25347
-
#20938 Program helyett nezunk kepeket:D
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2016.06.07. 21:45:43 -
#20937 En nem probaltam, de ha fejben osztok-szorzok, szerintem a VR ~110 (?!) foka tuti tobb, mint pl. 3db 24"-es monitore.
Persze monitornal azert szamit, hogyan van beallitva, mert ha az ember 20cm-rol nezi, es a ket szelsot behajtja 90 fokba, akkor verhetetlen a 3 monitor:D -
zimapeti #20936 Ráadásul ezek csak az egyik szemre készített képek, itt pl csak a jobb szem képét látod. Ha megnézed jobbra fent az fps számlálót bármennyire fordítja balra a fejét mindig látod, bal alul a részidőket csak ha egyenesen vagy balra néz, bal szemével ezt is ugyan annyira látja mint az fps számlálót. Szóval ha a fejeden van ez a laccoo szerint "csőlátó" készülék akkor a bal oldali tükör is bőven benne van a képben. -
#20935 Ha ez sem tetszik akkor nem tudok mit mondani !
A srácot egyébként érdemes nézni a korábbi videóiban ! Nekem nagyon tetszik ahogy versenyzik !
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#20934 Persze hogy meg van, ahogy lehet, azonnal trukkozni fognak:DD
Nem olyan szuk az (szerintem), de nem egy YT videoban osszepreselve kell nezni;) Szerintem menj el egy simcenterbe es probald ki. Lehet statikusan elore bamulva szukebb mint 3 szeles monitor, de sokat szamit(hat) hogy ki van takarva minden mas (nem latsz mast) csak a kepet, es barmennyit tekerheted a fejed.
Nalam 1 monitor, meg amugy sem vagyok HD, pixel, AA, ultrasetting gugu, nekem tuti tetszene:) De mivel legalabb 2 ev gyujtogetes lenne, es raadasul meg gepem sincs hozza (az egy monitort minimal felbontasban sem visszi, igy az is az meg 2 ev gyujtogetes:P), igy totalisan hideged hagy a dolog:D -
#20933 Csak megvan a tcam nezet :))
( nekem meg mindig rohadt szuk a latoszog .....)
-
-
#20931 Az első fecske
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
mumus70 #20930 -
#20929 -
twinr #20928 Majd gyakoroljuk! :) -
#20927 Igy is lehet kozvetiteni:)
-
Mik #20926 A gt3-as kocsik között most mi az erősorrend? Vagy pályánként változik? Audival, mercivel hasít most szinte mindenki, de a z4, mclaren is versenyképes maradt? -
mumus70 #20925 Gratula! Legközelebb szóljatok ha kellek a Nordon, garantáltan karcolás nélkül hozom az etapokat, szamárvezetővel, hármas alapgáz, 18-20 perces köridőkkel, de ezt behozzuk amíg az ellen a boxban javíttat!
Utoljára szerkesztette: mumus70, 2016.06.06. 10:59:32 -
twinr #20924 Kösz Alex! (a linket is) És minden nézőnknek, reméljük ha a verseny izgalmai annyira nem is, de az interjúk jól szórakoztattak mindenkit.
-
#20923 Igen, gondoltam hogy van valami egyszeruub logikusabb megoldas is, de ugy viccessebben hangoztt:D -
#20922 Lehúzod a fejed, nyomsz egy resetet, azt érzékeli középpontnak, majd beülsz rendesen, és meg is van :D -
#20921 GRAT MINDENKINEK aki elindult!!! Azert brutal teljesitmeny.
Neztem a kozvetitest (amikor volt idom), jo volt, ahhoz is grat es koszi! -
Azert vicces lenne, amikor valaki egy valodi auto arabol osszerakott szimben (atomeromu, cockpit, VR stb.) parnakat rakna maga ala, hogy T-cam-bol vezethessen:DDD -
#20919 Azert jo a vr, mert ott fel is lehet allni ....! :)) -
Timbu #20918 "Többet bámulják (meg babrálják) a kormányt, mint az utat. "
Ez azért erős túlzás. Inkább: fontosabb a súlypont és az aerodinamika, mint a pilóta kilátása és kényelme. -
#20917 Az igazi nezet szimben hasznalhatatlan lenne:) Harom monitorral elvileg mar jobb, de inkabb mar VR-rel lenne hasznalhato.
De ez sem jelent semmit, akinek belefer a 3 monitor vagy a VR, meg az is kepes lenne TV kemarabol vagy hatulrol tologatni:D
Persze hasonlo a helyzet az auto kezelesnel is, hiaba vannak neha tobb szazezres cuccok az embereknel (cockpit, kormeny, pedal stb), az auto kezeles (valtas, pedalok) is csak addig fontos, amig nem kell versenyezni:)
En mindenhol probalok realisabb nezetet bealllitani, nem azert mert uyg "meno", hanem akkor erzem magam benne az autoban. Persze ez sem szazas, mert csak 1db 24" monitor, tolem +1 meterre, igy is "messze" van amit latok, raadasul 2 kormannyal:) Igy kb. ~30 fok a valodi latoszogem, ha ez es a monitor tavolsag alapjan realisra allitanam, megbaratkoznek a cso latassal, jol nezne ki, de total hasznalhatatlan lenne;DDD
Lenyegeben az efolotti osszes beallitas "csalasnak" szamitana:DDDDD
Ezert lene jo a VR. De hat penz-penz-penz:DD
-
zimapeti #20916 Pedig úgy tünik a valóságban is ilyen, nem kezdők dolgoznak iRacingnél:)
Ha fordítja a kormányt, a kezétől nem lát semmit, feljebb állíthatnák a nézetet szegénynek, esetleg egy T cam nézet?
Utoljára szerkesztette: zimapeti, 2016.06.05. 13:59:27 -
#20915 Azert a Tcam mar nem feltetlenul szimes nezet;) Persze az meg onboard, de mar kicsit az auto tologatos stilus fele kozelit. Eppen azert nem teszik be, mert akit nem zavar, az tuti abban tolna, ahogy irtad gyorsabb is lenne vele, es azert 0.5-0.8sec baromi sok, "kenytelen" lenne mas is abbol tolni, ha eredmenyes akar lenni vagy csak versenyben akar maradni. Onnantol meg mar nevetseges lenne az egesz.
Az iR kemara pozicio allitasa eleg korlatozott (a merteke, nem a lehetosege), de szerintem boven be lehet ugy allitani hogy jo legyen. -
#20914 Akkor meg is magyaráztad miért nincsen t-cam nézet. -
mumus70 #20913 Kifejezetten nem lehet kilátni se ebből, se a Formula Renaultból sem! Nem tudom miért nem lehet betenni egy qva Tcam nézetet, aki akar úgyis a belsőből megy.... én egyébként majd minden játékban 0,5-0,8 mp-vel gyorsabb vagyok T-cam-el! -
#20912 Az teny:)) Ezek mar inkabb droidok vagy dronok, kiveve amikor valoban verseny van.
De azert ok sem folyamatosan azt bamuljak, leneznek ra, ami itt maceras, kiveve ha van VR. Mondjuk iR-ben jok a kijelzok es kapcsolok, mert mindent mutat rendesen, 3D-ban mozog meg ami kell. Mg persze egy ilyen autonal, ha valaki eredmenyes akar lenni, ki tudja autozni, akkor hasznalni is kell. De azert feljebb lehetne donteni, ne a cockpitbe bamuljon:)
-
Morgolodo #20911 Ilyen a modern Formula 1. Többet bámulják (meg babrálják) a kormányt, mint az utat. -
#20910 Kicsit feljebb donthettek volna a pilotat (meg kicsit elorebb:P), hogy ne a kormanyt bamulja:D
-
#20909 Azt hittem a hétvégén majd jól szétversenyzem magam IMSA-ban, erre alig van valaki, mert mindenki a 24 óráson megy :D -
twinr #20908 kösz kösz!! -
#20907 -
#20906 Koszi, betettem a banner ala a stream-ek koze. -
twinr #20905 a közvetítés linkje. -
twinr #20904 A közvetítés időpontjai:
Szombat 15.00-17.00
20.00-22.00
Vasárnap: 9.00-10-30
13.30-15.30 -
#20903 Igen, ez a resz az, amikor a kigyo sajat farkaba harap:)
Korabban a gumirol rakodott cucc (groove + marble) a palyara, amit lehetett szaporitani, takaritani, atrendezni, es befolyasolta a tapadast.
Aztan a palyarol (gumi, por, kosz stb.) rarakodott cucc a gumira, meg le is tudott kopni, ami ugyan ugy szamitott tapadasnal.
Most mar a palyarol felszedett anyag, a gumirol es autorol vissza is tud szorodni a palyara, amitol ismet valtozhat a palya tapadas (es amt ismet fel lehet szedni):)
Es ezeket latni (gumin, palyan) es erezni is lehet.
Ahhoz kepest, hogy az iR volt korabban a legstatikusabb cucc, lenyegeben kocka hotlap verseny volt, mostanaban durvan elore ugrottak. Egyedul az rF2 ami hasonlot tud, de mar ok is elegge lemaradtak, a tobbieknek meg koze nincs az egeszhez.
Persze ezek nagyon kellettek, mert eleve egy jo szim alap tulajdonsaga, de foleg ugy, hogy ev vegen (elvileg) jo a dirt resz is (oval + rallycross). Ott eleg fontos es latvanyos, ahogy atrendezodik latvanyra es tapadasra a palya. -
ez már annyira toppos, hogy még a gumi dinamikának is van egy külön dinamikája ! :D -
twinr #20901 Ne feledje senki, ma délután rajtol a 24 órás Nord, amint elkészül a terv hogy mikor lesz kommentálva, kirakom ide is. A közvetítés maga egyébként non stop lesz terveink szerint. -
#20900 A fullos palya es gumi dinamika dinamika azert eleg toppos, foleg az online mukodessel egyutt.
Uj tartalom "csak" Imola lesz, elvileg, ha keddig nem jelentenek be mast;) -
#20899 jól hanzik pár dolog :)
az új dolgok mik lesznek, mármint autó és pálya?