25347
-
#21302 De akkor egy eu régiós accot nem is lehet használni mondjuk az usa-ban? -
#21301 Azaz ! :)) -
#21300 Melyik fajta? Amelyiken minden auto 4 kereken csuszik es mindig meg lehet fogni, kiveve amikor nem?:) -
#21299 Jol hangzik. Normalis gumi mikor lesz ? :)) -
twinr #21298 erre miért nem reagálnak lelkes trolljaink? :D -
twinr #21297 mai közvetítés! -
twinr #21296 olvass vissza, megtalálod. -
mumus70 #21295 Persze hogy figyeli, azért is tesz a közép kelet európai régióba, a nevek mellett írja mindenkiét, pontokat is kap külön minden régió. -
ozoli78 #21294 hangember -
#21293 Fos vagy fős ? :))) -
mumus70 #21292 Ácsi! :D De ez csak pár másodpercig kapcsolja ki, ha jól értettem! Így többet árt mint használ, hát 2 kanyarral előrébb lesz az egész mezőny amíg én ott állok egy helyben 200-al forgó kerekekkel! Lófaxxt nektek bukfenc! :D :D -
#21291 Az igaz hogy az iR figyeli az ország régiót? Ezt kaptam ma ebay-en.
Can someone in USA actually use this? Iracing detects location you are
in. If this account was made in Hungary, no-one else will be able to use it. -
ozoli78 #21290 bocs
most már jó elvileg :D
-
HDMate #21289 Nem listázottra tedd és akkor csak azok láthatják akik megkapják a linket így mi is mivel itt megosztottad. :)
Utoljára szerkesztette: HDMate, 2016.07.18. 17:55:57 -
#21288 A videó privát. -
ozoli78 #21287 Mumus csapassad nincs duma ,hogy elfelejtettem bla bla bla :D
Felvétel kell az eseményről.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
mumus70 #21286 Ha köridőm is javul tőle, még csillagszórót is dugok a seggembe, meggyújtva! :D :D -
mumus70 #21285 Jöhet a megoldás! Ha működik, ma éjjel fél háromkor élőben streamelem! :D -
ozoli78 #21284 Ebből közszemérem sértés lesz. :D -
GeriDoc #21283
Ha nem lennék lusta, most raknék fel videót, ahogy szét kaparom a rajtot. De inkább megvárom, hogy megszervezzük a meztelen bukfencelést. -
ozoli78 #21282 Geri pszt -
ozoli78 #21281 Szavadon foglak ha megmutatom , megcsinalod? -
mumus70 #21280 Hát ha Te kikapcsolod a Fixed szetnél, akkor meztelenül körbe bukfencezem a Hősök terét! Ugyanis nem aktív a gombja....
Utoljára szerkesztette: mumus70, 2016.07.18. 13:44:45 -
#21279 Es a lenyeg lemaradt: mivel ez online szim, ezeket 50 fos szerveren is tudja!
A gumizodas meg OK, az lassabb folyamat (bar a gumidarabok pattogasa is realtime latszik, hallatszik), de dirt gyorsabb, amikor elotted temponal verik fel a port az aszfaltra vagy toljak a kavicsot a szelvedodre;) -
#21278 Mindent mindennel szamol:) Es az aszfaltrol is odebb lehet hordani, akkor mashol latszik, mashol csuszik.
Es ez a realroad-nak "csak" a dirt resze, a korabbiak ugyan ugy mukodnek, ezzel egyutt:
- fokozatos gumizodas, ami presze latszik es jobban tapad
- az ivek szelen a gumi darabok, ami csuszik, csorog-csattog, fizikabol pattog es kopog a tobbi auton, felszedi a gumi, aztan leszorja magarol, szetpattog es ott marad.
- aszfalt melegedes a gumizott/hasznalt iveken.
- melegebb/hidegebb aszfalt reszek az arnyekos reszeken.
Tapadas csokkenesre a por a legdurvabb, azutan a gumidarabok, a gumizodas es vegul a melegedes. Fektavokon tesztelgettem, a por akar 30–50%, a debris 20–40%, a gumizodas 10–30% hosszabb fektav. A melegedest nem tudtam "merni", de az inkabb csak a gumira van hatassal (melegedes, nyomas, kopas). Persze a szazalekok auto fuggoek.
Ami genyo, az a debris (gumi darabok), palya szelen, nagyivu kanyarban, temponal, ahol negyed-fel auto lesodrodas is kellemetlen (foleg ha fu/homok van, ott meg szedi fel a port;P). Es a gumidarabos csuszas nem "egyszeru" csuszas erzes, hanem valoban olyan, mint ha "gordulo-gumi-taknyon" menne az ember:D -
#21277 Az jo ! -
mumus70 #21276 De csúszik ám mint az állat!!!! És a kerék olyan porcsíkot húz mint egy rally autó! Abszolút hardcore elem!!!! Brutál! Imolában a T1 flikkflakk első részében volt ez, azt se tudtam melyik bolygón vagyok amikor először ráfutottam!
Utoljára szerkesztette: mumus70, 2016.07.18. 08:41:19 -
#21275 Amugy csuszik is , meg a kerek felveszi egy darabig a port, vagy csak optikai elem ? -
mumus70 #21274 Igazából ma láttam ilyet először. Valaki kicsúszott az egyik kanyarban, és egy valag por maradt az úton, de vastagon. A következő 3-4 körben mindenki hatalmas porcsíkot húzott maga után, a kasztnin meg pattogtak a kavicsok! És fokozatosan kopott el, előbb két keréknyom volt csak, aztán már tisztult az íven, a végén már csak a pálya azon a részén maradt meg, ahol nem járkáltak az autók. Elképesztő látvány - élmény volt!!!! :D -
ronnydown #21273 Érdekel, persze... jöhet a link! -
Hasselhoff72 #21272 Főleg hogy nem is arról volt szó amiről ír:))) De hát a fanboy az fanboy:))) -
#21271 ?
ez nagyon gyenge volt. -
twinr #21270 Heh, benéztem AC-ba hátha találok egy embert az interjúhoz. Ezek mennek: hogyan lehet külső nézetben ..... no comment, külső nézet. -
mumus70 #21269 -
Hasselhoff72 #21268 Nem vagyok jelen pillanatban aktiv:)) De egyébként azt a fajta ember csoportot képviselem aki szereti a szimulatorokat:D És ne áll le fanboykodni az aktuális kedvencnél:)
Ugyanis mindegyikben lehet jó dolgokat találni, egyik ebben jobb másik abban. Nagyon sok függ attól is mennyi időd van ás mennyi helyed a lakában:) -
twinr #21267 Te melyik szimet képviselnéd mint kedvencet? Tervezek egy beszélgetős műsort, kell valaki aki kiáll az AC mellett, illetve kell egy rFactor2 fan.
Esetleg R3. Vállalod valamelyiket? -
Hasselhoff72 #21266 Nem merünk ide jönni annyira nagy szimulátorosok vannak itt?:DD -
#21265 Szerintem ezt csomóan nem is tudják. -
ozoli78 #21264 Én már annak is örülök ,hogy Lacoo n kívül már nem jár ide senki fikázni.
Igazbol nem is nagyon lehet mert azért eléggé elhúztak.
Míg iR a szimulátorosoknak készűl addig mások tök alapvető dolgokat kifelejtenek. -
ozoli78 #21263 TC t ki lehet kapcsolni , az öreg motoros nem jött még rá :D