25347
  • tomee92
    Kötekedni nem akarok, csak mindig te vagy az áldozat és megint kiütött valaki, megint a másik a béna. Nem lehet véletlenül hogy azért a te kezed is benne van ezekben? Én elgondolkodnék rajta.
  • bardocz
    Magasabb SOF versenyeken még D-ben is jó versenyek vannak.
  • lac coo
    Akárhogy is, ez még mindig publikszerver .
  • mumus70
    Én ezen már komolyan csak nevetni tudok! Úgy 15 RUF futamból ha kettőn sikerült eddig célba érnem!!!! Hogy mindig van egy idióta hülye szemét rookie kategóriás vagy 24-es diviziós aki kipécéz magának!!!! Hát alapvető gondjai vannak a féktávokkal, hogy nem ütjük ki a másikat, fékezünk idejében B+!!!! Mi a tökömé kell beengedni őket minden szar kategóriába????? Legyenek el magukban egy class 10.-ben vagy mittudomén fél évig, amig megtanulnak vezetni!!! ilyen nincs már komolyan!
  • ozoli78
    Keresd meg Papp Attilat mindenféle képpen ha ilyenben gondolkozol ,mert a nev átiras macerás.
    Iracers.hu
  • Met
    Köszi.
  • Norbi1990
    Road 1295
    Oval 1202
  • Met
    Ja, és ugye úgy is el lehet adni hogy nincs rajta előfizetés?
    Lehet kártya adatot módosítani így is.
  • Met
    Valaki meg tudná nézni hogy mennyi az irating-em, road és ovalon? Lejárt az előfizetésem már.
    Biro Laszlo

Utoljára szerkesztette: Met, 2016.07.08. 14:27:23
  • ozoli78
    Vagy csak igénytelen. :D
  • mumus70
    Egy másik csoportban van aki szerint az rF2 a szimulátor, hallani sem akar az iR-ról, szemellenzős kissé..... :p
  • lac coo
    Én még nem láttam,hogy bárki bárhol is árkádnak mondta volna ! :)
  • twinr
    aki azt mondja, az elmerokkant.
  • mumus70
    Akik azt mondják hogy az iR arcade: Ezt a Ruf-ot rohadt nehéz vezetni! Vért izzadok! Minden egyes méteren 100 % koncentrációt igényel, marha élvezetes! Az beszarás amikor féktáv végi kanyar bejáratokon elúszik néha, és szépen gázpedállal meg lehet fogni, közbe beledadog a TC..... De ha egyszer elindul úgy igazából a hátulja, akkor ámen! :D Szuper!
  • twinr
    Jövő héttől srácok a közvetítéseken ajándékok várnak gazdára a nézők között!
  • mumus70
    Pár év múlva érek lejjebb, ugyanis sorban haladok, menni fogok mindegyik szériában! :D
  • twinr
    Döntsd el magad!

summer bear cup első forduló
  • twinr
    A gumis témában speciel egyetértek veled. Sokszor elfárad valaki, és ráfogja a gumira, vagy nincs olyan passzban és bizonytalankodik, szintén "elmelegszik", "elkopik" a gumi. Másik versenyen pedig, amikor jó passzban van, simán kibírja a gumi, Érdekes :D
    Csapattársaimon figyeltem meg egyébként. :)
  • twinr
    Nem érint meg a dolog amit mondasz, mert nem megyek Blancpainen mostanában. Amúgy nem ugyanazt a versenyt néztük szerintem. De kérdezd meg például Iwo Howellert, a világ egyik legjobb szimese, mindig Mclarennel ment, tőle kaptam a szeteket folyamatosan, és most ő is kénytelen volt átállni más autóra. Mondom, mindig mekivel ment korábban.
    Vagy kérdezd meg Szalmási Ádámot, szintén szuper gyors versenyző, neki is a meki a kedvence, mégse azzal megy idén. Vajon miért?

Utoljára szerkesztette: twinr, 2016.07.01. 21:11:09
  • endy papp
    Ebből is látszik hogy nem mentél még azokban a szériákban ahol erre is kell figyelni,nem csak tolni neki.....
  • oneal1
    Milyen volt az elso forduloja ennek a bear summer cupnak?:)

Ha idoben hazaerek hetfon akkor lehet becsatlakozom.
    Bar meg nem tudtam gyakorolni ugyhogy setupot kell kulcsorogni :D
  • ozoli78
    Ez azért vsn mert Te D s versenyeket mész :D
  • mumus70
    Én még a büdös életbe sehol semelyik autónál nem nyúltam a benzinhez... Betöltöm a pálya default setupját, oszt nyomok is a race gombra aztán fapapucs.... milyen gondjaitok vannak.....
  • GeriDoc
    Ha fél liter marad, az tökéletesen volt kiszámolva (na jó, egy kis rizikó volt benne).
    Egyébként ha kifogy, az megint csak az ember hibája.Vagy valamilyen séma szerint tankoltok? Én megnézem practice-on, hogy a versenyre szánt setup-ommal mennyit eszik. Megnézem előző splitekben, hogy mennyi körre jön ki a verseny, hozzá adok plusz 1-et (a felvezető kör, ha nincs kedvem levenni a teljesítményt, ha van kedven, akkor kevesebbet számolok). Erre kapok egy mennyiséget, levonok belőle 46-ot (most annyival tudok rajtolni), és a maradékot kell rátankolni. Hol itt a hiba? Ha valami nem várt esemény van (törés), akkor azt még belekalkulálom a tankolásnál, ha kell.
    Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2016.07.01. 14:53:14
  • endy papp
    Na igen de a múlt szezonba Brant Hatch-ben (bocs ha rosszul írtam) a végén 0.5 liter maradt a tankban.
    Az sem egészséges.
    Mostani szezonban,vagyis az előbbiben ,már a Gt3 "tele tankon is variáltak előtte 52...l volt most csak 46 a max.
    Ha rajtam múlna én nem csak a kötelező tankolást írnám elő hanem a karékcserét is,de azt külön kiállásnál kell így aztán érdekes lenne igazából.
    No de ez ilyen.
    Sok múlik hol melyik pályán milyen hosszú a felvezető ha már annyira pontosan ki akarja számolni az ember és a felvezetőn is lehet spórolni picit.
    Az is számít ha versenyen picit sérül a kocsid de nem kell boxba menned akkor is többet fogyaszt én már tapasztaltam ilyet.
    No meg setup függő is.
  • GeriDoc
    Jaja, hogy ki volt mindenki, hogy a Mekit még szélárnyékban sem lehetett követni. Daytonában mindenki Mekivel ment.
  • GeriDoc
    A benzin mennyiséggel én is így vagyok. Ott inkább az a hátránya, hogy amíg tankolja azt a plusz 5-10 litert, az plusz 3-4 mp a boxban, és ha meccsben vagy valakivel, akkor az rengeteg. Én pl. Ricsihez képest a box bejáraton is kapok min. 1 mp-et. Most már van, hogy teszten csak azt gyakorlom.
  • ozoli78
    Erdekes amikor kijött az audi es a merci azok voltak a leglassabbak :D
    Bmw meki szárnyaltak :D
    nincs nagy külömbség köztük
  • endy papp
    Hogy én is hozzá tegyek valamit a alább eszme futtatásokhoz.
    Mióta megy a GT3 kategória ,csak is BMW-vel megyek.
    Ok nagyon egyszerű ha gyors tudnék lenni tök mindegy melyikben ülnék.
    Így tök felesleges megvennem mindet.
    Csak a BMW-van.
    Azon az áron inkább új pályákat veszek mint autót,ráadásul egy kategórián belül csak is kizárólag az iRacingnak éri meg ennyi kocsit bele tenni.
    Úgy is megveszi a paraszt,hátha gyorsabb lesz tőle......,ja ja max a következő frissítésig.
    Azt teljesen alá tudom támasztani hogy minden új megjelenés után picit gyorsabb ,talán egy szezon frissítést( BMW is az volt anno)minden újonnan bele tett gt3 kocsi.
    Én pl még a bmw-nél valami ős régi aránylag stabil setuppal megyek,minden pályán.
    Nyilván valahol gyorsabban van ahol lassabban.
    A mostani Watkins-i futamon is a 25. helyről a 11-re hoztam be.
    Nem csak azért mert hú de gyors voltam.
    Inkább stabil ,0 incidensel,(40 perces futamon)ha kellet majd teljesen megálltam ,mert a repkedő kocsikat másképp nem tudtam volna kikerülni.
    Úgy dobálták el a kocsikat öröm volt nézni.
    Ehhez kapcsolódó,megfigyeltem magamon ha 5 liter van a tankomban akkor se vagyok gyorsabb mint ha 10-15 így mindig hagyok benne legalább 5-10 pluszt a végére.
  • bardocz
    Pedig a Corvette pont így volt, nem is használta senki, csak akinek nem volt meg az Aston. Szimplán elmelegedett a gumi rajta, teljesen esélytelen volt vele bármit is elérni. Nem véletlen, hogy pont ehhez nyúltak hozzá ebben a szezonban.
  • mumus70
    Én úgy csinálnám, hogy az új autókat még nem tenném be a többi közé, hanem jól megpromóznám, és két szezont csinálnék velük márkakupában, vennék mint a cukrot, és csak azt amit akarom hogy vegyenek!
    Utoljára szerkesztette: mumus70, 2016.07.01. 12:56:08
  • GeriDoc
    Lehet, hogy van ilyen, ezért írtam, hogy "szerintem". Én nem látom bele ezt a különbséget. Nem hiszem, hogy azért vagyok lassabb, mert BMW-vel megyek, bezzeg, ha Merciznék. Viszont így én is kihúzhatom magam annak tudatában, hogy ha Mercivel mennék, akkor Ricsiékkel meccselgetnék.
    Szerintem van egy csomó placebó dolog, amivel áltatják az emberek saját magukat. Ilyen pl. a gumi is (ismét: szerintem). Éreztem már én is, hogy na most aztán totál elfogytak a gumijaim, majd a boxban megnéztem: 88%. Sokszor van egy olyan a verseny alatt, hogy elkezdjük túlvezetni az autót (és csúszkálni), vagy ilyesmi. Persze kiértékelt telemetria nélkül azt mond/gondol az ember, amit akar, de a mi szintünkön (2500-3000 iR körül) a legnagyobb gát az saját magunk vagyunk.
    A gumi kérdés egyébként is elég homály. Valszeg u.az a gumi van adott kategórián belül, csak pl. a v6 gumit a Corvette rosszabbul kezelte, és a következő szezonra javították. Ráadásul a gumizódás/dinamikus időjárás miatt annyi a változó, hogy ember legyen, aki megmondja, hogy mikor ki miért tudott jobb időt menni.
    De lehet, hogy valóban igazatok van, és az új autók mindig egy picit gyorsabbak az első 1-2 szezonban. Bár a Jan gyerek jól rácáfolt erre.
    Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2016.07.01. 12:43:44
  • bardocz
    Pedig tényleg van benne valami, az Astonból mostanra sikerült annyit eladni, hogy a Corvette nem esélytelen már ellene. Előző szezonban egy hozzád hasonló versenyzőt nem győzhettél le, hacsak nem hibázott nagyot, mert a Corvette megette a gumikat a végére, bármit is csináltál, és csak tolta az orrát. Mostanra megváltoztatták a gumiját, hogy ne legyen esélytelen.
  • ozoli78
    Az biztos most mentem 10 kor versenyt az elsö helyről meki indult.
    Jan Kupiers ,igaz ugy elqrta 2 es kanyart ,hogy tomeg karambol lett.
  • oneal1
    köszi a véleményeket :)

Amúgy meg van mindkettő!

Azt vettem észre, hogy az audival hamarabb megvan a jó idő meg mintha stabilabb lenne, de a mercivel egy idő után jobban megyek.
  • GeriDoc
    Ebben a bizonyos csúcsidős splitben 3. egy Audi lett, csak azért, mert az első hibázott egyet (néztem, addig 1-3 Audi volt egy Mercivel a szendvicsben), 6. BMW, 8. Audi, 9. BMW. Úgy, hogy ez a pálya nemigen feküdt pl. a BMW-nek. De vannak olyan top splitek, ahol pl. 3. egy Ford.

De ne folytasd a gondolatmenetet, részemről neked van igazad. Meg azoknak is megnyugvás, akik elhiszik maguknak, hogy azért lassúak, mert biztos rossz autót választottak.
    Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2016.07.01. 11:07:32
  • twinr
    Kíváncsi vagyok nagyon a végeredményre, elég sokan kitöltik szerintem.
  • twinr
    van erő sorrend, természetesen. Mivel el kell adni az új autókat, az Audi és a Mercédesz a leggyorsabbak. Kolléga bizonyára nem indult sok versenyen mostanában, meg kell nézni milyen autókkal indulnak. A pro-k azért mennek AMG-vel, mert az a leggyorsabb. McLaren a leggyengébb most, nem is indul vele senki.
    16//6/6/1/1
    Tegnap csúcsidőben 5 split indult, az elsőben 16AMG, 6 AUDI, 6BMW, 1 Ford, 1 McL indult. Vajon miért? Mert az AMG a leggyorsabb.
    Egyébként mint a valóságban is. Majd a negyedik szezonra moderálják, ha már eleget eladtak belőlük.
  • GeriDoc
    Szerintem nincs erősorrend. Inkább csak az van, hogy az új autó a jó autó. Mivel kint sok Audi megy, ezért az alienek Audit vettek, a lassabbak meg azért, mert az alienek is. Meg így esetleg több a letölthető setup. Egyébként a Merci ugyanolyan gyors tud lenni, de szerintem a BMW vagy a McLaren, de akár a Ford is. Ha az alienek visszaülnének a BMW-be, akkor azokkal mennének elől. Aki meg lassú, az az Audival is lassú. Esetleg annyi lehet, hogy az egyik pálya az egyik autónak fekszik jobban, a másik pálya meg egy másiknak. De szerintem nincs olyan, hogy ha pl. az Audit veszed, akkor biztosan elől mész. És ez így van jól. Az egész Blancpain téma erről szól, hogy azonos szintre vannak hozva az autók.
    Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2016.06.30. 23:13:09
  • oneal1
    gt3 ban alakult ki már valamiféle megállapítható autó erősorrend?

Amit észrevettem hogy ha van hosszabb verseny ott nagyon szeretik az audit