25347
-
#20097 Talán kapsz egy digitális oklevelet. :) -
#20096 Megkérek valakit, hogy veregesse meg a vállam :D -
endy papp #20095 Ha megnyered mit kapsz érte??? -
HDMate #20094 Csak befutott :) -
#20093 Én meg vezetem div3-ban a skippy bajnokságot 70 ponttal -
endy papp #20092 -
mumus70 #20091 Hallod?! Vezetem Martinsville-t a felénél 15 mp-vel, erre egy körhátrányos csávó nem elém húzza az ívre?????????????? Segítek: DE! Nem találok szavakat, -4 körrel értem be rommá törve.... Ilyen a mesében nincs! Most reggelt a csávó februárban, 700+ helyen a tabellán, és szétkúrja a bajnokságomat...... -
ozoli78 #20090 -
#20089 Az Audirol valszeg szerda-penteken lesz valami, hasonlo, mint a Mercirol.
A naptarba gondolom azert nem teszik bele az uj autokat, mert a 13. heten jelennek meg, elojohet valami extra bug, igy csak akkor veglegesitik, ha mar mukodik;)
Gondolom ezert nem is lesznek benne a 13. heti Sebring-en, plusz akkor ki is kellene dobni valamit az autok kozul, mert egyelore meg nem kezel annyi autot. Majd ha fix lesz a DX11 es a min. 6GB RAM. -
ozoli78 #20088 Most jön mind a 4 autó
csak még a 12 orásba nem rakták bele őket
a pdf be mindíg elrontják az uj autok nem kerűlnek be ,nem is értem mit bénáznak
az audira várnak ,hogy jóváhagyják és akkor jöhet a promo -
VincentVG #20087 Én is néztem, de az elég érdekes, h az audiról még mindig csak a real life videot linkelik..
Gondolom "kicsit" késésbe vannak.
De ahogy írtam régebben is, csodálkozok h egy időben hozzák a mergával.
Szerintem 3 hónappal eltolva többen vennék meg mindkettőt, nade legyen ez az ő bajuk, plusz még az is lehet h ők jobban tudják mint én.. :) -
endy papp #20086 A most kapott e-mailből nekem úgy tűnik most jönnek.
Az már kérdés hogy nem lesznek benne a versenynaptárba,vagy nem tudom,igazából annyira nem izgat,csak na....
"Cars, cars and more cars!
iRacing's latest software update is releasing next week and is all about the cars! We welcome Audi, Mercedes and Renault to our every growing list of premier motorsports manufacturers we have partnered with. Plus we are introducing the all new 2016 Mazda Global MX-5 Cup car.
We will also be rolling out DX11, an upgraded graphics engine, as well as two new, distinct times of day - early morning, and late afternoon.
All of these cars, features and more are scheduled to be released March 8th"
-
ozoli78 #20085 Nagyon el voltam tévedve azt hittem már most is lehet majd menni mercivel és audival.
Ezt nem igazán értem miért nem rakták bele,illetve gondolom,hogy miért nem. -
#20084 Akit érdekel a bolgár virágkertész angolságommal indítottam egy szavazást az Iracing.com honlapján az Irating kapcsán, akit érdekel erre tessék:
Irating szavazás
-
#20083 -
mumus70 #20082 Én igazából Őt várom!
-
ozoli78 #20081 Nagyon szivesen ;) -
endy papp #20080 Köszi Zoli a segítséget. -
ozoli78 #20079 Szerezz be egy 50% os kódot és utána :
My account>Renew My subscription>Subscription Choices (kiválasztod mennyi időt akarsz hosszabítani)>renew Early>Promotion Code
És itt már látni is fogod hogy először a kreditet vonja és a fenmaradót ha van vonja le a kártyárol (pay pal t nem tudom hogy működik.) .
remélem jól írtam ha van aki másképp tudja szoljon. -
endy papp #20078 Köszi az infót,de ha nem akkora gond leírnád "amolyan szájba rágósan" ,hogy megy ez pontosan,tudom én vagyok az értetlen de bocsi....
Vagyis az össze autózott dollárjaimmal hogyan tudok fizetni az előfizetés hosszabbításkor,(eddig csak kocsit és pályát tudtam belőle venni)ha meg nem elég akkor a fennmaradó különbözetet levonja é a pay pal számlámról?
Előre is THX -
#20077 ha lejárt akkor is lehet megújításra használni a creditet...promókóddal mehet 50 %ban is...
viszont szerintem se olyan, pont azért amit Alexease is mondott...alapvetően más az egész hangulata mivel 2 óránként javíthatsz/ ronthatsz...teljesen változó h milyen minőségű a mezőny , hány split van , milyen időpontban mész stb...ha komolyaan veszed akkor is teljesen más...
de pl iracers.hu-s versenyek nekem bejöttek...jó kis társaság /jó hangulat a futamok előtt altt után...80-100 emberrel nagyon komoly kis bajnokságokat lehetne rendezni -
ozoli78 #20076 "Akarhogy szepitik a dolgot (iR, SR, pontok, dijazas, korites) ez attol meg free/fun race "jatek" Neked :)
Ez csak azon mulik ki mennyire veszi komolyan ,az meg hogy magyarokkal mész vagy sem tök mindegy .
Amikor komolyan vettem egy szezont a cadillac-kel tök jó volt írtak a többiek mikor menjünk vagy hívtak hogy menjünk minél nagyobb sof -fal ,hogy nézzük ki a gyorsabb.
Ez csak az emberen múlik ki ,hogy fogja fel,ha akarja free fun,ha akarja akkor komoly bajnokság nem mindíg azokkal a 20-30 emberrel.
Annó amikor kijött a pcars azért vettem meg hogy majd jó lesz fun futamokat tolni ,csak az meg annyira szar ,hogy írni sem érdemes róla:)
Amugy meg ahogy Endy is mondja öregek vagytok/unk ;)
Endy szerintem a crediten hosszabíthatod is az előfizut de csak addig amig él ha lejár akkor csak hosszabítás után férsz hozzá.
-
endy papp #20075 Na igen teljesen helytálló amit írsz.
Főleg az utolsó bekezdésed.
Lehet hogy nálam is befigyel egy kis pihi,aztán ha kijönnek az úgymond "forradalmi" újítások az elkövetkező 1-2 évben akkor neki vetem magam.....megint,vagy nem,mert ugye fiatalabb nem lesz az ember,és egyre jobban a kikapcsolódást keresi ,nem a "küzdést",de ahogy írtad is tökéletes megoldás nincs és nem is lesz.
Még egy kérdés,mert ezen részével nem vagyok tisztába.
Az össze autózott dollárokat,csak kocsi,pálya vásárlásra lehet felhasználni?
Vagy előfizura is?
Most megint össze jött 45.
Ha igen akkor a kedvezményes előfizunál is él e ez?
Mert eddig ha előfizettem mindig a bank felé irányított a fizetéssel,valahogy soha nem tudtam másra ezeket a dodókat felhasználni csak kocsi,pálya vétel. -
mumus70 #20074 Kemény -
#20073 Akarhogy szepitik a dolgot (iR, SR, pontok, dijazas, korites) ez attol meg free/fun race "jatek". A valtozo mezonyos, ismeretlenekkel verseny sose lesz olyan, mint egy megszokott csapat. Persze ennek is meg van az elonye es szepsege, de mindig lesz 10-30% jatekos, akinek ez csak egy "sirva rohogos" fun, erdektelen szamara a korites, az iR, az SR.
A rendszer elonye egyben a hatranya is: mig egy sajat bajnoksagban heti 1-2 futammal nem kockaztatnak, komolyabban veszik, de itt ha elbaxta, var egy orat, aztan megy meg egyet;) Az itteni pontozas es "bajnoksag" szerintem keveseket erdekel. Max az iR-t szamoljak, hogy normaisabb mezonyben legyenek, es ha keveset tudnak menni, akkor az SR-t, hogy ne bukjak a licenszet.
Tokeletes rendszer sose lesz, az embereket nem lehet megszurni. A sajat szervereket sem fogjak tulzottan eroltetni (ingyenes, korlatlan, dedi), azzal betennenek a public rendszernek. Valszeg azok akik komolyabban gondoljak, tisztessegesebben nyomjak, azok talan szivesebben mennenek rendszeresen 20-30 ismeros emberrek sajat bajnoksagot, ismeros, kiszamithato korulmenyek kozott, es a bajnokik kozott naponta 1-1 ilyen-olyan fun-t. Persze, ez meg altalaban a szervezesen szokott elhasalni (mikor, milyen idopontban legyen, mivel, hol, hogyan stb.) :)
Az az elonye is meg van a proginak, hogy ha pihenteted egy evet, megmarad a licenszed es a tartalmaid, addigra fejlodik a progi, lesznek ujdonsagok (funkciok, mukodes, tartalmak) amit lehet tesztelni, kicsit ujdonsag lesz, talan tobb motivacioval. -
#20072 http://www.touringcartimes.com/2016/01/08/former-driver-marin-colak-given-jail-term-for-road-crash/ -
mumus70 #20071 Milyen börtön? -
#20070 Az megvan, csak nem tudtam, hogy a főnyereményre hajt (10k), és arrafel értetted, vagy arra, hogy pénzzel mindent el lehet intézni (még a 3 év börtönt is).
Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2016.02.27. 21:01:40 -
GeriDoc #20069 Látom a világ dolgaiban lévő összefüggések még nincsenek meg neked. -
endy papp #20068 Én csak a road-ról tudok nyilatkozni,sokszor ott se jobb a helyzet.
Ha lehet már majd mindig a végéről indulok, vagy inkább elengedem a mögöttem lassabbat,de komolyan, csak be tudjam fejezni a versenyeket,az iRating már az utóbbi 1 évben nem foglalkoztat....az SR se nagyon....
Igaz így nem sok értelme van,"versenyezni",(igazából csak a 8 kötelezőt futom szezononként a 10 dodóért)de legalább nem húzom fel magam csak nevetek az egészen.
Áprilisban lejár az előfizum,NAGY kérdés még hogy hosszabbítok é ,4 év után......,csak ugye nem kevés mani van benne.......
Nem mondom hogy nincsenek közbe jó versenyek,de nem ez a jellemző.
No de ez már csak ilyen....... -
#20067 Na ezt most meg nem mondom, hogy mire linkelted. -
GeriDoc #20066 -
#20065 Én azt nem értettem ma, amikor néztem a közvetítést, hogy Marin Colak mit keresett ott? Neki elvileg a börtönben kellene lennie.
Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2016.02.27. 18:26:19 -
mumus70 #20064 Nem tudom felfogni. Én ha oválon megyek valaki mögött, inkább még előbb fékezek mint szoktam, ha zárja az ívet, csak lekövetem. Én ha zárom az ívet, feszt belém jön féktávon. Nem értem! Ilyenkor mi a terv? Mit hisz a csávó? Hogy majd én nézem a tükörből hogy ő mikor szokott fékezni, és én is ott fogok? Vagy nem látszódom a képernyőjén??? Nem látszódom a relative-ján? Mit kéne tennem? Komolyan gondolkodom hogy ha valaki utolér, én padlófékkel félre állok a picsába! Vagy ezek nem akarnak célba érni sohasem??? Vagy minek jönnek fel egyáltalán? Barom istenverte rookie-k! Takarodjon Carburetor Cup-ozni a D-be a köcsögje! -
mumus70 #20063 Értem thx! -
JanKo72 #20062 Üzemanyag tank méret lecsökkentése, ha jól tudom. A fórumról idézve pl a BMW-nél: "Tank size: 53.0 liters / 14.0 gallons (limited to 46%) " -
VincentVG #20061 Koszi.. Nezem majd ha gepkozelben leszek, overlay fordulatszammerot keresek mar ket eve..... -
mumus70 #20060 Ahol több féle autó van, ott mik azok az autónkénti százalékok? -
#20059 Tetszetős, már tudok válogatni hogy hol akarok fullos szezont menni. -
#20058 Vagyis (egyelore) ugy nez ki, nem csusznak vele: "The Blancpain Sprint and Endurance series will use the McLaren, BMW, Ruf, Audi, and Mercedes."