Utálom a mazsola vezetõket.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Lányok menniyvel könnyebben megtanulnának vezetni."
Éppen ezért nem ilyennel tanulnak :D
Nekem is elmondták hogy a bal lábam felejtsem el,
tegyem a lábtartóra és le ne vegyem onnan.
Aztán amikor meg akartam állni
bal lábbal ráléptem a fékre - mert belém volt rögzülve hogy a kuplungra kell lépni,
jobbal meg a gázon voltam.<#wow1>#wow1>
Persze ettõl egybõl megállt a kocsi, mint a cövek<#idiota>#idiota>
tök ijesztõ tud lenni,
szóval kell eg kis idõ neki.
De sosem fulladsz le vele,
nem is tudom hogy a rutinvizsgát miért nem automata váltós kocsikon lehet megcsinálni.
Lányok menniyvel könnyebben megtanulnának vezetni.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
de könnyen meg lehet szokni a jót.
Csak rálépsz a gázra, és máris úgy gyorsul mint valami rakéta,
egybõl visszavált, a Honda,
közben két kezed a kormányon.
Ha padlógázon vagy, akkor az automatika érzékeli hogy itt
valami nagy banzáj van, és akkor rögtön sportosra veszi a fugurát.
Ha meg csak olyan finoman gyorsítasz, akkor
meg kíméli a motort, 2000- 3000 között marad a fordulatszám.
dugóban meg külön hasznos dolog,
ha drive állásban vagy,
csak fel kell engedni a féket, és máris elkezd gurulni a kocsi,
a gázt nem is kell nyomni,
szerintem 20 km/h -ra felgyorsul gáz adása nélkül.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
Szerintem én soha nem fogok automata sebességváltós autót szeretni... Pont a váltogatás az élvezetes. Na meg a manuális váltóval sokkal gyorsabban lehet gyorsulni mint az automatával csak profinak kell lenned :))
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
igaz hogy az ember sokat dühöng a bénázókon, de mégis csak veszélyesebb a friss jogsis, nyomom neki mert akkor vagány vagyok tipus.
errõl mondok egy storyt: egyik ismerõsöm, lányka megkapta a jogsiját és vigan meséli nekem hogy jujj de szeret vezetni meg nyomja neki 70-80 városba de sajna még parkolni nem tud. na kérem most ilyen emberek is vannak,, fuck<#mf3>#mf3>
Brrrrrr...
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
kretén kérés a moderátor figyelmébe topicban (#8637)
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Vlala miert kaptad a sarga jelzet a neved melle?
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
A legújabb, amit hallottam, a "valami kopog a motorban, ezért kímélem". Elég gyenge kifogás, nem?
Újra itt a tél, a csúszós utak, nehezen induló autók és a rossz látási viszonyok idõszaka. Figyeljünk egymásra!
meg türelmetlen.
A kút meg önkiszolgáló, nemigazán van ott segéd, hébehóba elõjön egy az épületbõl nézelõdni. Én sem jókedvemben álltam sorban, de miért nekem pofázott a nõ? Mégha lett volna a kezemben valami amit pl vásároltam a kútnál, akkor mondhatná, hogy percekig válogattam, de tök üres kézzel jöttem ki, csak a kulcs volt nálam.
Meg ha lett volna ott egy kedves kútkezelõ,
átírányatotta volna a nõt a szabad kúthoz.
még segítettek is volna neki tankolni.
Mellesleg énis utálom ha 3 -an vannak elõttem a pultnál,
a másik kasszában senki, és 10 percet kell várni, mert
tetû lassan dolgoznak.
jövök kifelé tankolás után a pénztártól, erre egy 40-es nõ megszólít, hogy nagyon levagyok lassúlva (eléggé lekezelõ hangnemben), mondom mé'? Hát merthogy sokáig voltam bent (a kút épületében), mondom hosszú volt a sor (hárman voltak elöttem, köztük egy teherautó soförje is, kártyával fizetett, meg külön vett még egy szélvédõmodófolyadékot, azt is külön fizette), aztmondja nemhiszi. Elküldtem a faszba :D Annyi esze nemvolt, hogy miután ott volt kettõ üres kút is, átálljon a kocsijával egybõl. Kb 5 percébe tellett, mire észrevette az üres helyet (miközben sorbanálltam, pont az ablak mellett, néztem is, hogy miért nem áll át).
A fasz kivan az összes ilyen hülyével!!!
Majd a szervízben szétkapják...egyszer..
de amúgy nem zavaró dolog ez még.
nem akarok beleugatni, de a hidegen csattogáshoz annyit, hogy ha jól tudom/?/ ez a motor hidrotõkés...
akkor csak a tõkéket kell átmosni.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
ablakemelõ motor kell bele.
csak elõzõ tulaj kis apróságokra nem költött..
Bõrülés is jó viszont, nincs kirepedezve, és garantált 169.000 km van benne.
nagy tepsi cirkáló<#smile>#smile>
váltóolaj csere - tiszta fekete volt
kipufogó kerámia betétje mozgott, ezt megcsinálták szervízben.
egy kis beázás volt múlkor amikor mostuk a kocsit, majd sziloplaszt kell valahova.
szelephézag beállítás - hidegen csattog kicsit a motor
elektromos tükör nem mûködik
jobb hátsó elektromos ablak motorjának cseréje.
Ilyen nagykocsikra, mivel hogy 10 éves, a gondos szervízelés miatt
is szükséges hogy többet törõdjünk vele.
Ismerõsünknek 6 éves Jaguar -ja van, évente 200-300 ezret rá kell költeni a szervízen kívül,
mert lepusztul az állapota.
Ma, ahogy jöttünk haza, láttam egy balesetet. Egy pofa elütött egy apukát a két fiával. Volt ott gyermekmentõ, másik két mentõ, meg mittommi.
Vajon ki volt a hibás? A kocsi ment túl gyorsan, vagy a kölkök ugrottak az útra?
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
aki ebbe a topikba jár tehetne be képet a verdájáról
Melyik évjáratú a tied ?
mert volt asszem : 1888 -ig , aztán 1988 - 1993, 1993 -tól.
Egyik haveromnak volt egy elsõ szériás CRX -je
Aztán lecserélte egy újabb, 2. szériás-ra, ez szuper jó volt,
de egyszer jött vele hazafel Sopronból, és a futómûben eltörött valami,
és az árokban kötött ki vele totálkárosan.
Most egy Honda Integra type R -je van.
igazi Honda mániás..
Apropó, éppen most voltunk a Honda szervízben, váltótóolajat cserélni a Legend -ben.
35.000 volt maga az olaj, elõzõ tulaj nem sûrûn cserélhette, mert koromfekete
volt az olaj.
Valószínûleg ezért hallatszódott kis csattogó hang a motor felõl
elinduláskor, amíg a motor be nem melegedett....
A szervízben azt mondták hogy most ez a hang meg fog szûnni..
Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Nekem CRX van olyan mint egy kis mérges darázs...
810 Kg + én és 160 LE...
Isssszonyatosan dinamikus kis kocsi és katergóriájához képest marha kényelmes...Igaz nincs benne szervó, meg ABS ,meg egyéb ilyen kütyü de nem hiába hívják repülõ koporsónak lol
Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.
Egyébként a Viasat eXploreren most ment az 5. sebesség egyik része, amin az autópályás tömegkarambolt mutatták.
Hozzávalók: Sok autó, ami áll a dugóban
Hatalmas köd
Kettõ darab autó, ami azt hiszi, hogy a 40 mérföldes korlátozás csak dísz
Eredmény: A kicsi Metro, és a bálnaMerci belerohan a népbe. A Bálnamercis túléli. A Fiat UNO, amit mindkettõ eltalált, két méretesebb Koffer nagyságúra zsugorodik... Egy másik kis piros autó jobb oldala gyakorlatilag belenyomódik a balba...
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
bár idõvel biztosan hozzászoknál
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
205 lóerõs, 100 alatt menni vele olyan mintha egyhelyben állnék.
amíg nem volt automata váltós kocsink nem
is tudtuk menniyra jó dolog ez...
nem lehet vele lefulladni, kényelmes, lazán lehet vele menni.
de amikor a gázra lépsz iszonyúan gyosrul és gyorsan vált.