25347
-
ozoli78 #20177 innen elvileg letudod tőlteni
Utoljára szerkesztette: ozoli78, 2016.03.06. 08:18:02 -
GeriDoc #20176 Ez a lépés minden eddiginek ellent mond, de azt kell mondjam, hogy nem rossz. Remélem így marad.
©leho94: Szerintem letölti.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2016.03.06. 08:05:47 -
#20175 Azokat a pályákat amik nincsenek meg nem is nagyon tudom letölteni ugye? Vagy csak én vagyok vak :D -
#20174 Holnap ha még megy ki kell próbálnom. -
ozoli78 #20173 Igen csak előtte az update oldalrol töltsd le -
#20172 Abszolút bármit ki lehet próbálni? -
ozoli78 #20171 Forumban azt irják , hogy ez csak proba üzem.
Ha lesz az éles leállás ujra kell regisztrálni.
De az nagyon jó ,hogy bármit kipróbálhatsz bármelyik pályán mehetsz.
Így is maradhatna :)
Ez főleg az ujaknak lenne jó,vagy annak aki vásárlás előtt áll. -
#20170 Ha mar beindult es mukodik (kiprobaltam), kitettem a linket a banner ala (iR TestDrive).
Ez mondjuk jo otlet volt toluk, igy az eles teszt elott linditani, ha valami nem stimmel, legalabb nem a csucsidoben nyekken meg valami:) -
mumus70 #20169 Elég gáz, hogy mindent véresen komolyan veszel, és nem látod a mondat végi iróniát! :p Tökömse érdekli a csávó, amíg nem kerülünk össze, addig nem az én orrom alá töri a borsot..... :p :p Relax Haver! -
ozoli78 #20168 és nem csak a megvásárolt tartalmakat adja be:) -
ozoli78 #20167 lehet menni offline:D -
#20166 Ezt már távirányítóval is lehetne vezetni, akkora antenna van rajta. -
#20165 -
#20164 Elég gáz, hogy azért degradálod az embert, mert nagyon jó valamiben. -
twinr #20163 Meg az összes finn.... -
mumus70 #20162 Mikor vonul már vissza ez a droid kocka gyerek??? :p :p
-
#20161 erről is jöhetne egy videó na meg az audiról belső kamerás :)
Amúgy kiváncsi vagyok, hogy az új mazda mennyire fog különbözni a régitől -
#20160 Ez már nem az a mosolygós Mazda ami volt. :)
-
twinr #20159 Aki kis pénzt akar invesztálni, kis focit kap... aztán fröcsög az iracingre milyen rabló banda. :D
A kínai piacok se élnének meg, ha sok ökör nem venné meg a nájlon trikót 200-ér a sárgától, ami két mosás után mehet a kukába, és mivel ilyenek a népek, ezért megél a sok himi-humi, gyakorlatilag modderelt csili vili "szim".
Semmi igényesség nincsen, fura. Na mindegy, ezerszer kibeszéltük.
Klassz lesz a reanult, tuti lesz három négy split folyamat. Amikor megjött a meki, sokan ráugrottak /ugrottunk/, de jóval kevesebben versenyeznek folyamatosan, a renault klassz lesz ilyen szempontból.
Az meg érdekes lesz, mennyire borul fel a GT3 balansz most, és mikorra rendezik majd. Lehet kivárok, és az S3-ban megveszem azt amelyikből kevesebbet adnak el most, mert akkor az lesz majd a nyerő abban a 12 hétben! :) -
#20158 Az rovideletu, mashol pikk-pakk licenszelnek es osszdobnak egy autot, es meg melle tolnak masik 8-at, ossszesen 5-10EUR-ert:DDD De hat ott 12 egy tucat szamba megy, egyszerubb osszerakni, kicsit fantasy es szolgaltatas sincs mogotte:) -
#20157 Ket-harom dolog miatt "hasznos" nekik hogykulon van a ket FR.
Ha esetleg lesz nyaron meg 2 auto (esetleg GT3 vagy valami mas), melle lehet tolni, amivel csabitobb a harmas kedvezmeny lehetosege
Ha egyszerre adtak volna ki, kulon arusitva kicsit "sok" lenne a masik ketto mellett, panaszkodtak volna az emberek, hogy miert nem egy aron van a ketto;)
Vagy nincs mas auto, es kell majd valami LeMans vagy Imola melle;) -
mumus70 #20156 A 47. körben nem tudom mi volt a terv a csávónál, de ha nem húzok félre előle az ívről, olyan 30-al tolt volna seggbe, hogy ott maradok 2 körrel a vége előtt, és akkor tutira ledobtam volna az LCD-t a harmadikról! -
mumus70 #20155 -
#20154 Még egy Bentley és Lambo Huracán jöhetne, aztán azzal simán jó lenne. :) De már olyan szempontból is egyedülálló lesz egyelőre az iR, hogy hivatalosan csak náluk lesz még az új R8 GT3. -
#20153 Jajjj tényleg, ezt el is felejtettem már. :D -
#20152 A 3.5-ös külön autó, később is jön, biztos külön ára lesz. -
#20151 kettő? -
#20150 Külön lesz árazva a két Renault? -
ozoli78 #20149 -
#20148 Azert az iR is "tehetne egy szivesseget", a cockpit allitas meg mindig 10 eves szinten van.
Legalabbis az elore tolas lehetosege. Nem akarom kitolni az elso spoiler-re, de amikor alapbol a monitor kepen (sikjaban) a krmany 1 meterre latszik es en meg 1 meterre ulok a monitortol, kicsit hulyen nez ki. Csak emiatt hasznalok motioncockpit cuccot, hogy elorebb lehessen rendesen tolni a kamerat. -
#20147 A formulaknak az a "szepsege", hogy nem latni ki beloluk "semmit":) Az is "hozzatartozik" a vezetesi elmenyhez es a szimhez, a T-cam, motorblokkon ules 200-as FOV-val "csak" jatekauto tologatas:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2016.03.04. 20:55:56 -
ozoli78 #20146 ja meg babakocsi nézetet nem?
Utoljára szerkesztette: ozoli78, 2016.03.04. 20:54:13 -
#20145 jogos :D -
#20144 Autot akarsz "vezetni" vagy TV-t nezni? :) -
mumus70 #20143 Rohadt idegesítők ezek a nyitott kasztnis belső nézetek... Ez se kivétel.... T-Cam nézetet plíííz iRacing!!!!!!!!! -
ozoli78 #20142 7:28 nál :D -
ozoli78 #20141 -
#20140 De igen, egyelore korlatozott.
Tervezik boviteni, voltak infok, elvileg a vegleges DX11-gyel es a 6Gbyte minimummal "akarjak" bevezetni a 8(?!) autos multiclast.
Ezert szoktam hivatkozni a "vegleges" DX11, GUI, portal stb. dolgokra, mert ezek valszeg majd egyutt jonnek. Most lesz egy DX11 teszt idoszak, aztan talan/remelhetoleh nyaron/osszel veglegesen elkeszul az uj felulettel egyutt.
-
#20139 De, van valami ilyesmi. -
#20138 de amúgy nem úgy van IR-nél h max 5 féle autót tud kezelni multiclassban?...Ezért is kell mennie a Fordnak már most...és a Ruf is ezért kerül majd ki...