25347
-
#20217 Nekem is sikerült az F1-el 10 másodpercen belül lenni interlagosban, az nekem már epic :D Hát mikor lesz a leállás akkor lesz újra aktív elvileg -
#20216 Pedig pont holnap kéne futnia nem?
Délután mentem Lotus 49-cel mid ohio-n, az első mért köröm, tehát össze a második, kevesebb, mint 7 sec-re volt a wr-től, szerintem lenne ebbe jövő nekem :DD -
#20215 Úgy látom nem is fog már menni szerdáig -
#20214 Nálam nem megy, pedig F1-et még ki akartam próbálni. -
#20213 remélem nem -
GeriDoc #20212 Ezt válasszuk ketté.
1. mondatod: Ezt már tökéletesen leírta Frango, nincs mit hozzátenni.
A többit viszont egyszerűen nem is értem. A döntés most is a te kezedben van. Ha te mást szeretnél, mint ami itt van, akkor elmész mással játszani. Én is szerettem volna normális gumi fizikát, meg netkódot, vagy ütközés modellt, de ahhoz ide kellett jönnöm, mert máshol ezt leszarták. Pedig azok kicsit fontosabb dolgok, mint a motorháztető nézet.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2016.03.07. 17:09:56 -
#20211 Testdriveot lekapcsolták? -
#20210 ozoli78 - Van valahol tutoriál, hogy hogyan kell két különböző átmérőjű monitort iracingben beállítani? Lehet szükségem lesz rá. :) -
zimapeti #20209 Látom nem érted az iróniát, a rugalmasságot hiányolom a mindent csak mint a valóságban, már mint amit ők gondolnak valóságnak, ha kis tükrös autót szkennelnek akkor nekem is azzal kell beérnem, pedig én panorámát akarok, ha jobb kormányost szkennelnek akkor csak jobb kormányos létezik szerintük, pedig én csak bal oldalon akarok vezetni, ha a monitoron nem látszik az igazi váltás kijelző akkor így jártál, pedig én a műszerfal tetejére tenném. Szóval most végre egy normális versenyző autóját sikerült szkennelniük, de ha nem ilyet találnak akkor is lehetne ennyi eszük, a választási lehetőségeket hiányolom had döntsem el én mit honnan, hova és milyet szeretnék, használni, vezetni. -
#20208 Na még 1-2:
-
#20207 -
GeriDoc #20206 Nem nyert!
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2016.03.07. 10:33:17 -
zimapeti #20205 Végre panoráma belső tükör, hol marad a vér simes hozzáállás? Gyárilag nem ez van benne az biztos, ááá elkurvultak:)
Utoljára szerkesztette: zimapeti, 2016.03.07. 10:24:02 -
zimapeti #20204 Pedig tényleg szuper ez a pálya, nehéz kibírni, hogy az első 100-150 körben percekre vagy a vr-től, de 2-300 kör után, ha már a végét is megismered, frenetikus élmény -
-
mumus70 #20202 Más játékokban próbáltam. 10 kísérletből 10-szer már az első szektor közepénél rommá tört az autó, úgyhogy mért körig még egyszer sem jutottam el, ezért gondosan elkerülöm ezt a pályát. Inkább 10 Hungaroring, pedig rühellem azt is. -
#20201 Gyors formula autóval kell tanulni, nagy aeroval, hogy tapadjon. Ráadásul itt ha töröd akkor a közeléből lehet folytatni. -
#20200 abszolút nem olyan borzasztó! :)
szerintem azért szörnyűlködsz mert még meg se próbáltad :) -
mumus70 #20199 Hogy a bánatba tudjátok megtanulni ezt a pályát? Nekem már az új oválokkal is meggyűlik a bajom mikor merre van a kanyar!! -
#20198 Teljesen úgy szól, mint a való életben és szerencsére nem fénylő lesz a műszerfal, mint a videóban, hanem matt. -
#20197 Na megvan mi lehet az, a hátsó szárny alatt van még egy teljesen sík lap, a szárny meg diffúzor között kb, és annak lehet állítani a szögét. Viszont arról nem tudom hogyan működhet, vagy mi lehet a funkciója, valószínű nem tiszta leszorítóerő termelésre van, hanem más szerepe van a kocsi mögötti áramlásban. -
#20196 Első-hátsó magasság állításával elég jól el lehet szúrni egy beállítást, a HPD-nél tapasztaltam többször is. Szerencsére van aero kalkulátor, az sokat segít, hogy mi mehetett el merre, és mit érdemes csinálni. DP hátsó spoilerhez azt írja, hogy hátra tolja az egyensúlyt, szóval gondolom hátul állít valamit, csak nem tudom mit. Mondjuk még úgyse vettem meg, csak kipróbáltam gyorsan Sebringen. Az a pálya valami fantasztikus, és mindjárt itt a 12 órás IMSA verseny rajta. Remélem ezt is közvetítik végig, mint a Daytonát. -
#20195 A T49 meg eleve a regieg, foleg meg rendes aero es slick gumi nelkul, eleve a nagy sliprol voltak "hiresek", csusztattak rendesen, mashogy nem is ment. Sajnos itt eleg kicsi ez a resz, erzekeny, kozvetlen. Gondolom bejatszik a gumi es a kozvetlenebbul szamolt kormanyzas/FFB, amit nagyon jol kell beallitani: fordulat, erzekenyseg, minimal FFB; sokat szamithat a regebbi/egyszerubb kormanyoknal az FFB-lyuk, holtjatek, erotlenseg, keses, dinamika, felfutasi ido akarmi is).
Igy hirtelen a DP-rol gozo sincs;)
De ha emlit elso spoilert/szarnyat/aerot, akkor az valszeg a "splitter-szeru" lesz, ami a diffuzorba tolja/iranyitja a mannat, ami ha nem is az elso, hanem inkabb a globalis aerot jelenti, amit a hatsoval lehet finomhangolni.
Ami ilyen "splitteres" az eleg erzekeny tud lenni az egyeb allitasokra, mert sokat szamit neki a hasmagassag, azon belul az elso resz, a felfuggesztesek es amiatt a magassag valtozas (terhelesvaltasnal kanyarban, fekezzesnel vagy gyorsitasnal). Persze a gumi is, kezdo nyomas, melegedes, nyomas valtozas, amivel valtozik a rugozas, magassag, doles stb. Egy nagyobb terheles valtasnal, ha hosszu/lagy a futomu, durvan el tudja magat dobni, es azt eleg hirtelen:)
Ahhoz hogy ezeket "piszkalja" valaki, nagyon oda kell tenni a koroket, rednesen hataron autozva, mert ezek (is) csak ott "jonnek elo".
En messzirol kerulom, nem tudom kiautozni, ehhez (is:P) analfabeta vagyok:D -
#20194 Én arra számítottam, hogy a T49 csúszás közben a skippyhez lesz hasonló inkább, ezért meglepett. Ki lehet tartani a csúszásokat persze ezzel is.
Tényleg, a DP-s Corvettenél van hátsó szárny, meg spoiler is. A spoiler szöge lenne a diffúzor szöge? Vagy mindkettő a hátsó szárnyat állítja? -
#20193 Az iR ma mar sokkal jobb, mint 3-5-8 eve, de gondolom a vegtelensegig" aprolekosra "bonyolitott" gumifizika miatt, sokkal tobb az anomalia lehetosege, mint egy egyszerubb vagy mas megoldasban. Az iR-ben mindig olyan volt a gumi, mintha kicsit muanyagosabb, kemenyebb anyagbol lenne, kicsit tulfujva. Persze sokat valtozott, mostanaban mar nagyon jol hasznalhato, bar azert vannak meg "erdekessegek".
Persze az iR-tol azt sem erdemes elfelejteni, hogy hajlamosak "felkesz" cuccot kiadni, ami ugy "felkesz", hogy tutin szamolja az elejet es a veget, de meg a kozepe hianyzik, de azt megis belekalkulaljak valahogy, de kamut azert sem szamoltatnak bele. Pl. ABS, TC, speci diffi, felfuggesztes vagy egyeb aero autok. Evekig mukodtek ugy, hogy nem volt bennuk (pedig igazabol igen), es megis "eladtak" ugy, hogy szuper-mernoki-valosaghu cucc;)
Minnel bonyolultabb vagy valosaghubb es reszletesebb a gumiszamitas, annal tobbet zabal eroforrasbol es annal jobban erzekeny az aprosagokra es az FFB kezelesre. Egy hagyomanyos 1-3 korbol szamolt es gorbesitett gumiszamitas sokkal kiszamithatobb, simabb, kezelhetobb atmenetes megoldas – de egy ido utan, foleg sok dinamikaval osszedrotozva, kulonfele feluleteken, gumitipusokon, mereteken, egyebeken "falba utkozik".
Az "egyszerubb" gyorsan keszul, aztan a vegtelensegig lehet hangolgatni, hozzacsapni parametereket, de egy ido utan "vege". Ez es az rF2-szeru gumi lassan keszul, millio buggal es anomaliaval, evek alatt eri el a tutit, de urtana lesz egy valodi profi alap, amire lehet epitkezni. -
#20192 Audi onboard a pálya jóvoltából:)
-
#20191 Igazából furcsa volt, mert a ground effect autók mint ez egy ideig nagyon tapadnak, aztán mégjobban, majd bamm, vége, elszállsz velük, én meg annak a közelébe nem kerültem, csak tapadt :D
Viszont a lotus 49 annyira nem jön be, folyamatosan át akar csapni a másik oldalra, gt autókat kb egyszerűbb megfogni. Annál erősen érzem, hogy az rF2 lényegesen jobb. -
Az az auto, de igazabol mindegyik, olyan top idokon, akkor a leggyorsabb, ha sodrodason van tartva. Amit meg nagyon erezni kell, amiben az iR nem teljesen 100-as, igy expertnek kell lenni vagy bele kell tolni 10000 kor hotlapot. Az meg mar nem csak a szorakozason mutat tul, hanem kicsit az autovezetesen is.
Meg kell talalni a "trukkot".
Regen neztem Huttu expert top kort meg Star Mazdaval. Mindenkit lenyomott masodpercekkel, de a belsos kort nezni fajdalmas volt. Minden kanyart 6-8 szogben vett, mindig durvan tulkormanyozva (es valszeg ahhos a stilushoz allitva az expert setupot), aminek nem sok koze van az igazihoz, egyszeruen csak raerzett a "lehetosegre" (fizika, gumi,kopas, melegedes stb). Szamitogep elott ulve, X% elonyhoz kellenek a kiskapuk is;) Es persze a tudas, tehetseg, ra szant idomennyiseg es hasonlok is, de a kiskapu kikerulhetetlen az eredmenyesseghez. -
#20189 Kipróbáltam a Lotus 79-et Suzukán, pár kör alatt egy megpörgés se történt, egész barátságos, gondoltam, egyedül a hajtűből kigyorsítva ment keresztbe. Megnéztem a wr-t, csak 10 másodperccel gyorsabb :DD -
#20188 Ott a hegyekben, a dimbes-dombos reszken, az erdokben, a tel-nyar hoingadozas, az rendszere csapadek es a folyamatos hasznalat miatt az is csoda hogy, ilyen allapotban van az aszfalt.
Valszeg nem 2 forint fenntartani, meg ha nepszer, akkor sem. Nem hiaba "akartak/akarnak" becsodolni:( -
Dzsidzsi32 #20187 Jó kis videjó :) Ahogy elnézem a tükörben a sisakját , ahogy pattog az ülésben,határozottan tanúsítom ,hogy ez tényleg ilyen :D Iszonyat ráz ez a pálya. Én is majd kiesek az ülésből ezen a pályán :D Ennek ellenére nagyon jó itt hullámvasutazni . Már alig várom , hogy végezzünk a festéssel és összerakhassam a szimulátort. Aztán streamelek megint. Már elvonási tüneteim vannak :D :D -
#20186 Igen, mert a multiclass miatt le kell tudnod tölteni a többi autót is, viszont a pályáknál ezzel nincsen gond így azt nem engedi. Én mindig letöltök mindent frissítésnél, amit lehet. -
#20185 Csak ugy..., multiclass (:P), Porsche GT3 onboard, VLN elso kor:
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2016.03.06. 11:13:01 -
#20184 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem veszem komolyan azt, amit nem kell. De amit leírtál annak a jelentése teljesen egyértelmű. Iróniának semmiképpen sem nevezném. Inkább szarkazmus a negatív formályában. A smilek pedig csak megerősítik ezt.
Tudom manapság szokás a becsmérlést, ócsárlást "iróniával" leplezni. Aztán meg annak a személynek a hülyének nézése, aki netán szóváteszi... -
#20183 Blancpain Sprint es Endurance. Meg IMSA lehetne, de egyelore nem fer bele az auto letszam miatt. -
Mik #20182 Az Audit melyik sorozatban fogják indítani?
Utoljára szerkesztette: Mik, 2016.03.06. 10:34:10 -
#20181 itt is csak a saját pályáimat engedi , rákérdeztem iracing fórumon is de ott is azt írták hogy nem lehet csak az autókat tesztelgetni sajnos -
ozoli78 #20180 és itt? -
#20179 itt sajnos annyit ír csak hogy iracing is up to date, az autókat sikerült letöltenem gond nélkül, pályákat szerintem nem lehet csak amit megvásároltam -
twinr #20178 Szerintem csak addig marad amíg nem lesz a szerver stabil teljesen, vagy nem lehet online is már tolni az új verdákkal.
Amúgy meg tényleg nem sok értelme van ha már élnek a szerverek, ki fog álló nap egyedül körözgetni ...?
Bááár, az elmúlt két három hétben amin keresztül mentem, lehet hogy én leszek az...