iRacing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor eső is várható a közeljövőben? Tökömnekse hiányzik, van elég bajom a pályákon anélkül is.... <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: mumus70, 2016.02.25. 11:11:03
Utoljára szerkesztette: mumus70, 2016.02.25. 11:11:03
De az azért lesz, mert defekttel megyek körök óta.<#buck>#buck>
Alexease hagy kötözködjek veled megint egy kicsit.<#buck>#buck> 1-2 napja beszéltük, hogy eddig valóban így volt (iSoon), de mostanában mintha gyorsabbak lennének a folyamatok náluk is. F1 McLaren, Audi (ha valóban megjelenik). Nem biztos, hogy mindig helytálló lesz a régen kialakult vélemény.
Ráadásul úgy néz ki, hogy ügyködnek olyan dolgokon is, amit nem promóznak, csak a megjelenéskor "csodálkozunk". Ezen kívül egy nagyobb lélegzetvételű dolog mintha máshol sem menne gördülékenyebben.<#whatever>#whatever>
A napszak csúszka valóban jó lenne, meg a dinamikus napszak, de szerintem ha meg vannak a fények, azt már mag tudják majd oldani.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2016.02.25. 10:33:13
Alexease hagy kötözködjek veled megint egy kicsit.<#buck>#buck> 1-2 napja beszéltük, hogy eddig valóban így volt (iSoon), de mostanában mintha gyorsabbak lennének a folyamatok náluk is. F1 McLaren, Audi (ha valóban megjelenik). Nem biztos, hogy mindig helytálló lesz a régen kialakult vélemény.
Ráadásul úgy néz ki, hogy ügyködnek olyan dolgokon is, amit nem promóznak, csak a megjelenéskor "csodálkozunk". Ezen kívül egy nagyobb lélegzetvételű dolog mintha máshol sem menne gördülékenyebben.<#whatever>#whatever>
A napszak csúszka valóban jó lenne, meg a dinamikus napszak, de szerintem ha meg vannak a fények, azt már mag tudják majd oldani.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2016.02.25. 10:33:13
A "napszakok" most is benne vannak, csak valahogy "ossze-vissza", veletlenszeruen es/vagy az amcsi idozona alapjan. Gondolom most fixen lehet valasztani, bar jobb lett volna egy 24 oras csuszka (a full dinamikus nem is irom, mert lehalna a rendszer)😊
<#eljen>#eljen>
Itt mindenhez kell az egeszseges iSoon 5 ev, legyen az barmilyen egyszeruenk tuno dolog😉
Ami ironikus az egeszben,es ami nagyon gyorsan belekerult (2-3 ev), es amiert egyertelmuen lazadtak a "kockak" (vagyis nem kertek es legagyiztak) az a ghost😊
Ami ironikus az egeszben,es ami nagyon gyorsan belekerult (2-3 ev), es amiert egyertelmuen lazadtak a "kockak" (vagyis nem kertek es legagyiztak) az a ghost😊
majd amikor levilloglak az audimmal <#banplz>#banplz>
pedig ha nem jön ,óóóó bele sem gondolok 😄 <#boxer>#boxer><#violent>#violent>
pedig ha nem jön ,óóóó bele sem gondolok 😄 <#boxer>#boxer><#violent>#violent>
<#finom>#finom><#eljen>#eljen> Hm, ahogy pattog a kavics a kocsimon a lemenő nap fényében.<#szeret>#szeret>
Tegnap Tony Gardner bejelentette.
A mai videóban pedig 9 percnél látszik is, meg a négy napszak dx11 alatt.
A mai videóban pedig 9 percnél látszik is, meg a négy napszak dx11 alatt.
Mié? <#wow2>#wow2>

Bemásolod a dokumentumok/iracing/replay mappába és iracingen belül "Results and Stats" és ott "My replays".
ha küld egy ismerősöm mentett replayt, azt én meg tudom majd nézni?
ha igen hogyan? 😊
ha igen hogyan? 😊
!Forza Ferrari!
Lehet kapni fali ora-szerkezetet (~1000Ft), hozza kulon mutatokay (1-200Ft), az ele barmilyen papir/karton cucc keszitheto😉 Cegeknek csinaltunk, natur hullamkartonbol, idetlen formakkal, megnyomva reklamnak stb. Boltot nem tudok, nem en vettem, de darabja 1500Ft-bol kijon😊
Androidra van egy ilyen widget, iRacing keresőszóra ki fogja dobni. 😉
Akarok egy ilyen órát.

Utoljára szerkesztette: ozoli78, 2016.02.23. 21:08:57

Utoljára szerkesztette: ozoli78, 2016.02.23. 21:08:57
szerintem még sehol
azért várjuk ki a végét <#idiota>#idiota><#vigyor1>#vigyor1>
Jó kép, de abból a piros csíkból egyből rájönni, hogy ez az iracingből van. <#vigyor1>#vigyor1>
Alex nagyon jó lett a banner és a Youtube belinkelése
DANKE <#worship>#worship>
U.i. Engem a 4 karikás verda jobban érdekel
Utoljára szerkesztette: Marcinko, 2016.02.23. 18:48:24
DANKE <#worship>#worship>
U.i. Engem a 4 karikás verda jobban érdekel
Utoljára szerkesztette: Marcinko, 2016.02.23. 18:48:24
Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.
SoonSoonSoonSoonSoon

Utoljára szerkesztette: ozoli78, 2016.02.23. 18:20:05

Utoljára szerkesztette: ozoli78, 2016.02.23. 18:20:05
Eladó
Nem tudom ,hogy a fórum szabályzat engedi e,de ezt beraknám ide. Eladóvá vált a cockpitem. Persze nem fejeztem be a szimulátorozást,csak másik lett 😊
Utoljára szerkesztette: Dzsidzsi32, 2016.02.23. 11:45:23
Nem tudom ,hogy a fórum szabályzat engedi e,de ezt beraknám ide. Eladóvá vált a cockpitem. Persze nem fejeztem be a szimulátorozást,csak másik lett 😊
Utoljára szerkesztette: Dzsidzsi32, 2016.02.23. 11:45:23
Megyek is gyorsan egy daytonát jól belöketem magam a célba
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
A draft a lenyege, anelkul eselytelen (legalabbis speedway-eken). Es eppen emiatt, hiaba egyeni helyezesekert megy, megis "csapat jatek". Egy jo paros-trio-vonat sokat tud hozni, akar egy kor alatt is. Persze ehhez kell(ene) az osszeszokottabb, egymast jobban ismero mezony is, ugy jobban lehet tudni, kitol mit varhat az ember, milyen gyors, mivel probalkozhat stb.
Egyébként rohadtul érdemes jól begyakorolni, néha én is találtam profi társat, kérdés nélkül mögém jött és feltaszigált mindkettőnket a mezőnyre, marha sokat lehet vele nyerni ha ésszel csinálják.
Utoljára szerkesztette: mumus70, 2016.02.22. 12:54:19
Utoljára szerkesztette: mumus70, 2016.02.22. 12:54:19
Sajnos volt már hogy Division bajnoki címem ment el ezen, 3x fogtam ki hasonló társaságot, mindenkit sorra mészároltak le, a riválisom meg az utána való következő futamokon amik nekem már éjjel lettek volna meg hajnalban, sorra szállította a pontokat a normális mezőnyben...... El is csíptem a YT-on az egyik Szergej onboardját, hát visítottak a röhögéstől, amikor mögém került körhátrányban, már előre szólt a többieknek: ááá kszaba! Kszaba kápút! pfffff
Multkor nezegettem kozvetiteseket, tesztnek kelett valami. Oroszokat fogtam ki, valami csapat, folyamatosan beszeltek, 5 percenkent valtogattak szervereket, max 1 kort birtak, tortek-zuztak-kicsusztak, jokat rohogtek a baleseten, aztan mentek egy masik furtamra, gyakorlasra, akarhova. Mintha valami lovoldozos jatek szerverein szorfoznenek, gondolom egyutt akarnak okorkodni, a tobbi ember csak toltelek. Totalisan nem erdekli oket az SR, IR a helyezes, semmi. Ez csak buli, iszogatnak, dumalnak, okorkodnek.
Persze ezeket nem lehet kizarni, nem szandekosan tornek, egyszeruen csak leszarjak, komolytalan, "jatszanak". Az hogy kozben masnak turjak szet a versenyet, az eszukbe sem jut. Meg gondolom, le is szarjak😉
Persze ezeket nem lehet kizarni, nem szandekosan tornek, egyszeruen csak leszarjak, komolytalan, "jatszanak". Az hogy kozben masnak turjak szet a versenyet, az eszukbe sem jut. Meg gondolom, le is szarjak😉
Foleg a mostani Daytona verseny utan, amiben Hamlint kicsit/nagyon segitette a befutonal a draft, a hatulrol kis lokes, es persze hogy "befurta magat" Kenseth melle, aki alig birta osszeszedni az autot, es "bukta" a versenyt😉 Az ilyenekbol "tanulnak", hogy akkor ilyet is "lehet". Persze, igazabol nem volt szabalytalan, de a szimekben erre azert mindig ratesznek egy lapattal.
Csak draftingolni szeretnének az egyenesben biztos. <#idiota>#idiota>
Én is 3,67-es SR-ről 1,18-nál járok pár futam után 😄 Néha sima egyenesbe úgy megtudnak lökni hogy a végére 12x-em van
ez a truck C fix Daytona-ban mindig ennyire szar volt?
10 ből egy versenyen nem mondhattam el hogy ne basztak volna ki.....
Az idióta barom a rajt után már simán rányom az előttem levőre, nem ér rá még 25 kör alatt. Megőrülök 😄
10 ből egy versenyen nem mondhattam el hogy ne basztak volna ki.....
Az idióta barom a rajt után már simán rányom az előttem levőre, nem ér rá még 25 kör alatt. Megőrülök 😄
!Forza Ferrari!
Nagyon jó ötlet, és fejlesztés! Csak mindig megijedek amikor megdörren a hang a metal hallgatása után feltekert és úgy maradt erőlködőből. <#idiota>#idiota>
Nemhiába, kellene az új bakák...😄
Az X-szelésre rájöttem, a többit nem néztem.😊 Ok, thx az infót!😊
Tiszta kényelem!😄 Topik olvasgatás közben egy kis TV-zés nem árt...😄
Az X-szelésre rájöttem, a többit nem néztem.😊 Ok, thx az infót!😊
Tiszta kényelem!😄 Topik olvasgatás közben egy kis TV-zés nem árt...😄
Uj otlet volt, keresre😉
Ha van mukodo csatorna akkor az elsot elinditja; jobb sarokban X-szel zarhato; a nevekre kattintva megy a YT csatornara; ha tobb csatorna elo, akkkor a villogo YT ikonnal lehet csatornat valtani😉
Ha van mukodo csatorna akkor az elsot elinditja; jobb sarokban X-szel zarhato; a nevekre kattintva megy a YT csatornara; ha tobb csatorna elo, akkkor a villogo YT ikonnal lehet csatornat valtani😉
Mi a fene?! Fent megy a "TV".😄 Új fícsör?😄
Daytonában törtem össze a kocsit legtöbbet oválon. Azt hinné az ember ott nem lesz gond, de minden versenyen a fél mezőny eltűnik egy balesetben.
hát ez a C class Daytona nagyon idegőrlő, nem lehet olyan bonyolult egyenesen menni szerintem, de mindig sikerül valakiknek összeakadni 😄