet stb. (lasd. Codies, es ot esoben meg az esernyot is eloveszik:P):)
  • bardocz
    Jaja, de még így is egyszerűbb, mintha case-ekből meg if-ekből kéne összerakni szövegesen :D
  • Alexease
    3:25-nel az a node-script abra eleg "egyszeru", mennyi mindent kell "csinalnia" helyzettol es esemenytol fuggoen;)))
  • mumus70
    Nagyon vagány! :D
  • bardocz
    Ennek örülök, hogy mutatja mikor kell megállni, volt már hogy ezen ment el egy hely.
  • Alexease
  • GeriDoc
    Arra, igen. Kemény a cucc.
  • VincentVG
    wow de szép.. mire megy rá? opensimwheel??
  • ozoli78
    van aki már nagyon készül a Merci érkezésére
  • bardocz
    Nissan-t csinálják meg, akkor biztos a BSS-ben kötök ki :P
  • mumus70
    Brutális egy jószág ez....
  • hungary27
    Chris Mies és René Rast délután hostolt pár futamot Bathursben, márciusban már nem kell nekik a bömöst használni.

• mumus70
    Ha menet közben a jobb felső sarokban az L csíkban piros lesz a sáv, és elindul felfelé, akkor kezdj el imádkozni! Egy ideig tűri, és visszajön, és jobb esetben hátul találod magad egy kör hátránnyal....
  • oneal1
    érdekes, bár akkor lehet pont akkor ment el... mert ahogy kiléptem nézni hogy mivan volt net....

na mindegy, remélem most láttam ilyet először és utoljára
  • bardocz
    Szar a neted és ledobott. Nekem volt már. Mondjuk ehhez eléggé el kell mennie, hogy ez legyen.
  • oneal1
    receive throughput fell to unaccepted level

ez mi? még soha nem kaptam ilyen üzit
  • mumus70
  • mumus70
    Azért a falaknál benne hagyogatott fél fél centiket még....
  • bardocz
    Amúgy emlékszek volt itt valaki a fórumban, aki talán Yvan Mullert leamatőrözte, mert egyik V8 futamon bal lábbal fékezett :'D Bourdais is indult akkor, meg több ember még más sorozatokból.