Utálom a mazsola vezetõket.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
majd ha lesznek képek teszek ide be oké ?
Az tettszett még benne hogy gyorsuláskor
3 pittyegõ hang jelzi hogy a fordulatszámmérõ piros tartományba érkezett,
és váltani kéne, így nem kell folyton a fordulatszámmérõt figyelni.
Persze, ez a pittyegés, a tettszõlege fordulatszámra beállítható.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Nekem baromi nagy élmény volt mikor egy W140-es "bálna" 600SEL merciben ültem.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
emlékeztek, nyáron írtam hogy haverom kapott egy 2005 -ös Subaru Imprezát,
mait 10 napos korában sikerült rommá törnie,<#banplz>#banplz>
aztán meg is rendelték a másikat,
viszon így újabb modellt kaptak.
Most volt idõ, és elvitt vele egy körre hogy kipróbáljuk.
- 300 lóerõ
- 6 sebesség, pirosan világító mûszerfal, spoiler -ek.
- 5 másodperc alartt van 100 km/h -n. <#wow1>#wow1>
- Tényleg fantasztikusan jól gyorsul, ilyen erõs, és ilyen jól gyorsuló autóban még nem ültem.
Erõsen kapaszkodtam az anyósülésen, mert 130 -140 -nel is mentünk a városban. <#idiota>#idiota>
Ez aztán erõsen megemeli az adrenalin szintet,
mikor zöld lámpánál elrajtoltunk 100 méter után már 120 -al repesztettünk.
Az arcomra fagyott a mosoly, mert anniyra gyorsultunk.
meg az egész testemmel az ülésbe préselõdtem.<#wow1>#wow1>
Körforgalomban is tettünk egy-két kört 70 -80 -nál kezdenek csak a kerekek
csikorogni, Énnekem már halálfélelmem volt hogy kisodródunk,
de haverom nem nagyon izgatta magát.
- Egy BMW -s megállt a szemközti sávbasn, hogy megvárja hogy startolunk el
a zöld lámpánál. <#hawaii>#hawaii>
Meg lehagytunk egy-két városban autózót, mintha álltak volna egyhelyben, vagy
nemtudommi.
Az biztos hogy észnél kell lenni ezzel a kocsival, mert
különben egyszerre az árokban kötsz ki vele, mint haverom az
elõzzõ Imprezával a betonkerítésben.
u.i:
Eddig azthittem jól gyorsul a Honda Legend -em, de asszem tévedtem. <#smile>#smile>
Persze amikor én vittem el haveromat egy körre, az is veszettül kapaszkodott,
és el volt ájulva hogy gyorsul, de ez az Impreza egyszerûen fantasztikus.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
úgyhogy nem kell bemutatni a helyzetet, ismerem õket.
26os ? :)
akkor te nem lakhastz messze Miskolctól :-)
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
még jó hogy megúsztad:)
Megtanultam hogyha villantanak velem szembe, úgy, hogy nem látom magát a jármûvet, akkor lassitani kéne nagyon :) Hát ennyi volt...
Én megúsztam, nem csúsztam bele senkibe,
azért szeretek ralizni ilyenkor, 3- asban még frankón kipörögnek a kerekek.
a mi kocsinknak nem lett baja, a másikérõl nemtom, sztem annyira közel nem mehetett:D
Én nemrég voltam olyan hülye, mikor volt a hó még decemberben, kb. 60al mentem egy tök havas és kanyargós úton apum terepjárójával, persze automata 4x4 meg minden lxfasz, megúsztam annyival hogy csak keresztbefordultam az úton... szerencsére nem jött arra senki. Azóta nagyhidegben óvatosan megyek.
poén az volt, hogy mikor arrébb áltunk, már akkor is ált ott 2 kocsi, akik ott koccantak, meg mikor írtuk a papírokat akkor is koccantak ott.
szegény faszi akibe belementem kb. 40 fokos láza volt, meg teljesen fel volt dagadva az arca, szal csak ez hiányzott neki. ráadásul vmi 1 éves gyerekkel lehetett. egy ideig próbálta a felesége intézni a dolgokat, aztán inkább kezébe vette az irányítást.
intett hogy bocsánat ?
Ja, igen, ma egy bamba belémjött hátulról amikor elsõbbséget adtam egy körforgalomnál. Nemérdekelt, mentem tovább :D Csak a lökhárítók ütköztek szerencsére.
Holnap reggel énis szállítok,
remélem a fûútak járhatóak lesznek megint.
Mindent megvizsgál a betegen amit csak lehet,
amit nem kel azt is. DD
Hát ha ennyi ideje van akkor csak vizsgálgasson.
Aramir: Nem nincsen PÁV -om, normál jogsim van.
Ha jól emlékszem egyedül a szemvizsgálat az ami konkrétan kell, meg pár kérdést tesznek fel az illetõ általános egészségi állapotáról. Esetleg egy laza vérnyomásméréssel toldják meg.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Akyyy - nem kell félni nem veszenk vért, csak megszúrják egy kis tûvel az ujjadat.
öcsém is most volt megújítani, és semmi ilyen nem volt, szemészet és ennyi
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Én évekkel ezelött voltam B,C kategóriával hosszabítani, de nem volt ennyi faszság. Szemvizsgálat, vérnyomás, meg talán EKG volt, azt jónapot.
10 éve amikor én vizsgáztam még 700 .- Ft volt 1 óra vezetés...
Apropó
Most kellett megújítanom a jogosítványt.
Hogy ez micsoda lenyúlás : 6000 FT az okmányirodában, plusz 4.000 Ft az orvosnál.
Mindent megvizsgáltak, szerintem egy súlyos beteg embert nem vizsgálnak meg ennyire. P
volt : EKG, vérnyomásmérés, szemvizsgálat, meghallgatják a tüdõdet, vércukorszint mérés<#wow1>#wow1>, testsúly mérés <#wow1>#wow1>- csak azt tudnám minek
megmérni hogy hány kiló az ember ?
derékbõség <#wow1>#wow1>- nem volt meg az adatlapon ezért az orvos kiküldött hogy ezt is mérjék meg. DD de mi a fenének ?
testmagassság mérés, megkérdeznek egy csomó felesleges dolgot is: milyen gyógyszereket szedsz, szoktál -e elájulni ?, stb..
eltartott vagy fél óráig...P
Sok felesleges dolog van amit ebben az országban meg kell csinálni az egyszer biztos.
Egyébként lehet plusz órákat venni szerintem plusz pénzért, de lehet tévedek.
valamit, akik annyira nem érzik az autót,
hogy elindulni sem tudnak.
És utána ha már picit tudnak menni vele,
átülhetnének manuális váltós autóba.
Persze kinek van erre pénze ?
Meg aztán lehet hogy sokan nem tudnák hogy mire van az a 3. pedál ? DD
Az eset, hogy kifogtam egy Renault Cliot, aki 20-nál többre nem volt képes.
Elõjöttek a gondolataim, hogy megelõzöm, megtolom, villogok neki, öklömet rázom az ablakon keresztül... de lehet, hogy ezzel belekergettem volna egy balesetbe... lehet, hogy nyári gumija van, és a családjához "igyekszik" hazafelé, vagy kezdõ, elõször vezet havon... ilyenkor mindenkit hazavárnak.
...sose azt nézd...
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Tényleg, olyan lehetõség van Mo.-on, hogy automata kocsival teszed le a rutin meg forgalmi vizsgát? Ha igen akkor fel lesz tüntetve külön a jogsin valami (csak automatát vezethet)?