25347
-
ozoli78 #21222 Sajna Oda vennem kellene egy komoly kamerát goprot vagy valami hasonlot,ha ezt kinagyítom rosz a felbontás, homályos
de csinálok ugy egy felvételt meglátom
Imolában lejebb volt a webkamera -
mumus70 #21221 Én megcserélném ezt a nagy képet a kicsire, inkább az legyen itt fő képernyőn, bár már mondtad hogy a 3 monitor miatt ilyen eszement a FOV, de pl Imolában is egy kőkemény sikánnak tűnt a T1-kombináció! Építő kritika! :D -
ozoli78 #21220 Egy 7" kis monitor z1 dashboard megy rajta iR hez az egyik legjobb
Ha érdekel belinkelem honnan vettem
Csak ki van szedve a házból mert nem fért el másképp :-)
-
ronnydown #21219 Zoli! Milyen szerkezet az ott a kormányodon? -
ozoli78 #21218 -
mumus70 #21217 Az egyik kiállásnál biztos megbüntették a szerelőket, ráengedték az autót a másikra.... -
mumus70 #21216 :D :D
-
ozoli78 #21215 -
#21214 Az a kigyorsítás annyira nem is számít, olyan közel van a sikán, hogy szinte lehetetlen előzni addig, viszont picit nagyobb hátrányból sokkal jobban lehet kijönni belőle, és előzni az első kanyarban. -
twinr #21213 Haha, akkor már nagyobb szégyen amit én csináltam, elóvatoskodtam egész verseny alatt. Még az első három körben úgy ahogy, de aztán sokat vesztettem ott mindig. ennyi, gyáva népnek nincs hazája. :)
Mostanában ritkán versenyzek. -
mumus70 #21212 Igen, az is egy kritikus rész, de ott inkább a gázadással kell óvatosan bánni, valamiért elég szarul tapad be ott kigyorsításon, pedig a pálya egyik kulcspontja az egyenes miatt. -
#21211 Én az oválra ráfordítót basztam el minden versenyemen, egyszerűen nem értem, szégyellem magam, hogy egy TC-s autóval megpördülök, szégyen :DD -
twinr #21210 A vicc hogy a legjobban akkor sikerült a T1, mikor csatáztam. De a hülye megpördülések mindig az ovál előtti idióta jobbosban voltak... sima 4-5. hely lehetett volna. De olyan volt hogy megpattant a T1 utáni rázókövön és felrepült a hátulja. :D -
mumus70 #21209 Rohadtul észnél kell lenni, marha könnyen megindul a hátulja. A T1- féktáv marha nehéz, elég ideges ez a fix szet néha ha úgy kap el egy bukkanót fékezés közben. Ritka amikor én se forgok meg legalább egyszer, de inkább többször. :D -
twinr #21208 Kedvet kaptam tőletek a GT3 Rufhoz.
-
#21207 Imádom azokat, akik így védekeznek, többet veszít a cikázással, mintha adná a szélárnyékot simán :D -
endy papp #21206 Ja ja, értem köszi ,közbe megtaláltam az infót egy másik fórumon,a moncsikról.
Akkor majd cserélünk kártyát....980ti vagy inkább a monitorokat
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.07.10. 13:26:05 -
ozoli78 #21205 Nekem nem létszügséglet az oldalso tükör ,nem mellesleg kb 20 fps
Gtx 970 es kártyával elég nehez a fix 144 fps t kicsiszolni
Persze legszivesebben a valos tükröket hasznalnam de igy virtuallal is tökéletes , amint latod nalam noproblem.
-
endy papp #21204 Zoli a belső-külső tükrök nálad nincsenek bekapcsolva ....
Tudom nem világ megváltók de azért 3 moncsinál illene ,1 -nél meg pláne aki azzal tolja.
Azután meg megy a csodálkozás hogy.....
Mellesleg 3x27,vagy 24",mert a távoli képről nehéz megmondani.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.07.10. 12:44:13 -
ozoli78 #21203 A befutó jól sikerült :D
Hát nem egy prodzsektkársz az biztos :D
Ja amugy publik szeró
Utoljára szerkesztette: ozoli78, 2016.07.10. 11:02:26 -
tomee92 #21202 Egyébként én is erre gondoltam amit Zoli írt. Túl óvatos vagy, lehet hogy nem kiszámítható, hol hosszabb a féktáv,hol rövidebb. De mivel te támadásnak veszed ezt, pedig írtam hogy nem kötekedés, csak ÉN elgondolkodnék a sok rossz futam után,hogy biztosan a másik a hülye? Én nem hibáztam esetleg? Én leginkább endurance futamokon versenyzek, de ha ott látom hogy egy nálam nem lényegesen gyorsabb túl aggresszív én elengedem inkább minthogy kilökjön... A nordschleife 24h-s futamon is ezt tettem, nem kellett szerintem 1-2 kör se és már össze is törte a srác a kocsiját én pedig vígan mentem tovább. Védekezésnél igenis nézd a tükröt, tudd hogy az ellenfeled mennyire aggresszív. -
mumus70 #21201 Speciell engem itt soha nem találtak el valahogy, a buszmegálló féktáv és a T1 a mészárszék, ott szoktak kivégezni mint egy kutyát! Egyértelmű, az ilyeneket persze hogy reagálom tükörből, de amikor 260-al tolnak a fékpontnál, akkor nincs sok választásod, vagy elrongyolsz tovább egyenesen a slow down büntetésért, vagy ott halsz féktávon! -
ozoli78 #21200 Jó kis verseny volt :D
A visszapillantót nézd , meg a kezemet 2:24 nél :D -
mumus70 #21199 Egyébként a szélárnyék bexarás! Már jó messziről elkezd beszívni! Viszont a belső íven maradva simán le lehet védekezni a T1-et! -
Tizedik percben az oválra vezető részen megforogtam magamtól a negyedik helyen, és visszaestem kilencedikre, aztán az utolsó 15 percben sikerült így felküzdenem magam. A végén a lekörözött azért sokat segített, jó, hogy beállt mögém. -
mumus70 #21197 Na kérem! Erről beszélek! Ilyen az amikor nem kakival gurigázik a szórakozni vágyó előfizető!!!! Lehet így is! Amikor mindenki a végletekig figyel egymásra, és élvezetes fair csatát lehet vívni! Nem értem ez miért nem jobb, mint egymást faxxságokkal lemészárolni ostobán az első kanyarban!!!! Caddiben a diviziómat vezető sráccal volt egy futamunk, ahol elé kerültem, és végig hősiesen levédekeztem, videó is van róla valahol. Aztán a verseny után küldött egy privátot, hogy már régen élvezett ennyire egy versenyt, és megköszönte a korrekt védekezést. Nos, bocsi, de a más többiek véleménye meg nem érdekel, sry! :p -
ozoli78 #21196 Publik szerver mi ?
-
#21195 Public szerveres futamoknal sose lesz tokeletes mezony, mindig lesz X%, aki problemas lehet. Ezen felesleges rugozni. Ilyen versenyeken X%-ban mindig alkalmazkodni kell es engedni hogy megussza az ember a dolgokat. Nem erdemes szabalyokra, kulturara hivatkozni, es azzal magyarazva aldozat lenni a palyan:D
Ha ketszer ennyi felhasznalo lenne, tuti bevezetnenek valami PRO kategoriat (versenyzok pontozassal, ajanlassal, plusz penzert stb.), ahol elvarhatna az ember az "igazi" verseny hozzaallast, ahol lenne felelosege a pilotanak es valodi kovetkezmenye.
De amig a "tulelesert kuzdenek", akcioznak, varialjak a sorozatokat, tartalomeladashoz igazitanak, nepszeusitenek az egyszerubben elerheto sorozatokkal, addig nem fog osszejonni. -
mumus70 #21194 Hagyjuk a témát inkább...... Realban is akkor ezentúl nem feltételezem hogy nem fog nekem jönni a mindenkori mögöttem jövő... holnap vonatsínt hegesztek a Leonomra lökhárító helyett... pedig ez alap dolog lenne az iR-ben is, hogy nem stukkolom le az előttem lévő autót.... de akkor úgy néz ki, kinek milyen a versenyzési kultúrája..... lehet én is átveszem, és mindenkit kibombázok a csába, ezek szerint ő lesz a hibás...... :p -
#21193 Márpedig én nem egyszer menekültem meg azért, mert belenéztem a tükörbe, és láttam, hogy a mögöttem jövő elnézte a féktávot. -
mumus70 #21192 De most komolyan! Én igazodjak a mögöttem jövőhöz? Ha látom hogy padlógázon jön a seggemben a fékponton, inkább rongyoljak le előle a fűbe? Most tényleg! Tükörből vezessek? Nem gondolod komolyan remélem, mert ez még viccnek is erős...... -
mumus70 #21191 Ilyet se hallottam még..... -
ozoli78 #21190 szerintem túlzottan óvatos vagy az is zavaró lehet az ellenfeleknek -
mumus70 #21189 Érdekes azért itt a videómban is. Én miért nem verem telibe az előttem lévőt a buszmegállónál? Még ki sem gyullad a féklámpája, én már a féken állok..... mert én így szoktam meg! Bezzeg engem megint telibe koccoltak, hogy low penaltyért ne tudjak befordulni..... no comment. -
mumus70 #21188 Na, végre célba értem.... :D Ha nem vernek telibe, akkor viszont magamat intézem el egy jó időben kivitelezett megforgással....
-
#21187 Ezert irtam, hogy sokmindentol fugg, mindig lesz baleset, de atlagosan minimalis, kompromisszummal, odafigyelessel szinte nulla. Persze vannak kivethetetlenek, de az mas. -
#21186 Az a baj, hogy nem versenyzel, és úgy mondod ezeket. Egyszer kell felküzdeni az ir-t 2500 fölé, és utána picit figyelni rá, hogy akkor induljon az ember, amikor összejön legalább két mezőnyre való ember, és teljesen jókat lehet menni.
Én teljesen szar versenyeket megyek mostanában, sokat is hibázok, és mégis a legutóbbi 10 versenyemen csak egyszer vertek ki féktávon. Ezen kívül csak kisebb contactok voltak, amik nélkül nem verseny az verseny, kutyát nem is érdekli. -
#21185 Az iR akarmennyire is komolynak promozott cucc, leszamitva egy nagyon szuk reteget (felhasznalok, sorozatok, versenyek), attol meg a tobbsegnek public szerveres szorakozas, rugalmas verseny lehetoseggel. A kategoriatol, licensztol, autotol, verseny idoponttol, szerencsetol stb. fuggoen 20-70%-ban "igazi public":) Mindig lesz min. 5-10% a mezonyben, akikre vigyazni kell (ugyetlen, felelotlen, iditota, fun, nem erdekli, fontosabb a helyezes stb.).
Ide is kell a kompromisszum, akinek keves van es/vagy nem fogadja el a 20%-os fun szabalyt, tul komolyan veszi, azzal tuti tobb baleset tortenik. Ha valaki nagyon problemasnak tunik, menni akar, necces, eroszakos, el kell engedni, es annyi. Ez nem verre megy, nem osztanak penzt a helyezesert. Ha valaki vedekezni akar, varja be a kovetkezot, mindig lesz valaki mogotte, talan az normalisabb.
Aknek fontosabb a jo helyezes, nem enged semmibol, mindenkitol ugyanazt varja el, el kell viselnie a nyomulast es a gyakoribb baleseteket. Ha meg szorakozni, kikpacsolodni, versenyezni akar, ki lehet kerulni (reszben) a problemakat.
Nem lehet a programot es a rendszert a vegtelensegig szigoritani, korlatozni, elhuzni a fejlodesi/tanulasi idot, szamit a letszam, ez elsosorban uzleti vallakozas. -
mumus70 #21184 Csak én vagyok ezzel úgy, hogy ha megyek valaki mögött, akkor nem ott fékezek ahol mondjuk FP-n szoktam tök egyedül, hanem figyelem az előttem lévő féklámpáját és alkalmazkodok a szituációhoz???? Lehet én csinálom rosszul tényleg..... :p -
mumus70 #21183 Bocsi, hogy fékezésre vetemedek a saját ívemen a kanyar előtt..... Igérem ezentúl mindegyiken fékezés nélkül rongyolok át! :(