iRacing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó kis videjó 😊 Ahogy elnézem a tükörben a sisakját , ahogy pattog az ülésben,határozottan tanúsítom ,hogy ez tényleg ilyen 😄 Iszonyat ráz ez a pálya. Én is majd kiesek az ülésből ezen a pályán 😄 Ennek ellenére nagyon jó itt hullámvasutazni . Már alig várom , hogy végezzünk a festéssel és összerakhassam a szimulátort. Aztán streamelek megint. Már elvonási tüneteim vannak 😄 😄
Igen, mert a multiclass miatt le kell tudnod tölteni a többi autót is, viszont a pályáknál ezzel nincsen gond így azt nem engedi. Én mindig letöltök mindent frissítésnél, amit lehet.
Csak ugy..., multiclass (😛), Porsche GT3 onboard, VLN elso kor:
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2016.03.06. 11:13:01
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2016.03.06. 11:13:01
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem veszem komolyan azt, amit nem kell. De amit leírtál annak a jelentése teljesen egyértelmű. Iróniának semmiképpen sem nevezném. Inkább szarkazmus a negatív formályában. A smilek pedig csak megerősítik ezt.
Tudom manapság szokás a becsmérlést, ócsárlást "iróniával" leplezni. Aztán meg annak a személynek a hülyének nézése, aki netán szóváteszi...
Tudom manapság szokás a becsmérlést, ócsárlást "iróniával" leplezni. Aztán meg annak a személynek a hülyének nézése, aki netán szóváteszi...
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
Blancpain Sprint es Endurance. Meg IMSA lehetne, de egyelore nem fer bele az auto letszam miatt.
Az Audit melyik sorozatban fogják indítani?
Utoljára szerkesztette: Mik, 2016.03.06. 10:34:10
Utoljára szerkesztette: Mik, 2016.03.06. 10:34:10
itt is csak a saját pályáimat engedi , rákérdeztem iracing fórumon is de ott is azt írták hogy nem lehet csak az autókat tesztelgetni sajnos
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
itt sajnos annyit ír csak hogy iracing is up to date, az autókat sikerült letöltenem gond nélkül, pályákat szerintem nem lehet csak amit megvásároltam
Szerintem csak addig marad amíg nem lesz a szerver stabil teljesen, vagy nem lehet online is már tolni az új verdákkal.
Amúgy meg tényleg nem sok értelme van ha már élnek a szerverek, ki fog álló nap egyedül körözgetni ...?
Bááár, az elmúlt két három hétben amin keresztül mentem, lehet hogy én leszek az... <#falbav>#falbav>
Amúgy meg tényleg nem sok értelme van ha már élnek a szerverek, ki fog álló nap egyedül körözgetni ...?
Bááár, az elmúlt két három hétben amin keresztül mentem, lehet hogy én leszek az... <#falbav>#falbav>
iracing the 'real' race.
<#eljen>#eljen>Ez a lépés minden eddiginek ellent mond, de azt kell mondjam, hogy nem rossz.<#nyes>#nyes> Remélem így marad.
©leho94: Szerintem letölti.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2016.03.06. 08:05:47
©leho94: Szerintem letölti.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2016.03.06. 08:05:47
Azokat a pályákat amik nincsenek meg nem is nagyon tudom letölteni ugye? Vagy csak én vagyok vak 😄
Igen csak előtte az update oldalrol töltsd le
Forumban azt irják , hogy ez csak proba üzem.
Ha lesz az éles leállás ujra kell regisztrálni.
De az nagyon jó ,hogy bármit kipróbálhatsz bármelyik pályán mehetsz.
Így is maradhatna 😊
Ez főleg az ujaknak lenne jó,vagy annak aki vásárlás előtt áll.
Ha lesz az éles leállás ujra kell regisztrálni.
De az nagyon jó ,hogy bármit kipróbálhatsz bármelyik pályán mehetsz.
Így is maradhatna 😊
Ez főleg az ujaknak lenne jó,vagy annak aki vásárlás előtt áll.
Ha mar beindult es mukodik (kiprobaltam), kitettem a linket a banner ala (iR TestDrive).
Ez mondjuk jo otlet volt toluk, igy az eles teszt elott linditani, ha valami nem stimmel, legalabb nem a csucsidoben nyekken meg valami😊
Ez mondjuk jo otlet volt toluk, igy az eles teszt elott linditani, ha valami nem stimmel, legalabb nem a csucsidoben nyekken meg valami😊
Elég gáz, hogy mindent véresen komolyan veszel, és nem látod a mondat végi iróniát! :p Tökömse érdekli a csávó, amíg nem kerülünk össze, addig nem az én orrom alá töri a borsot..... :p :p Relax Haver! <#action>#action>
és nem csak a megvásárolt tartalmakat adja be😊
lehet menni offline😄

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Elég gáz, hogy azért degradálod az embert, mert nagyon jó valamiben.
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
Meg az összes finn....
iracing the 'real' race.
Mikor vonul már vissza ez a droid kocka gyerek??? :p :p

erről is jöhetne egy videó na meg az audiról belső kamerás 😊
Amúgy kiváncsi vagyok, hogy az új mazda mennyire fog különbözni a régitől
Amúgy kiváncsi vagyok, hogy az új mazda mennyire fog különbözni a régitől
!Forza Ferrari!
Aki kis pénzt akar invesztálni, kis focit kap... aztán fröcsög az iracingre milyen rabló banda. 😄
A kínai piacok se élnének meg, ha sok ökör nem venné meg a nájlon trikót 200-ér a sárgától, ami két mosás után mehet a kukába, és mivel ilyenek a népek, ezért megél a sok himi-humi, gyakorlatilag modderelt csili vili "szim".
Semmi igényesség nincsen, fura. Na mindegy, ezerszer kibeszéltük.
Klassz lesz a reanult, tuti lesz három négy split folyamat. Amikor megjött a meki, sokan ráugrottak /ugrottunk/, de jóval kevesebben versenyeznek folyamatosan, a renault klassz lesz ilyen szempontból.
Az meg érdekes lesz, mennyire borul fel a GT3 balansz most, és mikorra rendezik majd. Lehet kivárok, és az S3-ban megveszem azt amelyikből kevesebbet adnak el most, mert akkor az lesz majd a nyerő abban a 12 hétben! 😊
A kínai piacok se élnének meg, ha sok ökör nem venné meg a nájlon trikót 200-ér a sárgától, ami két mosás után mehet a kukába, és mivel ilyenek a népek, ezért megél a sok himi-humi, gyakorlatilag modderelt csili vili "szim".
Semmi igényesség nincsen, fura. Na mindegy, ezerszer kibeszéltük.
Klassz lesz a reanult, tuti lesz három négy split folyamat. Amikor megjött a meki, sokan ráugrottak /ugrottunk/, de jóval kevesebben versenyeznek folyamatosan, a renault klassz lesz ilyen szempontból.
Az meg érdekes lesz, mennyire borul fel a GT3 balansz most, és mikorra rendezik majd. Lehet kivárok, és az S3-ban megveszem azt amelyikből kevesebbet adnak el most, mert akkor az lesz majd a nyerő abban a 12 hétben! 😊
iracing the 'real' race.
Az rovideletu, mashol pikk-pakk licenszelnek es osszdobnak egy autot, es meg melle tolnak masik 8-at, ossszesen 5-10EUR-ert😄DD De hat ott 12 egy tucat szamba megy, egyszerubb osszerakni, kicsit fantasy es szolgaltatas sincs mogotte😊
Ket-harom dolog miatt "hasznos" nekik hogykulon van a ket FR.
Ha esetleg lesz nyaron meg 2 auto (esetleg GT3 vagy valami mas), melle lehet tolni, amivel csabitobb a harmas kedvezmeny lehetosege
Ha egyszerre adtak volna ki, kulon arusitva kicsit "sok" lenne a masik ketto mellett, panaszkodtak volna az emberek, hogy miert nem egy aron van a ketto😉
Vagy nincs mas auto, es kell majd valami LeMans vagy Imola melle😉
Ha esetleg lesz nyaron meg 2 auto (esetleg GT3 vagy valami mas), melle lehet tolni, amivel csabitobb a harmas kedvezmeny lehetosege
Ha egyszerre adtak volna ki, kulon arusitva kicsit "sok" lenne a masik ketto mellett, panaszkodtak volna az emberek, hogy miert nem egy aron van a ketto😉
Vagy nincs mas auto, es kell majd valami LeMans vagy Imola melle😉
A 47. körben nem tudom mi volt a terv a csávónál, de ha nem húzok félre előle az ívről, olyan 30-al tolt volna seggbe, hogy ott maradok 2 körrel a vége előtt, és akkor tutira ledobtam volna az LCD-t a harmadikról! <#falbav>#falbav>
Még egy Bentley és Lambo Huracán jöhetne, aztán azzal simán jó lenne. 😊 De már olyan szempontból is egyedülálló lesz egyelőre az iR, hogy hivatalosan csak náluk lesz még az új R8 GT3.
A 3.5-ös külön autó, később is jön, biztos külön ára lesz.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Azert az iR is "tehetne egy szivesseget", a cockpit allitas meg mindig 10 eves szinten van.
Legalabbis az elore tolas lehetosege. Nem akarom kitolni az elso spoiler-re, de amikor alapbol a monitor kepen (sikjaban) a krmany 1 meterre latszik es en meg 1 meterre ulok a monitortol, kicsit hulyen nez ki. Csak emiatt hasznalok motioncockpit cuccot, hogy elorebb lehessen rendesen tolni a kamerat.
Legalabbis az elore tolas lehetosege. Nem akarom kitolni az elso spoiler-re, de amikor alapbol a monitor kepen (sikjaban) a krmany 1 meterre latszik es en meg 1 meterre ulok a monitortol, kicsit hulyen nez ki. Csak emiatt hasznalok motioncockpit cuccot, hogy elorebb lehessen rendesen tolni a kamerat.
A formulaknak az a "szepsege", hogy nem latni ki beloluk "semmit"😊 Az is "hozzatartozik" a vezetesi elmenyhez es a szimhez, a T-cam, motorblokkon ules 200-as FOV-val "csak" jatekauto tologatas😄
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2016.03.04. 20:55:56
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2016.03.04. 20:55:56
ja meg babakocsi nézetet nem?<#banplz>#banplz><#falbav>#falbav><#violent>#violent><#gun>#gun>
Utoljára szerkesztette: ozoli78, 2016.03.04. 20:54:13
Utoljára szerkesztette: ozoli78, 2016.03.04. 20:54:13
Rohadt idegesítők ezek a nyitott kasztnis belső nézetek... Ez se kivétel.... T-Cam nézetet plíííz iRacing!!!!!!!!!
7:28 nál 😄
De igen, egyelore korlatozott.
Tervezik boviteni, voltak infok, elvileg a vegleges DX11-gyel es a 6Gbyte minimummal "akarjak" bevezetni a 8(?!) autos multiclast.
Ezert szoktam hivatkozni a "vegleges" DX11, GUI, portal stb. dolgokra, mert ezek valszeg majd egyutt jonnek. Most lesz egy DX11 teszt idoszak, aztan talan/remelhetoleh nyaron/osszel veglegesen elkeszul az uj felulettel egyutt.
Tervezik boviteni, voltak infok, elvileg a vegleges DX11-gyel es a 6Gbyte minimummal "akarjak" bevezetni a 8(?!) autos multiclast.
Ezert szoktam hivatkozni a "vegleges" DX11, GUI, portal stb. dolgokra, mert ezek valszeg majd egyutt jonnek. Most lesz egy DX11 teszt idoszak, aztan talan/remelhetoleh nyaron/osszel veglegesen elkeszul az uj felulettel egyutt.