25347
  • mumus70
    Irigylem azokat akik tudnak e nyelven..... én max oroszból pár szót.... a Direktx szót értem ebből egyedül....
  • Alexease
    Szemezgetes:)

– Dust and gravel can now be dragged and thrown onto the track by wayward cars, which then interacts with the tires to affect grip and accumulation of debris on the tires.
    – All tracks now have complete particle collision, so particles such as dirt, sparks, and gravel can bounce along the surface instead of passing through the environment.
    – Improved the effective tire grip calculations related to marbles and dust on track.
    – Support for the consumer version of the Oculus Rift has been added to iRacing, based on the Oculus 1.3.2 SDK. This new support is available only in the DirectX 11 version of the Simulator. The DirectX 9 version of the Simulator is still based on the Oculus 0.4.2 BETA SDK.
    – A new feature, called “forceMap,” has been added. By adding a file named, “forceMap.csv” to your [documents]\iRacing\ folder you can remap your racing wheel’s force output to make it more linear. See the thread http://members.iracing.com/jforum/posts/list/3482238.page for more details.

Meg meg 15 kepernyo cucc;)
  • Alexease
    2016 Season 3 Release Notes
  • ozoli78
    A fogyasztast jol szamolja de ha pl perce van a futam akkor nem nagyon megy neki a számolás ,z1 jobb vagy a jrt is
  • Dzsidzsi32
    Dashmeterpro. Úgy konfigurálod ahogy akarod. Filléres tétel,de hatalmas segítség:) Még azt is megmondja,hogy mennyit tankoljál.Nekem nagyon bejön. Pontosan számolja a körönként fogyasztást.
  • bardocz
    45 perc a verseny, megnézem 22-23 perc környékén mennyi fogyott, mennyi van még a tankban, és ebből megvan mennyit kell rátankolni, felfele kerekítve. Nordon picit más, mert a hosszú pálya miatt nem köröznek le, amikor lejár az idő, akkor még egy kör, ott megnéztem két kör átlagából mennyit eszik egy körön, felszoroztam hattal, és jó lett. Így még egyszer se számoltam el magam benzinnel, csak amikor azt hittem daytonaban elég lesz az, ami eddig mindig elég volt :D
  • mumus70
    Amúgy ezt hogy lehet kiszámolni? Semmi adat nem áll rendelkezésre mint pl rFactor vagy AC appoknál pl igen, hogy mennyit fogyaszt 1 körön.
  • bardocz
    Úgy néz ki nekem a legjobb, ha verseny felénél fejben számolom mennyi benzin kell, imsa verseny végére maradt kb 3 liter :D
  • Morgolodo
    1 perce vettem meg az Audit. :) Úgy látszik arra jobban bukik a nép. Igazából nem lenne baj, ha tapasztalt emberekkel tudnék menni, de végül is mindegy.
  • twinr
    Lenne aki menne C speccel. Érdekel?
  • Morgolodo
    Sajnálom, kár.

Az Audival csak az a bajom, hogy csak ezért venném meg, azonkívül közel a hétvége, nem tudom, mennyire rázódnék bele. A Mercivel sima liba lenne, a 4 óráson is 5. lettem, múlt héten is csak a tankolás miatt úszott el a győzelem. Áhh, nem tudom, mire hazaérek megszülöm.
  • bardocz
    Én ilyenen nem merek indulni, AC-ban egy egész mezőny versenyét basztam el azzal, hogy az előre beállított rajtsorrendet elkúrtam, mert kimentem a pályára gyakorolni verseny előtt, na nem mintha bárhol le lett volna írva, hogy nem lehet, de az, hogy csapattársak versenyét csesszem el, már sok lenne :D
  • Dzsidzsi32
    Esetleg valaki jönne az audival? Csak hárman vagyunk és kéne még egy pilóta. Stabil ember kéne. A lényeg,a részvétel és hogy célba érjünk.
  • mumus70
    Én Nordon akkor sem ha fizetnek érte! Még a Hungaroringnél is jobban rühellem!
  • oneal1
    én nagyon szerettem volna, de sajnos nem leszek itthon!

én imádom a C-spec rufot :)
  • oneal1
    nekem megnyitotta, de azért köszönöm!
  • GeriDoc
    Nem vállalja senki, mert nincs benne ABS. Egyébként lesz több csapat is, leginkább GT3-al.
  • Morgolodo
    Hétvégén C-Spec-kel, tényleg senki?
    Vagy egyébként mással sem?
  • Adam Jonas
    Ja, öregszel...
  • mumus70
    OFF! Csak eszembe jutott! :D Kis korunkban többen is itt 3 kerekű biciglivel, bot puskákkal meg pedálos moszkviccsal játszottunk lent a téren sötétedésig..... most meg má WIN10-ről, driverekről, meg ini szerkesztgetésekről eszmecserélünk......
  • Mik
    De, app.ini, Video section. Aviban, 60fps, 1920, mint a játékban olyan szép képet vesz fel.
    videoFileFormat=3 ; Video encoder container, 1 = wmv, 2 = avi2, 3 = avi
    videoFramerate=0 ; Video framerate, 0 = 60 fps, 1 = 30 fps
    videoImgSize=1 ; Video max dimensions, 0 = auto, 1=1920x1080, 2=1280x720, 3=854x480

Nekem a d3d-t nem sikerült működésre bírni.
    Utoljára szerkesztette: Mik, 2016.05.31. 22:03:47
  • oneal1
    Köszi!!! :)
  • mumus70
    Az iRacing főkönyvtárban görgess lefelé, és indítsd el a D3D exe-t. Az a progi vesz fel, ami elindul, és ott tudod konfigolni, meg állítgatni a dolgokat.
  • GeriDoc
    Hi. Eladom a Logitech G25-ömet. Amikor letettem, akkor hibátlan állapotban volt, gondolom most is. Végig kesztyűben használtam, nagyon szép állapotban van, nincs kifényesedve, szakadva, akármi. Szétszedve sosem volt, a szokásos gondok engem elkerültek (elég ratyi ffb-t használtam mindig is, iR-ben pl. 2,5-3,5 között). A váltót évek óta nem használtam. Ha valakit érdekel keressen meg, küldök képeket, el is lehet jönni "kipróbálni". Bp XIV. ker. Tekintettel a szép állapotára 52 000,-re gondoltam árnak (na jó, adok hozzá egy Sparco kesztyűt is.) [email protected]
    Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2016.05.31. 13:48:47
  • oneal1
    a gyári videófelfevőt nem lehet állítani?

kicsit jobb minőség vagy nagyobb felbontás nincs esetleg? :)
  • Adam Jonas
    Ez fájt!
  • mumus70
    De miért tabletet használ monitornak?
  • ozoli78
    Erre varjál gombot
  • bardocz
    Amikor végre működött a sárga force ex ffb nélküli kormányom, én is oda voltam meg vissza a gyönyörtől, nincs ezzel gond.
  • zimapeti
    És az áláírás se gyenge: "Ő egy nagyon elégedett vásárló..." :))))
  • twinr
    És még az iracinget is letörölte szerintem!
  • Morgolodo
    Akkor ezt a videót ne nézd meg, mert kihajítod a mind a 4 (5?) monitorodat a többi vacakkal együtt.

C-Spec-kel senki nem akar tekerni a 24 óráson?
  • ozoli78
    Próbáld meg a projekt cars topikban hátha ott több szerencséd lesz
  • ToMy_
    Kicsit off, de engedelmetekkel betenném ide is:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha valakit érdekel, van egy eladó Saitek R660-GT FFB-s kormányom, kiváló állapotban, 7500 Ft-ért. Érdeklődni PM-ben lehet.

• twinr
    Igen, köszi, utána már leesett nekem is.
  • barni1122
    Nekem 16.4.1-el semmi bajom nincs. Esetleg a replay minőségét levehetnéd minimumra, nekem az sokat segített, hogy miért, azt nem tudom.
  • oneal1
    új AMD driver óta nord-on olyan akadásaim vannak, hogy sokszor játszahatatlan... :S

FPS bőven megvan, GP részen 70-140 ig, a régi részen végig 140 fps felett van.

nem tudja valaki mit kéne állítanom, hogy jó legyen?
  • bardocz
    Szerintem a tank mérete lesz, hogy kötelező legyen 1 kiállást csinálni, mint a BSS-ben meg IMSA-ban pl.
  • twinr
    mit jelent a 80%?
  • Adam Jonas
    Nekem még ez se oldotta meg teljesen egyébként. Fel kellett tenni a Logitech Gaming Software-t is, majd letörölni ezt is, a drivert is, restart, utána visszatenni a driver-t, és azóta jó. (Hiába töröltem le-tettem vissza csak a drivert, másnap ugyanúgy elszállt a cucc.)

Ez a Windows-féle automatikusan telepítjük a drivereket jó lenne, de mégse. :D Jó múltkorába, amikor feltettem a Win10-et, a nyomorult leszedte az általa jónak vélt (amúgy nem éppen jó) Geforce driver-t, aztán volt egy gép újraindulásom, amit teljesen önmagától produkált a rendszer, minden előjel nélkül...akkor esett le, hogy elfelejtettem driver-t feltenni. Miután feltettem, jó minden. Szóval, szar ez a Win10-es driveresdi. :D