25347
-
#20818 Bakker , igy Codemasters Gridben nem lehetett valtani, ez miota ilyen itt IR-ben ?
Mikor probaltam meg nem engedte ezt, legalabb is ha elrontottam jajjgatott, nem engedte levaltani... -
zimapeti #20817 Cockpit nem túl éles némelyik, de talán látható a lényeg. -
#20816 Hát ja, nem béna a csávó :D
Ezeket a kis trükköket biztos felhasználják ott elől. Aztán majd a valós teszten koppannak, hogy ott máshogy kell :D
Én jobblábfékezni szoktam, ballal kuplungozok, blipelni nem mindig szoktam, csak akkor amikor kanyar közben kell visszaváltani. -
#20815 Cockpitről tudnál mutatni egy képet? Főleg a váz érdekelne. -
mumus70 #20814 Azé látom Te se xarral gurigázol..... -
zimapeti #20813 Összekerültem Aday Coba Lopezzel, számomra követhetetlen az ember, más dimenzióban játszik, 15.50-től indul
A videóból kiderül iRacing néhány hiányossága is, pl nem kell visszaváltásnál kuplungolni.
Ezt nem csináltam de működik sajnos, hogy menetközben kiveheted sebességből, nem érzékeli ha nyomod a gázt, felteszed eggyel és csak kuplungolnod kell váltásnál, így sokkal gyorsabb. Sajnos ez elég elkeserítő, minden H váltóssal működik. Bezzeg felváltásnál, ha kicsit gyorsabban teszed a következő fokozatba, nem veszi be, már 20%-os úthosszra van állítva a kuplung, padlóra kinyomom, de néha még így is kevés az idő szerinte, ha rendesen állítom be a kuplungot nem is tudok váltani, de az biztos, hogy lassabban mintha automatán lenne. Ha jól emlékszem ezeket a hibákat több éve már összeírtuk és elküldtük nekik észrevételként, de nem sok minden történt. Megpróbálhatnánk ismét összeszedni a hibákat és elküldeni megint, hátha csak elkallódott az előző észrevételünk:) -
#20812 Nem gondoltam, volna ennyivel többet fogyaszt itt, de persze logikus, nagyon sok padlógázas nagy sebességű rész van, és ha le van modellezve, akkor éjszaka eleve többet fogyaszt a hidegebb levegő miatt. Sajnálom azért, mert egy harmadik hely meglehetett volna majdnem utolsóról, még ha eleget tankolok akkor is. Sőt, akkor talán lekerülöm azt a láma lassú Fordost, akinek fél körig tartott, hogy lekörözzön, és a célegyenesben a Ruf C-speccel nagyobb végsebességem volt nála, miközben a többi ruf-ot alig tudtam elkapni. Akik egy kategóriával lassabbak, nem tudom minek indulnak multiclassban gyorsabb kategóriában, vagy miért nem gyakorolnak.
Utoljára szerkesztette: bardocz, 2016.05.21. 13:08:58 -
ozoli78 #20811 Ez egy ilyen sport :) -
#20810 Basszameg, eddig az összes imsa futamon elég volt 25 litert tankolni, de daytonaban nem, kifogy egy körrel a vége előtt, és még csak be se tudtam vitorlázni a boxba. -
#20809 Nem tudom, hogy itt fent van-e a Király András de elég ideges lettem miután kilökött a mai MX-5 futamból :(
Azért figyelhetnénk egymásra ha már ugyanazon nemzet fiai vagyunk...
Futam elején volt 2db 4x utána párszor elhagytam a pályát, aztán volt ez a kilökés és utána megint összeértem valakivel, így DQ-zott a játék mert túlléptem a 17 incidens limitet....................... -
mumus70 #20808 Hát már a sok betli után nekem is kijárt egy kis mákosbejgli végre! :D -
Morgolodo #20807 Valld be őszintén, ez "szemmelverés" volt! -
mumus70 #20806 fél méterrel hátrébb vagyok, engem is visznek! :D :D -
endy papp #20805 A legutóbbi GT3 versenyen ezt is tudta a csóka überelni,már mint a rajt utáni össze ölelkezést.
Már a felvezetőn senkitől zavartatva megforgott.... szerencsére senkit nem ütött ki.
Majd asszem az 1-2. körben végleg befejezte ,szerencsére.
Neked is szerencséd volt hogy nem keveredtél bele.
Sajna sokszor nehéz az ilyeneket kikerülni. -
ozoli78 #20804
Imádom ezt a pályát gt3 ban is nagy kedvenc van :D
Utoljára szerkesztette: ozoli78, 2016.05.19. 12:13:19 -
mumus70 #20803 -
El Gigante #20802 "matematika tanár hangja van, és olyan fejjel rendelkezik mint egy pizzafutár....." ezen jót röhögtem -
mumus70 #20801 Lehet ésszel is csinálni, mint például Attila, na nála szarrá röhögöm magam mindig! De amikor helyzet van, akkor nincs duma, csak koncentrálás! Na ő szórakoztató! Ez meg egy szimpla barom, aki még ráadásul pénzt is tarhál közben támogatás gyanánt..... arogáns majom, akinek ráadásul matematika tanár hangja van, és olyan fejjel rendelkezik mint egy pizzafutár..... -
mumus70 #20800 A stílusa! Nézz meg több videót vele! Én sokat versenyeztem vele, végig eszement dolgokat csinált! Soha nem szeretem, ha verseny közben végig dumál valaki, meg írogat a csetre, artikulátlan hangon üvöltözik, és forgatja a szemeit..... Tegyük hozzá, még csak nem is jó pilóta, középszerűnek mondanám, néha gyors, de többnyire el is dobja a vasakat, mert nem figyel, belemegy csínekbe is, agresszív mindenkivel..... Egyszerűen lever a víz tőle, egy kis hülye bu..i..... De nem nézem, és ennyi, igyátok szavait ha nektek bejön...... -
barni1122 #20799 Szerintem inkább twitch celeb. Amúgy mi miatt ilyen ellenszenves számodra? Igaz ritkán nézem, de szerintem minőségi tartalmat nyújt és szórakoztató, a stílusa meg valakinek bejön, valakinek nem. -
mumus70 #20798 Ehhh falra mászok ettől az arogáns youtube celeb csávótól.... -
ozoli78 #20797 Köszi Robi
Mumus
ment a spanod is egy versenyt fujtat rendesen :D
-
#20796 Kamera elmosodas, igy realisabb lenne, bar video edittel kicsit fake, de jobb.
Ezt egyelore nem fogjak eroltetni, mert hasonloan a valodi tukrozodeshez, ez is zabalja a gepet (plusz az egyeb postprocess is, amitol "jobb" lenne, HDR, bloom es hasonlok). Talan majd egyszer, ha vegleges(ebb) lesz a DX11. Persze, ezt is megoldhatnak kulsos cuccal, ugy mint (majd) a menut, a videofelvetelt, a anticheat-et, hasonloan az AC-hoz, ott is kulsos yebis3-at hasznalnak, teljesen jol parameterezheto (de az csak fix DX11-gyel megy, igy ahhoz varni kell). -
mumus70 #20795 Ezmiez a motion blur? Mit is kell nézni? -
#20794 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Valahogy így nézne ki motion blurrel:
-
mumus70 #20793 Ja hát így igen! -
ozoli78 #20792 Amugy tényleg igy elég fos dehát ez van :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#20791 Igen, ez egy realisabb, normalisabb FOV, de kell is hozza a 3 monitor;) -
GeriDoc #20790 3 monitor. -
mumus70 #20789 Huhh ez a FOV nekem nem gyerebe! Hogy tudsz így menni? :D :D Grat, tűrhetős menet! -
twinr #20788 Szép volt Zoli, kár azért az utolsó körös kis hibáért! -
ozoli78 #20787 Jó kis verseny volt,sajna sokat hibáztam :(
Utoljára szerkesztette: ozoli78, 2016.05.16. 17:32:17 -
twinr #20786 Kérdésem van felétek srácok. Terveink szerint közvetítjük (NXTV) a következő 24 órás futamot Nord-ról. Persze nem lesz végig kommentálva 24 órában, de maga a közvetítés menni fog folyamatosan.
Lenne kérdésem.
1. Akik indulnak, meg tudjuk beszélni, hogy nagyjából egyforma irainggel regisztráljon minél több csapat, hogy a közvetítésben sok magyar legyen? Így nem kell sokat ugrálni a splitek között.
2. Menet közben csinálunk interjút is a versenyzőkkel, aki vállal ilyet az keressen meg mindenképp.
Köszönöm!
-
#20785 Es ezekben foleg az a nagy dolog, hogy mindet rendesen szamoltatjak, nem szeretnek kamuzni. De legfokepp az, hogy ezeket online is tudjak, nagy letszammal. Mashol orulnek, ha jol eltalaljak melyik auto eppen hol van a palyan, nem hogy az elol halado autorol felpattogo gumidarabokat szinkronizalgassak mint az iR:)))) -
twinr #20784 Eszméletlen milyen részletekre figyelnek. Lehet hogy beszéltük már, de én még mindig oda vagyok hogy a GT1-es autókon működnek a zöld lámpák, meg a totem oszlopon is az oválokon valós időben írja a helyezést... őrület. -
#20783 Meg az olyan "sokadlagos" latvany effekt, hogy a dobozos/kasztnis autoknal korbeforog a gumifust a kerekeken:)
Meg eleve, a gumi fust is akkor van, ha elmelegszik a gumi, es mindig, ha all a kerek;P -
#20782 Mar voltak, de most nincs nagy forgalom a topic-ban, elfer:)
Gyari hokameras palya felvetel, a realroadrol (palya homerseklet):
Dzsuva takaritas kigyorsitassal, homok//soderagy utan:)
Gimitormelek takaritas Astonnal:D
-
#20781 Jol csinaljak, az teny, persze a lehetosegeik is eleg szelesek
Amit beepitenek, az szimes szempontbol eleg komoly top kategoria, meg az "hangulat elemek" is (gumizodas, koszolodas, gumitormelek, felverodesek, utkozesek stb).
Mar csak az "egyszeru" gumitormelekes resz is profi lett: valoban "3D reszecskek"; szaporodo, takarithato; felverodo es felszorodo (sajat es masik auton is rendesen latszik es hallatszik); normalisan kis 3D-s cuccok, ami fizikabol pattog az uton es az autokon; a gumidarabokkal koszolodo gumi, amirol lepattog, lekopig (persze szamolja a tapadas valttozast); durvabb allora fekezesnel a gumibol kiszakado darabok; meg persze az egesz latvanyra es tapadasra folyamatosan dinamikus – es ez mind normalisan online versenyen, akar 50-60 autoval.
Profik, az teny. -
#20780 rakhatnának bele motorokat is.. :) meg kőszimulációt.
Sztem jól csinálják függetlenül attól hogy nekem befér vagy sem, sikeresek és fejlődnek. ez a lényeg. -
#20779 Eppen ezert irtam, mert tudjak, a mostani felhasznalok bizonyos reszenek a hata kozepere sem kell dirt oval, de ha lesz, azzal valoszinuleg sok-sok uj rajongot tudnak behuzni (uzlet). Ugyan ez az offline AI is. Ha nem lenne a warez lehetoseg, es statisztika alapjan ugy dontenek hogy uzletileg jol jonne, akkor lenne az is gyorsan, hiaba a jelenlegi allando felhasznaloknak total nincs szuksege ra.
A lenyeg: felesleges barmi ellen lazadni, 75%-ban az uzletet kell mogotte latni, nagreszt az dont mindenrol.