iRacing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az a nagyobb bajom, hogy kezd betelni a 2 terrás vinyóm, el kellene kezdenem kisütni dvd-re a cuccosokat....
Persze. Eccerre 4 film, meg a teljes Motörhead discográfia jött alatta tegnap is. <#beka2> Dolgozzon má meg a pénzemért a i7, meg a 18 Gb memória..... 😄
Utoljára szerkesztette: mumus70, 2016.01.08. 13:36:07
Nallam egy 780ti teljesit szolgalatot. Persze OC verzio. A tukroket kapcsoltam csak ki,es csak a virtualis megy. Minden mas maxon van. Az fps a 84-es limiten van. Csak multheten nordon volt akadozasom,de nem volt zavaro. Csak akkor amikor le is fagyott 😄

Az ugyeletes monkey meg nem erdekel 😄
bardocz
Ha azt nézzük mikkel nyomják ezt 3 monitoron, a gtx970 is elég hozzá.
Alexease
Azert a ping es a net-sebesseg nem ugyanaz😉
512/128kilobyte(!) sebesseggel is lehett jol online-ozni, hosztolni akar 10 embert (Papy engine-nel). De a Digi valszeg jobb mint a tobbi megoldas, ha a jatekban a kiirt ping-ed jo, nincs ugralas, akkor valszeg nincs gond.

Csak nekem furcsa, kicsit gagyinak tunik, hogy valaki komolyan tolja online, es kepes a hatterben torrentezni😊 Alaphelyzetben meg az egyeb bongeszo olldalakat is erdemes becsukni (en meg az iR-t is beszokta, marf nalam erosen memoria gondok vannak, kell az a 2-400MByte is😄).

Persze magambol indulok ki, mas tapasztalatom nincs, otthon meg a tobb tucat helyen sodort, falon logo, szogelt, berhazas, hagyomanyos telefonvezeteken jon a net😄 Neha elmulik, de igazabol jol mukodik😄D
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2016.01.08. 12:59:12
oneal1
nálam megy! 😄

szerencsére itt digi van, 220/110

!Forza Ferrari!

Alexease
Online versneyen is megy a torrent?!?!
oneal1
na igen! 3 monitorhoz nvidia 980 ti...

szerencsére megelégszem az 1 monitorral 😊

közben jött vicceske és ki lettél röhögve...<#ticking>

!Forza Ferrari!

lac coo
Lol.

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

3 kilo egy 1 monitoros konfighoz mar elegseges. No de 3 monitorhoz nagyon keves. Nekem csak a videokartyam volt 2 kilo 😄 A 3 monitoros konfig eleg zsebbenyulos. Viszont amikor keszen van es leulsz ele csapatni,akkor fulig ero vigyorral alsz fel,es akkor erzi az ember,hogy megerte ennyi lovet beleolni 😊
Én fillérre annyit költöttem. Fut is szépen minden, iR minden csutkán, AC, Pcars ultrán minden. A háttérben meg folyamatos torrent megy közben, meg van mikor veszem fel real time. 3 kiló kell egy gépre, és lehet 2 év múlva megint fejleszteni kell....... <#buck>
Utoljára szerkesztette: mumus70, 2016.01.08. 10:45:22
oneal1
biztos hogy nem lesz itthon 160-180 körül.a vivatalos europai ár 700 euro lesz ami 210 körül van. nemhinném hogy hipp-hopp 50 et esik majd az ára.

Igazából amúgy viszonyítás kérdése, hogy mi sok, mi nem, de talán nem is ez a sok, hanem ha azt nézzük, hogy milyen gép kell mellé😊
Fusson akkor már tényleg szépen. Ha így nézzük akkor 300.000 ft ot el lehet költeni a gépre amin használva lesz.

!Forza Ferrari!

Gyerek betegséget:
Persze majd elválik, de mégis mi? Két lencse meg két kijelző, pár szenzorral... Sok baja hidd el nem lehet, pláne, hogy a DK2-őt valakli aktívan használja mai napig szimezéshez.

Én 3 monitoban már nem igazán gondolkoznék, alex a 300.000 Ft-s árával meg túloz, ősszel, télen már tuti itthon is megkapni bruttó 160-180 körül... Sok? Az. De olyan élményt ad, beszarik az ember.

ÉS! Most lehet várni a következő VR headsetre, az lehet még magasabb felbontású panellel jön majd, akkor ahhoz még nagyobb erőmű kell majd. (Pláne, ha a Hz számon is emelnek...) Szóval ez az OR jó vétel lesz, és pont az előző ok miatt sokaknál időtálló is lehet. Mert hiába venne valaki 4K-s VR kütyüt, azt meg is kell ám majd hajtani. Arról nem beszélve, hogy 4-5 éve is volt 1080p-s monitor, és a mai játékok az ugyanolyan felbontáson tudnak sokkal jobban is mutatni, ergó még mindig lesz min csodálkozni OR-en is.

De ha persze kihoznak egy ugyanilyen felbontású kütyüt, ami max kicsit javított itt--ott az állat lehetne.

Én a cokpitemhez monitortartót és 144 Hz-es monitort akartam. Ez sem aprópénz, de szerintem nem veszek, majd kivárom a sorom OR-et illetően...
Alexease
Update
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Here is another small follow-up to our 2016 Season 1 Release. We've fixed a few more issues.

Rendering

- Improved the graphics autoconfig to set the "Video Memory to Use" limit to precisely 10% less than the dedicated video memory of the GPU, rather than always 128MB less at most.

- Replaced the graphics option, "Cap Frame Queue," with a more useful version,
"Max Prerendered Frames," adjustable from 1 to 4 frames. Typically you should set this value to the number of GPUs in use for rendering, in most cases this is 1, but for SLI or Crossfire this is often 2. Setting the limit to zero frames disables this function completely, which is not advisable since it will lead to increased control lag, or in some cases stuttering. This new setting defaults to a value of 1, and is named "MaxPreRenderedFrames" in the "renderer.ini" file.

- A new setting, "ParallelSorting=1," has been added to the "renderer.ini" file. Changing this setting to 0 will disable the use of multi-threading during scene sorting in the renderer. The multithreading optimizations are enabled by default.

- Fixed an issue where textures were only loading after entering the garage screen when the option "LoadTexturesWhenDriving" was set to zero in the "renderer.ini" file.

Shared Pit Stalls

- Sessions will now be split into run-groups based on the number of starting grid stalls at the track, instead of the number of pit stalls.

Telemetry

- A new telemetry item "LapCompleted" has been added which contains the number of laps completed by your car (Similar to "Lap" which contains your car's currently started lap). At a circuit event, "CarIdxLapCompleted" will always be 1 less than "CarIdxLap", since the finish line both finishes one lap and starts the next. But at the Nürburgring Tourist config, where the start and finish are separate, completing a lap does not start the next one.

- A new telemetry item "CarIdxLapCompleted" has been added which is an array containing the number of laps completed for each CarIdx (Similar to "CarIdxLap" which contains the currently started lap).

- Telemetry items "LapDistPct" and "CarIdxLapDistPct" have been updated to export "0.0" to "1.0" correctly for the Nürburgring Tourist config, with "1.0" being at the finish line. The number will continue to increase above "1.0" in the non-timed area, and wrap back to "0.0" at the start line.

- The state of "TrackCleanup" has been inverted. Now a value of "0" indicates that the track is not being cleaned up, and a value of "1" indicates the track is being cleaned up.

- Renamed several telemetry parameters to remove the unacceptable characters, "-" and, " ", as follows:
- - PowerMGU-K = PowerMGU_K
- - TorqueMGU-K = TorqueMGU_K
- - PowerMGU-H = PowerMGU_H
- - EnergyBatteryToMGU-KLap = EnergyBatteryToMGU_KLap
- - EnergyBudgetBattToMGU-KLap = EnergyBudgetBattToMGU_KLap
- - DRS Status = DRS_Status

McLaren MP4-30

- Fixed an issue where DRS lights were not activating correctly when the control screen was active.

Radical SR8

- Fixed an issue where the left side mirror was not being deformed correctly when damaged.

Silver Crown

- Changed the weight jacker from 5/8" throw to 1.25" throw. This change means each click will have double the cross weight change compared to before.

Super Late Model

- Vehicle setups have been updated.

Circuit de Spa-Francorchamps

- Removed erroneously placed pit boxes.

Nürburgring

- Qualifying laps that begin directly from the Tourist exit on Nordschleife and Combined configs will now correctly score the first flying lap.

- Fixed some issues with object collision on the left side of the Tourist pit lane.
Jaja, mindenképp várni kell. Egyrészt meg kell várni, melyiknek lesz igazán supportja, talán az is kiderül melyik a legalkalmassabb az iRacinghez, és mindenképp olcsóbb lesz már egy éven belül, plusz javítják a gyerek betegséget is. De sok támogató örülhet, már kapják is az OR-t, aztán meg anyázhatnak is majd rendesen.. 😊

iracing the 'real' race.

bardocz
Nekem kettő 27-es kéne, ha 24-esre váltanék emiatt, akkor árban ugyan ott lennék kb. Lehet anno 24-est kellett volna vennem. Ja meg van egy régi 4:3-as 17-es is, borzasztó színekkel 😄
Alexease
Nekem 2 monitorom mar van regrol (munkahoz), a 30+ ezres legalja kategoria Samsung 24", mar csak 1 kell hozza, meg persze a 10 eves gep helyett valami mukodo😄D
bardocz
Akinek 144Hz kell annak úgyis mindegy az ár ilyen szempontból, nekem a mostani mellé két plusz monitor lenne kb 120-130k, a gép meg lehúzott grafikával úgyis vinné 60fps-sel, ha azt nézem milyen vga-kal nyomnak 3 monitort az ir fórumon. Na nem mintha lenne rá éppen pénzem, szóval pont lényegtelen számomra 😄
Alexease
Igazabol a harom monitoros rendszerhez sem art egy friss gep, az valszeg ugyanaz, a 3 monitor ara meg kerdeses, ki milyen monitort tart hasznalhatonak😊 Az innyencek 150E+-ert vesznek 1-1 monitort😉))
600 USD + VÁM + ÁFA, ennyi az... iPhone esetében is kb ez a 38x.-Ft / USD a váltószám. 😊

www.smart-bus.hu

hungary27
Ezt biztos hátizsákban hozzák az usa-ból.<#idiota>
Annyi azért nem lesz! 😊 LINK

Karácsonyra már jobb lesz a helyzet szerintem...
Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.01.07. 14:56:34

www.smart-bus.hu

bardocz
De legalább jár hozzá xbox kontroller, ami a kutyának se kell 😄D
Eredetileg még kb egy három monitoros rendszer áráról volt szó, sőt, talán még kedvezőbb is annál, így ez eléggé felejtős.
Alexease
Ugy nez ki "lekeszult"😊 Adoval es egyebekkel lesz vagy 300000Ft, meg persze kell ala egy izmosabbb gep is😊 Egyelore ez a majerek jatszotere;P Meg eleve erdemes megvarni legalabb a masodik generaciot, legalabbis az atlagnak, akinek ez tobb havi fizetes, aki zsebbol csenget ki ennyit, annak teljesen mindegy😛).

consumer-oculus-rift-available-for-pre-order/
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2016.01.07. 14:41:07
oneal1
bakker! hát ez kimaradt!!! 😄 😄

köszi!

!Forza Ferrari!

Hát persze. 20 kört jön mögöttem, aztán gondol egyet, később fékez 5 méterrel, kiforgat, aztán már írja is kékkel, hogy idióta vagyok, 20 körön keresztül blokkoltam!
Ovál verseny volt?
Ezaz, mond meg nekik!😄 Egyébként, tényleg egy istenbarma az ilyen.
Alexease
"juharszirupos mocskos pofádat" 😄DDDDDDDD
Öcsém mi ez az új divat az amcsiknál???? Nem gyorsabb, nem tud megelőzni, kilök, aztán privibe írja hogy milyen jogon BLOKKOLOM?????? Így nevezi mind ha nem tud előzni!!!! BLOKKOLOM! Hát előzzél meg szépöcsém, ha gyorsabb vagy, egyem azt a juharszirupos mocskos pofádat te barom!!!!!
bardocz
A lényeg az, hogy egyet akarunk mondani <#idiota>
Ja,értem, de egy 3 mp-el lassabb pályán a nyomással visszahozol max. 1-et. Szóval nem az all time köridő az érdekes, hanem inkább a többiekhez képest futott idő az adott szerveren/versenyen. Na,érted mit akarok mondani !?<#buck>
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2016.01.06. 23:12:11
bardocz
Hát hogy jó irányba mentél e utána. De ha nem lehet akkor nem stresszelek rajta 😄
Nem tudsz utána menni, a hideg pálya mindig gyorsabb, és nem csúszik annyira. De ez már egy éve így van kb! 😄

iracing the 'real' race.

<#fejvakaras> Mi?
bardocz
De az a köridőből látszik 😄
<#idiota> Jól elolvastad a használati utasítást.<#nevetes2> A watch/ghost/crew/spot fülre kattintasz, listázza az adott szervereket, és ott kiválasztod, amit szeretnél. A pálya és legalább az egyik fajta autó kell hozzá. Így tudsz ghost-ként is menni, spotterkedni (azt mi TS-en szoktuk), vagy simán nézni a versenyt. Olyan nézetet is tudsz választani, hogy egyből ugrik az eseményhez, vagy pl. a legszorosabb csatákat mutatja automatikusan. Persze te is tudsz váltogatni a versenyzők/nézetek között. Hatalmas feature, és nagyon hiányolom a többi szimből.<#eljen>
És így nem von iR-t.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2016.01.06. 22:38:52
oneal1
olyat is lehet? 😄

!Forza Ferrari!

Nem mindegyek a köridők? A lényeg, hogy az adott pályán (szerveren) a többiekhez képest mit mész. Kivéve, ha a WR-re mentek. A kérdés inkább a guminyomás utánállítás, na az szívás.<#nyes>
bardocz
Mindenki szív miatta 😊 Így szerencsére nem vészes. Ennek kéne tudni hogyan kéne guminyomással utána menni, de nekem ötletem sincsen. Csak hogy kedvenc témádnál legyünk <#idiota>
Hú ez a realistic időjárás kiidegel! majd 3 másodperc ugyanazon a pályán egy 14 fokos aszfalt és egy 40 fokos között! A hideg pálya javára. Szerencsére általában az egész mezőnynél, úgy vettem észre.
<#fejvakaras> Akkor menj fel csak nézőként.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2016.01.06. 22:17:09
bardocz
SR-t meg valószínű nem, mivel végig hozod a 0 incidens/kanyart.
leho94
iratinget biztosan levon

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

oneal1
ha belépek egy versenyre de nem megyek ki a pályára csak nézném a versenyt akkor levon valamit?

!Forza Ferrari!

gviski
Pénteken Rookie Oval, jó móka lesz ;-)

Virtual SimRacing

Alexease
UTC
Thursday 2016-01-07 1000 Hosted Sessions Unavailable*
Thursday 2016-01-07 1400 Service Unavailable
Thursday 2016-01-07 1700 Service Restored

* Meg nem 100%, de ha valaki nem latna, ne honap legyen belole problema😊)
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2016.01.06. 19:26:05
Én is azé nem gitáros vagyok inkább, mert néha a 4 húr is sok, nemhogy a 6! <#nyes>
Király! Én is bőgőztem és talán ma is, ha nem nősülök meg, de ilyen ez a rock szakma.

Erre mondják hogy derült égből...

iracing the 'real' race.