25347
-
#21102 Engem rohadtul nem érdekel ez a dirt téma, de marha kíváncsi vagyok hogyan fog ez kinézni majd a játékban realtime. -
#21101 Nem szaroznak:)) -
#21100 -
ozoli78 #21099
Summer Bear GT3 Cup I.Forduló Road America 2016.06.27
-
#21098 Egy spotter élete:
-
#21097 OK, de 3db 90Hz-es monitorja is csak annak van, akinek belefer a Rift is, akar ketto is. Mintha azt mondana valaki, miert nem tudsz venni Audit, a Merci sem olcsobb. Igen, de ha 20 eves Suzukija van, nem tok mindegy neki:DDDD
En mar annak is orulnek, hogy ha a ~10 eves gepem meghajtana 3db 24"-os, 60Hz-es, 30E Ft-os monitort, 3×1280px-ben:D De egyelore meg 1 monitorral sem megy:P
Amugy semmi gondom az arazassal, minden uj dolog logikusan ennyibe kerul. Kell neki 3-5 ev, amig fele ennyi lesz (talan). De az akkori top, nem biztos. Lenyegeben egy "telefon van benne", jobb fajta kijelzovel, es mivel meg telefonom sincs, az sem fer bele, igy nem is rugozom a dolgon, teljesen hidegen hagy:)
De lattatlanban elismerem, biztos tuti, ez a jovo, nekem is kellene. -
#21096 A zold hatterhez vagy rift kell, vagy meg kell tanulni egy alap negyzet alaku maszkolast :)))
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.06.21. 19:30:36 -
endy papp #21095 Ezt a vidit elnézve sok pixelességet (hibát)nem látok,ennyit egy rosszabb monitor is produkál.....
Igazából(nem tudom nem értek hozzá) ha a játékok is megfelelően támogatják gondolom sokat dob az élményen,minőségen.
Ha csak erre a vidire koncentrálok sok kivetni valót nem látok,szigorúan a pixelességre koncentrálva. -
#21094 3 monitor ami tudja a 90 Hz-et nem lesz olcsóbb, izmos gép meg ahhoz is kell. -
VincentVG #21093 hát igen ez nagyon király. óriás ötlet ez a green background.. tuti ez a jövő...
viszont a "resolution is way better while playing".. na az sajnos szerintem nem igaz... legalábbos a project cars az kb ennyire volt pixeles..
és pont ez is az én problémám.. -
#21092 Random felsorolas volt, az esetleges dolgokbol, mindenki kivalasztja a ra jellemzot, vagy eppen egyeiket sem:DD
Nem probaltam, de mivel en szedulos vagyok, igy tippem szerint nalam a szedules es esetleg a roka ami bejatszik;) -
#21091 "kenyelemetlenseggel, szedulesseel, megvakulassal, hanyassal " Elég lelkesítőre sikeredett -
Mik #21090 Kiforrt, nem forrt, azért így zöld háttérrel odab*sz oculus cv1 :) -
VincentVG #21089 Mondjuk én úgy vettem 3év garival a 3db monitoromat, h azonnal adom is el ahogy itt a CV1. (árban majdnem ott lennék)
Furcsa mert amikor a DK2 a fejemen volt annyira elementáris volt az élmény,
h biztos voltam benne amint itt a CV1 azonnal veszem bármennyibe is kerüljön.
De ez az előbb említett néhány kör rendesen elbizonytalanított. Nagyobb előrelépésre számítottam..
(dehogy veszel DK2őt :) szerintem óriásit esik majd a CV1 is ha itt a next..) -
#21088 Ez meg egy nulladik vagy elso generacio, ennek kell meg 3-5 ev, amig kiforrja magat. Fogyasztoi verzio, de egyelore csak nagyon szuk retegnek, arany aron van, foleg izmos geppel egyutt.
Most meg kompromisszumos, akinek belefer, annak kell eldontenie, mi eri meg neki jobban: a VR-elmeny az esetleges kevesebb pixellel, kissebb (fix) latoszoggel, kenyelemetlenseggel, szedulesseel, megvakulassal, hanyassal (kinek mivel:DD) vagy a jo bevalt 3 monitor.
De uj elmeny lehet, az biztos. De ez engem meg nagyon sokaig nem fog erdekelni:DD talan 3-5 ev mulva, ha olcsoert odaadjak a hasznalt DK2-ket:DD -
VincentVG #21087 Szuper, h jönnek a tesztek... Nekem a Project Carst volt szerencsém CV1el tesztelni kicsit (3 kör laguna seca) + egyszer volt a fejemen DK2 asettoval....
hát.
Hogy őszinte legyek, többet vártam.
3 monitor / 100hz / 100fps után sajnos még ez is nagyon de nagyon pixeles.
Mindenképp kipróbálos mielőtt megveszi az ember.. -
#21086 Kimaradt egy kettospont: CV1 :) -
endy papp #21085 Nálam egyik linket sem tölti be.....
Mennyibe került és mennyire vagy vele megelégedve már mint az elődjéhez ami volt neked?
Hol vásároltad ?
Lehet e ezt nálunk kapni? -
zimapeti #21084 Megérkezett a cv1-em
cv1
Utoljára szerkesztette: zimapeti, 2016.06.21. 10:16:02 -
Dzsidzsi32 #21083 A szívem szakadt meg amikor a toyota megállt! Nem akartam elhinni. Nagyon megérdemelték volna ! Ezt nem lehet atérezni. De megélni se szeretném! Percekig nem jutottam szóhoz. Csak álltam a nappali közepén,e és képtelen voltam felfogni :( -
Dzsidzsi32 #21082 Imádom az Off-jaidat! De most komolyan :D :D -
#21081 Volt ott azért egy másik Toyota is. :) Nekem már pár éve a Toyota tetszik küllemre a legjobban. Az audi idén valami undorító... Hogy mi jön és mi nem iRacingbe?...Még tavaly asszem volt egy felmérés(Tényleg erről nem adtak ki valami statisztikát?Bár gondolom megtartották maguknak.). Ott én is Le Manst írtam be elsőnek. Gondolom sokan mások is és azért jön már is. Persze aztán lehet, hogy tervben volt amúgy is. Remélem az autó is bejön amit elsőre írtam. Az új Ford GT. :)
Utoljára szerkesztette: frango, 2016.06.20. 18:52:15 -
twinr #21080 Gondolom ezer meg egy dolog dönti el, mi jön és mi nem. Sosem fogunk belelátni a dolgaikba igazán, van néhány oka hogy nem fossák a tartalmakat úgy mint mások. De ha csak egy oka lenne, hogy amit kiadnak az minőség legyen, nekem már az is elég. -
Amugy en is Toyotat szeretnek, a TSO20 ota tetszik. Valami egyszer biztos lesz, de nem feltetlenul azert, mert mi mit szeretnenk, hanem mi jo az iR-nek es a promonak;) -
twinr #21078 Hát, te tudod, igaz csak 23:55-t bír, szóval gondold át! -
#21077 ezt néztem én is! tolni fogom -
#21076 Hát az elég sajnálatos...Audi... Én ezek után csak Toyotával lennék hajlandó menni P1-ben. :) -
#21075 A hibridrendszert itt meg is tudnék csinálni, mondjuk egy régebbi benzinmotoros gép szerintem jobb lenne. Meglenne minden kategória a WEC-hez kb, Corvette meg Aston elmegy GTLM-nek. -
#21074 Mar "elfogytak" a beigert autok. Az FR3.5 ami biztos lesz (nem feltetlenul LeMans-nal), az Aston csendben van, a Civic 4 eve huzodik, a BMW-ket lefujtak. Marol nem tudni. Esetleg meglepetesnek egy LMP1-es Audi lehet:DDD -
#21073 Le Mans-al jön(nek) valami hozzá illő autó(k) is? -
mumus70 #21072 Off csak erről jutott eszembe. volt egy ezerkettes Ladám, imádtam! Egyszer a kutas rádumált, hogy rakjam bele az új adalékos, 99+-os hiper szuper benyát! Mondom üsse kő, lóvém is volt, tele nyomtam..... hát gyerekek.... szegény teljesen taccsra ment tőle! :D Nehezen indult reggel, prüszkölt köhögött morgott pöfögött, rángatott, hörgött szerencsétlen jószág!!! :D :D Alig vártam hogy kifogyjon, és mikor megkapta a jól megszokott 95-ös táplálékát, egyből életre kelt szegénykém, egyem a szívét! :D :D Szabályosan lelki furdalásom volt, de komolyan! el is vittem a mosóba kárpótlásul! :D -
mumus70 #21071 Légszűrő - gyertya csere, gyújtás állítás! :D :D 2 liter minusz százon! :D -
zimapeti #21070 Basszus, akkor nem tudok másra gondolni, lehet csak én hittem azt hogy rá tankoltam qual után, de nem mentette el. -
Mik #21069 Valóban csak 13,5-t tud mindenki bele rakni, de nem tudom mit csinálsz mert nekem 0,6L-t fogyaszt egy körön, az még 20körre is elég. Neked mennyit fogyaszt egy körön? Ha túl sokat akkor lift&coast... :D -
zimapeti #21068 Angolul tudóktól kéne egy kis segítség, ma indultam az Advanced Mazda kupán. Elolvastam a fórumon a futammal kapcsolatos topikot, ott azt írja korlátozott méretű a tank, csak 13literes. Valóban nem tudtam többet tenni bele. Ok kiszámoltam mennyit kell rátankolni, versenyen várom az előttem levő mikor megy ki, nekem már dadog kimentem, de rajtam kívül senkinek nem kellett rátankolni 5litert. Miért csak engem szopat? Mi a trükk, más miért tud 20 litert tankolni? Az ideg szétb@sz, nem igazán értem mi a ..... van?
Praktiszon is csak 13,5litert tudok max beletenni, mit tudnak a többiek amit én nem? Néztem az összes verseny eredményét, senkinek nem kellett boxba mennie, miért csak nekem fogy el 12kör alatt???
Más mindenki tud 19 kört menni, hogyaaaan? -
VincentVG #21067 Ez az új RUF GT3 fixed széria nagy ötlet volt.. Engem megvettek, az autó király, végre nem kell setupot halaszni, időjárás is fix,
minden világos ki merre tart gyakorlásban, stb,stb..
Kíváncsi vagyok milyen irányba megy majd a jövőben a fixed/változó szériák aránya.
-
#21066 vannak igényes modderek, hazaiak is.
Isle of Man óriási munka ...volt vagy 10 éve, de a mai napig élmény nekem. Még akkor is ha nem tökéletes :)) -
twinr #21065 Hát, meghagyom neked a mod szarokat. Nyomokban tartalmazhat a pályából hasonló részeket. -
#21064 jók bizony :)
Nem gy kedcenc pályám van ami nem hivatalos..off, ezért nem sorolom fel -
twinr #21063 Jól is a modolható szimek... hajrá! :D