iRacing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Ez volt a legjobb verseny amit az utóbbi időben láttam, már bánom hogy lefeküdtem aludni, jövőre biztos végignézem 😊
Alexease
Elengedes stb. A multkori futam utolso 15 perceben volt egy kis kavar😊

Utoljára szerkesztette: Alexease, 2016.02.10. 14:46:47
Nascarban kifejezetten nem kötelező az elengedés, nincs kék zászló. Én azért ki szoktam menni a felső ívre ha látom hogy gyorsabb valaki, még ha körön belül van akkor is.
Én is kikapcsolt chat-el megyek... Mondjuk én úgy vagyok vele, h a lekörözés adja meg pluszban a "sava-borsát", foggggalmam sincs hogy enged el... Napersze óriás anyázás is szokott belőle lenni, nade ettől ÉL a dolog.
bardocz
Nálam pl az nem működik, mert kikapcsolom a chatet meg minden ilyet verseny alatt 😊 Engem eléggé zavar amikor írogatnak rajta, meg egymást idiótázzák anélkül hogy néznének egy replayt.
leho94
Én jóval előre beírom hogy pass left / pass right aztán onnantól az ő dolga merről kerül ki 😄 Cikázni nem merek, de van hogy bejön belső ívre hogy kifékez aztán megcsúszik és kiüt engem is.. Sokszor előfordult már ez 😄

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

bardocz
Igen, ez nagyon igaz, sokszor azért ütöttem ki majdnem a lassabb autót, mert hirtelen megpróbált odébbállni. A legjobb amit tehet a lassabb kategória, hogy megy az ívén mindenhol, ha valaki mellé megy akkor meg hagy helyet. Watkins glen egyenes után volt pl, hogy kívülről akartam előzni, egyrészt meg vagyok annyival gyorsabb abban az autóban ülve, meg szeretek kívülről előzni, és hirtelen kirántotta kívülre.
Alexease
Ez a DX11 egyelore "csak" technikai hatter lesz (bar ez az egyik legfontosabb elonye), vagyis jobb es gyorsabb memoria hasznalat, gyorsabb bufferezes, shaderezes stb. Vagyis egyelore, valamivel tobb fps lesz a memoria zabalo palyakon.
De amig rendesen atallnak, amikor mar erdemben is ki hasznaljak (egyszerre tobbfele auto, valodi latvany kulonbseg, uj effektek es dinamika) az meg legalabb 6 honap, de ha iR soon, akkor meg 1 ev is lehet.

Itt logikusan nem "kapkodhatnak", tuti sokan nyomjak meg regi geppen, notebook-kal, DX9/DX10-zel, az 1 eves elofizetesi "szerzodes" lehetosege maitt ugy kell bevezetni, tajekoztatni, hogy amikor fixen atallnak, a DX11 lesz az alap, csak azon erhetok el majd az uj funkciok (pl. rendes multiclass), minnel kevesebb (vagy nulla) embernel NE induljon el😉
Igy a marciusi update-tol ez meg legalabb 9 honap.

Itt semmi nem a kapkodasrol szol😉
Az animacio es az uj utkozes/tores rendszer is evek ota keszul, egyelore van egy uj nyalokas ember;D A hangrendszer vagy 6 eve keszul😛
oneal1
na!!!

ideje! kiváncsi leszek 😊

!Forza Ferrari!

Nem kell "udvariasan" elengedni. Én azt utálom a legjobban, amikor leköröznék valakit, és elkezd a saját vonaláról lemenni. Onnantól teljesen kiszámíthatatlan a mozgása. Abszolút felesleges, sőt zavaró. A lekörözött menjen a saját vonalán, aki lekörözi az majd szépen kikerüli, úgyis gyorsabb annyival, főleg egy ilyen multiclassban. De ez az udvariaskodás közbeni cikázás a pályán a legzavaróbb lekörözéskor. Persze nem kell becsukni az ajtót, meg elkezdeni kakaskodni, az a másik fele az idiótáknak.<#buck> Nem láttam a te ütközéseidet, csak írom, mint sokszor előforduló szitu.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2016.02.10. 07:18:11
Alexease
Ugy nez ki bevallaljak😉 Persze mar 1-2 eve kjeszul, es legalabb 3-6 honapja beta, de a multkori szerver problema miatt felo volt, hogy most is kimarad. Persze, azert piszkalta az ember csoret, hogy ott vannak a gepen a DX11 cuccok, csak hasznalni nem lehet😄

"iRacing DX11 news and Pit Crew animation

iRacing President Tony Gardner announced that the Direct-X 11 graphics engine will be implemented in the next iRacing build this March. Once updated, iRacing will default to the current graphics DX9 engine, but the members will be able to load the DX11 version and go back and forth between the two.

Tony Gardner Quote:

Our major graphics engine upgrade from DX9 to DX11 is going very well although testing and work continues on various odds and ends. The massive list of work we had to do is pretty small at this point. Our current plan for the March build is the sim will default to the current graphics engine, DX9. However we are happy to say you should have the choice to load DX11 in the March build and try it out in your races or testing. You can go back and forth between the two if you want or if any issues with one or the other. Although we have been testing DX11 in Alpha for months we will still consider this role out to members in March to be part of that “alpha” testing process to iron out any issues. Hopefully there are few or none but you will have DX9 to fall back on.
Then our guess is in the June build it will be reversed. DX11 will be the default and DX9 will be the alternative option.
Then late in the year or certainly at some point we will stop supporting DX9 as it is very inefficient to keep developing for both. Additionally, DX9 at that point would be holding us back graphically and performance wise.
We appreciate your patience during this process as we migrated iRacing from DX9 to DX11.
While using the iRacing DX11 version, you will however notice some frame rate improvements at big tracks for example and to a keen eye some things may look sharper but at the start not much will probably look any different. The job was to port from one to the other utilizing current graphics development. The next step would be to take advantage of the better engine graphically.
Shawn Nash Quote:

The march testing release of DX11 most likely will not include any Oculus Rift support – although we have been working on it! It doesn’t seem likely it will work fully enough by then. It shouldn’t be too long though until it’s ready.
The DX9 version will likely remain linked against the same Oculus SDK as it is now (I think that’s 0.4.2?). We really can’t bring DX9 forward because the newer Oculus SDK’s have dropped DX9 support, so DX11 support can’t come soon enough.

Furthermore, the iRacing staff is also working on a new development video that will show us the progress made on the iRacing animated objects such as the pit crew. Dave, who is the new iRacing animator, lets us have a sneak peek at the work in progress. The full development video will be published somewhere later this week."
leho94
Azért nekem volt már pár olyan hogy egy ford GT vagy egy DP udvarias elengedésem közepette belém repült 😄

bardocz
Vigyázz, multiclass, én úgy értettem hogy kategórián belül! 😄 Persze ha a DP-vel mész, akkor csak rajtad áll, mennyire ügyesen kerülöd el a többieket.
Akkor az simán jó lesz SR növelésre! <#idiota>
bardocz
bardocz
Kéne valami ami népszerűbbéteszi, mert szívesen mennék benne a következő szezonban, de átlag 4-5 emberrel versenyezve semmi értelme.
leho94
Ezt szomorúan hallom, pedig egyik kedvencem

bardocz
Tony Gardner azt írja a fórumba az imsa nem fog változni autók terén. Ami azt jelenti nem lesz a következő szezonban sem több ember benne.
bardocz
Még egy ilyen fos törésmodellt ami itt van. OW autóval hátulról úgy megy rajtam át a paraszt, mintha nem is látna, az ő kocsijának, ami amúgy első kerékkel talál el semmi baja, és simán befejezi a versenyt, én meg azért küzdök hogy eljussak a boyig anélkül, hogy kiütnék valakit, mert egyenesen menni is lehetetlen, nemhogy féktávok meg kanyar.
Hm, jónak tűnik, köszi.
Utoljára szerkesztette: Morgolodo, 2016.02.08. 18:47:00

mán be kellet üzemelnem a céges laptopot is 😄
<#duhos2><#eljen>
<#banplz><#finom><#idiota>
Real timing dashboard

Utoljára szerkesztette: ozoli78, 2016.02.08. 18:42:26
Alul meg max. a középkonzolból veszít. Egy dimbes-dombos pályán, vagy oválon jobb ez így, hogy a felső részt látja.<#wink>
Ha középen osztod el a magasságot, úgy nem lenne jobb? Nem egyszer veszítenél nagyobb részt, hanem kétszer kisebbet? Ha érted mit akarok mondani? 😄 Vagy alul hozni szintbe, az égért nem annyira kár.
Utoljára szerkesztette: mumus70, 2016.02.08. 16:55:13
köszi😄
viszont rám szóltak, hogy jelöljem már ki a 3 monitort😄

150fov

170 fov

Utoljára szerkesztette: ozoli78, 2016.02.08. 14:16:48
gratula, jól néz ki!

3 monitornál személyes tapasztalatom, h 100hz+ felett kompromisszumos.. (980Ti-vel is)
lehet h mostmár én is csak 60Hz-est vennék... De amióta 100Hz-en játszok egy ideje.... fájna a visszalépés.

u.i. naugye h jó az a Z4! 😊)
oneal1
na akkor felkeresem, bár nem nekem kell most 😊

!Forza Ferrari!

Végre sikerült egy ugyanolyan monitort vennem mint a baloldali.
Azt kell ,hogy mondjam nagyon jó lett ,persze ahhoz képest amennyibe került 😄
Előbb utóbb ugy is 3x24 Fullhd lesz ,de addig el leszek úgy érzem.

19" 24" 19"

Utoljára szerkesztette: ozoli78, 2016.02.08. 11:51:53
Ha iracers ligatagságot befizeted akkor régen kaptunk 50% os kódot
Keresd meg Papp Atit
thedriver
Évente max 2x szokott olyan lenni. November végén volt legutóbb. Hogy legközelebb mikor lesz, azt nem tudni.

oneal1
meglévő előfizura van élő 50-es promó kód? 😊

!Forza Ferrari!

bardocz
Jól elszúrtam, simn top 15 lehetett volna, de féltávnál összetörtem, és vontatással meg mindennel buktam kb 1,5-2 percet, és pont úgy jött ki, hogy kellett mégegy kiállás. Azért így is előrébb végeztem mint ahol kezdtem, de lehetett volna sokkal jobb.
bardocz
Ma este Nordon lesz 14 körös verseny. 22 helyet sikerült megszerezni, de nem tudom hogyan fog menni, mert utóbbi két éjszaka nem sikerült túl sokat aludni.
Adrenalinbomba!
hungary27
bardocz
Engem valami nagyon erős mezőnybe rakott be most, 17-es rajtszám, a skippyben hozzászoktam, hogy ilyenkor általában top5 vagyok, de itt a nagyobb mezőny miatt feljebb rak. Elég jók voltak amúgy, meg a baleseteket egész jól el tudtam kerülni, annyira hátul voltam, hogy már láttam, és volt időm készülni, vagy addigra kimentek a boxba. GT1-et meg se próbálom, vasárnap ha hazaérek akkor Nordon skippy lesz majd, 14 kör, inkább ara gyakorlok.
Utoljára szerkesztette: bardocz, 2016.02.04. 18:35:12
leho94
Én kettő GT1-et és egy GT3-at mentem de mindháromban az első körben elhullottam 😄 Remek hetet zárok. 3. kanyarban rendszerint keresztben áll a fél mezőny, kocsik egymás hátán, mozdulni se lehet.
Utoljára szerkesztette: leho94, 2016.02.04. 18:30:07

bardocz
Bár ez biztos működne, de kétlem hogy bármikor meglépnék 😄

Minden tiszteletem azoké, akik hétvégén be tudják majd fejezni a BES-t bathurstban. Mentem két verseny, az első második körben falaztam egy nagyot, a másodikon meg hót utolsó helyről, leglassabbként a 20-ról feljöttem 9-re úgy, hogy közben egyet sem előztem 😄 Ha tudtam volna kvalt menni akkor se indulok előrébb valszeg.
Szerintem tudnának mit tenni ha akarnának. pl.: olyan személyre szóló akciókat kellene szervezniük amiben megmondják, hogy pl a szombati 13:30-as Lotus futamon indulj el és akkor kapsz 1-2 kreditet. Beinvelnének vagy 100 olyan játékost akikről tudják, hogy szeret menni a lotussal, ebből ha csak 15-en megjelennek, az már plusz egy official futam.
Egyszer meg is írtam nekik, de nem válaszoltak és meg se valósították 😞 A múlt szezonbéli iAnalyze akció hasonló volt, de ott nem volt megszabva hogy melyik autóval kell menni.
bardocz
Mindig vannak népszerű autók, ahol egész nap lehet menni, és ott vannak a nehezebb autók, amikkel heti pár hivatalos verseny csak van, pl a két lotus. De ez máshol is így van, AC-ben is mindenhol a gt-t nyomják, miközben ott van pár nagyon jó historic formula, csak ugye azt nehéz vezetni. Na meg ott van az, hogy ha jön új autó akkor sokan rákapnak, és a régebbi autók sorozata kihal, de ez ellen nem igazán lehetne mit tenni.
Alexease
Azert az itteni "keves" ember "sokkal" tobb mint mashol😉 Sokat szamit, hogy szervezett futamok vannak, kiszamolva mikor mki legyen, hogy a legjobban osszak el a letszamot. Aki rendszeresen online-ozni akar, profi korulmenyek kozott (szim, szervezes, szerverek, rendszer, tartalom), nem a rovid fun vagy a kizarolag ismerosokkel rendezett bajnoksag hive, annak ez a legjobb es/vagy csak ez van.

De eppen a sok tartalom, futam es a nemzetkozi szoras miatt itt sem "tokeletes" a letszam. Ez NEM karogas, de sokszor lehet olvasni, hogy ez vagy az a sorozat halott vagy kevesen vannak, ezzel vagy azzal az autoval kevesen mennek, "emberi" idopontban nincs hivatalos futam stb.

Kivulrol egyszerubb okoskodni, de nem lennek a helyukben😊 Otleteim vannak, de magambol (igenyek) indulok ki😛
bardocz
Még így kevés emberrel is csak itt tudok a nap bármelyik szakában jó versenyeket futni, ami többnyire színvonalasabb és szorosabb mint bármilyen más játék liga futamai. Nekem meg ez a lényeg.
lac coo
Mindig nincs igazunk, de hogy soha.......😊)

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Nektek mindig mindenhol igazatok van.<#whatever> Megyek, mert elfogyott a kajám, talán holnapra hozok még.<#wink>
lac coo
Nekem nyoc, de most az van ti soroljatok a hibakat, problemakat, Alex meg ezekre az okokat, meg nemi lehetseges megoldast.
O is diskural, es ha nem csak az jarna a fejetekbe, hogy azonnal korbehugyozni a teruleteteket, akkor latnatok, hogy tok igaza van. 😉

Ezt hívják diskurzusnak. Olyanok között, akik használják, benne vannak, ezért ötletelnek, elmondják a jó és rossz tapasztalataikat. De aki csak ideböfög, ha lát valami felmerülő problémát, az menjen a f...ba. Nekem is leírta Tyuki egyszer (hangsúlyozom egyszer, 1X !!!) és mivel igaza volt, onnantól nem írtam semmilyen epés megjegyzést, meg kötözködést, pedig lehetne.<#buck> Te mikor írtál ide ötletet, ha láttad, hogy fps bajaink vannak?<#fejvakaras> Érted!?
lac coo
Nem akarok beleszólni, de igazából nem Alex szarozza az IR-t, hanem ti magatok :
Kevés az ember, jó lenne ha ilyen-olyan sorozatban is lennének versenyek nem csak papíron, és imádkozik a többség, hogy ne kelljen megint vásárolni valamit ....Meg szaggat meg lassú, meg állandóan baleset van , meg anyámkínja .....
Csak vissza kell olvasni 😉
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.02.03. 22:45:46

leho94
Ezt láttam pont 😄 Viszont nekem a testesebb forma autók jönnek be, mondom ezt úgy hogy iracingben még egyikkel se mentem 😄