25347
  • ozoli78
    2016 Season 2 schedule
  • ozoli78
    JRT-Timing

Igy csak akkor tudod megjeleníteni a kijelzőket ha nem full screenben játszol,mivel nekem a felemás monitorok miatt így kell futtatnom nekem jó de neked nem biztos,hogy tetszeni fog .
  • twinr
    Vajon idén is Greger gyerek nyeri???
    Kíváncsi lennék indulna Verstappen, mire mennének egymással!?
  • Alexease
  • VincentVG
    Most azonnal mondd honnan tudom ezt letolteni!!! ;) ( szia Zoli, / Kalasz Adam)
  • Alexease
    A Stream reszhez hozzacsaptam az Apex Racing-et, eleg jo nevi, az iR is "reklamozza", elvileg szinvonalas versenyek vannak, eleg jo resztvevokkel;)
  • oneal1
    jaaa okés :)
  • Alexease
    A Mazdaval egyutt 4.
  • oneal1
    hogy jön ki a 4 a mazdán kívül? :)
  • ozoli78
    Ha valaki keveselné a gyári kijelzőket.
    Nem nincs gumi infó. :D

• hungary27
    Tegnap azt mondták, hogy egyszerre jön a 4 új autó, max az mx5-el csúsznak. :)
  • Alexease
    Elvileg azt is marciusra igertek, jovoheten azt is promozhatjak, a kovetkezo szezonig van meg 2-3 het. Egyszerre "nem erdemes" relamozni, igy minden hetre jut valami info, plusz mint marka/gyarto sem kerul "egymas melle".
  • VincentVG
    En is az audit varom, de most van egy olyan erzesem, h csak a merga jon... Sebaj megveszem ezt is... :)
  • Alexease
    Most neztem meg a Mercis videot, es a reflektor villogtatasnal latszik hogy iR-stilus, vagyis rendesen beepitettek nem csak a ki-bekapcsolast, hanem az automata villogtatast is kulon gombra. Ezek az apro, komolyabb programozast nem igenylo dolgok azert sokat szamitanak.
  • oneal1
    az tuti! :)
  • bardocz
    Ezért jó az open wheel, szerintem mire itt kiautóztam volna egy tankot, a boxba már nem láttam volna semmit.
  • oneal1
    elsőre röhögtem az ablaktörlőn a folyadékkel, de néha nagyon gáz tud lenni :)
  • bardocz
    Ma kaptam nagyon szép dicséretet verseny után, az előttem lévőt minden féktávon megijesztettem annyira ráérkeztem :D
    Remélem ablaktörlő is jön majd ablakmosó folyadékkal, mert a 25 perces verseny végén már alig láttam valamit, főleg amikor egy lekörözött ment előttünk füstölgő motorral.
  • Alexease
    Mar en is irtam korabban, hogy az utobbi 1-3 evben azert jobban belehuztak, felismertek, hogy ezzel a koncepcioval nem sokaig lehet huzni, de legalabbis fejlodni (letszam) az nagyon nem. Sok-sok dolgot pakoltak bele, ami mar a modern vagy jatekos kategoria.
    De eghhez azert kellett az elozo 6-8 ev is, hogy legyen bevetel, speci emberek es elkeszuljenek az alapok. Az autokat is azert tudjak gyorsabban kitolni, mert van hozza speci ember es elkeszult az osszes technikai resz (ABS, TC es egyeb rendesen leprogramozott dolgok).

Az utobbi idoben az iSoon-ozas mar inkabb csak poen;) Mashol sem keszul el semmmi gyorsabban (vagy soha), vagy ha igen, akkor valszeg messze nem ilyen szinten leprogramozva, nem ilyen korrekten. Foleg ugy, hogy itt komoly letszamu stabil online versenyekkel vannak osszedrotozva a dologok.

Ami meg hosszu ideje huzodik, es ha megjelenik az is egy komolyabb elore lepes lesz, az az uj GUI es az azzal kapcsolatos dolgok.
    Pl.: a web API 6-7 eve kerult elo, akkor elgondolkodtak rajta, aztan "ennyiben maradtunk" :) Talan ha meglesznek az uj szerverek, a GUI es a portal, az is belekerul valamikor.

Ha egy even belul "veglegesen" belekerul a DX11, az uj tores, animacio, utkozes modell, GUI, valodi dinamikus napszak (eso nem hianyzik, iR-szinten leprogramozva, online-nal osszedrotozva "vegtelen") , a hang engine (5-6 eve huzodik), es meg jonehany dolog ami mar nem tegnap ota "keszul", akkor mar "jatek kategoriaban" (kinezet, hangulat, latvany, korites stb.) is lenyomjak a tobbieket.

Hiaba lesz extra csicsa, elsore exra latvanyos es tartalmas AC, ehhez kepest (mint szim) fakocka. De hasonlo az rF2, R3E, CARS stb. is.
    Talan meg az rF2 ami toppos lehetne, de durvan barkacs az egesz...
  • Morgolodo
    Remélem nem. Én akkor váltok origamira. Nézni is rühellem az esős versenyt. Nekem az éjszaka sem hiányzik. A verdákat hegesszék inkább.
  • mumus70
    Akkor eső is várható a közeljövőben? Tökömnekse hiányzik, van elég bajom a pályákon anélkül is....
    Utoljára szerkesztette: mumus70, 2016.02.25. 11:11:03
  • GeriDoc
    De az azért lesz, mert defekttel megyek körök óta.

Alexease hagy kötözködjek veled megint egy kicsit. 1-2 napja beszéltük, hogy eddig valóban így volt (iSoon), de mostanában mintha gyorsabbak lennének a folyamatok náluk is. F1 McLaren, Audi (ha valóban megjelenik). Nem biztos, hogy mindig helytálló lesz a régen kialakult vélemény.
    Ráadásul úgy néz ki, hogy ügyködnek olyan dolgokon is, amit nem promóznak, csak a megjelenéskor "csodálkozunk". Ezen kívül egy nagyobb lélegzetvételű dolog mintha máshol sem menne gördülékenyebben.

A napszak csúszka valóban jó lenne, meg a dinamikus napszak, de szerintem ha meg vannak a fények, azt már mag tudják majd oldani.
    Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2016.02.25. 10:33:13
  • Alexease
    A "napszakok" most is benne vannak, csak valahogy "ossze-vissza", veletlenszeruen es/vagy az amcsi idozona alapjan. Gondolom most fixen lehet valasztani, bar jobb lett volna egy 24 oras csuszka (a full dinamikus nem is irom, mert lehalna a rendszer):)
  • mumus70
  • Alexease
    Itt mindenhez kell az egeszseges iSoon 5 ev, legyen az barmilyen egyszeruenk tuno dolog;)
    Ami ironikus az egeszben,es ami nagyon gyorsan belekerult (2-3 ev), es amiert egyertelmuen lazadtak a "kockak" (vagyis nem kertek es legagyiztak) az a ghost:)
  • ozoli78
    majd amikor levilloglak az audimmal
    pedig ha nem jön ,óóóó bele sem gondolok :D
  • GeriDoc
    Hm, ahogy pattog a kavics a kocsimon a lemenő nap fényében.
  • hungary27
    Tegnap Tony Gardner bejelentette.

A mai videóban pedig 9 percnél látszik is, meg a négy napszak dx11 alatt.

• mumus70
    Mié?
  • hungary27
    5 év kérés után, most majd lehet fénykürtözni egymásnak. :D
  • oneal1
    Zoli látom tényleg tetszik! :D
  • ozoli78
  • oneal1
    köszi!
  • hungary27
    Bemásolod a dokumentumok/iracing/replay mappába és iracingen belül "Results and Stats" és ott "My replays".
  • oneal1
    ha küld egy ismerősöm mentett replayt, azt én meg tudom majd nézni?

ha igen hogyan? :)
  • Alexease
    Lehet kapni fali ora-szerkezetet (~1000Ft), hozza kulon mutatokay (1-200Ft), az ele barmilyen papir/karton cucc keszitheto;) Cegeknek csinaltunk, natur hullamkartonbol, idetlen formakkal, megnyomva reklamnak stb. Boltot nem tudok, nem en vettem, de darabja 1500Ft-bol kijon:)
  • barni1122
    Androidra van egy ilyen widget, iRacing keresőszóra ki fogja dobni. ;)
  • bardocz
    Kinyomtatod jó méretben, és belerakod egy órába.
  • ozoli78
    Akarok egy ilyen órát.

Utoljára szerkesztette: ozoli78, 2016.02.23. 21:08:57
  • bardocz
    Fórumban keresgéld ki, néhánynak már megvan.