25347
-
#21062 Ez olyan, mint rf-ben a lovas mod. :D
Utoljára szerkesztette: hungary27, 2016.06.19. 09:08:06 -
ozoli78 #21061 Ez se rossz itt milyen lehet az FFB ?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#21060 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
mumus70 #21059 Marha élvezetes ez a Modified! Megcsúszik mint állat, de eddig ezt lehet a legjobban kontrollálni! Nem az van mint pl a Caddynél, hogy ellenkormányozok és átcsap a másik oldalra és bumm. Szépen vissza lehet hozni akár 40 fokos szögből is végig gázon. -
endy papp #21058 akkor -
#21057 Azert tervez be esonapot is, mert az a maintenance lehet meg masnap is tartani fog;D -
#21056 -
endy papp #21055 THX.az aznapit átteszem másik napra. -
#21054 "Maintenance: Jun-21 1300 UTC [0900 EDT]" -
#21053 En sokat jatszottam GTR2 vel, szerettem, de a valosagtol rohadt messze volt mindig is :)))) -
#21052 deja vu, nem véletlenül említettem a GTR-t, annak idején ott nyomták ezt a stílust, mert a MoTeC, mert a hangokat, meg a license-k...stb, a többi meg a szr.
nincs itt semmi új, csak az emberek nem változnak...ennyi a szomorúsága.
lapoztam.
Utoljára szerkesztette: b type free, 2016.06.16. 19:43:02 -
twinr #21051 Ebben a fórumban lehet savazni más "szimulátorokat", egyébként csak tények voltak. Ha fájnak a nyilvánvaló tények, az a te problémád. Ha nem tetszik amit írunk, lapozz tovább... Mellesleg igaza volt, szóval... -
ricsaaard #21050 Neeem? :D nézz utánna hányszor mondogatták. de én ezt a témát lezárom, különösen nem érdekel, csak ha valaki szapulja annyira azt amit használ (nem amit nem használ) akkor ne játszon vele :D
én csak véleményt mondtam a többi rendszerről (játékról), nekem nem tetszik se az AC és kb. ennyi mert más szimulátor nincs is a piacon (aminek van nagyobb bázisa) -
#21049 De CM F1 soha nem is akart szimulator lenni, ostoba hasonlitgatas ..... -
ricsaaard #21048 Nem a drága AC-ra gondoltam csak sajna rossz volt a kontextus, hanem a Codemasters-es Forma1-nek nevezett valamire. :D
GTR-eztem, maga korában abszolút csúcs volt, GPL is, ezt nem vitatom - de a mai játékokat nézztük lentebb - valljuk be azok a játékok kezdenek lassacskán kiesni a hardcore simből (GPL,GTR),de még mindig fényévvel körözik a a fent említett játékot.
Utoljára szerkesztette: ricsaaard, 2016.06.16. 12:34:56 -
#21047 Amig olyan a gumi AC ban a ferka alatt amilyen, addig en csak mosolygok ezeken :)))) -
Hasselhoff72 #21046 A szo amit keresel a fanboy:)))) -
#21045 hulladék az eszed tokja :D
komolyan szükség van ezekre?...gondolom akkor a GPL-t is hulladékoztad mert mondjuk a GTR 10* többet tudott....kár hogy egy dolgot nem, amit viszont a GPL igen.
Értelmes érvekkel is lehet vitázni a francnak akarod a másik játékot taposni, hogy ez jobbnak tűnjön.
Mielőtt félreértenéd, az iRacing jó, és jó irányba is halad, mindig is megvillantak ilyen arcok a szimesek közt akik a többi szimet szarozva akarták azt kiemelni amit ők használnak....erre semmi szükség, lehet szétszakadozni, meg klikkelni...csak értelme nincsen, szabadidőtöltés. -
ricsaaard #21044 Egyetértek, 13. hét mindig ilyen volt, sokkal összetettebb a rendszer mint a régen volt, annyi dinamikus változó van, progamozók imádják (Y) .
Engem egyáltalán nem zavar, hogy árban egy picivel drágább, de ha megnézzük mekkora hulladékot adnak 15 ezerért (formula 1,WRC (funnak jó), forza,asetto (jó nem olyan árban van, de sztem távol van a szimulátortól még,attól hogy még élvezhető nem biztos hogy valóságnak megfelel...)) ehez képest a 20 ezer éves szinten nem sok. -
#21043 Ez inkabb csak promocio, de akkor is jol hangzik;) Baricchello korabban a GSCE-t (most AM) "reklamozta" vagy annak volt/van a reklam arca. De volt naluk Fittipaldi is. De mivel Brazil ceg, logigus a valasztas;)
De az iR erre tokeletesen alkalmas, ez is a koncepcio resze, sok 100%-ban azonosithato felhasznalo, reklam es promo lehetosegek az autokon es palyakon. -
mumus70 #21042 Tök nem értem miért megy sírás, ajvékolás!!! Mindenki tudja hogy szezonváltás van! Ilyenkor pakolják fel az új cuccokat, és olyan nincs hogy minden elsőre megy rendesen! Csituljatok be! Azt bezzeg meg nem veszitek észre, hogy utána meg 3 hónapig kifogástalanul megy minden, mert megszoktátok, sőt örömködés megy hogy hú ez milyen fasza, meg hú az milyen fasza! 2 napig menjetek kocsmába, ha nem tűrtök el egy kis akadozást! Na, elveszik vagy 1 dollár 1 szezonban, mert nem jó az oldal.... na bumm! Szégyelljétek magatokat! -
twinr #21041 Jaaa, mikor ott a jó kis AC, PC, RR, RF, és még megannyi csoda. :D
Biztos nem ért hozzá! :D
Még szerencse hogy Barrichellonak nem olyan kifinomult az ízlése, mint Endrének. -
ozoli78 #21040 nem is értem miért iRacingeznek az ilyen pilóták ,nem értem :D -
#21039 Nem akarom oket megvedeni, de ez valoban nem egy egyeb jatek, amire kitolnak egy patch-et, aztan annyi. De az is igaz, hogy a felhasznalo, aki fizet, le se sz*rj* hogy mi a gondjuk, oldjak meg;DDDD Meg az is, hogy az utobbi idoben azert volt nehany kellemetlenebb leallas, ami mar valoban kicsit ciki volt.
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2016.06.15. 21:13:07 -
endy papp #21038 Nyugodtan kezet csókolhatsz nekik .
De ettől függetlenül is bekaphatják odaát.
Nem nagyon érdekel se a sok rizsa se a magyarázat.....
Az meg hogy bezárják a bulit holnap engem annyira nem hatna meg, pedig én heti rendszerességgel használom , mint speciel téged,aki nem is használja,csak ott van a gépén.
A 240 ezres VGA-m majd mást fog kihajtani nem ezt...
Hidd el nekik fontosabbak vagyunk mi ,mint ők nekünk,legalább is én így vagyok ezzel.
Nekem ez szabadidős tevékenység úgymond még mindig csak játék....... nekik szerintem valamivel több,így a veszteni valójuk is.
Úgy hogy tőlem akár holnap zárhatják a kaput mindenki előtt......biztos nem lennék benne az első százba aki már aznap ügyvéddel fenyegetné őket odaát.
A régmúlt meg nem olyan rég volt 2-3 év, szerintem akkor se 1 szerver futott amire én utaltam.
De mindegy is ,pár hónapja asszem több nap is volt megszakításokkal mikor halódott náluk a buli,na az hogy magyarázták 24 órának.....
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.06.15. 18:28:38 -
#21037 A 13. het az update idoszak. Azert fun es egyeb, mert barmi megtortenhet. Foleg hetforol keddre ejszaka, amikor az atlallas van. Ez nem az AC/rF2 update, ahol a Steam leszed valami frissitest, felteszi es mehet a buli. Jonehany orszagban, ki tudja hagy szervert kell frissiteniuk, elesiteniuk, portalt atallitani (es kismillio egyeb feladat), ugy hogy az alap engine PC/Linux/MAC 32/64bit, DX9/DX11.
Felesleges a regi idokkel hasonlitgatni, akkoriban a mostanihoz total fapad volt az egesz ("1" szerver es 1 rendszer).
A felhasznalasi feltetelekben valszeg benne van (nem olvastam el, de valszeg senki:P), hogy minden 13. heten (update het), akar folyamatos 24 oras leallas is lehetseges, ez az idoszak nem tartozik bele a elofizetesi idoszakba. Akit erdekel, ovassa el;)
Persze azt sem olvasta el senki, hogy nem csak a szoftver hasznalatot berli az ember (elofizetes), hanem a tartalmakat is. Persze vasarlasnak hivjak, de az lenyegeben egy lifetime hasznalati jogosultsag a rendszerhez. De minden bit, ami a gepen es szerverken fut, iRacing tulajdon.
Ha holnap bezarjak a bulit, akkor csak a fenmarado elofizetest kell visszaadniuk (bar valszeg azt sem, mert tuti arra is van valami kisbetus resz:P). -
endy papp #21036 Gondolom ez elég bizonyíték rá.....
mindenki béna volt csak az első nem....
Itt is, közel 7 ezres iratinggel is kört kaptak.....DDD.
Ja és utána szétcseszte a böngészőm ,csak ügyeskedéssel tudtam reggel belépni.
Ilyenre több éve nem volt példa és sorolhatnám..... -
#21035 nemtudom hogy ott mi lehet a probléma, de az előző napokban elég sokat mentem és mindig ment az oldal -
ozoli78 #21034 Van igazság abban amit írsz ,de azért ennyire nem rossz a helyzet.
Pl azt irtad hajnaltol pit stop.
Nem tudom ,én v oltam fönt tegnap 6 kor 7 kor is semmi gond nem volt.
Valaki írt a forumba is , hogy már 5 napja nem éri el az oldalt de ott is F5 kellet vagy böngészőben volt gebasz.
Nekem is csinálta szerintem most tök sima volt az update multkor azért durvább volt.
Ezt is megcsinálják előbb utóbb,amiota átkötöztek másik szerver parkba vagy mipöcs azota tényleg szarabb instabilabb az egész.
Utoljára szerkesztette: ozoli78, 2016.06.15. 12:32:25 -
#21033 -
ozoli78 #21032 Jún.27.-én indul a következő GT3 as bajnokságunk a BEAR CUP elég komoly díjazással.:) -
endy papp #21031 Mióta előfizető vagyok, össze adnám azokat a napokat,(mert az utóbbi időben már arról van szó),akkor lassan már hetekről beszélnénk amikor előfizetője vagyok valaminek de használni nem tudom.
Az éjjel jó fél órát ment az oldal(sajna a versenyem közbe adta be a kulcsot) majd azóta pit stop.
Ez már vicc kategória amit minden átállásnál művelnek,nyugodtan bekaphatják....
Jöhet itt bárki bármilyen magyarázattal.
Ha annyira van "profi" a csapat hogy lassan árat tud emelni a szolgáltatás színvonalát is hozzá kellene.
Vagyok más jellegű szimben is előfizető igaz azt Európai ,de ott az a minimum hasonló esetben hogy elnézést kérnek(igaz az itt is van ,más sincs) és a kieső napokkal megtoldják automatikusan az előfizut,ha miattuk alakul ki a leállás.
Igaz odaát már lehet belefoglalták a paragrafusokba (az apró betűbe)az okostojások ,hogy ez benne van a szolgáltatásba és ez tükrözi a színvonalát.
-
mumus70 #21030 A Caddy fórumában minden szezonbéli pályára le volt bontva napra és órára, hogy az adott futamokon hány résztvevő volt. -
#21029 Lehet nem fogalmaztam elég konkrétan. Nem azok a számok érdekelnek, hogy hány reg, van ? Tökéletesen igazad van hogy nem jelent önmagában semmit ! Inkább mondjuk , hogy egy szezonban hány fő vett részt versenyeken ?
például Road versenyeken
2012 Q1 33181
2013 Q0 41879
2014 Q1 47848
2015 Q1 60321
2016 Q1 49695 !!
Van egy természetes hullámzás az éves használat mikéntjében, de a 2016 Q1 elgondolkodtató és becsapós is , mert az utolsó 2-3 hét adatai nincsenek feltöltve....Nem akarok téves következtetést levonni.....de kevésbé átláthatóak a folyamatok mint voltak az adatok közzétételének hiánya miatt....
Utoljára szerkesztette: Marcinko, 2016.06.13. 22:09:38 -
#21028 Az utobbi idoben azert eleg komolyan belehuztak a fejlesztesbe (es/vagy most ertek be a dolgok), es a tartalmakban is elore leptek. A kezdeti "ismeretlen" es szinte csak amcsi szeriak, autok es palyak melle, azert erkezett boven nepszeru tartalom is. Az elhintett infok alapjan a letszamuk is tobbszorosere nott.
Az elofizetok szama valszeg stagnal. Evekig egyhelyeben toporgott, aztan a nepszrubb tartalmak es fejlesztesekkel kezdett kicsit novekedni. Meg persze az egyeb szimek atrendezesevel.
Aki benne van az altaluk reklamozott szamokban, abban benne van mindenki aki valaha regisztralt, vagyis dupla-tripla, sosincs itt, kiprobalta stb.
Napi szintu, allando online letszamban vezetnek, de itt azert komoly koltsegek is vannak a szerverekkel, hiaba az elofizetes (amit eddig sokan, akik komolyan hasznaltak, "elsporolta" az akciokkal, kedvezmenyekkel es visszakapott penzekkel).
Ha jol idozitenek, talan a dirt resz beindulasa a fekete pentek kornyeken lesz, amivel talan jonnek akciok a promociok melle.
Dirt. Ha jol olvastam, tobb/sok meglevo palyahoz is lesznek dirt reszek, lehetosegek, alternativ dolgok, amit ingyen adnak adnak, akiknek meg van a palya(?!). -
#21027 Ha nagyon titkolják, akkor valszeg csökken.
A tube frame twistert aki még nem próbálta ki, álljon neki. A Corvettel olyan, mint csecsemőket kéne megverned, olyan a tempókülönbség :DD Első kanyart kell csak túlélni, és lehet nyomni, nagyon jó a stock car-okat körözni. -
#21026 Pedig a reklámozott szériák - BSS, BSE etc - miatt pont azt gondoltam volna, hogy nem lesz áremelkedés, mert az abból való plusz bevétel elegendő lesz, lehet
Amit érdekesnek találok, hogy az iracing statsoldal részvételi listáját nem frissítik és nem látható, hogy merre változnak a "számok"......Amiből következtethetnél , hogy az előfizetők száma nő, csökken vagy stagnál ...amiből józan paraszti ésszel is tudnál következtetést levonni, hogy merre tartanak a folyamatok .....
Nekem 2017.03.-ban jár le az előfizetésem .....addig még van idő...de azért kíváncsi vagyok hogy hogy fog kinézni a Black Friday..... milyen kedvezmény(ek) lesz(nek) vagy nem lesz(nek) addig és akkor !!
Utoljára szerkesztette: Marcinko, 2016.06.13. 20:53:09 -
#21025 Save 25% on any membership renewal now through June 30, 2016
2-Year Renewal is now only $134.25 – use promo code PR-RENEW20162Y
1-Year Renewal is now only $74.25 – use promo code PR-RENEW201612M
3-Month Renewal is now only $22.50 – use promo code PR-RENEW20163M
1-Month Renewal is now only $9 – use promo code PR-RENEW20161M
Es augusztol arelemkedesek es kedvezmeny valtozasok: iRacing Membership Pricing Change!!!
Egyelore csak atfutottam rajta:
- a tartalmak ara NEM valtozik
- az elofizest ~+10%-ot no
- a meghivasos (10$) es a versenyzesi bonusz (40$) NEM valtozik
- a tartalmak mennyisegi kedvezmenye 5%-ot csokken.
Vagyis akinek augusztus utan jar le nem sokkal az elofizetese, es hosszabbitani szeretne, megeri most intezni, mert akkor ~35$-ot lehet sporolni. Meg talan tartalom vasarlassal is lehet most meg kicsit sporolni, meg ha nem is emelkednek, a kedvezmenyek csokkennek.
Mar erezni lehetett az akciok elmaradasan, hogy valami lesz. Nagyon nem jott az 50%-os elofizetes, sem a 75%-os kredit.
Persze logikus, 8 eve valtozatlanok az arak...
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2016.06.13. 20:23:01 -
#21024 -
twinr #21023 6 órás Watkins