iRacing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gratula! Napi mennyi futam kell egy ilyenhez ha minden klappol?
Még kéne pár gomb a variációba, hogy lábbal is kelljen nyomni valamit..... <#beka3>
thedriver
SHIFT+CTRL+ALT+V a videófelvétel.

Na azért ez több mint egy vállveregetés....<#wink>
Hatalmas gratula.<#worship><#eljen>
Alexease
Az app.ini-ben lehet a videcapture reszt kikapcsolni es allitgatni. En kilodtem, ugy sem hasznalom, nalam csak "lassitana" (amugy is gazos a gep), videohoz nekem jo az nV shadoplay.

Mondjuk nalam a DX11 "bekapcsolasa" is 10 perces mutatvany volt. Az elso inditasnal kerte az automata konfigolast, de mivel azonnal FullHD-ben probalkozik (nativ felbontas), amit a gepem mar nemrendszer, azonnal ki is kapcsolt a gep😉 Egy ilyen utan 5 perc amig ujraindul es magahoz ter az egesz. Mivel nem lefagy a gep, hanem abban a pillatatban kikapcsolja, igy a config file-t sem irja meg😊 De szerencsere van minimum gyari beallitas, azzal elindult, utana mar csak 2-3 inditas es be tudtam allitani😊
Jo lenne bár nekem obs is tökéletesen megfelel.
Forumon irják mit kell kikapcsolni este megnézem.
Mondjuk ezt nem értem miért van amikor tudják hogy mindenki obs t használ.
Na mindegy ez legyen a legnagyobb gondunk. 😄
Alexease
D3DGear-t hasznal, eredetileg kulsos cucc, sokmindent tud, a stream-elest is. Hogymost mitr enged, nem tudom, de erdemes kulon elinditani a progit (d3dgear.exe) es megnezni a beallitasait.
Azt hallottam azzal is lehet majd elvileg streamelni.
hungary27
És ami kimaradt a release notes ból. <#banplz>

sajnos igen
és valószínű ennek köszönhetően nem tudtunk streamelni
Köszönöm!
Zseniális! Kicsit fékezem el, kicsit füstöl, nagyon akkor meg nagyon! Szórja fel a törmeléket, és még porol utána is kicsit, hogy visszamegyek a pályára. Nálam az FPS is rendben, olyan 150 a min, 400 körül a max, de a 310 megvan mindenhol full grafikán átlagban.
Azt vágjátok hogy bekerült valami video felvevő? 30 FPS - 720p wmw-be vesz fel valami bill kombinációval, és lementi a documents mappába!
Utoljára szerkesztette: mumus70, 2016.03.08. 23:01:19
bardocz
Nekem a Nurburgringi akadást meg 60fps alá esést az megakadályozta, hogy a higher detail in mirrort kikapcsoltam. Az sokat eszik a gépből.
Adam Jonas
Biztosan nem azt a különbözetet, amit láthatsz a videóban. 😊

zzeN
FPS jobbnak nálam jónak tűnik DX11 alatt, viszont fórumon sírnak páran, hogy esett vagy 70-et😊

Merci és Audi awesome, nekem a Merci jobban tetszik, hangja állat. Nagy plusz pont (nálam), hogy lassú sebességnél, ha fékre állsz egy az egybe olyan trombita hangot adnak ki a fékek, mint igazából.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Eddig vett le rendesen, nálam most is vesz le, hogy mennyit, azt most nehéz megmondani. Kellenek majd a tapasztalatok, mert teljesen másképp reagálnak a Dx11-re a különböző kártyák/konfigok. Nekem jóval kevesebb az fps, van akinek jóval több, van olyan is, akinek ugyanannyi, de az atom stabilan. Ennek most kell egy kis teszt időszak, hogy kiderüljön mivel hogyan működik, meg hogy kinek merre kell mozdulnia a konfig fejlesztéssel.
hungary27
Egy gond ezzel a frissítéssel, hogy amikor 45db mazda elindul nagyobb a füst, mint az AC-ban. <#gonosz2> De egyébként most legalább jobban látni, hogy ki fékezi el magát féktávon. 😊
Norbi1990
Az Audi se piskóta 😊
Mondjuk Nordschleifén nem az igazi, 1 órát mentem most ott és egy off trackes kör sem sikerült 😄
Szereti berugózás után eldobni a seggét nagy sebességű kanyarból kijövet alap settel 😄
frango
Visszapillantó hány fps-t szedhet le? Csak, mert a dx11-es videóban ki van kapcsolva.

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Na, mesélj. Nem tom mit vegyek most.

engem megvettek kilóra ezzel a frissítéssel
mondjuk 12 hét szopás után megérdemeltük 😊
merci brutál
grat
bardocz
Köszönöm mindenkinek, kíváncsi vagyok most hogy felkerültem div2-be mit tudok majd elérni teljesen más autókkal. Ebbe a szezonban cél az imsa a ruf-fal, meg a spec racer.
Weboldalon, settings.

bardocz
Settingsnél az oldalon.
Valahol ezt külön át kell kapcsolni DX11-re, vagy saját maga csinálja?
Gratulálok!!!

iracing the 'real' race.

Gratula! Akkor ezúton kapsz egy virtuális vállveregetést.<#nyes><#eljen>

Dx11: Érdekes módon az Nvidia driverben vagy Inspectorban beállított dolgokat sem érzékeli. Visszaállítom Dx9-re, és jó.<#fejvakaras>
Illetve nekem egy régebbi kártyám van, és kb. 1/3-al kevesebb az fps-em. Szóval ez a több fps inkább korszerűbb és abból is az erősebb kártyáknál jön ki.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2016.03.08. 20:52:16
Adam Jonas

Urak! Most akkor mit kell venni? <#buck>

Alexease
Meg nem volt, "kulsosoknek"😊

Additional highlights include:
Improved netcode
Abilty to flash headlights
Selectable time of day - morning, afternoon, late afternoon and night when available
Improved animation for lollipop guy
Video capture
New visual tire debris
Trial version of upgraded graphics engine DX11
New car sounds
Much more!

A teljest linkelem, mert nem fer be (szo szerint😛) a topicba: iracing update 2016 S2
oneal1
fúúúú iszonyat!!! 😊

nem tudom hogy csak ennél van e de az elején amig hideg a fék, áh de jó hangja van 😄

!Forza Ferrari!

Norbi1990
<#taps>
hungary27
Mazdát még nem próbáltam, a többi nagyon tetszik. 😊 De az audi a legjobb, a hangjáról nem is beszélve.<#taps>
bardocz
Köszi😊

Meg is van az első hiba. Két monitorom van, amikor szimulátorozok a cockpitben lévőt beállítom elsődlegesnek, és azon idnul az iR. Na most dx11-ben nem, az azstalira megy a kép...
oneal1
ez az új mazda elég jó lett nem?😊

az audiról nem is beszélve 😄

!Forza Ferrari!

oneal1
gratula!!!!!!!!!

!Forza Ferrari!

bardocz

Ilyesmit utoljára matekversenyen kaptam talán <#idiota>
Ugyan az de szerintem meg lesz a hiba.. Most nézem, hogy kb 1 hete járt le az előfizetésem 😞 lehet az a baja.. Akartam hosszabbítani is viszont az oldal ugye nem jön be...
bardocz
http://members.iracing.com/download/member/home.jsp

Innen nézed? Nekem bejön az oldal.

ronnydown
Nem tudom, én még ilyet nem tapasztaltam.
Utoljára szerkesztette: bardocz, 2016.03.08. 17:19:11
Ha mentem futamot rajtuk, nem számolt se iR-t, se "bajnoki pont"-ot.
HTTP Error Code: 404
Error Message:
JSPG0036E: Failed to find resource /error/403.jsp

Erre valaki tud valamit? Vagy azért nem tudom még letölteni mert jelenleg áll az iracing, és csak azok tudnak játszani/letölteni akik már előre megvették?
bardocz
Bug? Volt bármi különbség a kettő között?
Senki nem tudja a választ? 😞
bardocz
Letöltötted? Én leszedtem most mindent, és próbálhatom is.
oneal1
a testdriveban akkor most aki előre megvette mégsem próbálhatja ki előre az új autókat?

!Forza Ferrari!

hungary27
Ezek szerint akkor ebből is PC topik lesz? Köszönjük Emese😊
Most, hogy mondod engem is idegesít amikor a "kis fiatalok" pár hét , hónap után megmondják a tutit, mert amit én gondolok 5év iRezés után az fikázás. Bár még most sem értem hol olvastad, annyit írtam: végre egy jó tükröt szkenneltek a Mazdába. Képzeld, én mindig megmondom a drágámnak ha valami nem tetszik, elég langyi kapcsolat lehet ahol minden szép és jó. Ismered azt a viccet, amikor a lánykérőbe megy a fiú és az apa megkérdezi tőle, hogy és pukizós viszonyban vagytok-e már? De uram, hogy gondolja. Akkor várjatok még ezzel, szóval te is várj még ezzel kicsit, majd ha pukizós kapcsolatban lesztek, vagy öt év után, amikorra beletettél 200ezret és ha akkor sem idegesít, hogy nem tudod a kedvenc autódat a bal oldalról vezetni, ha nem látod a MOTEC kijelzőt és még sem képesek megcsinálni arra hivatkozva, hogy ez egy HC szimulátor, ugyanakkor virtuális tükör az van és még sorolhatnám mennyi az ellentmondás. És mielőtt mondanád, hogy miért nem a fejlesztőknek írok, gondolom ezt sem tudod, de már 5 évvel ezelőtt összeírtuk és elküldtük a Magyar származású iR-es fiúnak az észrevételeinket, és ezekre volt a válasz, hogy ez hc szimulátor és csak a valóságban is megtalálható dolgokat teszik bele.
Tehát ha néhány beszólást, szurkálódást nem értesz, nyugodtan kérdezd meg mire gondoltam, mielőtt vérig sértve éreznéd magad a "új" játékodat ért kritika miatt.
Ja, és az "öreget" valóban szó szerint értettem, (nem arra, hogy ebből kifolyólag én mindent jobban tudok) nekem már nincs 20-30 évem kivárni, hogy a sok sim közül legalább egy, minden tekintetben jó legyen.
További szép napot😊