25347
-
mumus70 #20778 Azért azt ne felejtsd, hogy elsősorban az Amerikai piacra dolgoznak, és ott nagyobb hagyománya van a Dirt ovalnak, már az 50-es években csapatták a hajó Cadillac-ekkel, meg Shevikkel.... és azóta is a legnagyobb családi progi, full telt házas stadionokban tolják akár eszement V12-es blokkokkal a csővázakban, sőt, van amikor még lakókocsit is húznak maguk után a futamon A Nascar meg ugye tudjuk.... néha vetekszik egy egy futam nézettsége a Superbowl-éval...... xd Amerika 75 %-a azt sem tudja hogy létezik DTM, meg WTCC, a BTCC-ről meg szerintem az a maradék sem hallott..... épp a V8 is határeset, van hogy még 2 split sem jön ki egy nap..... Tehát százszor előbb lesz akár 20 dirt pálya kiadva mint pl a hungaroring az aktív európai cca 1500 fizető felhasználónak...
Utoljára szerkesztette: mumus70, 2016.05.15. 17:42:19 -
#20777 Hasonloan atgondolt, hosszu tavra tervezett, uzleti alapokon nyugvo terv a dirt bevezetese (koltsegek, fejlesztesi ido, tartalmak, szerverek stb).
Jol hangzik a rally cross "reklam", de szerintem mindenki tudja es erzi, hogy a nagyreszet a nevesincs szanto fold mellett leuthengerezett, dirt short oval palyak, es a pajtaban osszetakolt csovazas szornyszulottek fogjak kiadni;))) Az osszes aktiv iR felhasznalobol nem tudom hanyan izgulnak ra, de az iR-nel valszeg tudjak, totalisan elhanyagolt urt potolnak a lehetoseggel (dirt oval), ezzel rengeteg elofizetot nyerhetnek meg, akik valszeg nagyreszt az alsobb kategoriakban, meg ha tripla regekkel akkor is, fogjak tolni rendszeresen.
Ezzel persze minimalisan bealdoztak a jelenlegi "aszfalt versenyek" (autok, palyak, egyeb fejlesztesek) egy reszet, mert azert meg lenne jonehany sorozat, auto, palya ami "kellene": WTCC, BTCC, DTM, egyeb kis tura, formula, a sorozatokba tobbfele hianypotlo alap auto (Nissan, Lambo, Ferrari, Bentley) vagy tobb kalsszik/uj/modern F1/GP palya (Hngaroring, Barcelona, Melbounrne, Bahrein, Malaysia, vagy az uj Silverstone vagy az alap iR palya a Lime Rock).
Vagy a fejlesztesek "bealdozasa", amihez nagyon kellene a dinamikus napszak, mert kicsit mar gagyi a statikus 6-24 oras verseny, de meg 1-2 oraban is necces, ha masert nem is, legalabb letvanyban.
A lenyeg, ha egy fejlesztoi listan (ido, penz) lehetett volna szavazni, mi legyen az elsodleges a jelenlegi felhasznaloknak, nem hinnem hogy a dirt lehetoseg vegzett volna elo (persze nepszeru, elol lett volna valahol, foleg ha a rally cross is belengetik, de tuti nem legelol).
Egyszeru uzlet, amit jol el tudnak adni. -
#20776 Felesleges foggal korommel vedeni az online reszt, nem azert ilyen, mert neked ez tetszik, ez tisztan uzleti megfontolas. Abban a pillanatban, hogy uzletileg megoldhato lenne, lenne ra megoldas, varhatoan eleg elofizeto es vasarlo, azonnal lenne benne offline lehetoseg is.
Ugyan igy es ilyen stuilusban lazadtak az emberek a segitsegek, szamarvezeto, kontroller, ghost es hasonlok ellen is, akkor is egyeb helyekre atkoztak azokat, akik szerettek volna, de uzletileg kellett, es gyorsabban lett is, mint sok egyeb szimulatoros funkcio. Ennyi. Ez 75%-ban uzlet, a tobbit meg lehet elvezni:D
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2016.05.15. 16:53:10 -
mumus70 #20775 Rákattoltam Káloczi Gabi streamjére, látom Nord..... én ilyen gyorsan még nem lőttem ki közvetítést..... agyfaszt kapok ettől a szartól..... :P -
mumus70 #20774 Nem árulnak zsákbamacskát, a nevében is benne van: ONLINE simulator! Aki AI-t akar, menjen R3E-zni! :D Ha csak offline akarnék iR-ezni, máris egy darab tartalmat sem vennék! Azért veszem őket, mert online akarok másokkal versenyezni, lehetőleg egy teljes szezonon át, nem belekapkodva minden más éppen induló futamokba. És így én még ebben a szezonban a 9 helyszínből 1. db pályára költöttem. Ha valaki ész nélkül csapong, persze hogy viszi a pénzét. Szisztematikusan meg egy évre lebontva szinte 0 ft-ért de legalább is 3 tepsi sör áráért lehet tartalmat szerezni...... -
#20773 Egyertelmuen csak online-ra adjak el, igy aki beleugrik, tudja mire szamithat:)
Egyszer, valszeg lesznek egyeb lehetosegek is, de amig tudjak boviteni/fentartani (van megfelelo bevetel) az online reszt, addig nem fogjak eroltetni az alternativ lehetosegeket: sajat szerverek vagy offline, ezek a hivatalos online reszrol huznak el az embereket es/vagy nagy a warez lehetosege.
Jelenleg meg mindig a latvanyt, szolgaltatasokat, divatosabb tartalmakat bovitik, plusz "most" kezdodoik majd a dirt bevezetese (dirt oval es rally cross). Ezekkel is met "kihuznak" csak online-ban 2-3 evet, tudnak bovulni, nepszerusodni.
Meg "hatra van" a dinamikus napszak es idojaras is. Azokkal is 2-3 evet lehet "nyerni" (vagy parhuzamosan/etfedessel a kettovel 3-4 evet).
Valszeg ev vegen jon az iR 3.0. Gondolom a dirt resz miatt meghuzak es/vagy addigra "veglegesedik" a DX11 is.
Ok is tudjak, a sajat szerver es az offline lehetoseg dobna a nepszerusegen, de kockazatos. Igy addig huzzak, amig csak tudjak.
Ami kissebb kockazattal jarna, az a "bajnoki/sajat" szerverek, iR oldalon. Egy ember fizetne teljes eves dijjat, a tobbiek pedig "jelkepes" ~10-15$-t, amiert offline egyedul vagy ezen szerveren (szervereken?!) tudnanak versneyzni (esetleg az "ingyenes" rokkie sorozatokban?!). Hivatalos szervereken nem, es a tartalom vasarlas maradna mindenkinek. Bar a tartalom vasarlas miatt (1-2 auto es 10 palya) huzos lenne meg igy is, egy atlag jatekhoz kepest, de a minoseg es a szolgaltatas megis toppos, es mas folyamatos DLC vasarolgatos, sok "felesleges" kihasznalatlan autos programhoz kepest meg sem lenne "draga". -
#20772 Ez a rossz ebben a tartalom vasarolgatos, nuku single, ha az ember barmi okbol nem akar mar ebben a formaban multizni, onnantol kidobott penz az egesz..... -
mumus70 #20771 A pályakínálat elmegy, az autókra még bőven lenne mit beruházni.... :D -
twinr #20770 Ezt egyszer még nagyon fogja bánni. -
ozoli78 #20769 Nem nem
Azert mert van akinek az 1 dollár is gondot jelent. :) -
mumus70 #20768 Azé nincs má másnak, mert ráültetek az összesre! :D :D -
ozoli78 #20767 Nálunk még van kb 60 kod :) -
#20766 Mostanaban nem lattam 3 honapost, sokszor "eldugva" van egy-egy portalnal nehany kod.
De ami jol hangzik az a #20765, amivel ha nem is 50%-ot, de 40%-ot azert sporolsz. Es meg lesz a lehetoseg a ligazasra is, ami nem kotelezo, de ha bejon, akkor plusz lehetoseg az alap iR nyilt futamaihoz kepest. -
ozoli78 #20765 Ha a regit akarod megujitani akkor iracers.hu n keresd meg Papp Attilat ö liga tagsagert (3000 huf) ad 50% os kodot.
Van free kodunk is de azt az ujaknak szeretnenk kiosztani. -
SirAlf #20764 Értem, olyan van még hogy 3 hónap ingyenes új accountnal? -
#20763 http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?3687-Eladó-cuccok&p=226868&viewfull=1#post226868 -
#20762 Elado account nem hiszem, ha van is, az valszeg draga lenne, foleg ha tartalmasabb, es lehet meg dragabb is ha olyanok is vannak benne, amit nem hasznalnal.
Korabban kiszamithatoan, rendszeresen voltak 75%-os kreditek es 50%-os frissitesek, de valahogy mostansag ezek elmaradnak:/
Mondanam, hogy talan a kovetkezo update kornyeken lesz valami, foleg hogy tartalmak is jonnek (LeMans, Imola, FR3.5), de korabban is jottek "tomegesen" komoly tartalmak (Merci, Audi, Nord stb.) es nem volt semmi extra.
Ugy nez ki mostanaban, inkabb tobb, nepszerubb tartalmakkal probalnak biztosabb bevetelre szert tenni, mint hog inkabb akciozzanak. -
SirAlf #20761 Hello, meg szeretnem újítani az elofizetesem, nem lehet valahonnan olcsobban megujitni? Uj regisztraciora van 50% de en jobban szeretnem inkabb a meglevőt újítani. Illetve nincs itt valakinek eladó accountja? -
mumus70 #20760 -
#20759 Nekem ilyen még nem volt, most azért felejtett el mindent, mert az ősrégi monitorom, amit csak böngészni használtam, lehúztam a gépről, ezért azon a monitoron, amin amúgy is játszok, nem indult el. Viszont az eszméletlen hányadék, ahogy 50Hz-en fut 60 fps-sel. -
zimapeti #20758 Mostanában nekem ezt random csinálja, elfelejti a beállításokat. Szerintem valami bug, már töröltem újra tettem iRt, 3-4 indításig jó aztán állíthatom újra az összes grafikát. Ha előre regisztrálok a versenyre akkor van időm a praktiszon állítgatni, a versenyre átlépéskor még nem volt baj. Lehet, hogy az NV driver miatt van, mióta frissítettem azóta csinálja. -
#20757 Ma egy másik játék miatt le kellett húznom a régi monitort a gépről, és csak a nagy maradt rajta, ami a cokcpitben is van. Neveztem egy imsa versenyre, join session, elkezd tölteni, majd hibaüzenetet dob, hogy valami grafikai dolog miatt nem tud elindulni. Na mondom csodás, hátha van megoldás, az oldalukon settingsnél van valami, elindul. Csak qual előtt még beértem, és nagyon szaggatott a játék, nem értettem, állítgattam, nem lett jó. Erre észrevettem, hogy ez az idióta 50Hz-re rakta a monitort. Qual végén átállítottam, kilépés, vissza, 1 másodperccel csúsztam le a rajtot :D Na nem baj, repülő rajt van úgyis, mikor elindultam, akkor vettem észre, hogy simán a ruf-os mezőny előtt fordulhattam volna, ha nem veszem el. Ezzel simán lehetne taktikázni, olyan keveset büntet ezért. Arról nem is beszélve, hogy 1 körrel később jöhettem boxba, ami most egy pozícióit jelentett. -
mumus70 #20756 Az a legrosszabb! Legalább 5 kamikázét kapsz a csomagtartódba egyszerre, mert azt hiszik nekik 20 méterrel később van a fékpont, csak a barom fékez korábban ott elöl.... -
Dzsidzsi32 #20755 Indúlj a pole-bol :) -
mumus70 #20754 Hát átok ül ezen a heti Caddy Suzukán, pedig asszem fizetős! Az eddigi indulásaimon az első kör végén már rajtam van minimum 12 X, hol a csikicsukiban, hol a "Kobayashiban", hol meg a sikán előtti féktávon csuknak össze!!! Főleg az ilyen "áá most indul egy futam, menjünk" egyszer jön, aztán soha többet, mert mindenhová megy ahol éppen futam indul isten barmai, csak szétbasszák a futamokat!!!! MIÉRRRT???? Én simán bevezetném, hogy mindenkinek választania kell egy kötelező elsődleges bajnokságot! Minimum 100 kör a hotlapson! És az ilyen bunkó állatok ne jöhessenek be trollkodni!!!! Nem ismerik se a pályát, sem az autó viselkedését, csak belekapnak minden szarba, mert az indul pont amikor belépnek az oldalra..... pfffff -
#20753 10:20-tol a zaszlo jelzesek mar eleg durvak:DD -
mumus70 #20752 Azé ez má lehet hogy egy felső közép kategóriás kocsi ára..... xd
-
twinr #20751 -
mumus70 #20750 Elinduljak? Kapnék vagy 200 kört, de biztos a végére megtanulnám a pályát! :D -
#20749 -
ozoli78 #20748 Este GT 3 as verseny, NX tv közvetíti és én is fogom streamelni.
GT3 as bajnokság
2016. Május 09.Hétfő 20:30 -
ozoli78 #20747 ok te tudod , ha kell szólj megcsinálom ;) -
mumus70 #20746 -
twinr #20745 -
twinr #20744 Nyilván előnye van annak egy valódi autóban, aki gyerekkora óta abban ül, azzal szemben aki a fotelból tolja. Aki felnőttként ül először benne, nem is csoda hogy elhányja magát, és egyébként le a kalappal előtte hogy bevállalta, és becsülettel nyomta neki.
Én nem hánytam volna el magam... de sajnos nem vagyok olyan gyors a szimben mint Huttu, így nem fogok olyan lehetőséget kapni mint ő.
A másik, egy szimes sokkal többet tud gyakorolni, mint egy 'valódi' versenyző. Majd 16.000 kört tettem meg alig három év alatt, és lehet hogy ez csak a hivatalos versenyeken gyűjtött, a gyakorlás nincs is benne, ezt nem tudom pontosan. Ezt nem tudod überelni a valóságban.
Harmadrészt pont ettől lehet jobb egy szimes, hogy 'fenék' nélkül is érzi az autót, merre indul, hogy korrigálj, mennyivel könnyebb dolga lenne egy igazi autóban, ahol érezné is.
-
#20743 Áhh, tényleg köszönöm, hogy felajánlottad, de annyira azért nem SOS a dolog. Volt egy régi acc-om, gondoltam most megpróbálok egy hónapra előfizetni, de nem sikerült. -
#20742 Szimben igen, de azert az igazi mas. At lehet ultetni sokmindent az igazira, de kellenek azert egyeb (pl. testi, lelki egyeb szellemi) adottsagok is. Huttu amikor eloszor mehetett igazival (Star Mazda), jol ment, bar csodat azert nem tett, de valszeg nem veletlenul hanyt bele a siskakba;D
A lenyeg, hogy mara mar azert elfogadjak ezeket a "jatek" szimeket is a komolyabb igazi versenyzok, erdemes hasznalni tesztelesre, gyakorlasra, pilota valogatsra stb. -
twinr #20741 Nem hinném. Egyre komolyabban veszik a szimet, és a profi szimesek simán pariban vannak a profi autóversenyzőkkel.
Nem kell messzire menni, ott a Nagy Danival készített interjú.
okoyama verseny, interjú
1:07-től kb. -
Timbu #20740 Valószínűleg nekik a százezres cockpit is megmosolyogtató a valódi versenyhez képest. Olyan mintha azon vitatkoznánk, hogy egy Swift vagy egy Logan áll közelebb a Veyronhoz. -
zimapeti #20739 Végig gondolva, felfoghatod így is, most végre "komoly gépekkel" tudnak gyakorolni rögtön szorongatják Lopezt:))))
Mint tudjuk az Ő szintjükön már tök mindegy mi elé ülnek, akár ALEXEASE (bocs:))) gépén 20 fps-el is porrá vernek, de azért na. Tíz egynéhány évvel ezelőtt amikor ez volt a csúcs még elment, de ma már őket így látni, íróasztal előtt, 15-ös monitor két méterre tolva, újra leírom "megmosolyogtató"
Szóval tényleg nem kell semmi mást belelátnod, egyszerűen csak az a véleményem, hogy Lopez sokkal komolyabban gondolja, hogy profi szimulátorral fel lehet, és kell is készülni egy versenyre, Norbiék pedig íróasztal előtt kockulnak egy műanyag játékkormánnyal. :)))))))