25347
-
endy papp #20658 Nálam így néz ki a graf beállítás.
Graf beállítás.
A kocsiban ülve ezt látom.
Kocsiban ülve.
Mellesleg váltottam GPU-t most egy STRIX GTX 980Ti, a proci i7 2600Kpörög így nem nagyon kell(nem csak az iRacinben) graf kompromisszumokat kötnöm.
Már alig várom az igazi iRacing dx11-et.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.04.21. 18:44:26 -
ozoli78 #20657 Ami esetleg fura lehet , nekem iR 114es fov ot számol ki de én 147 re állítom.
-
ozoli78 #20656 24" es monitorok
Hogy érted ez rosszab mint a tied?
Kártya GTX 970,proci i7-4790K
Este lefotózom és berakom ide , hogy van beállítva
Tied,fotózd már ki.
-
endy papp #20655
Na újból 3 moncsin megy a móka.
Zoli ezek 27" moncsik?
Milyen vidi kártya és milyen graf beállításokkal tolod?
Nekem valahogy fura a nézet,kép amit te látsz,nálam valahogy teljesen másképp látom belűről.
Persze lehet nálam "nem jó" de nekem megfelel -
ozoli78 #20654 Már megint a barkácsolás
Utoljára szerkesztette: ozoli78, 2016.04.21. 12:44:19 -
endy papp #20653 Meg kellene próbálnod a GT3 futamait "B" clasban".
Na ott ilyen veszély nem fenyeget,már mint a vonatozás.
Persze hogy kitorpedóznak, az minden szinten és szériában benne van.
Mondjuk én alapból rühellem a Caddyt,igaz a GT3 sem a szívem csücske,de pl most monzában elég jól össze jöttek a dolgok,úgy hogy túl éltem az első sikánt és kikerültem a roncsokat....
No meg így a dollárok is összegyűlnek,mellé még a skippy és meg van a 10 dodo szezononként.
Én azt tapasztaltam ,ha időm engedi így is megyek ,hogy délelőtt-reggel sokkal jobb és értelmesebb futamokat lehet menni,mint este mikor csak a zúzás megy,nyilván nem mindig te túlnyomó részben igen.
A több mint 1400 futamomból szerintem a felénél nem saját hibámból adtam fel a futamokat mert totálra zúztak.
Még régebben idegesített már nem különösebben... -
mumus70 #20652 Érdekes ez a Caddy. Az időmérőn általában mindenki elfoglalja a helyét, 0-6 mp különbségekkel, aztán ha nem veri ki egymást senki, meg is tartja kb azt a pozíciót. Alig van erőből előzés, mindenki megy a saját ablakában, egy adott helyen, nem lehet közeledni az előttem lévőre, és rám se tudnak közelíteni, csak a hibákból lehet csipegetni. Vonatozás van. Viszont most meg Watkins-ben se lehet értelmes futamot menni, 6 futamból hatszor kellett boxba menni kivégzés után. Az a baj, hogy mivel sok futamon megyek, a kontaktom rengeteg, talán vezetem is a legtöbb incidens tabellát, de a vicc az, hogy ezekből talán ha 5 % a saját hibás eset, a többit mind más adta rám.... horror! -
#20651 Áh, majd a rallycross :D -
mumus70 #20650 Ujjujjj! Inkább boxrajt! :D -
#20649 -
#20648 Egy ilyen verseny, ranezesre is SR-gyilkos:DDD
-
#20647 http://www.onedirt.com/features/quick-hit-interview-iracing/ -
#20646 Köszi. -
twinr #20645 Grat szépen mentél! -
ozoli78 #20644 -
#20643 Az "egyszeru" NASCAR nyomvonalon mennek? Nem varialtak tul;) Talan a full vagy az IRL izgalmasabb lenne, bar a szuk visszaforditok es a sikan miatt talan inkabb csak veszelyesebb:DDD -
#20642 Nehéz pálya ez, összevissza pattog a kocsi :D
A kiállást is elrontottam mert kicsit sokat tankoltam, nem ellenőriztem mennyi kell.
-
twinr #20641 Ha minden jól megy, közvetítéssel. Gyertek minél többen! -
ozoli78 #20640 Rookie kupa első forduló -
#20639 Jókor írják a cikket, mert már 5 hete megy a cucc, így aki most kezdené az már nem nagyon tud bejutni top20ba :D
Egyébként meg az első 3 jut barcelonai tesztlehetőséghez és csak egy ember megy onnan Laguna Secába... -
#20638 Amugy felesleges ilyenekert azonnal "harapni":) Szerencsere valtozoak a felhasznalo igenyek, es mindenek elott ugy is a ceges igenyek (nepszeruseg, eladhatosag, bevetel, megvalositas, belefektetett unka/penz stb).
Az iR elmult 8 eveben, rengeteg olyan fejlesztes volt, ami elott a legtobben lazadtak, hogy nem kell: segitsegek; ghost ("keresztes haboru szint":P); kontrolleres iranyitas; a hotlap-menok a realroad-ot sem szerettek volna; a calss-ok "konnyiteset"; az "elorejutas" egyszerusiteset; stb.
De jon a dirt. Realisan nezve, azert meg a jelenlegi szoftver 100%-at kitevo aszfalt-gumi fizikaban is vannak kissebb kerdojelek. Plusz hianyzo funkciok (gumi tipusok, gumi taktika?!). De megis fontos, hogy eroforrast (es a jelenlegi felhasznalok beveteleit!!!) csoportositsanak at a "nehany szaz meteres korbe-korbe csuszkalo" palyakra es a hozzatartozo "fantasztikus" autokra. Persze jol hangzik promonak a rallycross, de mindenki tudja, hogy a dirt nagyresze a tcatszam erkezo "nevesincs" felszantott teknok lesznek;)
De valszeg tudjak, hogy nepszeru (legalabbis kint), es az elozotes statisztikak alapjan megeri megosztani az erofforrasokat es uj elofizeto reteget es vasarlokat megnyerni. -
#20637 És ezt azok, akik a szimulátorban a valóság szimulációját keresik még mindig leszarják :D -
#20636 http://www.origo.hu/auto/20160415-mazda-mx-5-nd-versenyauto-teszt.html -
#20635 Ez elsosorban a dinamikus napszakvaltozasra volt valasz (es poen). Az eso fel sem merult es nem preferalom, foleg iR-szinten. Rengeteg fizikai es egyeb kiegeszites kell hozza, massziv gep zabalo (nem csak latvanyban, hanem fizikalisan es adatatvtelben a valodi realroad maitt), es sokan nem is szeretik.
Persze mindent meg lehet magyarazni, hogy a jo online versenyhez es csatahoz a C64 grafika is eleg, de egyreszt 2016 van, masreszt az iR vezeto szimulator*, harmadreszt komolyan promozott, fontos, presztizs hosszutavu versenyek vannak, amin hianyzik, hulyen nez ki, "nem szimulator" a 24 oranyi verofenyes napal vagy a nonstop statikus ejszaka.
*A szimulaciohoz MINDEN hozza tartozik, amit "tartalmaz az igazi", ami befolyasolja az auto kezeleset, a versenyt es a taktikat. Es ez mind dinamikusan. Igy az "egyszeru" gumi/fek/motor/stb. melegedes es kopas mellett fontos a palya dinamika (ami mar "van"), amihez nagyban hozzajarulna egy dinamikus napszak (persze a vizualis valtozatossagaval es nehezitesevel egyutt). -
mumus70 #20634 Részemről én pont lexxarom a felhőket, és tökéletesen el vagyok retek eső nélkül is.... -
#20633 iRacing. 2025. ;)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#20632 Kiadta. Mondjuk időmérőn nem volt épp ideális :D
-
#20631 Release Notes – 2016 Season 2 – Patch 2 [2016.04.12.01]
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
his patch aims to fix several remaining performance and functionality issues after our last patch. We’ve also included a few more vehicle balance tweaks to help make the remainder of this racing season more competitive and exciting.
Have fun ’round the circuits and ovals!
CHANGE LOG:
Netcode
– Fixed an issue that might have caused the loss of voice chat and/or dynamic track updates from the server when using the “1Mbit/sec or higher” bandwidth selection in sessions with 58 or more cars.
Simulator
– Enhanced the Crash Dumper to log additional info when a freeze is detected.
– Fixed an issue with altered thread priorities on Windows 10 systems.
DirectX 11
– Fixed an issue where the drop shadow of a car was sometimes rendered using the texture of a different car.
– Fixed an issue where random flickers of geometry could be rendered with some particles.
– Fixed some large pauses that would occur while loading due to shadow volumes.
– The Alt+Tab functionality of the Sim has been adjusted due to several issues that could occur, such as crashing during exiting or notifications causing the screen to go completely black. The new changes work as follows:
– – The Sim may be toggled between Full-Screen Mode and Windowed Mode by pressing Alt+Enter.
– – When running in Full-Screen Mode, Alt+Tab toggles the Sim into Windowed Mode.
– – When running in Windowed Mode, Alt+Tab switches the active app focus as normal.
– – The Sim will not automatically toggle back into Full-Screen Mode when regaining active app focus. Be sure to use Alt+Enter to toggle back into Full-Screen Mode from Windowed Mode.
– – The Sim may automatically switch from Full-Screen Mode to Windowed Mode for several reasons including certain program notifications, or DXGI detecting another window suddenly overlapping the Sim window. A registry setting, “HKCU\Software\Microsoft\DXGI\DisableFullscreenWatchdog”, may modify some of this DXGI behavior. Experiment at your own risk!
– – If you experience problems with Full-Screen Mode, a highly recommended alternative is to use Windowed Mode with a full-screen sized borderless window. This may be configured during the auto-configuration or using the Graphics Options screen inside the Sim.
PopcornFX
– We have worked with the folks at PopcornFX and fixed an issue where the Sim could freeze when the Particle Detail setting is at the “Medium” or “High” value. With this fix, please feel free to adjust the Particle Detail setting as you wish. If you increase the Particle Detail setting and start to experience application freezes, please try reducing it back to the “Low” value and contact Customer Support for advice.
Controls
– Fixed a pedal calibration bug with certain custom pedal boards.
– Fixed a bug that prevented users from using the S, V, and ; keys when naming a new radio channel.
Audi R8 LMS GT3
– Ride height sensitivity of aerodynamics has been reduced to increase stability when sudden changes in track elevation and track camber occur.
Dallara DW12
– Fixed a bug so that brake pressure bias value is now displayed in the Garage and F8 Black Box instead of the brake bar bias value. This fix has no effect on existing car setups, it only corrects the displayed value for brake bias.
Formula Renault 2.0
– Fixed a bug so that brake pressure bias value is now displayed in the Garage and F8 Black Box instead of the brake bar bias value. This fix has no effect on existing car setups, it only corrects the displayed value for brake bias.
Mazda MX-5 Cup
– The maximum allowable suspension damping has been reduced to ensure the dampers are numerically stable while driving.
McLaren MP4-30
– Fixed an issue where the Energy Recovery System (ERS) was unable to toggle from Adaptive Deployment Mode back to Fixed Deployment Mode.
Mercedes-AMG GT3
– Slightly improved fuel economy to equalize stint lengths against other GT3 cars.
– Very slightly reduced downforce to enhance balance between GT3 cars.
Super Late Model
– Vehicle setups have been updated.
-
#20630 Annak egyelore se hire se hamva, valszeg meg odebb van:/ -
#20629 A sok hülyeség, C csoportos prototípusok kellenek ide meg régi GT-k :) -
GeriDoc #20628 Vagy egy dinamikus napszakváltást.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2016.04.14. 16:40:07 -
#20627 Pedig junius kozepen lesz verseny, illett volna addigra iadni. Legalabbis ugy lett volna tuti;) Foleg, ha meglepetesnek osszedobnanak hozza egy P1-es Audit:))) -
mumus70 #20626 Viszont LeMans késik, Imola előbb jön. -
#20625 Ugy lenne logikus, de megerositest meg nem olvastam. -
#20624 imolával együtt jön új autó most is? -
#20623 -
mumus70 #20622 Brutál csata! Nagyon élveztem, hogy megint egy fair pilótát fogtam ki! :D
-
mumus70 #20621 Szép munka -
ozoli78 #20620 -
Dzsidzsi32 #20619 Nah végre sikerült egy rönyó futam. Hetedikről második lettem :) Jó ez. Nem hagyom abba :D