25347
  • b-type
    absz. egyetértek minden jól működik szemre, és ami még fontos nagyon jók a kamerabeállok...sok helyen azzal cseszik el leginkább hogy vagy hülye nagytotálok vannak, vagy szimplán béna beállok vannak.
    A rossz Lod is zavaró tud lenni...itt szinte tökéletes minden, valóban nagyon reálisan mozognak az autók, és reális a kamera is....
  • mumus70
    Egyébként hihetetlen látvány kitéve teljes képernyőre az LCD tévén! Kicsit messzebbről nézve a kutya nem mondja meg, hogy ez egy játék, és nem igazi! Annyira élethű a rugózás, a terhelés váltások, a bólintás fékezésnél, a porolás, meg szerintem a texturák is, hogy ez akár az Eurosporton is mehetne, simán lenne aki benézné! :D
  • mumus70
    Egy kis védekezési bemutató! :D 4.-5. körtől végig. Ilyen amikor partner valaki, és felveszi a kesztyűt egy kis korrekt, nem eszetlen csatázáshoz. Ez a srác vezeti a bajnokságot a divíziómban, A 4.99-es Ratinggal és lám, sikerült megautóztatni egy csöppet.... Egyébként a futam után gratulált a sportszerű védekezésemhez, és elnézést kért az egyetlen érintésért, ez kicsit büszkeséggel tölt el.

• mumus70
    Úgy tűnik a ledobálás megszűnt.
  • mumus70
    Nem abban! :D :D egyszer lefotózom a képernyőmet amikor 18 ablakban kb 170 oldal van nyitva egyszerre...
    Utoljára szerkesztette: mumus70, 2016.04.01. 00:51:23
  • twinr
    eltévedtél? :p
  • mumus70
    Nem mert még telepítés előtt komplett becsuktam a böngészőt, de megoldom mingyá, csak most projectbe vagyok.
  • Marcinko
    VRS telemetry ment a gépen ? Mert akkor ott van a gépeden
  • mumus70
    Baj történt! Reggeltem, csak elfelejtettem elmenteni az oldalt a könyvjelzőbe, a méleket meg töröltem reggel.... elveszett a telemetria a zinterneten.
  • Marcinko
    Már patch előtt is küzdött a meki mint malac a jégen Spaban. Most kíváncsi leszek mi az eredménye pecsnek vagy puccsnak. Van telemetria adat az előző sessionokből akkor majd összenézzük .......Érdekes lesz ........most számszerűsítve megláthatjuk, hogy melyik autó nyert a legtöbbet. A meki sajna csak súlyban

Mumus: telepítsd és futtasd a telemetriát, sajnos nem ment így nincs lementve a győztes futamod telemetriája

• mumus70
    Na, kíváncsi leszek a most kijött pachre, miszerint javították a futamra váltás előtti crasht.....
  • twinr
    grat, nem is figyeltem az előbb!
  • twinr
    nem tudom így megmondani, tényleg használd a telemetriát abból kiderülhet, de tegnap próbáltam, nem megy el padlógázzal.
    Milyen időt mész?
  • bardocz
    Nekem is volt ilyen bathurstban, fordulok rá a kanyarra, látom előttem fékezgetnek, lassítanak, én is picit ráléptem a fékre, de akik mögöttem voltak ezt már nem vették észre, 6-8 autó az ment a kukába.
  • mumus70
    Hát vannak hajmeresztő dolgok. Múlt héten egy srác középen fékezett egyet amikor az eleje már padlógázon volt, 6 autót végzett ki a manőverrel, köztük engem is.... a rajtvonalat se léptem át.....
  • bardocz
    Nekem Caddyvel az egyetlen még Spa-ban sikerült, a rajt miatt volt is egy pici lelkifurkám. A sikánból úgy gyorsítottam már ki a célegyenesre, hogy volt 1sec előnyöm, ami az orúzs után tovább nőtt, és már csak hibázást kellett elkerülni. Furcsa, hogy a repülőrajt mekkora problémát okoz amúgy a többség számára.
  • mumus70
    Első Caddy győzelem is behúzva.

• mumus70
    Köszönöm, megvan, csak úgy nehéz megtalálni valamit ha úgy 30 email címet kell átnyálaznia minden nap az idióta felhasználónak!
  • Marcinko
    Arra az emilre amivel a iracers.hu ra reggeltél ( a freemailes ) . Küld el priviben azt az emilt címet ahova küldjem, ha az nem jó.
  • mumus70
    De hová küldted?
  • lac coo
    Nem beteg csak gondban van ha nincs automata váltó ! :D
  • mumus70
    Te beteg vagy!
  • Alexease
    Biztos sok iR-es Nord video van, de ilyen tuti nincs;D
    Az auto beallitasa eleg cumi, mert durvan asszimetrikus es csak 2 sebesseges:)

• Marcinko
    Küldtem neked meghívót VSR-re ott meg tudod nézni a top emberek köreinek a telemetriáját.......de szerintem kis sebességgel be és a kigyorsításra menj rá ....és a T11 nem teli gázas
    Utoljára szerkesztette: Marcinko, 2016.03.30. 20:08:49
  • Morgolodo
    Ezen a pályán Én is a T11-ben vérzek el. Azt a kanyart semmilyen autóval sem tudom úgy megcsinálni, hogy ne essenek rám kifelé jövet. Caddyre nem emlékszem már, RUF-fal padló volt a 12-es legutóbb, az tuti.
  • mumus70
    Egyébként itt is faszán lehet SR-t hizlalni, megúszhatók az első kanyarok is, széles a pálya, a mezőny is viszonylag hamar szétszakad. Már előre félek a jövőheti Spai T1-től... :p
  • mumus70
    Akkor mi másért mennek el mellettem úgy 6 km/h-val még a T1 előtt, 0,9-es hátrányból?
  • twinr
    Nem hinném hogy satuban tolják azt a kanyart. Ma este én is felmegyek már végre, de utolsó emlékeim szerint nem megy padlóval.
  • twinr
    Ráértél a hétvégén! :)
  • mumus70
    11-esben nem tudok tele gázzal kimenni, nem tapad be, vagy kisodródok jobbra a fűre, negyed gázon megy csak, a 12-nél meg bejáratnál el kell vennem, és az apextől adja ki a telegáz, addig szinte csak alapgázon megy el, a többiek meg végig satun tolják, pedig fix szet van....

Utoljára szerkesztette: mumus70, 2016.03.30. 16:53:32
  • mumus70
    Valami trükköt még mindig nem találok Phillip Islandon az utolsó szektorban a lejtőn lefelé kanyar kombinációtól. Igazából a kigyorsításon szenvedek, nem akar betapadni a Caddy, és ott szedek össze tetemes hátrányt, amit elcipelek a T2-ig is, az egyenesben jönnek rám teljesen. Nem tudok rájönni mit csinálok nem jól...
  • Alexease
    En se nagyon tudom vegig nezni:)
  • mumus70
    Elszédültem B+!
  • Alexease
    Hetvegen ujra allitgattam az osszes autot (kamerak, cockpit, controller, setup pucolas stb.), 1 palyan tesztelve, osszevagtam videonak, bar nem sok ertelme van:D

• mumus70
  • bardocz
    Versenyek indulása az óraátállítás miatt el van tolva egy órával az eddigihez képest. Csakhogy más ne járjon úgy mint én.
  • twinr
    igen, tudom... volt egy verseny ahol nem sikerült nekem...
    F4 azt hiszem, a tankolós ablakban van alul
  • mumus70
    A rajt horror volt, a tükröt kellett néznem folyamatosan, és kitérni vagy négyszer a bombák elöl a T1 előtt. xd
  • mumus70
    B+, az melyik? Mindent ki szoktam nyomni, csak a javítást hagyom. :D
  • twinr
    miért kapcsoltad ki a szélvédő tisztítást???

Végén harmadik lettem, a két első nagyon ment...
    Volt egy kis hibám, visszatoltam kettőbe ahol nem kellett volna, majdnem el is dobtam, megelőzött egy gyökér, aztán egy kanyarban túl hamar fékezett, le kellett volna zúznom (így utólag), kikerültem, elfordultam aztán már nem is ért utol, de végig pofázott utána a majomparádé...