iRacing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akinél azt írja hogy le kell tölteni a szoftvert, a címsorból törölje ki a https-ből az s-t, és jó lesz!
A kombinalt resz ugy mukodik, miutan megvetted a ket palyat (Nutb, Nord), utana azonnal jon egy update, amivel letolti a plusz kominalt nyomvnalakat is.
Nem inditottam el, talan majd este, valszeg/remelem elindul 4Gigan is😉 Egyedul biztos, 60 autoval nem is tervezek probalkozni😄
Nem inditottam el, talan majd este, valszeg/remelem elindul 4Gigan is😉 Egyedul biztos, 60 autoval nem is tervezek probalkozni😄
Csak délután tudom kipróbálni. A VLN hogy van megvalósítva? Elvileg ahhoz két külön tartalom kell, nem?
6 giga ram minimál igény tényleg valós? 😄
6 giga ram minimál igény tényleg valós? 😄
Van valaki, aki esetleg hozzám hasonlóan PayPal-al regisztrált/próbált volna regisztrálni? Hiába a PayPal-os fizetést választom, állandóan bankkártya adatot kérne a nyomorultja, holott van a PayPal számlámon elegendő pénz az 1$-os ellenőrzéshez is, meg az 1 hónapos előfizetéshez is....
Meg nem probaltam/neztem.
Korabban ugy ertelmeztem, hogy folyamatos lesz a Nord hotlap, vegig a szezon kozben, barmilyen autoval. Jelenleg meg ugy latszik, csak GT3-mal lesz, egesz szezonban (vagy csak 6 hetig?!).
Az elso jobb lett volna😉
Korabban ugy ertelmeztem, hogy folyamatos lesz a Nord hotlap, vegig a szezon kozben, barmilyen autoval. Jelenleg meg ugy latszik, csak GT3-mal lesz, egesz szezonban (vagy csak 6 hetig?!).
Az elso jobb lett volna😉
Bar elkerik az arat a palyaknak, de azon felul hogy szken, reszletesek, igenyesek es szubjektiven szepek, legalabb a nyomvonalakba is odateszik magukat😉
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.12.10. 09:53:14
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.12.10. 09:53:14
Most valoban megy, bar vaszleg meg dolgozgatnak rajta. Meg tudtam venni a cuccokat, le is toltodott, es meg mindig mukodik😉 Elinditani most nem fogom, talan majd este.
amúgy most ez hogy van? a nordos hotlapon nem csdak egyedül van a pályán az ember ugye?
illetve ilyen csak most van a 13.hét miatt vagy lesz normál hetekben is?
illetve ilyen csak most van a 13.hét miatt vagy lesz normál hetekben is?
Regebben volt tartalom elovasarlas. Ertelme nem volt, mert nem adtak olcsobban, elobb sem kapta meg az ember, max az erzes miatt, ami... mit tudom en mire jo😉))
Az majd jovoheten (vagy amikor elindul a szezon elso hete). A 13. heten (ha eppen mukodik😛) hivatalosan meg lehet javitani az SR-en es egyebeken.
Remélem azért nem fogy el minden az első nap...... ,<#idiota>#idiota>
Marad későbbre is a pályákból és a kocsikból....
Marad későbbre is a pályákból és a kocsikból....
nekem most bejön az oldal éppen 😊
amúgy a promócióknak nem kellett volna aktiválódni?
vagy azt csak kedden majd?
amúgy a promócióknak nem kellett volna aktiválódni?
vagy azt csak kedden majd?
!Forza Ferrari!
Azóta sem változott. Én is bevásároltam és míg települt megrogyott. Remélem estére azért már használható lesz, mert ha nem.... akkor nem.
Feléledt a csoda, meg is tudtam venni amit akartam.
szerk.: Eddig tartott😊
Utoljára szerkesztette: zzeN, 2015.12.09. 23:55:25
szerk.: Eddig tartott😊
Utoljára szerkesztette: zzeN, 2015.12.09. 23:55:25
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Gondlomtam berakom, igy latni, ha lesz valami valtozas;DDD
De valami szettolja ezt a sz*rt, meg hegeszteni kell rajta😛
De valami szettolja ezt a sz*rt, meg hegeszteni kell rajta😛
Remélem maradt még Nord!
Mindegy végülis... Most addig sikerült bent lennem, hogy megvegyem az újdonságokat, szerencsére töltöm is ezeket, majd a hétvégére talán helyre áll a rend is 😊
Védelmükbe legyen szólva, hogy itt most a felület nagy újításokon megy át. Lásd Sector3 vs R3E: minden nagyobb update után 3-5 napig döglődik az oldal, pedig ott elvileg csak content-eket tolnak bele.
Az normális, ha azt írja hogy lényegében nincs telepítve a gépre az IR? Minden frissítés lejött, de le kéne még töltenem magát a szoftvert is. Mással is előfordult ez?
Eddig! <#falbav>#falbav> Na, majd holnap(után?).
Igazabol meg lehet forditani a "problemat": az user-ek idegesek mert nem megy a "jatek", de milyen idegesek lehetnek most az iR-nel, hogy eppen a "nagy premier" update-re (Nurburg, Nord, McLaren, uj szerverek, nagyobb update) pusztult meg eloszor igy a rendszer😉
Egyszer elfogok menni egy ilyen nyilt napra. Autoval vagy motorral,de menni akarok rajta 😄
Juppiiii, hasít!
Azert mindenkinek mas az ingerkuszobe. A versneyzessel, az akciokkal es kedvezmenyekkel az eves elofizetes ingyen van, es meg marad is, "csak" a tartalomra kell kolteni (bar az sem keves), de azert megis csak "jatek", aki ugyan ugy szeret, hasznal egy masikat (is), annak azert sok.
Persze egy folyamatos AC sem olcso, az is kijon majd evente +50-60$-bol (bar ott nem kotelezo megvenni a DLC-ket).
Persze egy folyamatos AC sem olcso, az is kijon majd evente +50-60$-bol (bar ott nem kotelezo megvenni a DLC-ket).
ettől függetlenül akarhatok jót nektek😊
ha egy hétig nem lesz azt is túlélem😊
mint írtam Prémiumszolgáltatásnál ez alapnak kellene lennie...ahogy általában alap is...
mondjuk a bizniszüket nem tudom mennyire rontom azzal h én használom is az accot és nem megy az enyészetbe... csóró vagyok úgyhogy nem úgy műkszik h ha nem vásároltam volna accot akkor orrba -szájba vásárolnék...gyak a lehetőség miatt viszont fogok költeni náluk...
főleg h akitől vettem az még a 9 dollárt se volt hajlandó kifizetni az 1 éves hosszabítára... szóval szerintem annyi történt h mivel én megvettem így nem buktak 1 előfizetőt...
na mindegy ha nem kapunk csontot akkor sincs semmi baj ...
azért egy példát mondok: még itthon kis hazánkban is van olyan h ha pl nincs internetem 1-2 napig az ő hibájukból akkor bizony kapok ezt-azt...mert iillik adni...
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.12.09. 20:44:49
ha egy hétig nem lesz azt is túlélem😊
mint írtam Prémiumszolgáltatásnál ez alapnak kellene lennie...ahogy általában alap is...
mondjuk a bizniszüket nem tudom mennyire rontom azzal h én használom is az accot és nem megy az enyészetbe... csóró vagyok úgyhogy nem úgy műkszik h ha nem vásároltam volna accot akkor orrba -szájba vásárolnék...gyak a lehetőség miatt viszont fogok költeni náluk...
főleg h akitől vettem az még a 9 dollárt se volt hajlandó kifizetni az 1 éves hosszabítára... szóval szerintem annyi történt h mivel én megvettem így nem buktak 1 előfizetőt...
na mindegy ha nem kapunk csontot akkor sincs semmi baj ...
azért egy példát mondok: még itthon kis hazánkban is van olyan h ha pl nincs internetem 1-2 napig az ő hibájukból akkor bizony kapok ezt-azt...mert iillik adni...
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.12.09. 20:44:49
En nem hinnem hogy ok igy fogjak fol ezert is hagyjak ezt.De ez igy jo is.
Mert gondolom latjak mennyien vannak inaktivak es ha valaki nem hasznalja az nem is költ rá de ha jon egy vevő az legalabb tovabb fizet elő es veszi majd a tartalmakat.
Mert gondolom latjak mennyien vannak inaktivak es ha valaki nem hasznalja az nem is költ rá de ha jon egy vevő az legalabb tovabb fizet elő es veszi majd a tartalmakat.
Az a helyzet hogy mindig dobnak csontot.
Ha 1 eves folyamatos elofizud van kapsz 5 dollart.
En 2 eve tolom es szerintem ennyi belefèr.
Nekem volt olyan hogy megvettem a dw 12 de meggondoltam magam vissza adtak az arat ugy hogy a 11.95 bol lejott 25 % de vissza a teljes arat .
Ez egy minden tekintetben nagy update ,ez benne volt hogy ez fog történni .
Ha 1 eves folyamatos elofizud van kapsz 5 dollart.
En 2 eve tolom es szerintem ennyi belefèr.
Nekem volt olyan hogy megvettem a dw 12 de meggondoltam magam vissza adtak az arat ugy hogy a 11.95 bol lejott 25 % de vissza a teljes arat .
Ez egy minden tekintetben nagy update ,ez benne volt hogy ez fog történni .
Laci ne haragudj, de pont te vagy az, aki meglévő accot vett töredék áron, és voltak/vannak olyan jó fejek, hogy átírták a nevedre az accot, holott tudják, hogy az ő bizniszüket rontod ezzel. Gondolom jobban esik, hogy spóroltál 100 000,- Ft-ot, mintsem hogy most nem tudsz 2 napig menni.<#whatever>#whatever>
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.12.09. 20:32:52
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.12.09. 20:32:52
Alapbol neha vaskalaposak, szigoruak a szerzodesek es egyebek, talan az is benne van, hogy a 13. heten elofordulhat ilyesmi, de mivel ilyen meg sose volt, talan/valszeg kitalalnak valamit. Ha elhuzodik meg egy-ket napot, a legegyszerubb, ha hozzatolnak meg egy 13. hetet, tesztnek sem art, es mindenkinek hozzacsapnak 1 hetet az elofizetesehez (talan ez a legegyszerubb).
Persze ertheto stb...
En csak annyit mondok ,h ha mar igy alakult akkor egy szolgaltazonak illik valami csontot dobni a kenyelmetlensegert...szerintem is premium szolgaltatast kapunk amugy...meg is fizettetik velunk...
Pl olyasmire gondolok h megcsinalhatnak most is a kredit akciot 😊
Vagy adnak par dollar kedvezmenyt aki megveszi mindket nurburgringet...
Nem a par szaz forint a lenyeg...hanem a gesztus jol esne ha mar fizetjuk nekik az"adot" h barmikor jatszhassunk
En csak annyit mondok ,h ha mar igy alakult akkor egy szolgaltazonak illik valami csontot dobni a kenyelmetlensegert...szerintem is premium szolgaltatast kapunk amugy...meg is fizettetik velunk...
Pl olyasmire gondolok h megcsinalhatnak most is a kredit akciot 😊
Vagy adnak par dollar kedvezmenyt aki megveszi mindket nurburgringet...
Nem a par szaz forint a lenyeg...hanem a gesztus jol esne ha mar fizetjuk nekik az"adot" h barmikor jatszhassunk