25347
  • Solt
    Nem tudom te milyen verziót próbáltál, de összességében nyújt akkora élményt a játék mint anno az RBR, és tőlem ez nagy szó, mert utóbbi nagyon nagy kedvenc "volt". Az tény, hogy az aszfalt fizika nem az igazi egy iRacing, AC, után, de ettől eltekintve nagyon egyben van a játék, főleg murván. Az FFB-t is be lehet jóra állítani, csak kell egy kicsit szöszölni vele... nálam több óra pörög bele, mint az AC-ba... ;)
  • bardocz
    Jókat hallottam róla, és úgy álltam neki. Az aszfalt nevetséges volt, a ffb katasztrófa, örülök neki, hogy nem adtam érte pénzt. Amelyik verziót próbáltam 2 euro-s leárazásnál se venném meg steam-en :D
  • Solt
    Azért a full gagyi nagyon erős túlzás! :)
  • hungary27
    https://twitter.com/iRacingMyers/status/717041340593414144/video/1
  • bardocz
    Én jó rallyt akarok már, a dirt rally szerintem full gagyi, lfs-ben jó, de nem túl változatos egy idő után, rbr régi, lehet win10-en nem is futna, és ennyi van most összesen. Igazából rendes versenypályán is jó lenne, mert annyira más, pl Nurburgringen.
  • Alexease
    Biztos jo a dirt oval, tuti mennek rajta, de ahhoz masfajta SR kell:)))

Keszulget nehany eve az uj utkozes, tores es minden ahhoz kapcsolodo rendszer. Azzal egyutt tuti hasznalhatobb lenne a cross is, nem csak a latvany tores miatt, hanem az utkozest es igy az SR-t is normalisabban tudna szamolni (pl. kissebb kaszni gyurodes belefer, de ami mar a csovazat is erinti, az mar bunti:P).

En egyelore jobban szeretnek dinamikus napszakot es AI-t:))))))))))))
  • bardocz
    Pedig az is elég jó lehet. Rallycrosshoz viszont át kell dolgozni a contact rendszert :)
  • Alexease
    Sose voltam raizgulva a dirt-re, foleg ugy, hogy logikusan a fo csapas a fel merfoldes nevesincs palya, vas csovekbol es lemezekbol osszetakolt autokkal, korbe-korbe. De igy, hogy RallyCross-szal promozzak (ha igaz), akkor legalabb "ertelme" is van. Persze buli korbe-korbe csuszkalni, de az valahogy nem izgat:)
  • hungary27
    Az emberek évek óta minden egyes topikba beleírják, hogy dirt confirmed, ha valami pici köze is van a dirt versenyzéshez. Április elsején kiraknak egy videót, amiben egy ember vízet cseppegtet a földre és vizsgálja azt. Majd három napra rá kiteszik ezt a képet. Na így kell ezt az iracingben misztikus dolgot bejelenteni. Már ha valóban igaz.
  • HDMate
    Nem viccelnek a srácok!
    https://twitter.com/iRacingMyers/status/717002169258549248?ref_src=twsrc%5Etfw
    Utoljára szerkesztette: HDMate, 2016.04.04. 17:04:21
  • mumus70
    Egy kis csibészség: ha üldöznek, érdemes gyakran porolni, ugyanis jócskán tapad belőle az ellen szélvédőjére! Hátha valakit megzavar, sosem lehet tudni! :D :D (hogy honnan tudom? Gyakran visszanézem a futamaimat a mögöttem jövő onboardjából mert szoktam tanulni belőle hol védem jól-rosszul az íveket, hol hagyok támadásra alkalmas helyet stb. stb. és úgy vettem észre.) (na jó, meg nézem azt is mekkora védekezési fenomén vagyok, csak inkább támadási lennék... ) :D :D
  • mumus70
  • Alexease
    Az egy Chevy Impala, azt hivatalosan lehet road-ra allitani:) Sot a legtobb NASCAR autohoz road setup is van (mivel van versneyuk is road-on:P). A Modified-bol a Whelen-nel mennek road-on is, barmenyire hihetetlen a kinezet miatt, de nagyon elvezetes (persze road-on 4-es valtoval):P A sima SK mar nem annyira, az kuzdosebb.

Igazabol ezek a "legelvezeteseb" autok road-on (nekem), mert mind nagy, nehez, natur felfuggeszteses, fapad valtos, elektronika nelkul. Nagyon jol erezni minden mozzanatat az autonak. Meg az rF2 tudja ezeket, ha van hozza eppen normalisan osszerakott auto. Sajos az AC ehhez mar keves...
  • twinr
    Eh, ne mérgelődj, akkor abbahagyom a versenyzést ha ez rossz érzéssel tölt el
  • mumus70
    Még több kib@szott UFO lesz....
  • mumus70
    És milyen ez a verda Monzában azzal a radikálisan féloldalas szetuppal?
  • Alexease
    iRacing-TrackDays-Sounds.mp3
  • Alexease
    Tenyleg
  • Norbi1990

Drag racing confirmed?
  • Alexease
    Sok a +750 LE, de azert nem annyira, mint amit a kep alapjan gondolnank;) Ez csak egy borulas koztes allapota:D
  • twinr
    Tegnap milyen sok magyar volt a 3 órás futamon Spa-ban. Klassz hogy egyre többen versenyzünk.
  • mumus70
    Én is úgy látom nem értél hozzá, egy centi még hiányzott! :D :D
  • Morgolodo
    Ugyan ez, 0 X-et se írt, azt hittem neki sem mentem szegénynek, de kívülről jól látszik, hogy rásegítettem a csúszására. Viszont jó példa, hogy nem feltétlen jár a hátulról jövőnek az x, hisz előtte is hibázhatnak.
    001
  • Norbi1990
    Sajáttal mentem.
  • Alexease
    En online nem mentem, de offline sokat, es egyedul is mintha "ritkabban" szolna/szamolna, olyan mintha jobban figyelne a "valodi serulest", es csak akkor szamol, ha "lakatos munka" is adodik:) Ha egyszer kesz lesz az uj utkozes es serules modell, akkor valszeg megtovabb finomodik. De azert az sem lenne hatrany, ha (kicsit jobban) figyelne a "hibas" autot.
    Utoljára szerkesztette: Alexease, 2016.04.02. 12:58:44
  • mumus70
    Tegnap tapasztaltam valamit, nem tudom hová tenni, lehet hogy finomítottak az x-eken? Belém jöttek hátulról úgy viszonylag 4-6 km/h-val, elnézte a fékpontot 30 centivel, és nem kaptam semmit. Régen az ilyenekért simán jött a 4 x, de legalább is minimum kiírta a kontaktot 0x-ért. De semmi. Végre a hibás kapná meg csak? Nem vettetek észre semmit?
  • Marcinko
    Milyen setupal mentél ? Kívülről nézve egész jó volt a végsebesség és a kanyarsebesség is !
  • Alexease
    Kicsit kockas:)
    Amugy jo net-ek lehetnek, ha stream mellett (ami azert nonstop ping es nem keves adatforgalom) rendesen mennek online-is.
  • mumus70
    Kálóczi Gabi streamje csak nálam akad, de hogy nézhetetlen, vagy nála nem jó valami beállítás, mert az összes többi meg jó nálam.
  • Norbi1990
    :D biztos jó volt a setupod. Én mindig szenvedtem a másik mögött a gyors kanyarokba, alulkormányzott mint a fene :D
  • Marcinko
    Szép volt skacok !!! Még nézni is jó volt
  • Norbi1990
    Köszi.

Igen, Sprinten túl nagy szokott lenni a lelkesedés, Enduranceba azért nem szoktak ilyenek lenni :)
  • ricsaaard
    A 14:09-nél a baleset, a csávó rám futott a mercivel aztán verte telibe az audi-t :DDDD amúgy jó futam volt, 2,5 seccel maradtam el a végén a győzelemtől de hát a BMW top speed-jével esélyem sincs előzni :/
  • Alexease
    Grat, jo volt!
    A balesetbol meg ennyi belefer. Ha igazi auto lenne akkor nem eroltetnek ennyire az emberek, a fele koccanas/utkozes elkerulheto lenne. De hat ez nem az igazi, es ebben eppen ez a lenyeg:D
  • Alexease
    Cornfirmed :)))
  • Norbi1990
    Sikerült egy 4069-es strenght of field mezőnybe bekerülnöm Blancpain Sprint Seriesbe, volt pár baleset így is :D
    pl 14:09től
  • twinr
    gratula a versenyhez! Kár hogy nem jöttél a fél nyolcasra, legalább lett volna kivel versenyezzek.
    Én sem értem, miért fikázzák a grafikát, most is néztem verseny után a kamera állásokat, hát beszarás amikor a kereket látod, elképesztő hogy mozog együtt az úttal!
  • mumus70
    A tavalyi jobb volt, amikor kiadták, hogy dolgoznak a mobiltelefonos irányításon. :D
  • hungary27
    Nagyon unatkoznak. :D
  • bardocz
    Ez a Dirt confirmed kár hogy valszeg áprilisi tréfa :)