25347
-
twinr #20337 sikerült... -
#20336 Persze koma te meg körözgess tovább avval tepsi-popsi gördeszkával , csak ne felejts el zabot is vinni Ha nyihog akkor ezt etetni kell -
twinr #20335 Zoli megcsináltam mindent amit írtál, beállítottam az anti cheatet is, de mégm indig fekete képernyőt streamelek.... -
ozoli78 #20334 haggyámán azzal a bevásárló kocsival (audi) -
#20333 Nemhogy boven jo, de de magasabb bitrataval a vegen rosszabb lesz, olyan szinten tomorit a youtube, baltaval :)
Soha nem jovok ra masok hogy tudnak olyan mi oseget elerni :))
Lehet az csak ceges fiokoknak van ... -
ozoli78 #20332 Kevesen regisztralnak paypallal
Bankkártyával egyszerűbb. -
#20331 Erdemes beallitani a bitrate-at, a Youtube FullHD-ben 8/12Mbps-sel konvertalja (~30/60fps) az percenkent ~60–90MByte. A nV Experience alapbol tud brutal 30-50Mbps-t is, ami total felesleges. "Mutogatos" videokhoz (nem vagott extra, "csak" autozgat valaki korbe) boven jo a legkissebb beallitasa is (talan 10Mbps). -
mumus70 #20330 Ajjaj.... Mondjuk ahhoz képest hogy mondjuk az NV Experience-el 1 kör 1,5 Gb in game felbontásban, nem is rossz! Akkor eddig a Bandicam a legoptimálisabb. A Late model komplett futamaim voltak átlagban 1,8 GB, konvertálva 680 Mb, a kb 15-20 perc. -
#20329 1 perc 19 mp volt a felvétel és 518MB lett -
#20328 PayPal-os regisztrációnál találkozott már valaki az alábbival?
Regisztrálnék az iracing.com/membership oldalon, szépen beírok mindent, amit kell, a promo kódot is, majd átirányít a PayPal oldalára. Belépek, majd egyből a képembe vágja, hogy bankkártyám adatait adjam meg a PayPal-ba. Korábban működött bankkártya nélkül, simán PayPal-lal való regisztráció is. A számlámon jóval több, mint 1$ van (majdnem 20$), szóval elméletileg a regisztrációkor szükséges 1$-t le kéne tudnia venni.
Valakinek esetleg van valamilyen ötlete, hogy ez hogyan orvosolható? Azt leszámítva, hogy adjam meg a kártyám adatait. (Ugyanakkor meg vicces, mert Steam-en keresztül meg simán engedi kifizetni a cuccost...)
Előre is köszi! -
barni1122 #20327 Streamelni úgy tudsz iRacinget OBS-el, ha bepipálod az Anti-csalás módot vagy vmi ilyesmit, mikor választod ki a játék felvételénél. -
#20326 Mercedest gyorsabbnak tartják, de azt csak a kislányok vezetik -
VincentVG #20325 na de mondja meg valaki h az audi vagy a merga é a gyorsabb??? -
ozoli78 #20324 Tudsz streamelni csak vedd nullára az app iniben a video capturet
Az obs ben pedig töröld ki a jatek felvételt a forrásokbold gyakorlatilag állítsd be ujra az iR t
Nekem igy jo lett -
#20323 Nem emlékszem már pontosan a méretre, ha hazaértem megnézem.
INI fájlokba még nem néztem bele, mit lehet állítani, meg még ki kell tapasztalni a legjobb beállításokat is. A hangot amúgy elég gyatra minőségbe veszi fel.
Utoljára szerkesztette: Norbi1990, 2016.03.11. 10:53:36 -
#20322 Az iR sajat konfiggal inditja/hasznalja a D3DGear-t, azt app.ini-ben lehet neki allitani:
[Video]
screenshotFileFormat=0 ; Screenshot file format, 0 = png, 1 = jpg, 2 = bmp
videoCaptureEnabled=0 ; Set to 0 to disable loading of video capture module
videoCaptureMic=0 ; Set to 1 to capture audio from your microphone
videoFileFormat=1 ; Video encoder container, 1 = wmv, 2 = avi2, 3 = avi
videoFramerate=0 ; Video framerate, 0 = 60 fps, 1 = 30 fps
videoImgSize=2 ; Video max dimensions, 0 = auto, 1=1920x1080, 2=1280x720, 3=854x480
-
mumus70 #20321 Egész szép! Méret mekkora? Én Bandicam-et használok, egy fél órás futamot kb 4 Gb méretben vesz fel, még lekonvertálom és leviszi ezt 800 megára minőség romlás nélkül. Az OBS nekem is megkotlott egyik napról a másikra, szintén fekete kép.
Utoljára szerkesztette: mumus70, 2016.03.11. 10:43:41 -
#20320 Igen is meg nem is :D
A játék telepítési könyvtárából indítottam a D3Dgear progit és azzal vettem fel.
Az ami a játékba van, amit a CTRL+ALT+SHIFT+V kombóval indítasz el, az csak 30 fps-be (vagy lehet csak 25,? nem emlékszem már) 720p-be tud felvenni.
Open Broadcasterrel nem tudtam felvenni mert csak egy fekete kép volt ha kiválasztottam a játékot. Így streamelni se lehet vele, csak azzal a D3D progival.
Utoljára szerkesztette: Norbi1990, 2016.03.11. 10:37:42 -
mumus70 #20319 Ezt a beépített cuccal vetted fel? -
ozoli78 #20318 Ma este is hostolok 8 órátol.
30P+10Q+20R
GT3
Nürburgring GP BES/WEC -
ozoli78 #20317 Ok
Akkor megnyugodtam :D -
endy papp #20316 Bocsi azt elfelejtettem írni hogy azért nem max minden mert az árnyék "shandow"az ki van véve az nagyon eszi,és eddig is ette,de nem érzem a hiányát, itt az ember a vezetésre koncentrál ,nem nagyon ér rá nézelődni.... -
ozoli78 #20315 hello
érdekes mert hasonlo a konfigunk és nekem akadozott
elég régi a video kárty drivere frissítem és meglátom -
endy papp #20314 üdv Zoli.
Nos, i7 proci
R9 290x VGA a legelső generációs így nem a "legjobb" ami a hűtést illeti,de nincs különösebb gondom,vele.
5760x1080,3x27"
Tegnap én is próbáltam sötétben,le is megy néhol 50 körülire nem ez a jellemző,de eddig dx9-nél is így volt,de még használható.....
-
#20313 Köszi
Így fel tudtam venni a köröm :D
Nem rossz ez a kis Mazda, nekem tetszik :)
-
#20312 Csak ide kellett írnom -
#20311 Amikor írtam akkor még nem töltött be, most már igen :D -
#20310 Nálam betölt. -
#20309 Most nem megy a iracing oldal? -
mumus70 #20308 Tegnap 64-en álltunk a rajtnál Mazdával, erre egy hülye csávó beírja a chatre hogy: Start the Maldonado Carmageddon Race! Leestem a székről a röhögéstől..... -
#20307 Nürb vagy Spa szerintem a menő :D -
ozoli78 #20306 Minden fullon??
Dejoneked :D
Tényleg milyen konfigod van ?
Nekem tegnap i7-4790k/gtx970 daytona sötétben ugy be szaggatott hogy majdnem epilepsziás rohamot kaptam :D
Jobb mint volt sokkal ,de fullon nekem csak nappal megy fullon vagy közel fullon.
Engem a tartalmakkal vettek meg kilóra , persze lehetne azokban is a hibát keresni de nem teszem.
Merci kurva jó ,a hangja fenomenális. :D
Az iracersen rookie kupában az uj mazdával lesz a bajnokság,aki esetleg letolna velünk egy kupát Papp Attilát keresse meg az iracers forumon kérjen tőle free kodot.
-
#20305 Dx11-ben hasonló, kicsit jobb beállításokkal a Nurburgringen nem megy az fps nálam 90 alá, míg eddig 60 alá is beesett. Nálam érezhető a javíulás mindenhol, most 120-ra állítottam a max fps-t és teljesen jó. -
ozoli78 #20304 Ma este is hostolok.
Kb 8 körül
30P+10Q+20R
Merci,ruf,renault,audi,bmw ... ?
Melyik pálya legyen ?
Spa
Roadatlanta
Nürburgring GP -
Morgolodo #20303 Látom a Mazda másnak is bejön. Tényleg szuper lett. -
endy papp #20302 Ja köszi akkor így már értem.
Mellesleg ez a új kis mazda nagyon jó.
-
#20301 A DX11 hivatalosan egyelore beta verzio;) Latvanyban semmit nem tesz hozza, nem is ez volt a cel. Visszafele kompatibilis, "ugyanazt" hasznalja mint a DX9 (persze mas shaderek es hasonlo), de az uj rendszer es a futtato HW miatt gyorsabb tud lenni (tobb szall, tobb memoria, mas kezelesek stb.). Ez most 3 honapos nyilt beta teszt;)
Az extra latvany dolgok valszeg csak akkor fognak jonni, ha mar bevezettek "minimumnak" a 64 bitet, DX11-et, +6GByte RAM-os stb. Az iR-nel minden 4-szer addig tart, de amit csinalnak, azt nagyon jol osszerakjak, es komolyan ossze van drotozva minden mindennel.
Bar ezt a kulsos D3DGear-t annyira nem ertem, de mindegy:) Persze a Coherent es az EasyAntiCheat is kulsos cucc:P -
mumus70 #20300 Köszi, végül is jó lett, lemegy a futam rendben, már csak akkor van hibaüzenet ablak amikor verseny után kilépek a quit-el, de az meg nem érdekel.... :D Durva volt 64 Mazda Watkinsben... :D A füst a rajtnál az horror, azt se tudja az ember most mi van, meg hol... :D :D
Utoljára szerkesztette: mumus70, 2016.03.09. 23:47:26 -
#20299 Szerintem egyelőre ennek a DX11-nek annyi értelme van, hogy bevezették, és működik nagyjából rendesen (már akinél). Az meg ugye látható, hogy ugyanazt a szintet a DX11 magasabb FPS szám mellett tudja biztosítani, mint a DX9 - és így van egy csomó "tartalék", amit majd a látványra lehet felhasználni. Majd szerintem innentől kezdve kezdik bevezetni a különböző dolgokat, pl. HDR, post-process, stb. Alapvetően nem hülyeség, amit csinálnak szerintem, mert nem eszetlenül televágták minden effekttel, ami esetleg túlzottan is igénybe veszi a gépet, esetlegesen játszhatatlanná téve jó pár felhasználó számára. -
endy papp #20298 Ez a dx 11 nagyon próba verzió ,vagy nem tudom,de nagyon nem tesz hozzá semmit,hasra nem esek tőle.
Legalább is nálam,minden maxon ahogy a dx 9-nél is de épp olyan szép 9-el is mint 11-el.
Az a pici különbség amit az alábbi összehasonlító vidiben is látni,csak az eladhatóság miatt kreálták ,én ekkora különbséget sehol nem látok.
Majd ha már úgy fog csillogni, tükröződni stb,stb....,minden ahogy az AC-ba erős médium grafon(direkt nem a pCars-t) hoztam fel,na akkor lesz,majd ez dx 11,de tartok tőle arra még sokat kell aludni.
Az meg hogy 11-el 100-al több az fps megint csak promo.....
Nem mellesleg nekem eddig is teljesen jó volt a grafika ,nagyon nem éreztem hiányát a 11-nek.
De hogy jót is mondjak a hangok jobbak lettek,az új mazdát is sokkal jobb vezetni,a többi kocsit csak láttam ,kipróbálni nem tudom,de nagyon nem hinném hogy nagyon hiányozna bármelyik is.
Persze most újdonság ,de fél év és lecseng ez is,ahogy a többi.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.03.09. 23:37:28