iRacing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MPR-nél mindig nagyon lassan írja jóvá, azon ne izgulj. Az eredményhez meg legkönnyebben a Results & Stats - My Seies Results-nál jutsz el. Ott beállítod a keresést és ki fogja dobni. Legegyszerűbb, ha mindent "ALL"-on hagysz és csak a saját eredményeidre keresel.
Be van lassulva az oldal?
Nemrégen futottam egy versenyt, a results ablakot sikeresen bezártam és nem tudom mennyit vontak le.
A Race Participation trackernél sem látszik, régebben volt már ilyen de akkor az Event results-ben meg tudtam nézni korábban, de most ott sincsen.
Nemrégen futottam egy versenyt, a results ablakot sikeresen bezártam és nem tudom mennyit vontak le.
A Race Participation trackernél sem látszik, régebben volt már ilyen de akkor az Event results-ben meg tudtam nézni korábban, de most ott sincsen.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Igen, itt lehet elég sokan elég közel menni egymáshoz de ez a hátulütője is hogyha valaki benézi akkor az nem csak saját magának fog ártani 😄
Egyébként lehet azért izmoznak itt sokan, mert a 24 óráson felszedték magukat önbizalommal és azt hiszik hogy ez a 40 perces verseny semmi a 24 óráshoz képest és emiatt önbizalomtól duzzadóan életre halálra mennek a versenyen.
A tegnapi esetről még annyit hogy megóvtam de iracing azt mondta, hogy nem történt szándékosság, ilyen előfordul. Én kétlem 😊
Egyébként lehet azért izmoznak itt sokan, mert a 24 óráson felszedték magukat önbizalommal és azt hiszik hogy ez a 40 perces verseny semmi a 24 óráshoz képest és emiatt önbizalomtól duzzadóan életre halálra mennek a versenyen.
A tegnapi esetről még annyit hogy megóvtam de iracing azt mondta, hogy nem történt szándékosság, ilyen előfordul. Én kétlem 😊
én is indulni akarok mondjuk megnéztem 2-3 versenyt láttam érdekes szitukat
volt olyan az első 5 1.5 sec en belűl voltak T1 ben a második lement a fűre meg pördűlt és ahogy fórgott kiütötte az elsőt 7200 as iR helló 😄
volt olyan az első 5 1.5 sec en belűl voltak T1 ben a második lement a fűre meg pördűlt és ahogy fórgott kiütötte az elsőt 7200 as iR helló 😄
Jó futam volt.
Vizer Gabi streamje
Vizer Gabi streamje
Én most kezdek átszokni a GT1-re, eddig 3 versenyt mentem de teljesen korrekt mezőny volt.
Utoljára szerkesztette: leho94, 2016.01.30. 00:34:20
Utoljára szerkesztette: leho94, 2016.01.30. 00:34:20
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Amikor én hasonló képpen kifakadtam itt, egyből letámadtak a nagyokosok, hogy nem biztos hogy a többiekkel van baj, ha mindig incidensekbe keveredek.... Így hát csendben érzek együtt veled! <#crazya>#crazya>
Ugyanez volt velem is, héten több futamot nem megyek már ott meg is fogadtam 😄
Hát asszem én feladom. Megint kilöktek a 'csába Daytonába. Megyünk egymás mellett, kijövünk ovál részről és ez a fasz nem tartja az ívét hanem nekem jön oldalról és vagy 5ször megpördülök a tengelyem körül, ő meg vígan megy tovább.
Holnap lesz a Daytona 24H "élőben". A qual hozott érdekességet, mert az esőben a legjobb Proto csak a 8., a legjobb DP csak a 22. Eredmények A GTLM autók a vízen nagyon mennek (ahogy a Petit Le Mans-on is), bár köztük is nagyok a különbségek. Érdekes lesz.
Addig is itt a quali:
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2016.01.29. 16:09:29
Addig is itt a quali:
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2016.01.29. 16:09:29
Az oroszok meg falkában ellepnek egy random futamot, és végig röhögik, meg ordibálják az egészet..... rohadt zavaró, szerencsére csak onboard videóban hallottam az egyik Vaszilijnál.
Ezé lenne jó egy nagy sportcsarnokban multiban nyomni mint régen. A fél bagázst összevertem volna körönként! <#idiota>#idiota>
Engem 2x ugyanaz a srác kilökött ugyanúgy majdnem ugyanott... Végére kicsit mérges lettem 😄
Csak a ruf van meg meg a ford. Caddyvel szoktam versenyezni a credit miatt, és nagyon úgy érzem, hogy nekem csak a nyitott autók valók, ahol lehetőleg középen ülök. Ruf kupában is néztem mit tudok, de nagyon gyenge vagyok.
Talán egy nagyon kicsit instabil lett az autó, de nem tudom mert ez volt az első futamom, előtte meg nem mentem full versenytávot.
Van setupom mekire ha kell.
Van setupom mekire ha kell.
Sérültél nagyon?
Kipróbáltam a ruf-fal a pályát, egy fórumban talált set-tel, de irgalmatlan lassú vagyok, valami 5 másodpercre a wr-től, tök fölösleges megpróbálni is indulni 😄
Kipróbáltam a ruf-fal a pályát, egy fórumban talált set-tel, de irgalmatlan lassú vagyok, valami 5 másodpercre a wr-től, tök fölösleges megpróbálni is indulni 😄
<#eljen>#eljen>
Sikerült. Egy másik projecthez kellett, nem iR-hez, de meg van. Köszönöm.<#worship>#worship>
Az első másfél óránk.
A végéről a dühkitörésemet kitöröltem 😄
A végéről a dühkitörésemet kitöröltem 😄
Köszönöm.<#eljen>#eljen> Ránézek, ha elakadok, lehet kérdezek.<#wink>#wink>
A demo változat ingyenes, de csak 10 percet enged, és kirakja a vízjelet.
Bandicam video recorder full version Fizetős, 39 dolcsi, viszont egyszerű mint a faék, viszont nem vesz le a teljesítményből, és jó minőség, egyszer kell belőni, és onnantól egyetlen gombnyomás. Utána én még szoktam konvertálni ezzel: Format Factory (ingyenes) Ez a (mondok egy számot pl) 6 GB-ot leszedi 1,8-ra, minőség romlás nélkül. A Youtubera 1 óra alatt felteszi így 720 p HD-be. A beállításokban szívesen segítek ha alkalmazni szeretnéd.
Az F1-be 1 ellenfel is eleg, annal tobb elozes ugy sem szokott lenni (igazabol) 😊 <#idiota>#idiota>
most nézem jobban hétvégén vannak vele futamok
pl vasárnap 13-15-17-19 órai futamokon 2 splitek voltak
pl vasárnap 13-15-17-19 órai futamokon 2 splitek voltak
©Mumus70. Milyen progival veszed fel a versenyeket? Tudom írtad már, de nem találom. Köszi.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2016.01.26. 20:45:00
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2016.01.26. 20:45:00
azt néztem, de csak 0:00-t írt 1 indulóval, előző hétre is végig 😄 Valami nem jó, azért kérdeztem itt
Felül kiválasztod versenyzéshez a szériát, és results fül alatt ott van minden órában hányan indulnak.
most elég sokan mennek rajta az mp4-30 miatt
Grand Prix Series szériában mennyire szokott nagy mezőny lenni? Gondolkodom hogy megveszem az autót , de nem akarok úgy járni mint az IMSA-val
Most igazítottak a visszaváltásokon, így jóval többen mennek, mint tavaly. Az viszont igaz, hogy elég vegyes a mezőny, így a SOF nem valami magas a te szintedhez (nekem jó, szépen gyűjtögetem az iR-t). Meg valóban jobb az elejében menni, mint hátrébb. Ott már bármi megtörténhet.<#buck>#buck>
Tavaly a RUF Cup-ba is mentem, ott se vmi életbiztosítás a verseny, főleg az első körök 😄
Meg ott ugye a létszám is kevesebb és a nagy iratingesek közül nem mennek ott sokan, szóval iratingot csak nagyon lassan lehet szerezni ha magas iratinged van.
Utoljára szerkesztette: Norbi1990, 2016.01.26. 11:05:11
Meg ott ugye a létszám is kevesebb és a nagy iratingesek közül nem mennek ott sokan, szóval iratingot csak nagyon lassan lehet szerezni ha magas iratinged van.
Utoljára szerkesztette: Norbi1990, 2016.01.26. 11:05:11
kb 1 éve csak blancpain/GT3, eddig nagyon élveztem de ahogy így mondjátok, elkezdek parázni mostmár 😊)
viccet félretéve, mindig jó látni más véleményét/tapasztalatát is..
viccet félretéve, mindig jó látni más véleményét/tapasztalatát is..
😊 hazaszaladok megnézem mégegyszer, lehet h need for speed-eztem eddig!! 😊)
nekem ténlyeg baromi pozitív a mérleg.
azt mondjuk tudom h amikor volt az egyik kilökésem (COTA hosszú egyenes végén a második körben), nnnna arra pont kb 10-15 órát készültem, gyakoroltam és csak azon az egy versenyen tudtam indulni, szval teljesen kuka lett az a hét...
na akkor baromi ideges voltam.
nekem ténlyeg baromi pozitív a mérleg.
azt mondjuk tudom h amikor volt az egyik kilökésem (COTA hosszú egyenes végén a második körben), nnnna arra pont kb 10-15 órát készültem, gyakoroltam és csak azon az egy versenyen tudtam indulni, szval teljesen kuka lett az a hét...
na akkor baromi ideges voltam.
Ma reggel mentem a 9. incidens mentes futamomat RUF Cup-ban.<#whatever>#whatever>
Viszont tegnap szerettem volna menni itthon, mindkét futamban kiütötték alólam az autót már az elején.<#szomoru2>#szomoru2>
A Blancpain szerintem is az egyik leggyilkosabb sorozat. Mindenki azt hiszi, hogy tudja vezetni azokat az autókat, pedig nem.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2016.01.26. 10:37:44
Viszont tegnap szerettem volna menni itthon, mindkét futamban kiütötték alólam az autót már az elején.<#szomoru2>#szomoru2>
A Blancpain szerintem is az egyik leggyilkosabb sorozat. Mindenki azt hiszi, hogy tudja vezetni azokat az autókat, pedig nem.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2016.01.26. 10:37:44
Akkor az valamilyen más játék lesz, nem iR! Vagy valóban nagy szerencséd van. Rohadt nagy szerencséd! <#ravasz1>#ravasz1>
Én azt tapasztaltam, hogy GT3 nagyon "nehéz" széria Irating szempontjából .........Nehéz szerezni , de nagyon könnyű vesziteni......, Sokkal könnyeb más szériában felépiteni.
Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.
ez nem hangzik túl jól.
Én nem tudom h szerencsém van e, de a 170+ versenyemen szerintem kb 4-5x löktek ki.
(sajnos én is koccoltam ki embereket féktávon kb ugyanennyit, és mindig elnézést kértem)
Egy két baleset volt, de olyan pl h belémszálltak ezerrel féktávon, talán 2x. Mindezt úgy hogy többnyire legalsó split, 90%ban GT3.
Mondjuk az is tény h egy ideje nem görcsölök az iRatingen (mondjuk én csak 2200környékén voltam, szerintem kb 3000környékére fel tudtam volna menni..), sőt inkább lent is tartom magam az alsó splitben, ide versenyre 3-4 óra gyakorlással + letöltött setuppal már nyugodtan be tudok esni, és tudok menni a dobogóért vagy a győzelemért..(ennyi időm van sim-ezni max mostanában..)
Bár azon elgondolkoztam h mivel az irating egyáltalán nem érdekel, lényegesen bátrabban előzök, védekezek..próbálok maximálisan korrekt maradni, de azért érezhető vezetési stílusban.
Én nem tudom h szerencsém van e, de a 170+ versenyemen szerintem kb 4-5x löktek ki.
(sajnos én is koccoltam ki embereket féktávon kb ugyanennyit, és mindig elnézést kértem)
Egy két baleset volt, de olyan pl h belémszálltak ezerrel féktávon, talán 2x. Mindezt úgy hogy többnyire legalsó split, 90%ban GT3.
Mondjuk az is tény h egy ideje nem görcsölök az iRatingen (mondjuk én csak 2200környékén voltam, szerintem kb 3000környékére fel tudtam volna menni..), sőt inkább lent is tartom magam az alsó splitben, ide versenyre 3-4 óra gyakorlással + letöltött setuppal már nyugodtan be tudok esni, és tudok menni a dobogóért vagy a győzelemért..(ennyi időm van sim-ezni max mostanában..)
Bár azon elgondolkoztam h mivel az irating egyáltalán nem érdekel, lényegesen bátrabban előzök, védekezek..próbálok maximálisan korrekt maradni, de azért érezhető vezetési stílusban.
Téged is üdvözöllek a klubban.... <#idiota>#idiota> Régebben erre írtam, és ezért lettem letámadva, hogy sajnos 90 %-ban semmi közöd hozzá, hogy célba érsz-e egy adott versenyen.....
Utoljára szerkesztette: mumus70, 2016.01.26. 09:13:23
Utoljára szerkesztette: mumus70, 2016.01.26. 09:13:23
Én is mentem tegnap brands hatchbe este 9 órási top splitbe. 9 helyről rajtoltam, persze a mellettem lévő laggolt így az első kanyarba egymás mellett eléggé rizikós volt és vesztettem egy helyet. Aztán a pálya közepén lévő egyenes utáni gyors jobbosba valaki mellett fordult presze összementek és csúszva jöttek vissza a pályára. Mivel én fékeztem hogy nehogy nekem jöjjön a mögöttem lévő meg telibe nyomott hátulról fékezés nélkül.
Aztán a 14. körbe az első kanyarba az előttem lévő megcsúszott, próbáltam kikerülni de amikor melléértem pont kilökött és annyi volt a futamomnak.
Mindig elhatározom, hogy most feltornázom az iratingem (tavaly mielőtt elhatároztam 4500-om volt most már csak 4300 van 😄DD) hogy az ilyen nagy eseményeken a top splitbe legyek, de minden egyes alkalommal kilöknek. Így elég nehéz 😄
Utoljára szerkesztette: Norbi1990, 2016.01.26. 08:35:33
Aztán a 14. körbe az első kanyarba az előttem lévő megcsúszott, próbáltam kikerülni de amikor melléértem pont kilökött és annyi volt a futamomnak.
Mindig elhatározom, hogy most feltornázom az iratingem (tavaly mielőtt elhatároztam 4500-om volt most már csak 4300 van 😄DD) hogy az ilyen nagy eseményeken a top splitbe legyek, de minden egyes alkalommal kilöknek. Így elég nehéz 😄
Utoljára szerkesztette: Norbi1990, 2016.01.26. 08:35:33