iRacing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ilyen tekergés után tényleg furcsa lehet, hogy ez is egy játékból van 😄
téged nem hiszlek el ember!
fenyít téged valaki hogy ide begyere és piszkáld a népet?
vagy ennyire nem vagy képes hogy megnézd ezt a pár másodperces videót és leszűrd a lényegét?
most már komolyan, minden basztatás nélkül érdekel!
peace
fenyít téged valaki hogy ide begyere és piszkáld a népet?
vagy ennyire nem vagy képes hogy megnézd ezt a pár másodperces videót és leszűrd a lényegét?
most már komolyan, minden basztatás nélkül érdekel!
peace
!Forza Ferrari!
Akkor mit fog meg az a híres új anticheat szoftwer?
Emlékszem persze
De a multkori akciod utan ...
Mit vettél meg milyen pályákat?
De a multkori akciod utan ...
Mit vettél meg milyen pályákat?
igen fogom, de még nincs vége a sessionnak, de videó van már róla ;-) de gondolom rajtam kívül abból a 15-20 főbből aki fent volt más is fogja 😄
Virtual SimRacing
Hát ez tök jó, mért jó csalni??? Class A Fixedbe, kb 38.2-38.1 a TOP idő, erre a csávó tök buta íveken megy 35.5-öt... Az hittem iRben ilyen nem történik
Virtual SimRacing
Te szerettetted meg velem az iR-t! Nem emlékszel? Még beszéltünk is! <#alien>#alien>
Utoljára szerkesztette: Scarry, 2015.12.17. 22:08:45
Utoljára szerkesztette: Scarry, 2015.12.17. 22:08:45
Ha ilyeneket ír, akkor szeressük! <#law>#law>
mi a helyzet ?<#bohoc>#bohoc>
jol vagy?<#alien>#alien>
most ki irogat helyetted?<#alien2>#alien2>
jol vagy?<#alien>#alien>
most ki irogat helyetted?<#alien2>#alien2>
3<#banplz>#banplz><#idiota>#idiota>
Idén harmadszor cseréltél, vagy negyedszer már ? 😊
iracing the 'real' race.
Nem kell spion, kifizetik a jogdíjat. 😊
iracing the 'real' race.
Köszi, ez lehetett a baj. Most már "Up to date". Ki is próbálom gyorsan.
Sziasztok!
Ez normális jelenség? 2-3 napja lejárt az előfizetésem, akkor csinálta ezt először, ma feltöltöttem és újra ez fogadott.
Illetve azt is írja, hogy nincs telepítve az alkalmazás.
Utoljára szerkesztette: Passy, 2015.12.17. 21:13:17
Ez normális jelenség? 2-3 napja lejárt az előfizetésem, akkor csinálta ezt először, ma feltöltöttem és újra ez fogadott.
Illetve azt is írja, hogy nincs telepítve az alkalmazás.
Utoljára szerkesztette: Passy, 2015.12.17. 21:13:17
elmegy <#finom>#finom>
amugy fura a 30 as kormány szoknom kell de jó kis kormány😊
a pedál is pozitív csalódás
amugy fura a 30 as kormány szoknom kell de jó kis kormány😊
a pedál is pozitív csalódás
Amúgy nagyon fasza az F1 Mclaren! Ilyen jól még soha nem éreztem magam F1-es verdában egyik szimulátorban sem! Nem tudom mit csináltak és ki volt a spion, de le a kalappal. Nord is csodálatos lett. FFB fantasztikus. Szart nem tudok mondani róla. Nekem az állam esett le, mert olyan fizikát nyomtak alá. Én rF2 fanatikus vagyok, de most ezzel az iR picsán verte Camajt!
Másnál van olyan, hogy amikor Nordon megyek és egyszer csak átszalad egy őz?? Ezt is megcsinálták benne? Az F1-es Mclaren meg megszólalt Nyalonzó hangjával, hogy jó setupot csinálj bazdmeg! Eszméletlen jó lett az új frissítés!
T300 ferrari 599xx evo alcantara edition
😄
Megjött a az uj kormanyom 😛
Megjött a az uj kormanyom 😛
Hehe, de hüle' vagy Zoli! <#nevetes1>#nevetes1>
iracing the 'real' race.
ez az advenced mazda phoenixben elég kemény öngyilkos merénylet volt... <#violent>#violent>
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Az előbb mentem Late Model versenyt, végig 380 körüli FPS-el.
Én nem frissítettem semmi drivert, egészen biztosan az iR oldalán van a gond. Fórumban is sokan panaszkodnak.
a mclaren hondanal ez teljesen normális 😊
még hogy iR nem real 😄
most már tudod milyen lehet nyalonzonak 😊
meg lett mondva napozo széket be kell pattintani az ülés mögé 😊
még hogy iR nem real 😄
most már tudod milyen lehet nyalonzonak 😊
meg lett mondva napozo széket be kell pattintani az ülés mögé 😊
probáld meg ragd föl a 15.7 et vagy a 15.10
azt hiszem Papp Atinak voltak vele gondjai vissza rakta a catalystot és jo lett
azt hiszem Papp Atinak voltak vele gondjai vissza rakta a catalystot és jo lett
F1-el próbált már valaki versenyezni?
Egyelőre csak nézni akartam a futamot és szellemként velük körözni, mégis kicsit hozzá szokjak, de az ERS kicsit megtréfált. Egy pár kör után "bedöglött" a rendszer és csak visszatöltötte az akksit, semmi erőt nem tudott leadni. Bármit csináltam, nem javult meg, nem adott le erőt az ERS.
Ez normális, vagy valami bug ez is?
Egyelőre csak nézni akartam a futamot és szellemként velük körözni, mégis kicsit hozzá szokjak, de az ERS kicsit megtréfált. Egy pár kör után "bedöglött" a rendszer és csak visszatöltötte az akksit, semmi erőt nem tudott leadni. Bármit csináltam, nem javult meg, nem adott le erőt az ERS.
Ez normális, vagy valami bug ez is?
nekem eddig tökéletes volt az új Crimson-os driver...más játékokban is egyébként...még vasárnap is fasza volt IR-ben is...
aztán a tegnapi update óta nálam fps dropppok, megálla kép kb fél secre néha stb...
szerintem ez nem az AMD hibája😊
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.12.15. 20:27:27
aztán a tegnapi update óta nálam fps dropppok, megálla kép kb fél secre néha stb...
szerintem ez nem az AMD hibája😊
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.12.15. 20:27:27
Lesz majd valamikor (iSoon) "offline" resz, hogy a szerverek nelkul, de a belogolos oldalrol is lehessen hasznalni. Mivel az elmult 7 evben sose volt ilyen gond, eddig nem eroltettek. Gondolom ez (is) majd az uj felulettel egyutt erkezik.
amugy tényleg ahelyett hogy itt basztatjátok egymást miért nem írtok nekik?
aki elégedetlen és kiesése volt írja le a problémáját,kiváncsi lennék mit írnak.
ha otthon lettem volna biztos szétbaszott volna az ideg.
eddig nekem nem volt gondom vele látta egy két fura dolgot visszább is kellet vennem a grafot nordon de ez érthető a konfihgom miatt
tegnap óta nem probáltam
amit még ki akarok probálni amd kártyám van a 15.7 driver volt eddig a legjobb a 15.7.1 et felraktam egyből eltünt 15-20 fps és akadt
most 15.10 van fent es ezt sem érzem olyannak hetvegen kiprobalom vissza rakom a 15.7 et de ha lesz cash tuti lecserélem a kártyám
aki elégedetlen és kiesése volt írja le a problémáját,kiváncsi lennék mit írnak.
ha otthon lettem volna biztos szétbaszott volna az ideg.
eddig nekem nem volt gondom vele látta egy két fura dolgot visszább is kellet vennem a grafot nordon de ez érthető a konfihgom miatt
tegnap óta nem probáltam
amit még ki akarok probálni amd kártyám van a 15.7 driver volt eddig a legjobb a 15.7.1 et felraktam egyből eltünt 15-20 fps és akadt
most 15.10 van fent es ezt sem érzem olyannak hetvegen kiprobalom vissza rakom a 15.7 et de ha lesz cash tuti lecserélem a kártyám
Mindenki nyugodjon le... mielőtt elkezdődik a frissítés elindítod TEST fül alatt a Nordot, vagy amin gyakorolni akarsz, és amíg le nem fagy a winf@s tolhatod ezerrel a leállás alatt is. Nincs semmi féle leállás kimaradás, a másik ablakon meg nézheted mikor indul el az oldal, ha megy akkor ott játszol, ha nem akkor vissza a tesztre, ennyi, nem kell sírni😊