25347
-
#21022 Gépen nekem is ezt dobta, amikor laptopon már bejött az oldal, és ctrl+f5-re működött, valamiért biztos kiakadt. -
mumus70 #21021 Ilyenkor többnyire valami tesztdrive oldalt szoktak bekapcsolni, a honlapot meg az adatbázisokat ilyenkor szokták intézni rajta lehet azért nem megy időnként. -
#21020 Ctrl+F5-öt próbáltad? -
#21019 Megneszelték, hogy vennék előfizut ! :)) -
SirAlf #21018 Csak nekem írja a gépemen hogy iRacing offline ha felmegyek az IR weboldalára ? Már napok óta ezt írja , tableten felmentem ma és ott nem írja, érdekes...
iRacing Is Offline
iRacing is currently down for scheduled maintenance, sorry for the inconvenience. We'll be up and racing again soon. While we are in maintenance mode please visit testdrive.iracing.com where you can test drive any iRacing cars and tracks you have downloaded on your computer. -
#21017 Igen, csak nem frissitettem:) Koszi! -
#21016 A bannerban az 50% az csak 40 % ? :) -
#21015 Elo lehetne azt banyaszni, mert valahigy kapok maileket, gondolom regen atiranyitottam a gmailre a fiokomat, csak a fenenek se vilt kedve foglalkozni vele. Majd estig eldontom kell e nekem az a hasznalt... -
ozoli78 #21014 Fun -
#21013 ami most megy 2.0 renault imolán, az számít sr-be vagy fun? -
#21012 Akkor megis "eladtad", az enyeszetnek:D -
#21011 Nem adtam el, ha mukodik meg akkor megvan, de se email cim se jelszo se felhasznalo nevet nem tudok mar :)) -
#21010 Azt hittem eladtad:) -
#21009 Nem adtam en el semmit :)
Regi accom meg van meg, de nem sok minden van vasarolva hozza, par palya meg a Barber , talan.... -
#21008 Szerintem neked is volt mar iR accot, amit eladtal, akkor az is hivatalos volt?!:))) -
ozoli78 #21007 Én két emberről tudok aki meg akarja venni.
Remélem ők veszik meg .
Hagyjátok már ugy sem veszi meg most ezzel akarja fikázni irt , hogy szar jogsi rendszer kezdő szériák stb.
Másba már nem tudnak bele kötni mert nagyon át lépett a többi sim fölött az iR. :D
Lacoo kérlek ne vedd meg mert nem győzzük majd halgatni a vergődésedet hidd el ez nem neked való.
2 hét mulva már hirdetni is fogod.
-
#21006 Ha ugy dont, higy nem kelle neki, valamiert nem akar mar jatszani vele persze , hogy eladja. Onnantol menteni kell ami mentheto :)) -
mumus70 #21005 Hát igen, nem tudom minek kell történnie hogy én is eladjam.....pedig jelenleg olyan 150 E-ret biztos ér a fiókom.... :p -
twinr #21004 Furcsa miért adja el valaki az acc-ját 25.k-ért. Ennyire megszorul anyagilag? Sose adnám el... ha elő is fordulna hogy nincs kedvem menni vele egy darabig, akkor sincs értelme eldobni szerintem.
Egyébként küldeni kell egy emailt, és átírják a nevet. ár sokszor volt róla szó, mennyire korrektek az iracingesek. -
#21003 ne tökölj, vegyél eladó előfizut, nyilván az éri meg, ..és bukni sem tudsz rajta, max eladod.
..vagy vegyél ilyet:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://www.hasznaltauto.hu/auto/ford/sierra/ford_sierra_2.0_coupe_clx_drift._rally-10253876
:) -
#21002 Megspórolsz egy csomó pénzt :D -
#21001 Ez jó lenne, már néztem Masters fórumon is, de fene tudja, nem para ez a tök törvénytelen acc átadás ? :))
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.06.09. 21:39:08 -
Dzsidzsi32 #21000 Én annó azért próbáltam ki a 3 hónapos kódot, mert a liga ahol versenyeztem más időpontra tette a futamokat és az nekem nagyon nem volt jó. Viszont rohadtul akartam versenyezni. Az Iracing-ről meg hallottam jót és rosszat. Ki akartam próbálni. A vége az lett hogy most már 25% fixem van :D Sok a kategória. Állandóan vannak a futamok. Endurance is van. Az ovál is nagyon jó,de nem éreztem rá. Szóval én itt ragadtam :) -
zimapeti #20999 Itt érdemes szemezgetni, nem tudom mennyire komoly ez nálad, de mást is érdekelhet: Occo, occo, pont jó
-
Mik #20998 Egy próbát megér, most 2rugó egy hónapra, aztán majd eldöntöd 40% off membership -
#20997 Es mi van ha vagyok akkora gyoker, hogy nem tetszik a mazda, se a pontiac stb...? :))
Akarhigy is nezem , valami hasznalt acc eri meg egyedul, penzben is, de foleg jatekelmeny szempontjabol :)
Vagy csak simán nem nekem való ez a felesleges cécó a jogsik körül :))
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.06.09. 21:05:35 -
#20996 A jogsi adja a "karrier" reszet, masreszt az "korlatozza" a koltekezesi lehetosegeket:))) -
#20995 -
#20994 C-be ott a Mazda, eddig amíg néztem mindig volt ingyenes pálya benne, most is lesz. Ha megcsinálod a B4.0-t, akkor rögtön mehet F1-ezni pl, és nem kellett semmire költeni csak az F1-re meg a hozzá való pályákra. -
#20993 De vazzeg, leszarom a jogsit, mit érdekel engem milyen virtuális betűt aggatnak a nevem mellé , nehogy már az legyen a játék, hogy valamivel összeszedem magamnak a B jogsit, kevés pénzből :))))
Azzal akarok versenyezni ami tetszik, nem amit éppen engednek, tudom ez nagyon perverz gondolat :))) És nem, nem töröm rommá első kanyarba az egész mezőnyt ... :)
-
#20992 Igen, valami ilyesmi lehet, az utobbi idoben sokat valtozott/egyszerusodott a dolog. Valszeg meg lehet uszni olcsobban is, ha valaki utana jar es van kompromisszum erzeke is (nem akar egyszerre minden, meg mindennel, mindenhol versenyezni:)). -
#20991 Egyedül A-ba jutáshoz kell pénz. -
#20990 Sose szamoltam ki, nem is szeretnem (!:DDD), de valszeg nem olcso hobby. Bar tuti ki lehet hozni gazdasagosan. Az elso idokben biztos huzos, mert nincs meg minden licensz, meg a tartalmak sem. Kesobb mar jobb lehet, mert a dupla akcios elofizetes ~38$, es ha rendszeresen versenyeznel, akkor meg visszaadnak 40-et. Legalabb az "ingyen" van.
2015-ben 11 tartalom volt (auto, palya, road, oval). Ez akciosan ~110$. De ebbol ami teged esetleg erdekelne: Monza, Aston Martin, McLaren MP4-30 (F1), Nurburg, Nord - es talan Corvette C7 Proto. Vagyis evi 50-60$, ha az elofizetest osszeautozod. Ha beindul az AC DLC roham, arra is el lehet tapsolni evente ennyit:))) Persze, ott 5x ennyi cuccot kapsz erte, de verseny lehetoseget nem.
Elvileg egy verseny naptarbol (ha elben fixaljuk 1 evre), ki lehetne szamolni, mennybe kerulne az B/A-ba jutas, hogy meg kapd a versenyzesert penzt (plusz utana meg evente 5$-t). Valszeg nem keves. -
#20989 De nem akarok sehová elvergődni, nem akarok gyűjtögetni :))
Játszani akarnék ... :) De ha nem nem . -
twinr #20988 Nincs is értelme bevásárolni az elején, jól ki van ez találva. Amíg nincs liszenszed, úgyse indulhatnál "komolyabb" versenyeken. Amíg elvergődsz egy 'B'-s jogsira, és gyűjtesz 2,5k-3k+ iratinget az minimum fél év, de inkább több, hacsak nem vagy időmilliomos, és éjjel nappal tolod a versenyeket. -
#20987 Az elriasztas relativ.
Nyugaton a koltsegeket osztani kell 4-gyel (legalabbis sokkal kevesbe faj az osszeg). Legalabb a fele oval/road, akit csak az egyik erdekli, az mar azonnal a fele. A sorozatok licensztol fuggnek, amig nem eri el az ember, "ugy sem lehet vele menni". Ahhoz ido kell, igy ha valaki mindent meg akar venni, az is min. 9-12 honap atfutas. De eleve csak azt kell megvenni, ami erdekel es hasznalhato.
Nekem is csak azert "eri meg" (bar nem hasznalom:P), meg azert 100% minden, mert az elso naptol tag vagyok, akkor meg 145Ft volt a dollar, a felaru elofizetessel, az evi nehany tartalom akcios 8-11$-ert, foleg ezek 75%-os kredittel, "megeri":) -
#20986 Egyszerre tuti nem, nyilván ...:)
Bár utána nézni nem fogok, de a nyakamat teszem rá, ha indulnék némi normálisabb sorozatban is ( már ha indulhatnék, ez ugye a másik dolog, lehet nincs jogsim mondjuk GT-re...), akkor havonta is megvéve, apránként az is havi 10 000-es tétel, vagy több ... -
#20985 Egyszerre bevasarolni irrelais:D Van vagy ~120 tartalom, meg akciosan (8-12$), 75%-os kredittel is brutalis:)
De az alap ingyenes tartalomban vannak boven jo cuccok, "csak ugy" versneyezni boven jo. 13 auto, abbol az MX5, Cadillac Cup (#20930), Pontiac vagy a SpecRacer teljesen jo. Palyabol is van 14, ~30 nyomvonallal.
Persze ez nagyreszt Rokkie/D, ami esetleg zuzos lehet, de ha lesz*r*d az SR-t, "nem akarsz" gyozni, inkabb csak barmikor gyors online verseny, akkor tokeletes.
-
#20984 Az a baj ha az ember hosszu ido ota akarna belecsoppenni, vagy ujkent, hogy gyanitom horribilis osszeg lenne egyszerre bevasarolni.
Jo, tudom ugy van osszeallitva, hogy alapszinten alaptartalmakkal valamennyire lehessen hasznalni, de normalis versenyekre tuti a gatyam ramenne ....Gyanitom ez sok ujoncot orokre el is riaszt az ir tol.
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.06.09. 20:00:36 -
#20983 próbát megér! :)