25347
  • ozoli78
    Én pont ilyennel küszködtem de sikerült rendezni a dolgot.
    TS re nem tudnál fel jönni valamikor?
    Nekem Otto Sz. segített , sajnos a supportal semmire nem mentem.
    TS adatok
    Utoljára szerkesztette: ozoli78, 2016.07.17. 10:23:14
  • hungary27
    Érdekes, hogy mindig azok fikázzák az iR-t akik életükben nem mentek vele egy kört sem. Persze, hogy az AC a legjobb, ha a többit ki sem próbálja.
  • twinr
    Ne etesd a trollt!!!
  • lac coo
    Egy kerdes...Ha itt ilyen szipiszupi real fizika van, mier valtozuk legalabb haromszor minden auto. Vagy a gumi.
    Ez sem kulonb a tobbinel, beleraknak extra dolgokat, szimulálnak minden kb felesleges dolgot, vannak jo egyedullállo dolgaik is , de biztos vagyok benne , ugyan ugy itt is megy a reszelgetes mert nem jo az auto, mielott kijon.
  • GeriDoc
    Na, most, hogy reggelre (remélhetőleg) kipihented magad, olvasd el még egyszer, értelmezd, és te is rá fogsz jönni, hogy megint csak trollkodtál (szépen, finoman fogalmazva). Nem tudom néha miért kell - egyébként normális - embereknek lemenni egy szint alá, de neked ez sikerült. Kezdetben milliméterre méregették az autókat a vallelungai garázsukban, és úgy modelleztek. Valószínű, hogy a mostani autó áradatnál ez finoman fogalmazva sincs így (szerintem a legtöbb mostani autót nem is látták, főleg, hogy már külsős modderek is dolgoznak). Ami a fizikát illeti, gondolom te is pontosan tudod, hogy nem egy teljesen más építési módú autóra gondoltam, de hogy a hasonló építésű autókat nem elemezgetik egyenként, azt biztos. Ez az, amit az iR-esek másképp szoktak csinálni. Igaz, nincs is annyi autó, és nincs is pl. SUV, valamint jóval tovább tart 1 autó elkészítése, mint máshol 2 pack-ra való. Hozzáteszem, egyáltalán nincs semmiféle gondom az AC autó modellekkel (mármint kinézetre), de arra a felvetésre, hogy miért nem jön ilyen-olyan autó az iR-hez, ez lehet egy magyarázat.
    Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2016.07.17. 07:22:16
  • Alexease
    A CARS a "vegere" teljesen jo lett. Meg allitgatni kell ezt azt (koramny, FFB), de mar csak minimalisan, odafer az AC/iR/rF2 melle.
  • Alexease
    Azert az AC-ban a modelleket eleg jol osszerakjak, azzal nincs gond, arra odafigyelnek. Amit fizikaban tud, azzal sincs gond. Valszeg nem olyan szofisztikalt, mint egy iR vagy rF2, de a lenyeget teljesen jol atadja, elvezetes, hiheto, hangulatos, korrektnek tunik.

Ami kicsit "ront" a helyzeten (bar egyben ez is az erossege, ez adja a nepszeruseget), az az FFB es foleg a gumi. Nem akart belemaszni az extras dolgokba, maceras, sok a hiba lehetoseg, sokat zabal eroforrasbol.
  • Alexease
    Nem is azert kellene a Porsche az iR-be, mert mashol is van, nem is kellene belolr egy tucat, hanem mert az a "kau" RUF, foleg a belso miatt kicsit idegesito vagy ciki:) Tudom, nem a cockpitet kell bamulni, de nekem elegge illuzio rombolo;P
    berakhatnak akciosan, talan a Porsche-nak is jo lenne (a tobbi marka melle elkellne, bar a McLaren is regi, Nissan, Bentley meg nincs is...), aztan normalis aron johetne az LMP1-es:DDD
  • bardocz
    Én elkövettem pár versenyen a hibát, hogy cseréltem gumit, tényleg teljesen felesleges arra az 1 órára.
    edit: 40 percre meg pláne, annyit minden GT egy körön. Szép is lenne, ha nem.
    Utoljára szerkesztette: bardocz, 2016.07.16. 22:40:37
  • twinr
    NEm akarok vitatkozni, de semmivel nem megyek rosszabb köröket a végén, mint az elején. Blancpainben sem cserél senki gumit. Azt a rengeteg időt sose hozod be az alatt a néhány kör alatt ami kerék csere után hátra van, főleg hogy nem tudsz igazán gyorsabb lenni,
    Már teszteltük ezerszer, 40 perc alatt nem kopik el a gumi számottevően, hacsak nem hajtod nagyon durván. Egyszerűen pszichés.
  • lac coo
    Az hat...Alig lehet felismerni milyen auto akar lenni, a fizika meg olyan egyen, higy barmivel lehet barmi ellen menni ....:))) Pl. az ormmotoros Nissan es a es a kozepmotoros Ferka kozott semmi jellegzetes kulonbseg nincs :))))
  • mumus70
    Lelestem a boxtaktikádat! :D Én 30 litert tolok rá, és gumit is cserélek! A második etapban körönként 2 mp-t szoktam hozni a nem cserélőkön, többnyire le is vadászok kettőt hármat! Brutál sokat számít a kanyarokban, legalább 3-4-el gyorsabb a kanyartempóm az összesbe náluk! Próbáld ki egyszer! :D
  • mumus70
    Ez a Malone tutira be van zizzenve.. vagy még szív is talán valamit.... pfff... herótom van tőle..... :D :D
  • mumus70
    Attól az orosz galeritől én is fosok! Tényleg csürhébe verődnek, és szét tombolják az egészet! :p Egyszer visszanéztem egyet, pont engem üldözött a csávó, a nevemet nem tudta normálisan kiejteni, csak azt üvöltözte amikor védekeztem ellene hogy. " Kszábá..... Kszábá.... áááááá" Bár angolul lehet hogy így van a Csaba, de oroszul üvöltött..... :D :D
  • mumus70
    Egy kicsit off! Nem hagyott nyugodni, megnéztem egy közel hasonló kategóriás vasat a PCARS-ban, meg akit érdekel, összehasonlíthatja a pályát is az iR félével. (nekem az iR egy hajszállal jobban bejön, bár brutálisabb a némely rázókő mellé helyezett bizbasz miatt. Érdekesség, a szethez nem nyúltam, alap, pár installációs kör után jó 1-1,5 mp-vel gyengébb időt tudtam menni, bát közel sem volt hibátlan. Az iR-ben már odáig eljutottam, hogy itt Imolában már egyre kevesebbszer forgok meg önhibámból, bár még bántanak azé gazdagon..... :D
  • GeriDoc
    Te is jól tudod, hogy iR-ben nem így mennek a dolgok. Még ha el is kezdtek foglalkozni vele (de szerintem nem, főleg, hogy GT3-ban most gyakorlatilag senki nem megy vele, mert túl drágán kapni nem annyira ütőképes csomagot), akkor is fél-egy év minimum. Az, hogy az AC-ba elkezdték hányni az autókat senkit ne tévesszen meg. A kezdeti modellezési metódusnak valószínű nyoma sincs azoknál az autóknál. Azok már saccra modellezett, egyen fizikájú autók.
    Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2016.07.16. 21:06:07
  • Alexease
    Most hogy szabad a Porsche licensz, nem artana lecserelni a RUF-okat "rendes Porsche-ra", mert annyira lehangolok iR-szinten, foleg a cockpit:) Persze jo megy, a hangja is jo, mert hasonloan nez ki, korabban jo volt, mert nem volt mas lehetoseg, de mst mar illene a csere:P
  • twinr

Első split, 2800 SOF, nem is láttam balesetet a rajt utáni tülekedésen kívül.
  • Mik
    Ruf Fixed Series Full Race!! Kappa
    Tök mindegy hogy kapod el a startot ruf gt3ban:D
  • barni1122
    Nekem az általad nagyon utált Matt Malone kopinak tűnik a csávó, csak az a baj, hogy Malone azért nem ma kezdte és talán már tudja mikor hova kell(ene) figyelni, míg ő annyira laza, hogy mindjárt lefolyik a székéről stream közben és hát 2k iRatingen nem tudom mit mutogat annyira a nagyvilágnak a pofáján kívül.
  • twinr
    A mai versenyen nem volt összesen két baleset. Fel kell jutni a felsőbb splitbe ott már teljesen okés. Más kérdés hogy a sikerélmény is kevesebb, 10. helyemnek is örülni kellett.
  • Alexease
    Foleg ugy, hogy "magunkbol" (Magyarorszag) es az inteni fizetesekbol indulunk ki, igy azt gondolnank, hogy aki kifizeti es hasznalja, az biztos 100%-ban komolyan gondolja, mert draga. Nalulnk ez soknak szamit, sokan csak azert nem hasznaljak mert draga. De "normalis" helyeken ez olyan, mintha nalunk ~4000Ft lenne 1 eves elofizetes es ~500Ft 1db tartalom;) Vagyis "kint" csak az nem hasznalja, aki nem akarja, nem feltetlenul a penz tartja vissza.
    Persze kivetelek es egyebek (nem teszik, nem erdekel, van-ninscs penz itt vagy ott) mindig vannak.

A lenyeg, hogy nalunk valszeg nagyobb aranyban hasznaljak olyanok – a kifizetett penz miatt – akiik emiatt komolyabban is veszik, minnt kint, ahol elerhetobb. Es Magyarorszag csak nehany szazaleka az osszefelhasznalooknak.
    Ehhez kepest eleg jo a helyzet.
  • bardocz
    Igen, amikor itt sírunk ilyenek matt, az azért nagyon kis hányada az összes versenynek. Átlagban bőven hozza a versenyzés akármelyik magyar liga színvonalát.
  • Alexease
    Erre vagy ilyenekre mondtam multkor, hogy mindig van X%, akiknek ez hobby/szorakozas/fun, nem veszik komolyan, nem erdeklik a pontok, az SR, az iR, a helyezes, a tobbi versenyzo nekik csak toltelek, "jatszopajtas" – nekik ez egy olyan public verseny jatek, ami jobb, komolyabb, dragabb mint a tobbi, aztan ennyi. A "public" nem iR altalanosiitas (!), de az az X%-k "public-ot" tud csinalni egy-egy versenybol is;)

Jomultkor beneztem egy versenyre (csak neztem:P), ororszok voltak, csapatostul, max negyed-fel versenyt mentek valahol, aztan mentek egy masikra, folyamatosan uvoltoztek, csoportokban vadasztak le a mezonyt. Nem szandekos zuzas volt, inkabb "konzol-jellegu" racing, 5-bol 4 "elozes" vegzodott balesettel, koccanassal, leszoritassal stb.

Ezert nem erdemes agyverzest kapni, ha becsuszik neha 1-1 szerencsetlen verseny (vagy tobb egymasutan), mert azt az X%-ot ugy sem lehet kiszurni. Valodi public programokban 5x ennyi ilyen ember van, ott nehezebb osszehozni egy jo versenyt, az iR-ben azert nagyreszt hasznalhato, jo, nagyon jo, profi (tobb mind entol fuggooen).
  • bardocz
    Na ez mondjuk tényleg szánalmas.
  • mumus70
    Na ezért gyűlölöm ezeket a köcsög szemét YT-streamelős celebeket! Semmi köze a játékhoz, csak produkálja magát, és minden mással van elfoglalva vezetés közben, és széttrollkodják más versenyét, akik esetleg komolyan vennék. Ameddig csak magában tesz kárt, addig felőlem mehet, de ha meglátom hogy egy ilyen végez ki, még a YT-ról is kitíltatom!!! A cimkeképen is: Zöld a lámpa, de még a csetet böngészgeti a büdös idiótája!!!!!

Utoljára szerkesztette: mumus70, 2016.07.16. 14:31:12
  • Ginger17
    Sziasztok! Segítséget kérnék. Leírom, hogy mi van, aztán hátha jártatok már hasonló módon és tudtok tanácsot adni. Vásároltam néhány pályát, meg autót. PayPal rendszeren keresztül ment a dolog annak rendje és módja szerint, aztán az utolsó lépésnél (már a jóváhagyás után) az iracing oldalán ismeretlen hibával zártuk az ügyletet. Nálam a PayPal úgy van belőve, hogy kapásból vonja a kártyámról a pénzt. Mint később kiderült a probléma az lehet, hogy nem érkezett még meg a kártyámra korábban utalt pénz, ergo az iracing nem tudott mit levonni, de ... és itt jön a poén ... a PayPal regisztrálta az ügyletet és most ott lóg függően az, amit az iracing egyértelműen visszadobott. Mi ilyenkor a teendő? Ha megérkezik (hétfőn) a kártyára pénz, akkor az átutalódik az iracingnek a semmiért? Vissza nem tudom addig lőni a PayPal utalást amíg nem teljesül valami kifizetés, de az még függőben van és az iracing odláról nem is lesz fogadás (ha jól gondolom). Most csak ötletelek, de hogyan mehet ez? Előre is köszi, ha vki tud segíteni.
  • bardocz
    Azért a ma esti futam kárpótol a tegnapiért. 40 kör alatt, multiclassban, a 8. körtől kezdve folyamatosan HPD-ket elengedve meg Fordokat előzgetve a 7x a verseny végére egészen jó szerintem Nurburgringen. És a fejben benzinszámolás is bejött ismét, ugyanis 1 óra helyett 1:15 volt a verseny, és ötletem se volt már, hogy 1 órára mennyi kell, nem hogy 1:15-re :D
  • Morgolodo
    Ja, gondolom nem bírja a hideg-meleg változásokat. Hát megrohadhat. Mire ebből lesz valami... Mondjuk verseny helyett bütykölés. Nem épp erre vágytam.
  • lac coo
    Rossz minosegu muanyag, idovel nagyon zsugorodik, ettol pedig elreped.
  • Morgolodo
    Na, most a legjobb! Úgy érzem mászik el a kormányközép. 4 éves a kormány, van benne kilométer, nem mondom, de hogy a tökömbe tud eltörni az a rohadt tárcsa, amikor csak forog, azt' jól van.
  • ozoli78
    Ugy szoktam leszedek 1 et setup sync ről megnez fék- válto-szárny es alakitom magamra nekem mukodni szokott
    Majd enyemet atkuldöm nem stabil de ugy néz ki gyors
  • Morgolodo
    De, Én is régóta használom, de most nem működnek nálam azok a setek sem, hiába próbálom kicsit magamhoz igazítani, nem az igazi. Más pályákét is próbáltam, valszeg nálam van a gond, majd még dolgozok rajta.
  • mumus70
    A Setup Sync-et nem próbáltad? Én már régóta használom, egész jó szetekre lehet találni, és sok is van fent.
  • Morgolodo
    Én sehogy nem tudtam a Mercit beállítani erre a pályára, bár igaz, az S3 óta egyikre sem, azóta csak szenvedek, mint lúd a jégen. A qualt elcsűrtem egy offtrack-kel, de ahogy néztem, max 3 helyet buktam. Egyszerűen nem tudtam stabillá tenni a hátulját, folyamatosan meg akarta előzni a kigyorsokon az elejét, egyszer el is indult a csiki-csuki után de megúsztam 8 sec bukóval. Ja, a rajtnál bealudtam, kicsit már fáradt voltam, de a mögöttem lévők sem tobzódtak. :)
    Utoljára szerkesztette: Morgolodo, 2016.07.15. 18:37:00
  • ozoli78
    Este mentem egy versenyt top split nem volt nagy sof 3200 körül , sikerült futnom egy kurva jó időt qualin de sajnos versenyen lassu voltam ,szépen vadásztak lefele az ellenfelek.
    Adrenalintól azért beszél az ember néha hülyeségeket.

• Alexease
  • mumus70
    Üdv a klubban! :p Erről pofáztam napokig, de én lettem kihozva hibásnak!..... :p Úgyhogy nézz magadba, túl óvatos vagy, és megzavartad az ellent! És ne fékezgess előttük féktávon! Na! :p :D
    Utoljára szerkesztette: mumus70, 2016.07.15. 00:54:02
  • bardocz
    Ez valami eszméletlen milyen kibaszott féregmód versenyeznek az alacsonyabb iratingos HPD versenyzők. Teljes mértékben fogalmatlanok a multiclassról, azt hiszik azért, mert ők ülnek a gyorsabb kocsiban kibaszhatnak másokat, meg letolhatnak a fűbe.
    Szándékos ütközésért hogyan kell reportolni? Protest file, van replayem, ott meg az elsőt kell választani?
    Utoljára szerkesztette: bardocz, 2016.07.14. 23:13:36
  • mumus70
    Azt hiszem az üzemanyag szintet kimaxoltam.... :D