25347
-
mumus70 #20297 Köszi próbálom! -
Morgolodo #20296 Hát, akkor sok értelme nincs számomra, végeredményben már mindegy is. Amit már rég ki akartam próbálni, azt végül is sikerült (erre jó volt), a többit meg megvettem, oszt jól van.
A lényeg, hogy jelenleg szépen megy, remélem a héten előjönnek a hibák és mindenki boldog lesz.
-
tomee92 #20295 app.ini-ből ezt a sort kell átírni 1-ről 0-ra, ez több embernek is megoldotta a gondot, köztük nekem is
videoCaptureEnabled=0
alulról a 3. "bekezdés" [VIDEO] -
mumus70 #20294 Erre valakinek ötlet DX11-nél? FP-re megy simán, amikor idő van és tölt be futamra, egy pittyenés, fekete képernyő, és ezt írja az ablak: 0X400004e00 címen található utasítás a 0X9894ba8 memóriacímre hivatkozott. A memóriaterületen nem végezhető el a kövezkező művelet: read -
ozoli78 #20293 Azert vannak még gondok de biztos látszott.
Nálam valamiert sötétben nem mutatja a képet előre csak visszapillantoban.
Holnap is hostolok szervert . :D -
#20292 Az a test drive csak a frissitesek/leallasok idejere van, amikor nem elerheto a members oldal. -
ozoli78 #20291 Csináltam egy szerót gt3+c7 daytona night gyetek csapatni :D -
#20290 Szezon közben nem hiszem, hogy menni fog, csak frissítéseknél. -
Morgolodo #20289 Másnak is áll kedd óta a testdrive, vagy csak engem "tisztelt" meg. Tegnap éjfél körül ment, de akkor rohadtul nem érdekel. -
#20288 Ha minden klappol heti 1 futam elég alacsonyabb divízió megnyeréséhez. Elején úgy láttam a 130 pont az elérhető nekem egy futamon max, vagy úgy, hogy gyengébb mezőnyben nyerek, vagy úgy, hogy erősebb mezőnyben hátrébb végzek, azt figyeltem hogy ez legyen meg, ha megvolt max annyit mentem még, hogy ne számolja több verseny átlagát. Meg ami még érdekes, hogy nekem nem a legnagyobb sof-fal rendelkező versenyek jöttek be, mert ott olyan erős mezőny volt, hogy nem tudtam pontokat gyűjtögetni. Div1-ből ott volt mindenki. Így ez a minimális tervezés elég volt a div3 megnyeréséhez. Amúgy egész sokszor összekerültem azzal, aki az egészet nyerte, és mindig top splitbe rakott, de ha pontokat is akarsz, akkor kell annyi ember legalább, amiből 3 split lesz. -
mumus70 #20287 Gratula! Napi mennyi futam kell egy ilyenhez ha minden klappol? -
mumus70 #20286 Még kéne pár gomb a variációba, hogy lábbal is kelljen nyomni valamit..... -
#20285 SHIFT+CTRL+ALT+V a videófelvétel. -
endy papp #20284 Na azért ez több mint egy vállveregetés....
Hatalmas gratula.
-
#20283 Az app.ini-ben lehet a videcapture reszt kikapcsolni es allitgatni. En kilodtem, ugy sem hasznalom, nalam csak "lassitana" (amugy is gazos a gep), videohoz nekem jo az nV shadoplay.
Mondjuk nalam a DX11 "bekapcsolasa" is 10 perces mutatvany volt. Az elso inditasnal kerte az automata konfigolast, de mivel azonnal FullHD-ben probalkozik (nativ felbontas), amit a gepem mar nemrendszer, azonnal ki is kapcsolt a gep;) Egy ilyen utan 5 perc amig ujraindul es magahoz ter az egesz. Mivel nem lefagy a gep, hanem abban a pillatatban kikapcsolja, igy a config file-t sem irja meg:) De szerencsere van minimum gyari beallitas, azzal elindult, utana mar csak 2-3 inditas es be tudtam allitani:) -
ozoli78 #20282 Jo lenne bár nekem obs is tökéletesen megfelel.
Forumon irják mit kell kikapcsolni este megnézem.
Mondjuk ezt nem értem miért van amikor tudják hogy mindenki obs t használ.
Na mindegy ez legyen a legnagyobb gondunk. :D
-
#20281 D3DGear-t hasznal, eredetileg kulsos cucc, sokmindent tud, a stream-elest is. Hogymost mitr enged, nem tudom, de erdemes kulon elinditani a progit (d3dgear.exe) es megnezni a beallitasait. -
mumus70 #20280 Azt hallottam azzal is lehet majd elvileg streamelni. -
#20279 És ami kimaradt a release notes ból.
-
ozoli78 #20278 sajnos igen
és valószínű ennek köszönhetően nem tudtunk streamelni -
mumus70 #20277 Köszönöm! -
mumus70 #20276 Zseniális! Kicsit fékezem el, kicsit füstöl, nagyon akkor meg nagyon! Szórja fel a törmeléket, és még porol utána is kicsit, hogy visszamegyek a pályára. Nálam az FPS is rendben, olyan 150 a min, 400 körül a max, de a 310 megvan mindenhol full grafikán átlagban. -
mumus70 #20275 Azt vágjátok hogy bekerült valami video felvevő? 30 FPS - 720p wmw-be vesz fel valami bill kombinációval, és lementi a documents mappába!
Utoljára szerkesztette: mumus70, 2016.03.08. 23:01:19 -
#20274 Nekem a Nurburgringi akadást meg 60fps alá esést az megakadályozta, hogy a higher detail in mirrort kikapcsoltam. Az sokat eszik a gépből. -
#20273 Biztosan nem azt a különbözetet, amit láthatsz a videóban. :) -
#20272 FPS jobbnak nálam jónak tűnik DX11 alatt, viszont fórumon sírnak páran, hogy esett vagy 70-et:)
Merci és Audi awesome, nekem a Merci jobban tetszik, hangja állat. Nagy plusz pont (nálam), hogy lassú sebességnél, ha fékre állsz egy az egybe olyan trombita hangot adnak ki a fékek, mint igazából. -
GeriDoc #20271 Eddig vett le rendesen, nálam most is vesz le, hogy mennyit, azt most nehéz megmondani. Kellenek majd a tapasztalatok, mert teljesen másképp reagálnak a Dx11-re a különböző kártyák/konfigok. Nekem jóval kevesebb az fps, van akinek jóval több, van olyan is, akinek ugyanannyi, de az atom stabilan. Ennek most kell egy kis teszt időszak, hogy kiderüljön mivel hogyan működik, meg hogy kinek merre kell mozdulnia a konfig fejlesztéssel. -
#20270 Egy gond ezzel a frissítéssel, hogy amikor 45db mazda elindul nagyobb a füst, mint az AC-ban. De egyébként most legalább jobban látni, hogy ki fékezi el magát féktávon. :) -
#20269 Az Audi se piskóta :)
Mondjuk Nordschleifén nem az igazi, 1 órát mentem most ott és egy off trackes kör sem sikerült :D
Szereti berugózás után eldobni a seggét nagy sebességű kanyarból kijövet alap settel :D -
#20268 Visszapillantó hány fps-t szedhet le? Csak, mert a dx11-es videóban ki van kapcsolva. -
Morgolodo #20267 Na, mesélj. Nem tom mit vegyek most. -
ozoli78 #20266 engem megvettek kilóra ezzel a frissítéssel
mondjuk 12 hét szopás után megérdemeltük :)
merci brutál -
ozoli78 #20265 grat -
#20264 Köszönöm mindenkinek, kíváncsi vagyok most hogy felkerültem div2-be mit tudok majd elérni teljesen más autókkal. Ebbe a szezonban cél az imsa a ruf-fal, meg a spec racer. -
Morgolodo #20263 Weboldalon, settings. -
#20262 Settingsnél az oldalon. -
mumus70 #20261 Valahol ezt külön át kell kapcsolni DX11-re, vagy saját maga csinálja? -
twinr #20260 Gratulálok!!! -
GeriDoc #20259 Gratula! Akkor ezúton kapsz egy virtuális vállveregetést.
Dx11: Érdekes módon az Nvidia driverben vagy Inspectorban beállított dolgokat sem érzékeli. Visszaállítom Dx9-re, és jó.
Illetve nekem egy régebbi kártyám van, és kb. 1/3-al kevesebb az fps-em. Szóval ez a több fps inkább korszerűbb és abból is az erősebb kártyáknál jön ki.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2016.03.08. 20:52:16 -