iRacing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Hogyan lehet ugyan onnan folytatni a kört ha összetöröm? Elvileg valahogy lehet, de még nem jött össze.
oneal1
Kellemes ünnepeket nektek!😊

!Forza Ferrari!

oneal1
De most erted ezzel nincs is baj mert nem tetszik, ezert nem is erdekel. De menjunk at trollkodni ezert az rf2 forumba?😄 hihetetlen emberek vannak, egyszeruen nem ertem hogy milyen ember az aki ebben erzi a boldogsagat! Valami baj van ott de nagyon

!Forza Ferrari!

Nem vett ő lof...t sem csak aért irja hogy tudjon itt trollkodni.
Mondjuk az ,hogy mi értelme nem tudom.
Bolond
A gyári Silverstone nagyon tetszik nekem benne, igazán igényes munka. Az aszfalt, meg fű mindenhol. Ja meg van valami épület is valahol..... nem sokat pöcsöltek a kinézettel...... <#zavart1>
oneal1
rf2 grafika? ember ne már... Annyira egy élettelen grafikát ami abban van... élvezhetetlen számomra, pedig nyomtam vele, nem csak kipróbáltam, próbáltam megszeretni de totál műanyag.

!Forza Ferrari!

bardocz
Na, fasza. Nekem semmit sem lehetett állítani, hiába kattintottam a logi oldalán a 64 bitesre, a 32-est szedte le, és fel se tudtam telepíteni, közben kilépett.
leho94
eszközkezelőből eltávolítottam , fel újra a profiler és csoda történt... szóval köszi a tippet 😄

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

this is a beginning of a beautiful friendship.

<#eplus2>

iracing the 'real' race.

bardocz
Jó a driver hozzá? Én g25-tel szívtam a win10-nél.
Scarry
Na ne hülyéskedj! Több Unicumot ne igyál! 😄 Azért ez nem így van, de amúgy a grafika semmit nem változott 2008 óta. Várjuk meg a DX11-et vagy a 12-öt!
leho94
egy kis off, de jól jönne némi segítség:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
van nekem egy logitech dfgt-m , windows 10-et frissítettem a napokban azóta minden játékban totál másképp működik és totál szarul... dirt rallyban nincs FFB , 180 fokot érzékel csak bármit állítok, most már a kormány közepét is 30 fokos elfordítással érzékeli csak... iracingben tökéletesen működik, bár itt is küzdeni kell minden indítás elején hogy tényleg felismerje a kormány teljes forgásszögét.. Euro truck simulatorban szintén csak 180 fokot érzékel és teljesen random van a kormány középtengelye. Logitech profilert is próbáltam, kalibráltam az eszközök közt is a kormányt, nincs több ötletem...

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

bardocz
Eszméletlen jól néz ki, amikor valaki lemegy a pályáról az ember előtt, és szórja fel a kavicsokat.
Igaza van! Sőt, én meg merem kockáztatni, hogy még nemhogy csak az rFactor 1-nek, de még a SuperMario Cart 1-nek is százszor szebb a grafikája mint ennek az Atari kinézetű árkád iRacingnak! Nyíljon már ki a szemed Zolikám, te mit látsz a képernyődön??? <#idiota> <#nevetes1> <#vigyor> <#mf2> <#beka2>
hungary27
Kiss Norbi 19-et ment, van aki 14-et.
bardocz
Aha, asszem annyi a wr. Jó, hogy ilyen igényesen megcsinálták a sok nyomvonallal együtt, nem úgy mint ac-ban.
Látom megint be vagy baszva 😄
Ma vettem meg, nagyon jó. Csak 3 kört mentem, azt hiszem 6:40 körül volt (ott körül megyek az AC-ban is, érdekes). Van aki 16-ot ment?
Scarry
Pár új verdát hozzá megvettem persze, de ennyi elég volt. Az alap cuccban is csak egy autó ami jól val megcsinálva. Szóval nem egy rF2 cucc. És persze a grafika is nagyon ronda az rF2- höz képest... Nekem semmi bajom vele, de sokan szídják az rF2 grafikáját. Hát az iRacing még az rF1 grafikához sem hasonlítható, mert az rF1 is sokkal szebb nála. Ez is nézőpont kérdése persze.
bardocz

6:36,697, alap beállítás, elég sokszor leverte a seggét.

Valahol van még benne 20 másodperc 😄 Kívülről amúgy sokkal jobban néz ki, belülről valamiért buta a kocsi mozgása.
Alexease
Pedig ezek annyira jo bulik lennenek, de itt meg ha mindenki ovatos, akkor is csak SR-t lehet gyilkoni.
Late Model Tour - South Boston <#eplus2> <#falbav>
<#eljen>

"A többi nem érdekel." majd fog <#finom>
Utoljára szerkesztette: ozoli78, 2015.12.23. 17:41:33
Scarry
Megvettem az összes F1-es pályát ami van a racingben . A többi nem érdekel.
Norbi1990
Valóban sry <#idiota>
bardocz
Melyik pálya meg autó? Ez a bajom a kisebb szériákkal oválon, hogy olyan kis picsányi pályákon megy a verseny, hogy lehetetlen versenyezni rendesen nekem.
Nem vetten fel, jobb is, ezt mihamarabb jó lenne elfelejteni. Teljes káosz az összes futam, olyan kicsi a pálya, hogy egy autó keresztbe fordul, egyből begyűjt még tízet.
bardocz
A gt3 verzió az viszont veszett jó. Zolderben mentem pár kört, rendesen rakosgatja a seggét, jobb mint a ford. Lehet a kormányt be kell kalibrálnom és jó lesz, mert észrevettem, hogy az át volt állítva 1080 fokra a cadillac miatt, nagyobb az áttétel benne mint egy utcai autóban, valamit muszáj volt vele csinálni.
Azt megnézném 😊 Tudsz róla videót feltölteni?
Ez ilyen, nincs elől súly. Van, aki szereti, van aki nem. Másképp kell vezetni, mint egy közép- vagy orrmotoros autót.

Norbi1990: Leírtam 1 hsz-el előtte.<#whatever>
Egy 0.15 mp-s kis ovál pálya rajt utáni 5. mp-ében a 16 X az korrekt? <#gunyos1><#taps> A további 59 kör megtételét inkább nem forszíroztam, még a tetőmre is ráesett egy autó! <#alien>
Utoljára szerkesztette: mumus70, 2015.12.22. 22:31:17
Norbi1990
Na és mi a baj a GT3-as Porschéval? 😊
bardocz
Ez az alap ruf kormányzás valami katasztrófa szerintem. Nem érezni semmit.
Totti5
Ilyesmi, akkor beletúrok, köszönöm. ( gondoltam van valami kombináció ami elővarázsol valamit amiben ki lehet kapcsolni )

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

A WEC-s autó az más, ne keverd össze a GT3-as autóval. Ráadásul azt kell mondani, hogy: Na az k..va drága.<#buck> Az az autó a megfizethetetlen kategória. GT3 X 1.5-2.0
A mi mennyi kérdésről a honi Porschésokkal beszéltem, akik épp egy Z4 GT3-at építenek, ők mondták, hogy mi a "baj" a GT3-as Porschéval. Ferrariról nem volt szó, a többivel meg az a baj, hogy nem igazán van ügyfélprogramjuk, vagy legalábbis nem olyan jó, mint a német gyártóknak.

bardocz
WEC-ben indul elég sok, és eredményesek. Nem hiszem, hogy drágább lenne mint a ferrari, lambo meg bentley, de nem tudok pontos árakat. Az rémlik, hogy egy gt3-as autó kb annyiba kerül, mint egy wtcc-s.
bardocz
Az sajnos elég kevéske :S Olyat nem akarok, hogy készülök egy hétig aztán mégse tudok indulni. Azért lenne jó olyan, ami minden este megy, ezért is az egyik a skippy meg most cadillac mellé. A ruf saját sorozata most azért egész jó.
Azért nem mennek, mert azt a legnehezebb vezetni, cserében viszont baromi drága.<#buck> Egyébként máshol használják őket, csakúgy, mint a Ferrarikat.
A C-Spec viszont valóban nagyon jó, én ebben a szezonban már csak ott megyek. Ha a GT3-ast kiveszik, az viszont elég szívás, mert nekem a többi nem tetszik, pedig mennék idén már 1-2 (5<#buck>) BSS-t is. Akkor már megvárom az Audit, vagy a "rendes" Porschét, bár arról még nem hallottam, hogy jönne.<#fejvakaras>
A lotus 49-el mer mentem egy szezont (2015S01). Szombaton és vasárnap van délutánonként 2-2 futam. Akkoriban még volt egy ausztrál liga akik péntek 11.30-tól futották a versenyüket, de a legutóbbi szezonban már ez sem volt.
bardocz
3 csapat is van az oldalukon akik Porshceval mennek, de versenyekből nekem se rémlik hogy túl sok lenne. A ford viszont tényleg még felsorolva sincsen.
Norbi1990
De a Blancpain versenysorozatba (mármint élőben) nem megy senki sem Porschéval, sem Ford GT-vel.
Az is benne van, hogy jövőre, ha minden igaz, lehet már origi Porsche-t is rakni játékokba, nem tudom mi lesz a sorsa. A C-Spec viszont jó, Caddyről ide váltottam Én is.

bardocz
Eh, pedig ha német autó, akkor Porsche. Ami még érdekelne az a két lotus meg v8, de azokkal esélytelen versenyezni.
zzeN
Mert jön majd az Audi és Merci, nem lesz hely neki.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

bardocz
Ahogy nézem a saját szériája most viszonylag népszerű. GT3-ból miért veszik ki? Mert a valóságban nem ez megy ott?
A RUF-fal lesz most valami, ha jól tudom a GT3-ból is kikerül. Pech, mert nekem csak az van meg és szeretem is.

bardocz
Most a ruf mennyire fasza? 5 pályát már kiválasztottam, kéne valami hatodik, és nem tudom, hogy a uf legyen-e(ha már veszek valamit olyan legyen amivel lehet versenyezni), vagy valami pálya. Pályák közül igazából nem nagyon tudok választani olyat amit használnék is valami szériában, tetszik is.
Nicky elég gyakran fent van.
hungary27
Én ma valakivel akinek a neve 49 volt. 😊 Lehet, hogy tesztelik az AI-kat online is. De ez annyira mesterséges intelligencia, hogy még a chat-et is használta. <#vigyor5>

Sőt még Nicky Catsburg-el is találkoztam.

Utoljára szerkesztette: hungary27, 2015.12.21. 19:37:57
hungary27