Utálom a mazsola vezetőket.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

errõl van szó, de úrvezetõék az ABS-ESP-ASR-ASC-s autójukkal természetesnek veszik, hogy a Ladával is lehet úgy menni, mint õk...

Sadist
Az már rohadt változó. Napsütéses tiszta idõben persze, hogy a megengedett sebességgel fogsz menni. Rossz idõben, csúszós úton, ködben, hóviharban stb. csak a hülyék mennek 90-el. Ha nem a forgalmi, látási és útviszonyoknak megfelelõen választod meg a sebességet, akkor azt relatív gyorshajtásnak hívják.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

a KRESZ szerint megengedett.
De a forgalmi, látási és útviszonyok szerint mennyi?

Sadist
Országúton 90 a megengedett, csókolom!

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

magus
utalom azokat akik 60 70 el vanszorognak elottem

lol

folhivom a figyelmedet hogy 50 a megengedett

ha mar nem akarod betartani legalabb ne hivd fel magadra a figyelmet😊

akkor velem vagy. Éljenek a mazsolák!

Kriszti13
Én meg azokat akik 100-120-al nyumulnak és az életüket és a miénket veszélyeztetik!

Kriszti13 copyright

Mike
szerintem ez mindenütt így van

a flmae szó pl. nem magyar

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

bertino
Ebben a magyar emberes dologban van valami...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bertino
Nappal még talán én is elhinném, hogy esetleg kiszurja... <#vigyor>, de este, amikor pesten a falak mellett állnak elbujva, és csak akkor látod meg õket, mikor szinte elhaladsz mellettük, mert elölrõl takarja õket monnyuk vmi épp annyira, hogy csak nekik legyen jó a szög... ehh <#idiota>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Mike
a totalcar-on épp errõl van most egy cikk

engem ezért neveztek szánalmasnak. 40-nel mentem a 40-es táblánál. Pedig "úrvezetõi" körökben hetvennel szokás.

Nd
érdekes hogy csak itt nálunk ebben az elbaszott országban, ahol 1k emberböl 2 van aki értelmes, itt csak is azért akar lassitani valaki egy 40es táblánál mert ott a rendör és büntet. Különben padló hadd menjen....

Utálom ezt az országot....

\"There aren\'t many guitarists around at the moment who can send a shiver down my spine. Joe Satriani is one of the few.\" Steve Vai

De még mindig sarkítasz.😊)) Azt állítod hogy a telepített trafipaxok esetén semmi értelme, mert úgyis kiszúrod õket, Jó szemed lehet, de biztosan megy ez akkor is ha gyorsan mész? Biztosan kiszúrod õket a forgalom figyelése mellett is? És mi a helyzet az éjszakával, akkor is kellõ távolságból meglátod majd? És még mindig egy szót se szóltál a kitelepülõs módszerrõl, holott fettebb országokban is használják továbbra is az automaták mellett, nem szorította ki a módszert sehol a technika. Elvégre a telepítettek nem elég visszatartó erejûek, elég a közelükben lassítani. De majd itt a világ összes többi országával ellentétben eltûnnek a kitelepülû rendõrök? Mert ha nem, akkor itt is van értelme a detektornak.
Remélem nem kell mégegyszer leírnom, kettõbõl azért illik már megérteni.😊

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

zakika
nem is tudtam, hogy egy macskaval igy meg tudjuk erteni egymast 😊

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

Errõl beszélek.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Õszintén megvallva szerencse, hogy nem rajtam múlik a dolog, mert Szegeden én már jópár lámpás keresztezõdést felszereltem volna olyan berendezéssel, amely érzékeli a piroson való áthajtást és készít és fényképet az áthaladóról. Amit manapság "hosszúzöld" címszó alatt csinálnak az emberek, az már nagyságrendekkel meghaladja a pofátlanság határát.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

zakika
szerintem ahol a fekezes veszelyes ott a gyorshajtas meg veszelesebb

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

zakika
OK vissza a temahoz - huje mazsoja

Számomra az egyik legabszurdabb érvelés traffipax kapcsán az volt, amikor az egyik szegedi "vadászati területre" (bennszülötteknek: Szegedre befelé, a Plázával szemben, az Izabella-felüljáró lehajtójánál levõ jobbos kanyar) azért nem kellene traffipaxot állítani, merthogy a gyorshajtók a fékre lépnek a traffipax láttán és a hirtelen fékezés ott roppant balesetveszélyes tud lenni.

Erre csak annyit tudtam mondani: vattafakk? <#wilting><#merges2>

(most fejezzük be.)

Mike
Ausztriában a rendõr megbecsülheti, hogy te gyorsan hajtottál-e vagy sem. Ezt Mo-n lehetetlen bevezetni, mert a rendõrök visszaélnének vele. Ott miért nem teszik?

Mike
az a gumi

Mike
majd ha nem szándékosan alultáblázzák, meg a rendõrség nem az autósok levadászását és megkopasztását tartja legfontosabb feladatának, akkor beszéljünk majd a szabályokról

Mike
hacsak a véleménye lenne más, azzal nem lenne baj
csakhogy számosak az õ bûnei, amire bizony nincs megbocsátás

tegyük hozzá, hogy a gép nem válogat, a mercit ugyanúgy lefényképezi, mint a suzukit, ebbõl a szemszögbõl viszont nem fog elterjedni Magyarországon.

egyre több automata mûszer van. Nyugaton már ki sem állítják mellé a fakabátot, a gép könyörtelenül elkészíti a fotót, ráírja, mennyivel ment a portréalany, és megy a bünti. Egy ilyet üzemeltetni sokkal gazdaságsabb, mint két-három kabátot kiállítani egy lézerágyúval, tehát gondolom, itt sem ragaszkodnak majd az õsi módszerekhez. Ez volt az a kisarkítás, amirõl beszéltél. (Mike: A BSA ügynököt Te találtad ki, így maradt rajtam - mint rajtad a puzie a gumiban.)

RelakS
Ösmerõsnek van ilyen "radarjelzõje". Állandóan meg van õrülve, villog mint a karácsonfa, szal szerintem semmire nem jó. Vagy csak az ürge szokásához hûen elcseszett valamit a "telepítés"-nél 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Sadist
Errõl van szó! Nem kell állat módjára hajtani és akkor nem is kell félni a trafipaxtól.

zakika
lattam egy kepet az antiradar mukodesi elverol. hat engem nem gyozott meg. a masik oldalon, meg miest en szivok attol, ha egy barom csak akkor lassit, ha radar van a kozelben es nem az utviszonyoknak megfeleloen vezet. amig nem veszelyeztet senkit, addig jarjon gyorsan, ott van neki a hungaroring, de az utakon vannak szabalyok es a megsertesuk buntetest von maga utan.
es most az egyszer egyetertek vlalaval, meg ha neha szelsosegesek is a nezetei

Megint kisarkítod oda a dolgot ahol meg tudod indokolni az álláspontodat, csak épp messze rugaszkodsz a valóságtól. Tényleg, a telepített radaroknál nincs sok értelme, amennyiben ismerõs vagy a környéken és úgyis tudod hogy hol vannak. De egy szót se szólsz arról ha nem tudod, és egy szót sem szólsz a normál kitelepülõs mérésekrõl, holott azok nem pár év múlva fognak elterjedni, hanem most is kint vannak. Na oda jó az ilyen több tízezres kütyü. Ezeket miért nem említed vajon?

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Nd
Hihetetlen hogy az összes forum arrol szol hogy 2 vagy több ember állandoan baszogatja egymás. Nem lehetnem ezt abbahgyni? A témátol független baromságokkal tudtok felhuzakodni, ecceruen érthetetlen. Lehet ez a magyar emberek sajátja, hogy nem birják elviselni ha valakinek nem olyan a véleménye valamiröl mint az öve...<#confused>

\"There aren\'t many guitarists around at the moment who can send a shiver down my spine. Joe Satriani is one of the few.\" Steve Vai

Mike
ja
te mint közellenség
BSA ügynök, ugye

Te is telepítetted a QuickAnswert? :-)

Ismétlem magam: egyre több ponton a "képség"-en szereplõhöz hasonló automata fog mûködni. Sebességmérés, ha gyorsan megy, lefotózza a rendszer a rendszámát, megy a bünti. Most az, hogy a tábla jelzésére lépsz a fékre, vagy veszel egy több tízezer Ft-os kütyüt, és annak a jelzésére lépsz oda, az a Te dolgod.

a hitelrõl meg tudnánk beszélgetni...

Mike
fogadok, hogy a cikket el sem olvastad

Mike
az, hogy szerinted mi éri meg, és mi nem, szerinted itt számít valamit? te már eljátszottad a hiteledet korábban, sry

sajnos gyakoribb a b, légzsákos tütüben öv nélkül, 30-40-nél ki tudja nyírni az embert - vagy egy életre megbénul nyaktól lefelé...

Radardetektor:
Jó kütyü, jó drága, és kurtára nem érsz vele semmit, ha bejönnek az automata sebességmérõ állomások. Így is, úgy is lassítasz, csak így fizettél érte.
Csak gratulálni tudok annak, aki megveszi.

Mike
totalcar.hu
ott keress rá
jó kis cikk, ki is próbáltak párat
itthon nincs tiltva, de azsutriában igen
németeknél meg lehet ilyened, de nem kapcsolhatod be

LittleL
Tényleg, ki látott már
ilyen radardetektort mûködés közben - élesben ?

Metro-ban is lehet már kapni...
csak kérdés megéri -e ?

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

Mike
de ez azért is jó, mert akkor oda elbújhatnak a rendõrök
mert rendõrség nem szolgál, hanem szivat

Ez igaz is ha kanyarról lenne szó, de mint leírta, nyílt, egyenes országúton volt a 40-es tábla, innentõl kezdve az egész hozzászólásod értelmét veszti. Én meg az ilyen feleslegesen okoskodó hozzászólásokat nem tudom megérteni.😊 Sokszor kirakják a táblát, nappal munkaidõben molyolnak valamit az úttal, aztán eltûntetnek mindent a mûszak végével de a tábla kintmarad mert nincs kedvük másnap újra kirakni. Meg is értem, de nehogymár betartsam az ilyen helyeken a 40-et, mikor abszolút értelmetlen, ráadásul tízbõl kilencen nem is foglalkoznak vele, ha meg rajtad kívül mindenki más tartja a 90-et (vagy inkább 110-120-at), akkor még veszélyezteted is õket meg magad az "indokolatlan" vánszorgással.

Mike
totalcaron van egy cikk errõl

RelakS
<#confused>

Mike
de a szenzorok általában jók

RelakS
De láttam 😄 Azokon az arcokon mindig leborulok a székrõl 😄

Most vasárnap azt tesztleték, hogy ha leszakad a kardántengely, akkor mi történik? Már több volt a lyuk, mint a vas azon a rohatt tengelyen, de még mindig nem akart leszakadni, mikor hirtelen rükvercbe rakták a verdát... Aztán annyira meg lett gyengítve, hogy egy sima indulástól leszakadt.
Másnapra csavarral összerakták a tenelyt úgy, hogy a hátramenet letekeri a csavart, és szétesik a tengely. Az utolsó próbánál olyan szépen sikerült eltalálni a kátyút, hogy a kocsi hátulja vagy fél métert emelkedett, a kardántengely meg félbenyeklett, és bekönyökölt a csomagtartóba <#idiota>

RelakS
képség

Lehet, hogy a mûszernek itt volt a vége? 😄

Sadist
Mythbusterben nem láttátok azt a részt, amikor a trafipaxot akarták átverni? 😄 Próbálkoztak minden hülyeséggel, kezdve a visszapillantóra akasztott cd-tõl, az alufólia borításon át a mikrohullám szórásig 😄 Persze egyik sem jött be 😄

Mike
a profi még onann ismerszik meg:
hogy
a) megússza sérülés nélkül
b) meghal

Mike
jaja 😊

Mike
miért?
hogy zseka elbújjon mögötte, és szedje a pénzt zsebbe