25347
-
#20698 Pont az elfelejtés miatt nem mertem :) Ebbe nem igazán látom a logikát, hogy verseny előtt fel lehet menni, qual előtt meg nem. -
barni1122 #20697 Ha jól tudom, időmérő és Time Trial előtt nem kínálja fel a lehetőséget regisztráció után practice-re. Ilyenkor lépj be egy sima practice szeróra vagy offline, alt+tab, withdraw, regelj fel a qualira és mehetsz vissza gyakorolni. Csak arra figyelj, hogy ne felejts el kilépni és rácsatlakozni a kvalira. -
#20696 Preparing session... résznek meddig kéne tartania? Regeltem egy időmérőre, gondoltam abba a 20 percbe előtte körözgetek, de nem lehet... -
Dzsidzsi32 #20695 Ha már a graffnal vagyunk. Nekem nem működik a keret korrekció. Mióta dx11 van,azóta tok mindegy hogy milyen értékeket írok be,ugyanúgy marad. Rohadtul zavar. Otlet? -
endy papp #20694 Nekem most járt le az előfizum.
Az iRacers magyar fórumán igényeltem egy 50%-os előfizut,3000ft tagdíj ellenében hamar meg is kaptam,mellé még volt közel 50 dodóm a versenyzésből így eléggé olcsón hosszabbítottam, szerintem. -
ronnydown #20693 Ez egyértelmű!
Nem volt decemberben akció, akkor vettem volna. Szóval nincs infó jelenleg. Akkor mindenképp megvárom a 75$->100$ akciót, addig legfeljebb nem megyek, pihenek. -
twinr #20692 Bizony, gyertek minél többen, legyen klassz az első iracinges NX TV közvetítés! -
#20691 Ha jol emlekszem, nem volt decemberben. En is akartam venni. Eddig mindig ugy "inteztem", hogy hogy ev vegen 75%-os kredit, aztan tavasszal-nyaron abbol 50% elofizetes plusz az eves tartalmak. Meg van valami tavalyrol, de hamarosan lesz LeMas, Imola meg FR3.5, azokra keves lesz;)
Azert nem mindegy, hogy az elofizetes (folleg hogy nem is hasznalom csak offline:P) evi 100$ vagy 37$ :D Meg 2 tartalmankent kijon az akciobol/kedvezmenybol meg egy:P -
zimapeti #20690 Én is azt várom...ha jól néztem vissza a statisztikám ez csak Decemberben van, az 50% van kétszer egy évben. Most Decemberben nem emlékszem, hogy lett volna, pedig akartam venni. -
#20689 Es amelle meg az 50%-os elofizetes sem artana;) Mostanaban nem erolteti az iR az akciokat. -
ronnydown #20688 Nem tudjátok mikor lesz a következő 75$-ért 100$ akció?
Lassan lejár az aktuális előfizetésem, s meg kéne újítanom.
Utoljára szerkesztette: ronnydown, 2016.04.25. 14:50:25 -
ricsaaard #20687 Ma esti iRacing GT3 bajnokságot itt lehet követni -
twinr #20686 így is büntetést kaptak szerencsétlenek mögöttem. -
ozoli78 #20685 Valaki vett észre olyat , hogy az auto tiltás hangja más , néha :D ?
-
Morgolodo #20684 Zöldre illik ám gyorsítani! -
mumus70 #20683 Én ilyet még nem láttam! -
twinr #20682 12:30 körül indul a felvezető kör, kabaré. -
twinr #20681 -
mumus70 #20680 -
twinr #20679 Ejj, milyen bolond verseny volt. Laggos volt a szerver, de veszettül. Senkinek nem mért kvalit, úgyhogy pole-ból indultam. :)
Felvezetőn még a pace car is laggolt, egyszercsak előtte voltam meg ilyenek. Aztán nem adta be a zöldet. elkezdtem nyomni célegyenesben, jöttek utánam, de három kört mentünk a semmire, mire a negyedik közepén benyomta a zöldet....
Aztán végig bírtam az élen, de a mögöttem levő kettő valamiért kék lett a rajt után csórik, hiába értek be mögöttem, 11, 12 re hozta őket....
fent lesz a youtube-on, ilyet még nem láttam a két év alatt. -
mumus70 #20678 -
endy papp #20677 Nos igazából a hangja nem volt hangos (ref.hűtős volt)a hűtése nem volt az igazi,szerintem.
Nem ez volt a váltás oka,hanem az amivel többet tud.
Hangja azért ennek is van mikor full grafon meghajtom,de nem "harsogja" túl a két szellőző ventit,itt van a cokpit mellett közvetlen a gép,de igazából 5.1 hangfalak elnyomnak mindent,szeretem hangosan nyomni.... -
#20676 Ja, az is jó lenne, csak akkor tényleg mindig működjön úgy :)
endy papp
#20675 És gondolom halkabb is, nekem volt egy ref hűtős gtx970-em, amit eladtam egy srácnak, azt mondta a windforce hűtős radeonja(nem tudom már melyik) sokkal hangosabb volt nála. Most meg van egy gtx960-am, semmi hangja nincsen :) -
endy papp #20675 Na igen ,már untam a R9 290x-et ....még volt fél év garija így túladtam rajt,még adtak is érte "pár" forintot,no meg beszámították az gtx-be,így az is "olcsóbb" volt.
Igazából ez az új,nagyon odaver,az amd-nek.
Hiába ekkora felbontásnál már kell a vas.
A pCars, RRE ,AC ,gyenge közepes garfon tudott csak futni,itt az iRacingnál is teljesen ki voltak kapcsolva az árnyékok.
Most mind fullon jobban fut mint előtte,közepesen.
A pCars olyan be-sza be-hu.... az AC-nál minden effekt, stb csutkón,az RRE-nél szint úgy.
Azt tudom elmondani aki nem szeret kompromisszumokat kötni,és nem sajnálja a rávalót érdemes egy ilyenbe gondolkodnia.
Más:
Kívülről azért nem fotóztam mert igazából szerintem nincs jelentősége,mivel mindenki más-más távolságból nézi a monitorokat,
Pl.én az oldalsókat sem döntöm meg akkora szögben befelé mint sok helyen láttam.
Igen én egybe mértem,még az iracers fórumon írták korábban hogy is kell ,én is onnan szedtem,nekem így jó,ennyi. -
#20674 Nekem codemasterses tetszett eddig a legjobban, ott vissza kell huzni uresbe majd lehet elolrol probalkozni .Az meg ugy erzesre is jo :) -
#20673 Érdekesség:
Mazda állóhelyzetbe, üresbe pörgessétek fel a motort majd próbáljátok meg 1-be rakni.
-
#20672 Ha kinyomom a kuplungot utána tegye be rögtön, ne kelljen még szenvedni azzal, hogy a fordulatszámok is passzoljanak, mert hogy olyan is van és nem értem miért. Végigrakosgatom már az összes fokozatban, de csak recseg, és kell neki egy gázfröccs, hogy vegye a fokozatot. Ez nem igazán így működik. -
#20671 Na jo de a jatek nem tud mit csinalni az elvaltassal, ha nem engedi mert nincs kuplungolva az odaig ok, de a valtokar attol meg szepen bent van a sebessegben. Ilyenkor mitcsinaljon a jatek, betegye ne tegye ? -
#20670 User error, én is csomószor elváltom. Utána sebességbe rakni az igazi művészet az elbaszott váltómodellel. -
#20669 En tapasztalarbol mondom. A fanatec valto hajlamos megbolondulni neha, legabbis az enyem, ilyenkor erzi a mellette levo fokozatot is , bevillan, driverben latom. AC ilyenkor recseg, de beveszi.
Altalaban eleg kihuzni meg visszadugni a valtot.
Ha ez ji akkor egyertelmu jatek es vagy user hiba .Nem tudom higy van itt leprogramozva de ha siman csak szazalekot szamol akkor konnyen elofordul, hogy ha sietni akar az ember egy hajszallal elobb er oda a valto mint hogy a kuplung mar megfeleloen ki van nyomva . Ez nem benasag, rendes auto ugye ilyenkor meg beveszi, lehet hogy ir mar nem .Azzal en is ugy vagyok ha nagyon gyorsan akarom elo elojon, hogy recseg es nem valt ....De ahigy irod a program se tokeletes, szoval ez van .
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.04.22. 11:27:29 -
#20668 Ez egy jó kérdés, hogy program hiba vagy user error.
Van amikor tudok tökéletesen végigmenni versenyt hogy nulla elváltás, de van amikor nem. Néha van olyan érzésem, hogy "bazze pedig benyomtam a kuplungot, mé nem vált ez a szar", de így komolyabban nem néztem vissza, hogy most én rontottam el vagy más miatt.
De ha gyorsan akarsz váltani akkor ezek a hibák benne vannak, úgyhogy én eddig úgy álltam hozzá, hogy én vagyok a béna. -
zimapeti #20667 És ott te rontottad el? Nem gondolnám, hogy gopro Lopeznél user error lenne akkor magát szidná nem értetlenkedve tenné szét a kezét, én is úgy érzem, felváltásnál nem hiszem, hogy annyira béna lennék, hallom és érzem is azt, hogy padlóig nyomtam és koppan a pedál. Nekem az is furcsa, hogy már teljesen minimálisra vettem a kuplung útját, kb 20%-nál már maxon van, utánna csak üresben nyomom a pedált. Az az érthetettlen egyszer bemegy egyszer nem, pedig érzésre nincs különbség a két váltás között. Visszaváltásnál tényleg néha a nagy kapkodásban elfelejtem nyomni a kuplungot, de ott sosincs baj belőle, mindig visszateszi. Azért is gondolom, hogy a programozással lehet valami, mert menet közben, ha nyomom a gázt simán kiveszem sebességből (nem érzékeli, ez így elég gagyi) felteszem eggyel és csak kuplungolásnál vált. Ez így elég gáz szerintem, minimum érzékelnie kéne, hogy nincs sebességben, vagyis gondolom tudnia kéne egy szimulátornak. Ha menet közben direkt szeretném produkálni a hibát nem tudom elrontani, nagyon szar, mindig a legrosszabbkor, rajnál a harmadikat, aztán álltalában kigyorsításon, de jó lépek el a mögöttem lévőtől, tolnám az ötödiket.... üres, ha szerencsém van egy kuplung és ok, ha nincs mégegy megint üres, ki üresbe vissza öt... tök jó, annyira nyugtató.
Utoljára szerkesztette: zimapeti, 2016.04.22. 10:36:57 -
#20666 Az igen, ilyet még nem láttam/tapasztaltam, hogy nem tudsz belépni. Igen, Búzás Tomi mákos volt, kiesett előle sok ember :D
Ja, az időmérőt is elbsztam a második versenyen, mert nem váltott be 2-ből 3-ba a pálya közepén, ott 3 tizedet buktam emiatt (az top10-es idő lett talán).
Egyébként akivel összedolgoztunk (nem támadtuk egymást, meg elengedett engem) ő is kipontozódott, mert Király András beküldte a falba.
Nekem is van amikor nem vált be sebességbe.
Szerintem user error, nem hardver hiba :D
Utoljára szerkesztette: Norbi1990, 2016.04.22. 09:36:24 -
#20665 Fanatec valto szokott ilyent csinalni, driverben rangasd meg es figyeld meg, hogy nem ugral-e ide-oda neha . Ha ugen akkor kihuz bedug, ha ez nem eleg akkor szetszeded es kipucolod belul a halszenzornal.
De mo djuk az is benne van, higy elro tod a kuplungolast es azert ragad uresbe , ezt nem tudom higy mukodik itt. -
zimapeti #20664 Pedig jól nyomtad, sokszor mutattak a közvetítésben is, Tamás is szépen felhozta a végére, én meg elszartam a belépést azt hittem praktiszra léptetett be, kiléptem valami rosszat kattintottam és huss ugrott a verseny, végig ott volt a nevem, de belépni nem tudtam, DNF.
Elötte lévő versenyen nem semmi qualit mentél, én képtelen vagyok összerakni mindig marad benne 4-5tized. A versenyen pedig a 6.körben egy pályára derékszögben visszajövő kikapott Búzás Tomi elől mint a sz@rt, nekem is jó napom volt, addig Tomival egész jót meccseltünk.
Azt szeretném kérdezni aki használ iRben H váltót, ha gyorsabban vált fel, 2-ből 3-ba, 4-ből 5-be, nem szokta üresbe tenni a játék? Nekem rendszeresen, most néztem Pabló Lopez belsős közvetítését és ő is nem egyszer szétteszi a kezét mert üresben pörgött és újra kellett kuplungolnia. Nem tudom eldönteni, hogy a fanatech váltó a szar vagy a program? -
mumus70 #20663 Üdv a klubban! -
#20662 TOP Split MX5 európai bajnokság.
Annyiszor vetődtek be meg lökdöstek, hogy kizárt ez a fos játék mert túl sok incidensem lett.
WTF. Most így buktam egy csomó pontot -
twinr #20661 már egyformák a monitoraid? zsír!!! -
ozoli78 #20660 ja hogy 980 Ti
full graf
ha jol látom Te egyben mérted a 3 monitor szélességét
én ugy tudom csak egynek a méretét kell megadni kávával ,alatta káva nélkül
valószínű ezért van
mondjuk lehet így a jó nem tudom :D
mondjuk ugy lett volna az igazi ha Te is fotozod kívülről a monitorokat
-
endy papp #20659 Nekem 167 számolt , de én is 145 körülire állítom.