25347
  • oneal1
    ez így részletesebb volt mint amennyit megértek :D

de köszi!

Amúgy szerintem nagyon jól csinálják és ezekből a dolgokból látszik hogy nem csak a lehúzás a lényeg, hanem hosszútávon profi szolgáltatást nyújtani. Nem dobnak be csak úgy új dolgokat hogy nincs szarrátesztelve
  • Alexease
    Valszeg 3 reszre fokuszalnak.

– Legyen egy modern, skalazhato, multiplatform, effektezheto, API tamogatott audio engine. 6 eve meg a FMOD volt, aztan 4 eve az XAUDIO-ra valtottak;) Azota info nem volt, igy gondolom az marad;) A valtast nem feltetlenul ertem, az FMOD sokkal szelesebb korben hasznalt (minden platform-on, minden formatummal), az XAUDIO lenyegeben "csak" MS. Gondolom gyorsabb, rugalmasabb, jobban integralhato(?!). Az itteni MAC/Linux tamogatas miatt erdekes, de a kesobbi Xbox, Win10, DX12 miatt hasznosabb lehet(?!).

– Tobb csatorna, valodi 3D, fizikaval kozvetlenebbul, parameterezetten, rendesen szamolt osszedrotozott hangok (felfuggesztes, gumi, utkozesek). Vagyis iR-stlusban ezt is fizikabol valodi mukodesbol szamltan. Pl. a mostani egyik utkozes hang, amikor egy nagyobb koccanas utan 15 masodpercig auto gurulo hang van, az eleg vicces:D
    Es persze az effektezes: reflect, reverb, dsp, doppler stb.

– Es gondolom tobb es reszletesebb hang effekt: motor, hajtaslanc, kipufogo, felfuggesztes, kasztni stb.

Valszeg brutal lesz:) Persze ez a resze is engine zabalo, nem erdemes csak betolni, ezt is fokozatosan kell bevezetni, legyen az embereknek gepuk hozza.

• oneal1
    amúgy el sem merem képzelni milyen lesz a hang! Nekem már most is nagyon bejön, nem ám hogy majd az új :D
  • ozoli78
    Mondtam már hallgatás beleegyezés.
  • twinr
    De az emailre nem válaszolnak, annyira el vannak foglalva a poénkodással.
  • ozoli78
    meg is kóstolja:D
    van humoruk azért :D
  • Alexease
    Meg mindig "csak" iR-soon informaciok a 4-5 eve keszulgeto uj hang engine, UI, animacio, napszak, de igy hogy megvannak az alapok (x64/DX11), most mar kezzel foghato kozelsegbe kerultek. Sokaig huzzak a dolgokat, de amit csinalnak az legalabb modern es top kategoria, a realroad-dal is odavertek mindenkinek, behozhatatlan elony (es ez meg boven fejlodnik) :) Ha ilyen lesz a hang, napszak es az animacio is, boven megeri varni.

Es lesz Time Attack is, ami ha korabban szobakerult, kozutalat targya, hasonloan a ghost-hoz, de szukseg van ra, ez van:) Es azert a ghost sem egyszeru ghost, mert a watch/ghost/crew/spot " engine tartozik hozza", ami ismet csak egyedulallo a a szimek kozott.
  • Alexease
    A ficko jobboldalt odab*sz ahogy a dirt-hez "tudomanyos vizsgalatokat" vegez:DD
  • Alexease
  • zimapeti
    Apukááám, ha ez mind kész lesz...úgy tűnik ezek nem viccelnek
  • ozoli78
    Még szép. :D
    Nagyon jo a 144hz
    Már csak egy 1070 kellene :D

• Alexease
  • Alexease
    iRacing Development Update – Dirt, Le Mans, VR and more
  • Adam Jonas
    Na halihó!

Bocs a késői válaszért, éppen költözés kellős közepén vagyok.

A cél ezzel csak egy amolyan általános felmérés, hogy mire van igénye a közösségnek, mik a szokásai a közösségnek, nem kell semmi extrát belelátni ebbe.

@twinr: húú basszus, na az kimaradt. Majd jövőre :D

@Alex: konkrétan annak a kérdésnek semmi értelmét nem látom perpillanat, és megmondom miért. Perpillanat a kormányos kérdéssel is úgy vagyok, hogy valószínűleg felesleges volt lebontani márkákra, mert bár Ti még nem látjátok az eredményt, én igen. (Tegnap 162 válasz jött be hajnali 2-ig, akkor 85-90%-ba Logitech kormányra jött a szavazat....) Szóval, ha feltenném ezt a kérdést, ott is ugyanez lenne, hogy 90-95% még egy monitoros rendszert használ. Erre a kérdésre majd 2-3 év múlva kell visszatérni. ;)

És köszi mindenkinek, aki kitöltötte eddig!
  • twinr
    na tessék, már 2009-ben tökéletes volt!!!!!
    :D
  • twinr
    Már megint a villantás, vakuljon meg a kecskéd! :D
  • twinr
    +
  • zimapeti
    Ugye, hogy meglehet csinálni ezt, a játékban is
  • endy papp
    Zoli már megint bevásároltál......
  • ozoli78
    Nincs is ez egy Bug volt
  • Alexease
    iR (2009)
    https://www.youtube.com/watch?v=AmrzZsuv7pc
  • zimapeti
    Ha ezt játékban csinálná, biztos azt mondanám, ez kamúúúúúú, ilyen nincs a valóságban:)))
  • Alexease
    Dirt oval :)
  • Alexease
    Akkor vedd ugy, hogy nem szoltam semmit;)
  • Marcinko
    Félreértéss ne essék engem nem zavar(tál meg) csak reagáltam......én is hozzáfüztem valamit meg te is...azt ugyan nem értem , hogy miért kell sullyoznod a másik hozzáfüzését, hogy mi lényeges vagy lényegtelen ! Adam Jonas majd eldönti, hogy a hozzáfüzéseink illeszkednek-e a koncepciójába vagy sem. Lehet mind a kettő hasznos lehet egyik sem.

• Alexease
    Eredetileg csak a technikai reszletessegedre akartam valaszolni, de megint szo fosasom volt;DDD
    Bocsi, ha megzavartalak vele:P
    Utoljára szerkesztette: Alexease, 2016.06.28. 12:25:42
  • ozoli78
    Ezt a variáciot ki ne hagyják a kerdőívből

• Marcinko
    OK ...de miért nekem válaszolod .....Aki itt kitöltötte hozzáirt, véleményt formált , hogy mi lehetne még benne, mint ahogy te is .......Ne nekem válaszold hanem Adam Jonasnak !
  • Alexease
    Szerintem ez a kerdoiv inkabb egy bajnoksag vagy kozosseg szervezeshez szukseges, annal lenyegtelenek az olyan szintu technikai reszletek;) A vezerloknel mar az is eleg lett volna, hogy bill., eger, also- (valami rezgo vagy no ffb), kozep- (G25 es egyeb), felso- (Fanatec) vagy top (millios szervo cucc:P) szintu kormany.

De ami meg fontos lenne, az a megjelenito hasznalat.
    Egy szimnel eleg sokat szamit. Es persze nem a latvanyvilag miatt:DDD Mas koridoket lehet autozni, de ami ennel fontosabb, az a stabilitas es biztonsag (1db 17" monitor osszehasonlithatatlan 3 nagy monitorral vagy VR-rel). Egy monitorral, gyok ketto latoszoggel, statikusan autozni mezonyben, se nem gyorsa, se nem biztonsagos:D

Igy talan beferhetett volna a valasztasok koze az 1 vagy 3 monitor, TrackIR es a VR is.
  • Marcinko
    Én is kitöltöttem ! Talán annyi, hogy a milyen gyártó által készített eszközt használsz vagy valami hasonló kérdésnél többet választ is engedélyezz mert van aki "keverve" használja öket pl. g25 pedál load cellal,Fanatec wheelbase és Thrustjmaster váltó
    Utoljára szerkesztette: Marcinko, 2016.06.28. 09:25:43
  • twinr
    Én is kitöltöttem, és kíváncsian várom a végeredményt!
    Legközelebb még egy kérdést tegyél bele esetleg, közvetítések érdekelnek, igen, nem? :)
    De jó ötlet tényleg!

És ha nem gond, megosztottam FB-n.
    Utoljára szerkesztette: twinr, 2016.06.28. 08:15:23
  • ozoli78
    Kitőltve.
    Ezzel mi a cél?
  • Adam Jonas
    Sziasztok!

2014-hez hasonlóan, idén is csináltam egy szimulátoros kérdőívet. Ebbe a különböző szimulátoros szokásokra, programhasználatokra, stb. vagyok kíváncsi. A felmérés anonim, és a felmérés végeztél a teljes eredmény publikus lesz. Akinek van kedve/ideje, azt szeretném megkérni, hogy töltse ki. :)

Magyar szimulátoros kérdőív 2016

Előre is köszi!
  • ozoli78

• mumus70
    Mellette rF2-zöm meg Assettozom 2 ligában egyszerre :p
  • twinr
    Most lebuktál, nem csak iracingezel? ejnye..
  • bardocz
    De az szar, a Nord meg nem :D
  • mumus70
    A Hungaroringel is így vagyok. Begyakoroltam. Mentem rajta kb 70 futamot eddig. Már az elsőnél is rühelltem, azóta sem változott..... :D
  • twinr
    Én is utáltam, de hidd el, rá kell szánni az időt, és be kell gyakorolni. Utána már élvezni fogod.
  • mumus70
    Én is így vagyok a Nord-al. Mármint hogy rohadtul nem érdekel.... :D :D