25347
-
ozoli78 #20017 szerintem még sehol -
#20016 srácok a következő szezon versenynaptárait hol lehet megnézni? -
#20015 :DDDD -
ozoli78 #20014 azért várjuk ki a végét -
Utoljára szerkesztette: hungary27, 2016.02.23. 20:21:55 -
#20012 Jó kép, de abból a piros csíkból egyből rájönni, hogy ez az iracingből van. -
#20011 nekem fura, hogy egyszerre jön az audi meg a merci is :) -
ozoli78 #20010 -
#20009 Alex nagyon jó lett a banner és a Youtube belinkelése
DANKE
U.i. Engem a 4 karikás verda jobban érdekel
Utoljára szerkesztette: Marcinko, 2016.02.23. 18:48:24 -
ozoli78 #20008 SoonSoonSoonSoonSoon
Utoljára szerkesztette: ozoli78, 2016.02.23. 18:20:05 -
Dzsidzsi32 #20007 Eladó
Nem tudom ,hogy a fórum szabályzat engedi e,de ezt beraknám ide. Eladóvá vált a cockpitem. Persze nem fejeztem be a szimulátorozást,csak másik lett :)
Utoljára szerkesztette: Dzsidzsi32, 2016.02.23. 11:45:23 -
#20006 Megyek is gyorsan egy daytonát jól belöketem magam a célba -
#20005 A draft a lenyege, anelkul eselytelen (legalabbis speedway-eken). Es eppen emiatt, hiaba egyeni helyezesekert megy, megis "csapat jatek". Egy jo paros-trio-vonat sokat tud hozni, akar egy kor alatt is. Persze ehhez kell(ene) az osszeszokottabb, egymast jobban ismero mezony is, ugy jobban lehet tudni, kitol mit varhat az ember, milyen gyors, mivel probalkozhat stb. -
mumus70 #20004 Egyébként rohadtul érdemes jól begyakorolni, néha én is találtam profi társat, kérdés nélkül mögém jött és feltaszigált mindkettőnket a mezőnyre, marha sokat lehet vele nyerni ha ésszel csinálják.
Utoljára szerkesztette: mumus70, 2016.02.22. 12:54:19 -
mumus70 #20003 Sajnos volt már hogy Division bajnoki címem ment el ezen, 3x fogtam ki hasonló társaságot, mindenkit sorra mészároltak le, a riválisom meg az utána való következő futamokon amik nekem már éjjel lettek volna meg hajnalban, sorra szállította a pontokat a normális mezőnyben...... El is csíptem a YT-on az egyik Szergej onboardját, hát visítottak a röhögéstől, amikor mögém került körhátrányban, már előre szólt a többieknek: ááá kszaba! Kszaba kápút! pfffff -
#20002 Multkor nezegettem kozvetiteseket, tesztnek kelett valami. Oroszokat fogtam ki, valami csapat, folyamatosan beszeltek, 5 percenkent valtogattak szervereket, max 1 kort birtak, tortek-zuztak-kicsusztak, jokat rohogtek a baleseten, aztan mentek egy masik furtamra, gyakorlasra, akarhova. Mintha valami lovoldozos jatek szerverein szorfoznenek, gondolom egyutt akarnak okorkodni, a tobbi ember csak toltelek. Totalisan nem erdekli oket az SR, IR a helyezes, semmi. Ez csak buli, iszogatnak, dumalnak, okorkodnek.
Persze ezeket nem lehet kizarni, nem szandekosan tornek, egyszeruen csak leszarjak, komolytalan, "jatszanak". Az hogy kozben masnak turjak szet a versenyet, az eszukbe sem jut. Meg gondolom, le is szarjak;) -
#20001 Itt jobban latni:
-
#20000 Foleg a mostani Daytona verseny utan, amiben Hamlint kicsit/nagyon segitette a befutonal a draft, a hatulrol kis lokes, es persze hogy "befurta magat" Kenseth melle, aki alig birta osszeszedni az autot, es "bukta" a versenyt;) Az ilyenekbol "tanulnak", hogy akkor ilyet is "lehet". Persze, igazabol nem volt szabalytalan, de a szimekben erre azert mindig ratesznek egy lapattal.
-
mumus70 #19999 Csak draftingolni szeretnének az egyenesben biztos. -
#19998 ugye?
ez valami borzasztó!
de nyugtassatok meg hogy valami helyi mumus :D -
#19997 Én is 3,67-es SR-ről 1,18-nál járok pár futam után :D Néha sima egyenesbe úgy megtudnak lökni hogy a végére 12x-em van -
#19996 ez a truck C fix Daytona-ban mindig ennyire szar volt?
10 ből egy versenyen nem mondhattam el hogy ne basztak volna ki.....
Az idióta barom a rajt után már simán rányom az előttem levőre, nem ér rá még 25 kör alatt. Megőrülök :D -
mumus70 #19995 Nagyon jó ötlet, és fejlesztés! Csak mindig megijedek amikor megdörren a hang a metal hallgatása után feltekert és úgy maradt erőlködőből. -
hqx #19994 Nemhiába, kellene az új bakák...:D
Az X-szelésre rájöttem, a többit nem néztem.:) Ok, thx az infót!:)
Tiszta kényelem!:D Topik olvasgatás közben egy kis TV-zés nem árt...:D -
#19993 Uj otlet volt, keresre;)
Ha van mukodo csatorna akkor az elsot elinditja; jobb sarokban X-szel zarhato; a nevekre kattintva megy a YT csatornara; ha tobb csatorna elo, akkkor a villogo YT ikonnal lehet csatornat valtani;) -
hqx #19992 Mi a fene?! Fent megy a "TV".:D Új fícsör?:D -
#19991 idióták!! 5 futamom volt abból 1 ből jöttem ki úgy hogy + SR jött :D -
#19990 Daytonában törtem össze a kocsit legtöbbet oválon. Azt hinné az ember ott nem lesz gond, de minden versenyen a fél mezőny eltűnik egy balesetben. -
#19989 hát ez a C class Daytona nagyon idegőrlő, nem lehet olyan bonyolult egyenesen menni szerintem, de mindig sikerül valakiknek összeakadni :D -
mumus70 #19988 -
#19987 Suzukát szeretem bár olyan epikus versenyeket még nem mentem rajta. Interlagos nekem sincs meg. Ha a következp szezonban lesz két széria amiben meglesz a 8 verseny vásárlás nélkül, akkor én lehet nem veszek most semmit. Már bánom, hogy régen annyit költöttem oválra, mert most egyáltalán nem használom. -
#19986 úgy látom pályát is kell vennem :D
suzuka és interlagos mondjuk eddig is érdekelt. -
#19985 Silverstonet meg monzát én simán lecserélném azokra. -
#19984 Köszkösz! :) Nem rossz. Egy Sebringet vagy Road Americát azért szívesebben látnék mondjuk a short pályák helyére. -
#19983 Week Course Layout Laps
1 Circuit de Spa-Francorchamps Endurance 12
2 Circuit Park Zandvoort National 19
3 Phillip Island Circuit 18
4 Autodromo Nazionale di Monza Grand Prix 12
5 Road Atlanta Short 25
6 Nürburgring Grand-Prix-Strecke Grand Prix 15
7 Donington Park Grand Prix 18
8 Silverstone Circuit Historic Grand Prix 16
9 Suzuka Circuit Grand Prix 15
10 Circuit Gilles Villeneuve 18
11 Brands Hatch Grand Prix 20
12 Autódromo José Carlos Pace Grand Prix 18
Nem 100%, de valószínű ez lesz. -
#19982 Ki tudnátok ide is tenni? Nincs most aktív előfizetésem, de kíváncsi lennék rá. -
#19981 Ja tényleg már kitették, mikor utoljára néztem még csak felmérés volt -
#19980 Fórumba nincsen még naptár hozzá? Több szériához is már megvan a következő szezon, BSS-hez pl egész évre megvan. -
#19979 Pályákra leszek nagyon kíváncsi hogy hol megyünk. -
mumus70 #19978 Azon töprengek onboardokat nézegetve, hogy vajon a Z4-eknek miért rózsaszín, de inkább fehér a féklámpájuk.....