iRacing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Huttunak bármit adsz ott lesz. Most is ment az, hogy na majd a dinamikus időjárás jól kicseszik vele, ja, nagyon..😄
ezt elvetném!
emlékszem a granprix legend időkre. Mindig az ő setupjaival lehetett a legjobb időket menni!
emlékszem a granprix legend időkre. Mindig az ő setupjaival lehetett a legjobb időket menni!
!Forza Ferrari!
Tegnap hallottam: Azt vágjátok hogy a Pro szériákban nagyobb részt a játékosok számára egy külön stáb gyártja a szetupokat? Pl Verstappennek a saját real F1 mérnökei! Lehet magától sehol nem lenne a Huttu gyerek..... <#confused>#confused>
Elvileg ki lehet rakni, mar terveztem, de nem volt idom foglalkozni vele.
Szukseg lenne a cimekre ha ezek fix csatornak, megnezem, lehet-e API-bol valamit automatizalni (ha indul valami kozvetites, amig elo addig kiirja, villog, link van rajta ilyesmi).
Ha nincs API, nem fix a csatorna, nem tudom bedrotozni vagy hasonlo, akkor ossze tudok dobni egy form-ot, amit annak kellene kitolteni/bejelolni aki eppen stream-mel.
Szukseg lenne a cimekre ha ezek fix csatornak, megnezem, lehet-e API-bol valamit automatizalni (ha indul valami kozvetites, amig elo addig kiirja, villog, link van rajta ilyesmi).
Ha nincs API, nem fix a csatorna, nem tudom bedrotozni vagy hasonlo, akkor ossze tudok dobni egy form-ot, amit annak kellene kitolteni/bejelolni aki eppen stream-mel.
Alex
Nem lehetne ide fölűlre kirakni a iracing streameket?
Mostanában streamelnek egy páran és aki live azt ki irná.
Nem tudom ez egyáltalán megoldható e?
Nem lehetne ide fölűlre kirakni a iracing streameket?
Mostanában streamelnek egy páran és aki live azt ki irná.
Nem tudom ez egyáltalán megoldható e?
Ok sejtettem 😊
Ezek a nick nevek mindig megkavarnak
Ezek a nick nevek mindig megkavarnak
Az egyik open-nek most lesz vége ezen a héten, a másik (a Daytonás <#buck>#buck>) az jövő héten indul, és már kirakták. Igazából az lesz egy komplett bajnokság open setuppal, truckokkal. Nem szezon bajnokság, hanem egész éves bajnoki, novemberben lesz vége. A fix setupos szezon bajnoki naptárat meg a 13. hét végén rakják majd ki. (Gondolom open setupos szezon bajnoki így nem lesz.)
Amúgy mivel most lesz a Daytona 500, így ha megnézed jövő héten minden autóval Daytona lesz.<#buck>#buck>
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2016.02.14. 10:49:44
Amúgy mivel most lesz a Daytona 500, így ha megnézed jövő héten minden autóval Daytona lesz.<#buck>#buck>
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2016.02.14. 10:49:44
jah, Tomi vagyok, mentünk együtt párszor 😊
gyakorolni azért akarok hogy legyen rutin
gyakorolni azért akarok hogy legyen rutin
!Forza Ferrari!
nem nagyon gyakorlok
national-en jol lehet SR t gyüjteni csak nagyon kell figyelni a gumikra
nem vészes a mezőny
national-en jol lehet SR t gyüjteni csak nagyon kell figyelni a gumikra
nem vészes a mezőny
egy cipőben járunk ugye, én is most álltam neki az oválnak 😊
már csak azért is elengedem a gyorsabbat mert különben én is lassulni fogok.
közben már C 3.4 nél járok, szóval B-t még megcsinálom.
Már csak minél többet kéne menni! NEm értem amúgy hogyan megy ez. pl nascar class C ből van 3 verseny.
sima és fix setup-os oké, de van egy daytonas verseny is most amire még nincs semmi event.
Bár lehet csak várni kell, az időpontokat nem néztem 😄
Amúgy most ezen a national-en érdemes minél többet gyakorolni?
már csak azért is elengedem a gyorsabbat mert különben én is lassulni fogok.
közben már C 3.4 nél járok, szóval B-t még megcsinálom.
Már csak minél többet kéne menni! NEm értem amúgy hogyan megy ez. pl nascar class C ből van 3 verseny.
sima és fix setup-os oké, de van egy daytonas verseny is most amire még nincs semmi event.
Bár lehet csak várni kell, az időpontokat nem néztem 😄
Amúgy most ezen a national-en érdemes minél többet gyakorolni?
!Forza Ferrari!
Az oval masvilag, ott meg korhatranybol is lehet nyerni. A szabalyok miatt (sarga, pit, luckydog stb.) barmi megtortenhet.
És oválban az a normális.
Elkezdtem oválozni , ma utso versenyen összetőrtek 20 körben kereket cseréltem elindultam mint a szél szépen huzodtak félre hiába én voltam a lekörözött.
Utolértem az egy kettőt csatáztak, a második szépen félre huzodott de az első nem ,2 körig követtem aztan rámhuzta ki is forgott szépen ahogy kell, nem direkt volt égett is a pofám ,en voltam az a bizonyos köcsög lekörözött.
Írtam is neki, hogy sajnálom nem volt szándékos.
Nekem is fura ez a blokkolás de oválban ez van, ha valaki gyorsabb elengedem, es ha elkoptatta a gumijait vissza előzöm.
Elkezdtem oválozni , ma utso versenyen összetőrtek 20 körben kereket cseréltem elindultam mint a szél szépen huzodtak félre hiába én voltam a lekörözött.
Utolértem az egy kettőt csatáztak, a második szépen félre huzodott de az első nem ,2 körig követtem aztan rámhuzta ki is forgott szépen ahogy kell, nem direkt volt égett is a pofám ,en voltam az a bizonyos köcsög lekörözött.
Írtam is neki, hogy sajnálom nem volt szándékos.
Nekem is fura ez a blokkolás de oválban ez van, ha valaki gyorsabb elengedem, es ha elkoptatta a gumijait vissza előzöm.
Hallod, ezektől annyira kivagyok!!!! Jön mögöttem hol 2 mp-re, hol 0,4-re, az egyenes részeken mindig elnyúlok, az ovál részen meg követ 0,3-ra, és ez így megy 50 körig. Meg se próbált még csak bebújni sem, igazából messze volt ahhoz mindig. Erre ahogy vége a futamnak, rám ír priviben kékkel, hogy lefordítva: miért blokkoltam egyfolytában egész futam alatt, hogy képzelem??? Érted! Megint a kedvencem: BLOKKOLOM ba..eg !!!!!!!!!!!!!!!! Hát miből gondolják ezek a sutyiban amerikai pitét szexuálók, hogy mögém jön, én meg udvariasan félrehúzódva elengedem?????????????? Hát tényleg már kiakaszt......
óÓÓ DEHOGYNEM..hÁNYSZOR TOLTUK LE EGYMÁST A KERÉKVETŐRŐL rf-BEN ...:d
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Azért szerintem mindenki ha a saját gyerekéről lenne szó megtenné ugyanezt 😊
Respect, hogy feláldozta az SR-jét 😄
Respect, hogy feláldozta az SR-jét 😄
Na ez a különbség közte, és bármelyikünk között! Ki állt volna meg???? Ott lenne hagyva a picsába, és mindenki örülne hogy ölébe pottyant még egy helyezés! És biztos vagyok benne, hogy ezt realban is gondolkodás nélkül megtenné, eddig ő volt a legemberibb versenyző az akkori mezőnyben! Aki akár képes volt zokogni is a dobogón, őszintén, és teljes szívből! Sajnálom hogy Schumi mellett töltötte a fénykorát, rosszkor volt rossz helyen, megérdemelt volna egy VB címet! Hatalmas TISZTELET!!!!!!
Annyira vicces amikor ebben az autóban a benzinnel szenvednek az emberek. 4 litert lehet a maxhoz képest kiszedni, ami még elég, égvilágon semmit nem számít.
Amúgy mentem ellene egyik versenyen, és előtte végeztem fél perccel<#banplz>#banplz>
Amúgy mentem ellene egyik versenyen, és előtte végeztem fél perccel<#banplz>#banplz>
Inkabb arra probaltam celozni, hogy ez is eleg profin ki van talalva, nem csak 1 anim, hanem jo sok fele elagazas van benne, sok az interakcio, helyzettol fuggoen😊 Egy ilyen nyalokas ember anim egyszeruenk tunik, de ha normalisan meg akarjak csinalni, akkor mar durvan bonyolult lehet ez is. A videoban benne van, hogy tavol all meg az auto es integet, jojjon kozelebb, van tuti van benne meg jonehany lehetoseg (elnezve az abrat, reszletesen nem vizslattam). Pl.: tul megy az ember (elugrik), elmegy a box mellett, tul oldalt/kozel all meg, el akarja utni (😄), rossz helyre all valaki stb.
Tuti sokan aggodnak, hogy miert csak ez, miert nincs rendes full pit szemelyzet, de igy elnezve, ilyen szinten nem egyszeru. Erdemi versenyben, valoban ez a legfontosabb, sokat lehet nyerni es veszteni rajta. A pit szemelyzet valoban csak "csicsa".
Ha jol lattam, lesz kozonseg is (egyszer), az azert "egyszerubb". Bar oda sem art minimalis interakcio: acsorog, integet, balesetnel vagy ezlozesnel orul vagy fogja a fejet stb. (lasd. Codies, es ot esoben meg az esernyot is eloveszik😛)😊
Tuti sokan aggodnak, hogy miert csak ez, miert nincs rendes full pit szemelyzet, de igy elnezve, ilyen szinten nem egyszeru. Erdemi versenyben, valoban ez a legfontosabb, sokat lehet nyerni es veszteni rajta. A pit szemelyzet valoban csak "csicsa".
Ha jol lattam, lesz kozonseg is (egyszer), az azert "egyszerubb". Bar oda sem art minimalis interakcio: acsorog, integet, balesetnel vagy ezlozesnel orul vagy fogja a fejet stb. (lasd. Codies, es ot esoben meg az esernyot is eloveszik😛)😊
3:25-nel az a node-script abra eleg "egyszeru", mennyi mindent kell "csinalnia" helyzettol es esemenytol fuggoen😉))
Nagyon vagány! 😄
Arra, igen. Kemény a cucc.<#eljen>#eljen>
wow de szép.. mire megy rá? opensimwheel??
van aki már nagyon készül a Merci érkezésére <#banplz>#banplz>
Brutális egy jószág ez.... <#worship>#worship>
Chris Mies és René Rast délután hostolt pár futamot Bathursben, márciusban már nem kell nekik a bömöst használni. <#beka2>#beka2>
Ha menet közben a jobb felső sarokban az L csíkban piros lesz a sáv, és elindul felfelé, akkor kezdj el imádkozni! <#beka2>#beka2> Egy ideig tűri, és visszajön, és jobb esetben hátul találod magad egy kör hátránnyal.... <#eplus2>#eplus2>
érdekes, bár akkor lehet pont akkor ment el... mert ahogy kiléptem nézni hogy mivan volt net....
na mindegy, remélem most láttam ilyet először és utoljára
na mindegy, remélem most láttam ilyet először és utoljára
!Forza Ferrari!
Szar a neted és ledobott. Nekem volt már. Mondjuk ehhez eléggé el kell mennie, hogy ez legyen.
receive throughput fell to unaccepted level
ez mi? még soha nem kaptam ilyen üzit
ez mi? még soha nem kaptam ilyen üzit
!Forza Ferrari!
Azért a falaknál benne hagyogatott fél fél centiket még.... <#merges2>#merges2> <#beka2>#beka2>
Amúgy emlékszek volt itt valaki a fórumban, aki talán Yvan Mullert leamatőrözte, mert egyik V8 futamon bal lábbal fékezett :'D Bourdais is indult akkor, meg több ember még más sorozatokból.
Nem csak nevelkedett a V8 Supercarsban még mindig ott megy főállásban 😊
Jobb láb fékkel nehezebb, ugye így nem tudod a fékezés közben stabilizálni a kocsit a kanyar előtt, kanyarba bemenet a fékezés közbeni gáz adással, meg nem is tudsz olyan hamar rálépni a gázra de úgy néz ki neki ez nem okoz problémát 😄
De amúgy lehetséges, hogy a motor elektronika nem szereti azt, hogyha a két pedált egyszerre használják (én hallottam vmi ilyesmit, ha jól emlékszem a Seat Leon Eurocupba használatos kocsik nem szeretik).
Jobb láb fékkel nehezebb, ugye így nem tudod a fékezés közben stabilizálni a kocsit a kanyar előtt, kanyarba bemenet a fékezés közbeni gáz adással, meg nem is tudsz olyan hamar rálépni a gázra de úgy néz ki neki ez nem okoz problémát 😄
De amúgy lehetséges, hogy a motor elektronika nem szereti azt, hogyha a két pedált egyszerre használják (én hallottam vmi ilyesmit, ha jól emlékszem a Seat Leon Eurocupba használatos kocsik nem szeretik).
Én GT3-ban is blipelve váltok vissza, szóval maradok a bal láb féknél. Rendes 3 pedálos autónál persze nem probléma.
Azt hiszem, hogy V8-ban "nevelkedett", vagy ott megy most is, és ott nem rég került bele a rendes váltó rendszer, amihez nem kell kuplungolni vissza, de azelőtt kellett, ezért sokan még most is jobbal fékeznek. Így rögzült be nekik. Minden esetre furcsa egy GT3-as autóban.
(Próbálgattam én is, és nem vagyok lassabb én sem, ha jobbal fékezek, csak ballal kényelmesebb)
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2016.02.10. 20:42:03
(Próbálgattam én is, és nem vagyok lassabb én sem, ha jobbal fékezek, csak ballal kényelmesebb)
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2016.02.10. 20:42:03
Jobb láb fékkel... <#eljen>#eljen>
Ha valóban ő volt, akkor délután mentem Loeb-el.<#buck>#buck>
Az iR rádiót én is használom, jó az. Engem a TS csacsogás inkább, ami zavar. A legviccesebb, hogy egyik gomb iR radio, a másik TS, és van, amikor rosszat nyomok, és nem azt a választ kapom, amit vártam.<#wilting>#wilting><#buck>#buck>
Az iR rádiót én is használom, jó az. Engem a TS csacsogás inkább, ami zavar. A legviccesebb, hogy egyik gomb iR radio, a másik TS, és van, amikor rosszat nyomok, és nem azt a választ kapom, amit vártam.<#wilting>#wilting><#buck>#buck>
Engem nem zavar, néha még jó visszajelzés is 😄 Meg azért sokan megköszönik ha jelzem, persze 24 órás daytonán köröztek le jó páran , ott nagyon rendes volt mindenki, szólni se kellett mindenki tudta merre menjen 😄
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Es ez hivatalos valasz volt?😊 Nem ismerem kuchinsky-t.
Persze ez PC-s szim (meg Linux-os meg MAC-es is😛), de az iR tuti nagyon szeretne ha menne Steam platformon es a ket konzolon is😉
Persze ez PC-s szim (meg Linux-os meg MAC-es is😛), de az iR tuti nagyon szeretne ha menne Steam platformon es a ket konzolon is😉
Az iR face oldalán beírt egy kérdést egy csávó, hogy mikor jön ki konzolra a játék! <#idiota>#idiota> Jött is rá a válasz hamar: Michael Kuchinsky: iRacing is not going to be on Console at all. iRacing is strictly a PC Sim only. iRacing is state of the art PC Gaming online Only Sim. You will never see it on Xbox or Playstation. <#mf1>#mf1> <#taps>#taps> Majom!