25347
-
mumus70 #20618 Előbb iszok meg egy pohár tejet! :D -
GeriDoc #20617 Fos ez, szar ez, hagyjátok a fa..ba. -
ozoli78 #20616 én is imádom ezt a szart
de ez az unreal levegő hőmérséklet/pálya hőfok dinamikuskurvaanyukattelibevertfost miért nem felejtik el
dynamic wather anyit jelent náluk hogy változik a szélsebesség és a szélirány lol :D -
mumus70 #20615 Akkor az egyik múltheti futamom: Qualin egyből fekete zászló, unsafe pit exit-ért, oda az 5. körüli hely. Rajt a 25. ről a 26-ból, vegyes splitben, legelső kör, az órúzs utáni egyenesben ketten egymás mellett kb 220-al, előttem egy 8. diviziós D kategóriás 100-al!!!! az íven, telibe verjük mindketten, fekete zászló javítás. A boxban elfelejtettem bekapcsolni a limitert, stop and go büntetés....... folytassam? Megfogadtam hogy soha többé nem iRacingezem!!!! Aztán alig vártam KÖVETKEZŐ VERSENYT 2 ÓRA MÚLVA :D :D -
ozoli78 #20614 Este GT3 as verseny
Ha minden jól megy lesz közvetítés ,és tudjátok streamen is nézni a versenyt. -
Dzsidzsi32 #20613 Igaz engem is sokszor kiraknak. 4 helyről rajtoltam. Fel jöttem harmadiknak. Majd a célegyenes végén emberunknek nem sikerült a rövid féktáv,és kiütött. Jobb hátsó kerekem odalett :( -
Dzsidzsi32 #20612 Hat nem egyszerű az biztos. De nekem nagyon bejön. Jó pár futamot streameltem. Nagyon sok múlik a qualin. Ha az első két sikant túléled,akkor már nyert ügyed van. Utanna mar csak nyomni kell mint a dili :D -
#20611 2000 fölé kerülök utána sorban kiesek 4-5 versenyen és kezdem előlről 1700-ról :DD Ez megy egy ideje -
mumus70 #20610 Én is minden hónapban feladom egyszer.... Figyu! Küzdjed fel az iRating-edet legalább 2000 fölé, és rögtön kivesz a trollok közül ha több split van! A nagyok között meg ég és föld egy verseny! Az ilyen 1100 körüli D kategóriások elől menekülni kell a p..ba! :D
Utoljára szerkesztette: mumus70, 2016.04.09. 22:59:38 -
ozoli78 #20609 Rookie kupa 2016 időpont szavazás
Ingyenes kódot újak igényelhetnek nálam az iracers fórumon. -
ozoli78 #20608 -
#20607 ez a formula renault valami szánalmas egy mezőny, 3-ból 3 futamban löknek ki de esélyem sincs végigmenni, ők meg meg sem sérülnek.. most is a salakból repülnek be elém, vagy hátulról jön belém fékezés nélkül.... hihetetlen, feladom az iracinges karriert -
#20606 Igen, ..........véleményes -
#20605 Változtattak a BMW hangján? -
#20604 Mert azt könnyebb lenyomni. -
El Gigante #20603 miért kuplunggal fékez?:D -
ozoli78 #20602 13:20 tol
-
ozoli78 #20601 hiányzik két fa -
#20600 Meg van 2 honapjuk befejezni, talan javitanak ezen a trehany munkan:)))) -
#20599 Középen is csak egy sárga jelző van, énaztánmegnemveszem! -
#20598 Melyik az AC ? :)) -
#20597 -
#20596 Ez a fos felvevő nem vette fel a versenyt, pedig felraktam volna.
Jó kis futam volt, de mindenképp ajánlom majd a fél 11-es versenyt, ugyanis ott lesz a legnagyobb, legerősebb mezőny :D -
zimapeti #20595 Első nyolc befutó 4 tizeden belül, király -
zimapeti #20594 Mindenkinek ajánlom, csütörtökönként 20.30-kor European MX5 Cup. -
zimapeti #20593 Urak bánhatjátok, ha nem láttátok, Leitner Norbi, Szabó Tomi olyat mentek Daytonán, besza, behu, első nyolc folyamatos helycsere, végén kétszer három soros befutó volt. Gratulálok Norbi és Tomi, nagyon jól mentetek, végig sziszegtem, levegőt alig tudtam venni úgy paráztam mikor lesz sok, hogy tudjátok így kicentizni? Brutál -
mumus70 #20592 Már látom a roncsokat meg a füstfelhőket a dombtetőn a sikánban.... :D :D -
#20591 Es jon majd melle Le Mans es a FR3.5 is, lesz mire kolteni;)
Meg egy, mert jol nez ki;)
-
mumus70 #20590 Na ez is telitalálat! :D -
#20589 "Junius".
-
Dzsidzsi32 #20588 Ez a formula Renault valami iszonyat jooooo :) Szerencsére sokan indulnak is vele. Reggel is megtoltottunk egy splitet . -
mumus70 #20587 -
#20586 Az Audi mindig alulkormányzott lesz.... kanyarban át kell usztatni a kocsit, máshogy esélyed sincs gyors kört menni, de az Audi abszolut 4. autó lett csak sajnos, a mclaren, bmw (ha nem top speedes a pálya) és mercedes gyorsabb nálla -
mumus70 #20585 Hát ezt a Spa-t SR növelésre fogom használni, nem az én pályám. Nagyon szétmegy a mezőny, itt aztán szárnyalnak a kib..ott ufok... időmérőn olyan 2-3 mp-t vernek a többi divizióra. De épp ezért szépen quali nélkül hátulról elrajtolgatok, és körözgetek magamnak a 0 x-ért.... :p -
endy papp #20584 Már rég kellett volna ez a villogási opció....
Így legalább észreveszik hogy gyorsabb kocsi jön,ha már a kék zászlót nem látják,az idő különbség fogyásáról nem is beszélve.
Csak díjazni tudom hogy ez is bele került.
Mai GT3-as Okayamai futamon jól jött. -
GeriDoc #20583 Egyetértek. Dávid, szánj rá egy pár percet az ffb-re, mert valóban jó a Dirt. Murván nagyon adja, aszfalton olyan amilyen, de a RBR-t szerintem bőven veri összességében. -
#20582 Meg is erkezett az elso drirt palya bejelentes, termeszetesen egy fel merfoldes oval.
Azert a Foxsports.com-on eleg jol hangizk:))
eldora-speedway-iracing-dirt-racing-announcement
http://www.eldoraspeedway.com -
mumus70 #20581 Na következik Spa. Már látom ahogy a fél mezőnyt ki DQ-zza a pálya a verseny feléig, minden egyes kanyar már szinte a rázókő átlépésért, meg minden szarért büntet. -
Solt #20580 Pedig van olyan élményre mint az RBR, az FFB-re meg kb 2 percet kell rászánni, hogy élvezhető legyen, de nem akarlak győzködni, te tudod! :) -
#20579 Nem tudom már melyik verzió volt, de el is vette a kedvem rögtön. RBR-hez képest számomra sehol nem volt. És ott az ffb-nek szerintem csak az erejét kellett beállítanom, hogy egész jó legyen :)